faramobile
Registered User
بله برای منم الان افتضاحه ، قبلا ۹۴۰ دانلود میکرد الان ۲ شبه اینجوری شدهسرعت من خیلی کم تا چند روز پیش با سرعت 1 مگابایت دانلود میکردم الان شده 50 کیلوبایت
از شما هم اینطور شده ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله برای منم الان افتضاحه ، قبلا ۹۴۰ دانلود میکرد الان ۲ شبه اینجوری شدهسرعت من خیلی کم تا چند روز پیش با سرعت 1 مگابایت دانلود میکردم الان شده 50 کیلوبایت
از شما هم اینطور شده ؟
محدود نیست مشکل از خودشونه چون دوستم که اصلا دانلود نمیکنه هم سرعتش گند شدهخب برای من هم 2 شب هست که شبانه اش محدود شده و دیگه رفع محدود دوایی ندارد!
یعنی وقتی ای پی تون روی این رنج تنظیم می کنید؟الان روی رتج آیپی 46.62 سرعت تمام دانلود است!!! 430 تا میره بدون چیزی!
تصادفی اینطوری شده بود آیپی که تغییر کرد سرعتم 150 در شبانه میشود با چیز داخلی 330 تا میشود.یعنی وقتی ای پی تون روی این رنج تنظیم می کنید؟
چطوری اونوقت؟ من شبانه هام خیلی افتضاحه.خط روی 4 مگه و روزم ثابت روی 450 هست سرعت
اها ..بعدش رو بریج مودموت کانفیگ هست یا pppoe ؟تصادفی اینطوری شده بود آیپی که تغییر کرد سرعتم 150 در شبانه میشود با چیز داخلی 330 تا میشود.
روزانه هم 400 ثابت
شما چه سرویسی داری؟
فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk
سرعتت رو بدونم!!!
فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk
مقدار snr دانلودت یکم کمه و نویز داری احتمالادوستان وضعیت این دوتا چطوره میشه بگید !
شبا گاهی اوقات سرعتم بالا پایین میشه وقتی فیلم میگیرم! ولی مثلن برای این که آیا مطمئن شم اشکال از سروره سایت فیلمه هست یه فایلی از میهن دانلود یا اسان دانلود میزارم سرعت نیمه شب خیلی هم عالی هست
میشه ببینید نویزم چقدره و اینا