• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
نه آقا اصلا نزن این حرفو ، میگم من قبلا از شهراد که نمایندگی آسیاتک هست داشتم راحت تا ۹۰۰ سرعت دانلود رو باز گذاشته بودن

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
به تجهیزات هم مربوطه مهمتر از همه سرعت تو ساعات رایگانه مثلا اگه همون 2مگ بکنند که فایده نداره

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
میتونم بپرسم مخابرات کجا سرویس دو مگ محدود ارائه داده؟؟؟

از چه ساعتی تا چه ساعتی تایم دانلود رایگانتونه؟؟؟

من همدانم. اینجا هم نامحدود میدن هم محدود. سرعتش تا 500 میره. ( تو روزانه ) شبانه هم بین 250 تا 300. همچنین من روون باهاش ویدیوی آنلاین نگاه می کنم. چیزی که تو پارس آفلاین و آسیاشت به فنا رفته...

ساعات رایگانش از 1 تا 7 هستش.

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
من همدانم. اینجا هم نامحدود میدن هم محدود. سرعتش تا 500 میره. ( تو روزانه ) شبانه هم بین 250 تا 300. همچنین من روون باهاش ویدیوی آنلاین نگاه می کنم. چیزی که تو پارس آفلاین و آسیاشت به فنا رفته...

ساعات رایگانش از 1 تا 7 هستش.

اتفاقا من براحتی با پارس آنلاین ویدیو های یوتیوب با برنامه های زنده رو بدون کوچکترین قطعی میبینم

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
اتفاقا من براحتی با پارس آنلاین ویدیو های یوتیوب با برنامه های زنده رو بدون کوچکترین قطعی میبینم

چه خوب پس یا درستش کردن یا برا من اینجوری بوده...

راستی به نظر شما دوستان بهتر نیست پارس آفلاین ترافیک سرعت بالارو از روی سرویسای نامحدودش برداره و قیمتاشم بیاره پایین؟ من فک می کنم اینجوری مشتریاش بیشتر می شن.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
راستی به نظر شما دوستان بهتر نیست پارس آفلاین ترافیک سرعت بالارو از روی سرویسای نامحدودش برداره و قیمتاشم بیاره پایین؟ من فک می کنم اینجوری مشتریاش بیشتر می شن.
اون موقع چه فرقی با مخابرات و آسیاتک داره؟ الان 1مگ واقعی نامحدود داره ولی 240 تومنه

جالبه چند وقتیه که فقط با ip داخلی فقط سایتش باز میشه

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
منم 2 مگ محدود دارم اما مخابراتم و نزدیک 6 گیگ. البته با آپلود. ( تورنت ). اما اگه با لینک مستقیم دانلود کنم فک کنم تا 7 گیگم بره.:p

براستی که من موندم مردم چرا از شرکتای خصوصی سرویس میگیرن! هم قیمتشون و هم دزدی کردنشون خیلی بیشتره. البته مخابرات سرویسای نامحدودش مزخرف ترین تو کل ایرانه.

این حرفو نزن مخابراتم خصوصیه اما نا محدودشم فوق العاده است من خودم محدود دارم ولی میخام برم برا نامحدود!

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
این حرفو نزن مخابراتم خصوصیه اما نا محدودشم فوق العاده است من خودم محدود دارم ولی میخام برم برا نامحدود!

دقیقا کجای نامحدود مخابرات فوق العادس ؟؟؟؟

سرعت دقیقا همونی هست که گرفتی یعنی مثلا ۲۵۶ بگیری بیشتر از ۳۲ هیچ وقت نمیتونی دانلود کنی ، در صورتی که شما از شرکت های دیگه بگیری با ۲۵۶ سرعت های بالاتر از ۱۰۰ میتونی دانلود کنی

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
ابن پارس آنلاین چرا پشتیبانیش اینجوریه ؟

من تازه قرار داد بستم هنوز سرویسم وصل نشده ، می خوام پیگیری کنم که چرا اینقدر طول کشیده ، تا شماره 3 رو می گیرم برای پشتیبانی ، بوق اشغال میزنه ، با موبایل هم که زنگ می زنم بعد از وارد کردن شماره اینجوری میشه !

