• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

D A M U N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چن روز پیش من تو سایت پارس فرم پر کردم که فرداش زنگ زد گفت فعلا ظرفیت نداریم و یک ماه باید بری تو لیست انتظار !
حالا این قضیه لیست انتظار سرکاریه یا جدی بعد از یک ماه یه خبرایی میشه ؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
هر جفتش انحصاریه ولی طبق قانون لطف کرده سیم مسیو به شرکتا اجاره میده، برا فیبرم خبرش بود که اجازه بدن اما تا عملا عملیاتی بشه دیگه به سن ما قد نمیده.

karamel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوستان سرعت 128 نامحدود

در روز و شب سرعتش چنده؟ آیا به صرفه هست از 2 مگ بیام 128 نامحدود ؟آخه مصرفم زیاده...

maliya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر همگي
دوستان من سرويس مخابرات دارم كه حقيقتش واقعا نميصرفه ميخوام دوباره پارس انلاين اما ايندفعه محدود 512 بگيرم با حجم 4 گيگ در ماه
ميخواستم بدونم اينجا كسي هست كرج زندگي كنه و در حال حاضر با پارس قرار داد داشته باشه و چه سرعتي گرفته
ميخوام بدونم ارزش داره مخابرات رو ول كنم يا نه
چون الان مخابرات م 1024 هست اما كلا بهم 130 ميده نامحدود
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

maliya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود مجدد ميشه يكي اين جريان رو به من توضيح بده
امروز كه تماس گرفتم با پشتيباني پارس ميگم سرويس 512 سرعت چقدر بهم ميده ميگه كلا 64 كه همون ضريب 1به8 ميشه
بعد ميگم جريان 9مگ چيه ؟ ميگه پهناي باندتون ازاده و اگه ترافيك كم باشه تا 900 سرعتتون ميره
بعد ميگم ساعت رايگان چي ميگه اون موقع سرعت همون 64 ميشه و جالب اينكه 1تا 3ماه هم طول ميكشه من بتونم اين سرويس رو بگيرم

hbk_legendary

Registered User
لایک‌ها
0
درود مجدد ميشه يكي اين جريان رو به من توضيح بده
امروز كه تماس گرفتم با پشتيباني پارس ميگم سرويس 512 سرعت چقدر بهم ميده ميگه كلا 64 كه همون ضريب 1به8 ميشه
بعد ميگم جريان 9مگ چيه ؟ ميگه پهناي باندتون ازاده و اگه ترافيك كم باشه تا 900 سرعتتون ميره
بعد ميگم ساعت رايگان چي ميگه اون موقع سرعت همون 64 ميشه و جالب اينكه 1تا 3ماه هم طول ميكشه من بتونم اين سرويس رو بگيرم
حرف مفت زده...!
حدودا یه ماهی هست اصلا شبا نمیشه کار کرد
من اکانت 1Mb دارم، آره توی روز تا 9Mb آزاده ولی شبا 20- 30 کیلوبایت بیشتر نمیده
قانونا باید به من 128تا بده .واسه اکانت 512 هم باید 64تا بده... ولی این خبرا نیست!

avands

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان سلام
من سرویس 1 مگ 1 ماهه داشتم.دیروز دیدم فقط 4 روز تا اتمام قرارداد مونده ، تصمیم گرفتم ارتقا بدم و 2 مگ 1 ماهه
بعد از واریز آنلاین پول نوشته بود مودم رو خاموش روشن کنید.اینکارو کردم ولی هنوز تو مشخصات زده سرویس 1 مگ.کی ارتقا پیدا میکنه پس؟!

Sent from my SM-N9005

maliya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من سرویس 1 مگ 1 ماهه داشتم.دیروز دیدم فقط 4 روز تا اتمام قرارداد مونده ، تصمیم گرفتم ارتقا بدم و 2 مگ 1 ماهه
بعد از واریز آنلاین پول نوشته بود مودم رو خاموش روشن کنید.اینکارو کردم ولی هنوز تو مشخصات زده سرویس 1 مگ.کی ارتقا پیدا میکنه پس؟!

