• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
وبگردی=تک کانکشن

خیر عزیزم، وبگردی بسته به نوع و برنامه نویسی سایت، تا چند ده کانکشن هم استفاده میکنه. اگه سازنده سایت ضعیف باشه و کل سایت رو در یک فای مدیا و یا فلش ساخته باشه، در اون صورت وب براوزر (اونهم نسبت به نوع براوزر و محدودیت سرور به کاربر و تعداد کانکشن ها) ممکنه با 1 کانکشن دیتا رو بگیره.

شما اگه یه پراکسی فایر نصب کنید، تنظیمش کنید که کانکشن های مورد استفاده روی سیستم رو بهتون نشون بده (و یا هر نرم افزار کنترل و یا محدود سازی مصرف روی شبکه/اینترنت) میبینید که در هنگام باز کردن همین فروم خودمون بین 10 تا 20 کانکشن استفاده میشه.

در مورد محدودیت کانکشن ها هم بگم که من خودم با 1 مگ مخابرات تا 120 هم تک کانکشن مشکل ندارم (مستقیم) و با شی ر شکن هم بعضی وقتی تا 100 میره سرعت ام. یو تو و مو تو هم مشکلی نداره با شی ل. ولی قبلاً چند جا این نکته رو گفتم، باز هم میگم. مخابرات سرویسش اینهو هندونه در بسته است، یکی میگیره اینهو دُر در میاد براش، همسایه دیوار به دیوارش میگیره گُه در میاد براش.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
دوستان لطف کنید بحث بقیه isp ها رو اینجا ادامه ندید هرکدوم برای خودشون تاپیک دارند
لطفا فقط هر کسی که از پارس نت داره وضعیتشو اینجا بگه
با تشکر

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
خیر عزیزم، وبگردی بسته به نوع و برنامه نویسی سایت، تا چند ده کانکشن هم استفاده میکنه. اگه سازنده سایت ضعیف باشه و کل سایت رو در یک فای مدیا و یا فلش ساخته باشه، در اون صورت وب براوزر (اونهم نسبت به نوع براوزر و محدودیت سرور به کاربر و تعداد کانکشن ها) ممکنه با 1 کانکشن دیتا رو بگیره.

شما اگه یه پراکسی فایر نصب کنید، تنظیمش کنید که کانکشن های مورد استفاده روی سیستم رو بهتون نشون بده (و یا هر نرم افزار کنترل و یا محدود سازی مصرف روی شبکه/اینترنت) میبینید که در هنگام باز کردن همین فروم خودمون بین 10 تا 20 کانکشن استفاده میشه.

در مورد محدودیت کانکشن ها هم بگم که من خودم با 1 مگ مخابرات تا 120 هم تک کانکشن مشکل ندارم (مستقیم) و با شی ر شکن هم بعضی وقتی تا 100 میره سرعت ام. یو تو و مو تو هم مشکلی نداره با شی ل. ولی قبلاً چند جا این نکته رو گفتم، باز هم میگم. مخابرات سرویسش اینهو هندونه در بسته است، یکی میگیره اینهو دُر در میاد براش، همسایه دیوار به دیوارش میگیره گُه در میاد براش.

منم گفتم بهشون که اصلا چنین چیزی نیست که وبگردی با یک کانکشن باشه

در مورد مخابرات هم باید بگم که من الان از چند شرکت همزمان اینترنت دارم و چندین ماه هست که از ثشون استفاده میکنم ( به جز پارس آنلاین که ۲ هفته هست گرفتم )

الان مخابرات و پارس آنلاین و مبین نت و رایتل رو دارم و از همشون راضیم ، از مخابرات برای روز و وبگردی استفاده میکنم که خیلی هم عالی هست و کاملا اون سرعتی که گفته رو میده ولی ۱ کیلوبایت هم بیشتر نمیشه ، از مخابرات و مبین نت هم برای دانلود استفاده میکنم که اونا هم عالی هستن و شبا حدود ۱۰ گیگ راحت از سرور خارجی دانلود میکنم

فقط حرفی که در مورد پشتیبانی مخابرات زده شد کاملا درسته و شانس بیارین اصلا کارتون به پشتیبانی نیوفته چون واقعا هیچ جوابی نمیگیرید و بودن و نبودنشون فرقی نداره ، مثلا وقتی قطع بشین زنگ بزنین میگن بله میدونیم قطعه ، علت هم فعلا معلوم نیست ، نمیدونیم کی درست میشه و درست بشه خودتون میفهمین یعنی زنگ زدن و نزدنتون کلا فرقی نمیکنه باید صبر کنید تا درست بشه !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه شما توی شرکت پارس آنلاین یه سمتی دارید یا یه جوری به این شرکت مرتبط هستید ، البته شاید اشتباه میکنم ولی پست هاتون اینطور نشون میده

نه داداش شما مخت کلا تعطیله از این به بعد هم اصلا سعی نکن چیزی رو حدس یزنی.
چون ایشون خودش با پارس شدیدا مشکل داره. برو تو همون بازارچه جنستو بنداز اینجا هم به کسی تهمت نزن.