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16
ابن پارس آنلاین چرا پشتیبانیش اینجوریه ؟

من تازه قرار داد بستم هنوز سرویسم وصل نشده ، می خوام پیگیری کنم که چرا اینقدر طول کشیده ، تا شماره 3 رو می گیرم برای پشتیبانی ، بوق اشغال میزنه ، با موبایل هم که زنگ می زنم بعد از وارد کردن شماره اینجوری میشه !
جمعه های و پنجشنبه ها فیلم بندیه.... سعی کن تو ساعت اداری زنگ بزنی تا بهتر جواب بگیری

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931

سرعت دقیقا همونی هست که گرفتی یعنی مثلا ۲۵۶ بگیری بیشتر از ۳۲ هیچ وقت نمیتونی دانلود کنی ، در صورتی که شما از شرکت های دیگه بگیری با ۲۵۶ سرعت های بالاتر از ۱۰۰ میتونی دانلود کنی

دقیقا حرفشون تائید میشه

javad-ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
. . . مگا بایت حجم ترافيک اضافه شده بابت اجرای مصوبه 152 سازمان تنظيم مقررات

دوستان این یعنی چی؟؟؟؟؟

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513

درضمن سرعت تک کانکشنش افتضاحه به درد وبگردی و فیلم و... اصلا نمیخوره
کافیه تاپیکشو نگاه بکنید: http://forum.persiantools.com/t122373-page328.html

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
درضمن سرعت تک کانکشنش افتضاحه به درد وبگردی و فیلم و... اصلا نمیخوره
کافیه تاپیکشو نگاه بکنید: http://forum.persiantools.com/t122373-page328.html

آره به درد دانلود تک کانکشن نمیخوره ولی به نظر من دقیقا به درد وبگردی میخوره چون من الان روزها از اونیکی خطم که مخابرات هست استفاده میکنم و خیلی واسه وبگردی خوبه ، واسه دانلود هم که شبا از پارس آنلاین و مبین نت استفاده میکنم

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
آره به درد دانلود تک کانکشن نمیخوره ولی به نظر من دقیقا به درد وبگردی میخوره چون من الان روزها از اونیکی خطم که مخابرات هست استفاده میکنم و خیلی واسه وبگردی خوبه ، واسه دانلود هم که شبا از پارس آنلاین و مبین نت استفاده میکنم

وبگردی=تک کانکشن

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16
دیروز به پارس انلاین زنگ زدم یه مشکلی داشتم...بعد گفت برات یه تغییراتی دادم که بهتر بشه سرویست,اینطورم شد!! پینگم از 75شد 23/25 ولی....شبا سرعتم میاد رو150 اینا در حالی که سرویس قبلیم شبا +200 میزد الان به نظرتون کدوم رو بزارم بمونه؟(پینگ زیاد برام مهم نیست)

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
دیروز به پارس انلاین زنگ زدم یه مشکلی داشتم...بعد گفت برات یه تغییراتی دادم که بهتر بشه سرویست,اینطورم شد!! پینگم از 75شد 23/25 ولی....شبا سرعتم میاد رو150 اینا در حالی که سرویس قبلیم شبا +200 میزد الان به نظرتون کدوم رو بزارم بمونه؟(پینگ زیاد برام مهم نیست)

خب عزیز شما که زنگ زدی گفتی اونا شما رو روی سرویس های گیمینگ و بازی قرار دادن که پینگ پایینی داره ولی سرعتتون هم کم میشه ، اگه پینگ براتون مهم نیست زنگ بزنید بگید تغییر بدن و از سرویس های گیم خارجتون کنن

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
دیگه دوره پارس تموم شده من که 40 روز مانده به اتمام قرادادم انصراف دادم و رفتم 512 نامحدود مخابرات
به شما هم پیشنهاد می کنم همین کار رو بکنید.
خیلی هم ارزون تره!!!!!!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
دیگه دوره پارس تموم شده من که 40 روز مانده به اتمام قرادادم انصراف دادم و رفتم 512 نامحدود مخابرات
به شما هم پیشنهاد می کنم همین کار رو بکنید.
خیلی هم ارزون تره!!!!!!
خیلی هم مذخرفتره (تهران!). مخابرات همونطور که گفتم برای استفاده خاص خوبه مثل دانلود منیجر
البته اگه شانس بیارید به طور پشتیبانی نخورید، تایم اوت هم که فراوون. اگه کسی داره راضیه خدا رو شکر کنه
شهرستان با تهران فرق داره. اینجا هم جای تبلیغ نیست عنوان تاپیک معلومه فعلا وضعیت بد نیست:

بالا