Sent from my SM-N9005

درود دوست عزيز همون قسمت كه نشون داده بهتون 4 روز مونده همونجا مينويسه كه اين سرويس تازه خريديد از كي شروع ميشه به خاطر همين بايد سرويس قبليتون تموم بشه حالا يا از نظر حجمي يا از نظر ماهيانه تا تموم نشه سرويس جديد براتون راه نميوفته

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
دوستان سلام

Sent from my SM-N9005
سرویس قبلی رو از داخل کنترل پنل بسوزونید یه جا داره که دوتا کاراکتر رو تایپ میکنید که تایید میشه
اگه پیدا نکردید از پشتیبانی سوال کنید

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
فعلا خيلي بد شده روزانه
من شارژ نكردم اين ماه!
هاي وب شارژر كردم

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
کلا وضعیتش یکم تو جای ما بهتر شده . اما همچنان زیر استاندارده معموله.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چند وقته اینجا سرعتش رو محدود کردن باز داغون شده :mad:

Brave Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی
یه سوال در مورد جایزه ی سرویس های نامحدود دارم.
اگه به فرض سرویس انتخابی من 50 گیگ مشمول جایزه بشه و بعد بیاد رو سرعت اسمی ولی من 50 گیگ رو تو اون ماه استفاده نکنم ؛ آیا باقیمونده ی ترافیک برای ماه بعد به ترافیک جایزه اضافه میشه ؟
ممنون

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
سرعت تک کانکشن افتضاحه

سلام به همگی
یه سوال در مورد جایزه ی سرویس های نامحدود دارم.
اگه به فرض سرویس انتخابی من 50 گیگ مشمول جایزه بشه و بعد بیاد رو سرعت اسمی ولی من 50 گیگ رو تو اون ماه استفاده نکنم ؛ آیا باقیمونده ی ترافیک برای ماه بعد به ترافیک جایزه اضافه میشه ؟
ممنون
اگه 50 گیگ رو استفاده نکنی که رو سرعت اسمی نمیاد
خیر باقیموندش به ماه بعد اضافه نمیشه. اگه مثلا 3 ماهه بگیری برای کل سه ماه 150گیگ درنظر میگیرند
یعنی اگه 150گیگ رو تو یه ماه تموم کنی 2 ماه بعدش رو با سرعت اسمی باید بگذرونی

Brave Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه 50 گیگ رو استفاده نکنی که رو سرعت اسمی نمیاد
بله اینو میدونم
خیر باقیموندش به ماه بعد اضافه نمیشه. اگه مثلا 3 ماهه بگیری برای کل سه ماه 150گیگ درنظر میگیرند.یعنی اگه 150گیگ رو تو یه ماه تموم کنی 2 ماه بعدش رو با سرعت اسمی باید بگذرونی
ممنون.پس اضافه نمیشه...
اما اینطور که تو خود سایت پارس زده فک نکنم بشه 150 تا رو تو یه ماه استفاده کرد بلکه ابتدای هر ماه 50 گیگ شارژ میشه.
http://www.parsonline.com/fa/news/adsl_policy_fair

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
شما سرویس 128 دو گیگ رو که 6 ماهه بخرید بهتون 12گیگ با 180 روز اعتبار میده
اون مثالی رو هم که زده برای سرویس یک ماهه هست ولی برای اطلاع بیشتر باهاشون تماس بگیرید

Brave Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما سرویس 128 دو گیگ رو که 6 ماهه بخرید بهتون 12گیگ با 180 روز اعتبار میده
اون مثالی رو هم که زده برای سرویس یک ماهه هست ولی برای اطلاع بیشتر باهاشون تماس بگیرید
دوست عزیز من سوالم در مورد سرویس های نامحدود و ترافیکیکه تحت burst قرار میگیره ؛ نه سرویس محدود که شما مثال زدی...

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
من ۲۵۶ نامحدود پارس آنلاین دارم.
سرعتش در حد راضی کننده است قعطی ندارم اگر هم داشته باشم بعضی اوقات خیلی کم اما نمی دونم چطوری بعضی اوقات الکی آیپی عوض میکنه آیپی من داینامیک است اما بعضی اوقات وسط کار با اینترنت خود به خود آیپی عوض میکنه.همه خوبی ها یا مشکلات سرویسش به کنار چیزی که باعث شده همیشه از پارس آنلاین راضی باشم پشتیبانی واقعا پاسخگو و سریعش است (ماشاءالله میگم مثل های وب نشه) تا به حال منو حتی ۱ دقیقه هم پشت خط منتظر نذاشتن.

بالا