ali-tahmasb
Registered User
دوستان به فروم دانلود شبانه هم سر بزنید
http://forum.persiantools.com/threads/دانلود-شبانه-رایگان.510952/
http://forum.persiantools.com/threads/دانلود-شبانه-رایگان.510952/
بچه ها من می خوام برای یه خط تلفنی توی تهران ADSL بگیرم. مودم تی پی لینک 8901 دارم و فقط موندم کدوم ISP رو انتخاب کنم. اینم بگم که که فقط در حد دو سه هفته یک بار به مدت چند روز از این خط استفاده قراره بشه و خیلی پرکاربرد نیست. استفاده اصلی ام از اینترنت یه جای دیگه است که برای اون یکی شاتل گرفتم.
برای این خط دومیه به ذهنم رسید که پارس آنلاین بگیرم که پارس رو هم یه تستی زده باشم. فقط یه چند تا سوال می خواستم بپرسم:
- الان با گفتگوی آنلاین شون صحبت کردم، گفت خط هامون از 256 به بالا تا 9mbs افزایش سرعت شامل شون میشه! می خواستم ببینم درسته؟ یعنی الان کسی از شما که سرویس 256kbs داره دانلودش تا ثانیه ای 1 مگ بالا میره؟ توضیح این که من چون تعداد روز کمی از این سرویس استفاده دارم زیاد نمی خوام خرجش کنم و مد نظرم این سرویس هستش و برای این سرویس دارم سوال می کنم:
POL-256-2G * 256 Kbps 256 Kbps 2 GB 99.0% 119,000 Dynamic
- سرعت دانلود تو ساعات رایگان چطوره؟ تعداد ساعات که کمه انصافا و 5 ساعت در شبانه روز جالب نیست، ولی سرعت چقدر پایین میاد؟ مثلا برای همین سرویس 256 که مثال زدم؟
- پارس آنلاین هم مثل شاتل هستش که اگر کسی توی ساعات رایگان (یا با سرویس های نامحدود) زیاد دانلود کرد سرعتش رو تو ساعات رایگان محدود کنه و تا یه مدت اینترنتش کند بشه؟
ممنونم پیشاپیش.
گیر دادی به نویز! خطت هیچ مشکلی نداره برو خدا رو هم شکر کن چون برا خیلی ها در این حد هم نیست.دوستان وضعیت این دوتا چطوره میشه بگید !
شبا گاهی اوقات سرعتم بالا پایین میشه وقتی فیلم میگیرم! ولی مثلن برای این که آیا مطمئن شم اشکال از سروره سایت فیلمه هست یه فایلی از میهن دانلود یا اسان دانلود میزارم سرعت نیمه شب خیلی هم عالی هست
میشه ببینید نویزم چقدره و اینا
نه، قطعیش خیلی کمه و به ندرت...دوستان ، پارس آنلاینم قطعیش زیاده یا نه ؟
قربان اینترنت شما چند مگ هست ماشالا ؟؟؟
قربان اینترنت شما چند مگ هست ماشالا ؟؟؟
الان روزانه با ۱۰۰ کیلو بایت هست سرعت من!
خط من ۹ مگ هست الان روزانه حداکثر حتی با سرور ایران ۱۰۰ تا هست
پارس خیلی وقته که مذخرف شده من که فعلا یه 256 tct گرفتم دیگه حداقل پول اضافی نمیدمالان روزانه با ۱۰۰ کیلو بایت هست سرعت من!
خط من ۹ مگ هست الان روزانه حداکثر حتی با سرور ایران ۱۰۰ تا هست
احتمالاً شما توی شهر بززگ زندگی میکنید و خوب توی شهرهای بزرگ حتماً مشترکان بیشتری
نسبت به شهرهای کوچک هست و بدون شک سرعت هم کاهش قابل توجهی خواهد داشت.
خوشبختانه توی شهر ما اکثراً از مخابرات سرویس میگیرن و اصلاً اسم پارس آنلاین به گوششون
نخورده، به همین خاطر سرعت ما نسبتاً بالاست. اما یک مورد دیگه بر میگرده به نویز خط شما
اگه نویز خط زیاد هست بهتره زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید که خط رو روی 4 مگ تنظیم کنن.
بعد از بستن خط روی 4 مگ اگه سرعتتون دوباره به همون شکل بود بگید تا یک راه حل دیگه
نشونتون بدم.
فعلا که کار میکنه pt هم باز شد باهاش سرعت هم خوبه پول اضافی هم نمیدم lol@JetXT
مخابرات که نگو داغونه والا پول نمیدی درست اما اینترنت هم نداری :دی
احتمالا تو منطقه شما شرکت زیاده روزا ترافیک بالاسوالا من اماتور نیستم :دی
نویز خط هم الکی نمیره بالا مه یهو واسه خودش
نوبز زیاد نیست SNR هم خوبه با ۹ مگ بالای ۱۵ هست
مشکل پهنای باند پارس هست که فکر کنم مشکل دارن چند وقته!
جالبیش اینجاست شبانه واسه من درست میشه اکثرا ۸۰۰ اینا دان میکنه اما روزانه ۱۰۰ هست!
تهران هستم درست حدس زدین!
@JetXT
مخابرات که نگو داغونه والا پول نمیدی درست اما اینترنت هم نداری :دی
مخابرات چش نخوره جدیدا خیلی خوب شده، فکنم از ترس اینکه انحصار سیم مسیو از دستش در نیارن.
اره شركت اينا زيادهاحتمالا تو منطقه شما شرکت زیاده روزا ترافیک بالاس
مخابرات چش نخوره جدیدا خیلی خوب شده، فکنم از ترس اینکه انحصار سیم مسیو از دستش در نیارن.