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
چون ایشون خودش با پارس شدیدا مشکل داره. برو تو همون بازارچه جنستو بنداز اینجا هم به کسی تهمت نزن.

اولا شما حرف دهنتون رو بفهمین و وقتی نمیتونی درست حرف بزنی نمیخواد ادبتون رو به بقیه ثابت کنید !!!!

کسی از شما نظر نخواست که وارد هر جایی که به شما ربطی نداره میشید !!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه شما توی شرکت پارس آنلاین یه سمتی دارید یا یه جوری به این شرکت مرتبط هستید ، البته شاید اشتباه میکنم ولی پست هاتون اینطور نشون میده

نه دوست من ایشون یکی از بچه های گل این فروم هست کارشم درسته اما یکم رُکه فقط!

اون یکی رو درست شناختی! کلا با فحش و فحش کاری از همه استقبال می کنه!

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
نه دوست من ایشون یکی از بچه های گل این فروم هست کارشم درسته اما یکم رُکه فقط!

اون یکی رو درست شناختی! کلا با فحش و فحش کاری از همه استقبال می کنه!

منم نگفتم حتما که ! گفتم حرفاشون اینجوری نمود میکنه !

الانم چون نمی خوام ایشون هم از این حرفم برداشته بد کنه اون پستم رو پاک میکنم

Cheric

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان
الان سرويس 512 پارس انلاين رو چند مگ بسته ميشه،براي من رو دو مگه که اکثرا سرعتم رو 1300 هست
اينکه اپراتور بهم ميگه خط تلفنتون بيشتر از اين ساپورت نميکنه حرفه درستيه؟

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 2

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان
الان سرويس 512 پارس انلاين رو چند مگ بسته ميشه،براي من رو دو مگه که اکثرا سرعتم رو 1300 هست
اينکه اپراتور بهم ميگه خط تلفنتون بيشتر از اين ساپورت نميکنه حرفه درستيه؟

خطت چند مگ رو بکشه روی اون میزارن مثلا مثل من که خطم 2 مگ رو به سختی میکشه!!! ولی کسائی هستند که خطشون تا 9 مگ کشش داره

Cheric

Registered User
لایک‌ها
23
خطت چند مگ رو بکشه روی اون میزارن مثلا مثل من که خطم 2 مگ رو به سختی میکشه!!! ولی کسائی هستند که خطشون تا 9 مگ کشش داره

ممنون از جوابت
به نظرت اگه يه خط جديد بگيرم مشکل حل ميشه؟

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون از جوابت
به نظرت اگه يه خط جديد بگيرم مشکل حل ميشه؟

بچه کجائی؟ ببین همه چیز به پست-مسیر-مرکز مخابراتی ربط داره از دوستات و همسایه هاتون مخصوصا,بپرس ببین SNR وMAX rate اونا چنده بعد اینجا بنویس با دوستان بگین که خطتت یا حتی منطقت در چه وضعیه

ahmad0551

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
271
سلام..
هرشبی یه شبیه...
دقیقاصادقه برای پارس آنلاین..
یک شب سرعت عالی..همه چی خوب..
یک شب مرتب قطع و وصل...سرعت کم...

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65

دوست عزیز من کاری ندارم که حق با کیه ولی این دوستمون faramobile راست میگه آخه این چه وضع حرف زدنه!!!!!

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
اولا شما حرف دهنتون رو بفهمین و وقتی نمیتونی درست حرف بزنی نمیخواد ادبتون رو به بقیه ثابت کنید !!!!

کسی از شما نظر نخواست که وارد هر جایی که به شما ربطی نداره میشید !!

دوست عزیز واقعا حق دارید متأسفم برا همچین افرادی که خودشون نمی دونن ادب چیه بعد یه چیزی هم طلبما میشن!!!!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
منم نگفتم حتما که ! گفتم حرفاشون اینجوری نمود میکنه !

