فیبر نوریمخابرات چش نخوره جدیدا خیلی خوب شده، فکنم از ترس اینکه انحصار سیم مسیو از دستش در نیارن.
هر جفتش انحصاریه ولی طبق قانون لطف کرده سیم مسیو به شرکتا اجاره میده، برا فیبرم خبرش بود که اجازه بدن اما تا عملا عملیاتی بشه دیگه به سن ما قد نمیده.فیبر نوری
حرف مفت زده...!درود مجدد ميشه يكي اين جريان رو به من توضيح بده
امروز كه تماس گرفتم با پشتيباني پارس ميگم سرويس 512 سرعت چقدر بهم ميده ميگه كلا 64 كه همون ضريب 1به8 ميشه
بعد ميگم جريان 9مگ چيه ؟ ميگه پهناي باندتون ازاده و اگه ترافيك كم باشه تا 900 سرعتتون ميره
بعد ميگم ساعت رايگان چي ميگه اون موقع سرعت همون 64 ميشه و جالب اينكه 1تا 3ماه هم طول ميكشه من بتونم اين سرويس رو بگيرم
دوستان سلام
من سرویس 1 مگ 1 ماهه داشتم.دیروز دیدم فقط 4 روز تا اتمام قرارداد مونده ، تصمیم گرفتم ارتقا بدم و 2 مگ 1 ماهه
بعد از واریز آنلاین پول نوشته بود مودم رو خاموش روشن کنید.اینکارو کردم ولی هنوز تو مشخصات زده سرویس 1 مگ.کی ارتقا پیدا میکنه پس؟!
Sent from my SM-N9005
سرویس قبلی رو از داخل کنترل پنل بسوزونید یه جا داره که دوتا کاراکتر رو تایپ میکنید که تایید میشهدوستان سلام
من سرویس 1 مگ 1 ماهه داشتم.دیروز دیدم فقط 4 روز تا اتمام قرارداد مونده ، تصمیم گرفتم ارتقا بدم و 2 مگ 1 ماهه
بعد از واریز آنلاین پول نوشته بود مودم رو خاموش روشن کنید.اینکارو کردم ولی هنوز تو مشخصات زده سرویس 1 مگ.کی ارتقا پیدا میکنه پس؟!
Sent from my SM-N9005
مرکز حافظ هم وضعیت اسف بار شده!فعلا خيلي بد شده روزانه
من شارژ نكردم اين ماه!
هاي وب شارژر كردم
اگه 50 گیگ رو استفاده نکنی که رو سرعت اسمی نمیادسلام به همگی
یه سوال در مورد جایزه ی سرویس های نامحدود دارم.
اگه به فرض سرویس انتخابی من 50 گیگ مشمول جایزه بشه و بعد بیاد رو سرعت اسمی ولی من 50 گیگ رو تو اون ماه استفاده نکنم ؛ آیا باقیمونده ی ترافیک برای ماه بعد به ترافیک جایزه اضافه میشه ؟
ممنون
بله اینو میدونماگه 50 گیگ رو استفاده نکنی که رو سرعت اسمی نمیاد
ممنون.پس اضافه نمیشه...خیر باقیموندش به ماه بعد اضافه نمیشه. اگه مثلا 3 ماهه بگیری برای کل سه ماه 150گیگ درنظر میگیرند.یعنی اگه 150گیگ رو تو یه ماه تموم کنی 2 ماه بعدش رو با سرعت اسمی باید بگذرونی
دوست عزیز من سوالم در مورد سرویس های نامحدود و ترافیکیکه تحت burst قرار میگیره ؛ نه سرویس محدود که شما مثال زدی...شما سرویس 128 دو گیگ رو که 6 ماهه بخرید بهتون 12گیگ با 180 روز اعتبار میده
اون مثالی رو هم که زده برای سرویس یک ماهه هست ولی برای اطلاع بیشتر باهاشون تماس بگیرید