الانم چون نمی خوام ایشون هم از این حرفم برداشته بد کنه اون پستم رو پاک میکنم
رفیق من تجربمو از شاتل، پارس، آسیاتک و مخابرات گفتم اگه پستهای قبلیمو دنبال میکردی اتفاقا میفهمیدی که برعکس اون چیزی که گفتیه
مخابرات تاپیکش هست کافیه ببینی چقدر شاکی داره + آسیاتک. شاتل هم سیاست کثیف خودشو داره البته یکی میگفت جدیدا شبی 7گیگ میگیره...!؟
مخابرات هم در یک کلمه بگم کیفیت نداره برای دانلود با idm خوبه isp مثل شامپو میمونه همونی که سازگاره رو بگیر و عوضش نکن
بار اول شاتل 256 داشتم همیشه 33 میداد عالی بود ولی بعد از اینکه برست گذاشتند شبها سرعتشو کرد زیر 10 و...
برا همین پارس گرفتم تا چند ماه پیش که همون سیاست رو پیش گرفت ولی بهتر شد آسیاتک زمانی گرفتم که خوب بود ولی پینگ مرخص الانم که افتضاح شده
مخابرات هم 1مگ گرفتم 128 بهم انداخت بعد 10 روز که پولمو کشیدند بالا سریع فسخ کردم که بیشتر دزدی نکنند
درضمن با همون 128 کلی تست کردم دیدم اصلا مالی نبود + کلی تایم اوت و...
امکان خوب مخابرات تو تهران اینه که رو خطهای فیبر نوری سرویس میده رایتل هم که کلا بحثش از dsl سوا هست نباید گفته بشه
حالا از همه اینایی که گفتم + بقیه نظرهای دوستان میشه نتیجه گرفت فقط اون حرفی که زدم رو یادت باشه:
isp اگه خوب درومد حالا شانسی به هر دلیلی (یکی میگه مرکز مخابراتی من که باور نمیکنم) اصلا دستش نزن
اگه واقعا مشکلی نداری، اگه داری دیگه مجبوری اگه خط اضافی داری که حتما بقیه رو هم مثل من تست بگیر
از دوستان کسی نظری پیشنهادی راه حلی در مورد isp پارس داره ممنون میشم بگه

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16
رفیق من تجربمو از شاتل، پارس، آسیاتک و مخابرات گفتم اگه پستهای قبلیمو دنبال میکردی اتفاقا میفهمیدی که برعکس اون چیزی که گفتیه
مخابرات تاپیکش هست کافیه ببینی چقدر شاکی داره + آسیاتک. شاتل هم سیاست کثیف خودشو داره البته یکی میگفت جدیدا شبی 7گیگ میگیره...!؟
مخابرات هم در یک کلمه بگم کیفیت نداره برای دانلود با idm خوبه isp مثل شامپو میمونه همونی که سازگاره رو بگیر و عوضش نکن
بار اول شاتل 256 داشتم همیشه 33 میداد عالی بود ولی بعد از اینکه برست گذاشتند شبها سرعتشو کرد زیر 10 و...
برا همین پارس گرفتم تا چند ماه پیش که همون سیاست رو پیش گرفت ولی بهتر شد آسیاتک زمانی گرفتم که خوب بود ولی پینگ مرخص الانم که افتضاح شده
مخابرات هم 1مگ گرفتم 128 بهم انداخت بعد 10 روز که پولمو کشیدند بالا سریع فسخ کردم که بیشتر دزدی نکنند
درضمن با همون 128 کلی تست کردم دیدم اصلا مالی نبود + کلی تایم اوت و...
امکان خوب مخابرات تو تهران اینه که رو خطهای فیبر نوری سرویس میده رایتل هم که کلا بحثش از dsl سوا هست نباید گفته بشه
حالا از همه اینایی که گفتم + بقیه نظرهای دوستان میشه نتیجه گرفت فقط اون حرفی که زدم رو یادت باشه:
isp اگه خوب درومد حالا شانسی به هر دلیلی (یکی میگه مرکز مخابراتی من که باور نمیکنم) اصلا دستش نزن
اگه واقعا مشکلی نداری، اگه داری دیگه مجبوری اگه خط اضافی داری که حتما بقیه رو هم مثل من تست بگیر
از دوستان کسی نظری پیشنهادی راه حلی در مورد isp پارس داره ممنون میشم بگه

موافقم.....ولی اینم بگم که توی تبریز مخابرات 128 به بالا نمیده ولی سرعت دانلود 128 نامحدود توی تبریز 35 هست!!! ولی شرکتای دیگه مثل ماکس نت 512 نامحدودشون +50 دانلود میده.....درکل من بهترین شرکتی که تاحالا داشتم یکی های وب(نوین نت سابق) یکی هم همین پارس که راضیم ازش!

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان عزیز آیا پارس آنلاین هم مثل داتک سرویس های نامحدود اشتراکی رو روی نصف سرعت میبنده؟

والا من تاجایی که میدونم:نه,بیشتر از اون میبنده مثلا من شنیدم دوستان با 128 نامحدود پارس تا 200 راحت میزدن البته بعد از اینکه توی ماه بالای 20 گیگ دانلود کردی سرعت میشه اسمی(سرعتت رو میارن پائین تر میشه مثل مخابرات)

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9

منظور شما pm9 نیست ؟ الان با این وضعیت به نظر من همین pm9 افت سرعت نداره ، چون انکریپشن نداره ، با DPI نمی تونن کندش کنن ، من الان تونل پلاس رو vps سرور خودم نصب کردم ، HTTPS هستش با انکریپشن ولی افت سرعت داره .

بالا