• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
95% برنامه هاي*** اندرويد هم كار نميكنه.
جديدا هم يه صداي ضبط شده گذاشتن كه بسته شدن اين برنامه ها و پرت ها به ما ربطي نداره و از مخابرات هست .
خدا لعنتشون کنه. یه سا**ون مفت بود که اونم بستن. لابد دیدن کار و کاسبی وی پی ان فروشای بچه های بالا کساده، گفتن اینم ببندیم که همه پول بدن و قانونی! از فیلتر عبور کنن.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
پارس آنلاین و کلا شرکتهای دیگه بالا و پایین زیاد دارند - میبینی یه هفته سرعتت سر به فلک میکشه 10 روز انقدر مزخرف میشه که میخوای بذاریش کنار . رو هم رفته بنده از پارس آنلاین راضی هستم بعد از 3 سال
بله متاسفانه همینطوره.بالا وپایین به شدت زیاده.
20 روز خیلی خوب داشت ولی از 20 بهمن سرعت پکید! یعنی حتی اندازه 256 هم نمی شد شبانه ها!
هرکدوم از پشتیبان ها هم یه حرفی می زنند!

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
من كه اگر اين isp نزديك خونمون (ندارايانه) شبانه هم داشته باشه يه امتحاني ميكنمش حداقل براي 1 ماه. چون مودم رو بردم سر خط و ديدم انچنان تفاوتي تو كيفيت خط و نويز نكرد با پيريز تو خونه.
حالا اگر isp رو عوض كردم و ديدم ديگه قطعي لينك ندارم ميگم همين جا. 50% به نظرم مشكل از سمت مركز مخابراتي و 50% isp هست . فقط فكر جيبشونن . فكر ميكنم انقدر سرويس دادن توش موندن.
اين پشتيبانيشون هم يه بار گفتم قشنگ مصداق سر بريدن با پنبه هستن.
راستي براي باز شدن كنترل پنل هم بايد كمال تشكر رو ازشون كرد. اگر محدود شدن اينترنت و بسته شدن پرت ها در اختيار ISP نيست دسته كي هست ؟!! چرا براي بقيه به اين شدت نيست ؟ چون حتي خود مخابرات هم مشكلات اينارو نداره.
پارس انلاين قبلا كه مشتري هاش كمتر بود بهتر بود سرويسش . بالا هاش رو 3 سال پيش ديديم تو يه مدت كوتاه .بعدش 2 1 سال در حالت نرمال / قابل تحمل بود. الان 2 3 ماهه در حالت تهوع اور هست.
بعدشم قحطي كه نيست ، اين نشد يكي ديگه ، نشد بعدي . انگار مفتي دارن سرويس ميدن كه تحملشون هم كنيم .

Finjan1989

Registered User
لایک‌ها
276
دوستان من میخواستم اکانت 256 2 گیگ پارس آنلاین بخرم .
سرعت دانلود و آپلود و پینگش چقدره ؟
پارس آنلاین چقدر قطع و وصلی داره ؟
من الان 128 نامحدود از شرکت maxnet دارم .
سرعت دانلودم 30 کیلوبایته .
پینگم تو بازی ها 38 الی 50 هست .
ولی مشکلم هزینشه !
3ماهه 38 تومنه که 7500 تومن هم برای مخابرات میگیرن که با مالیات و هزار کوفت و زهرمار دیگه میشه 48 تومن :|
این اکانت POL-256-2G چطوره ؟
هزینه 3 ماهه چند در میاد ؟
امروز اکانتم تموم میشه . لطفا زودتر راهنمایی کنین .
ممنون .

IQ_51646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان من میخواستم اکانت 256 2 گیگ پارس آنلاین بخرم .
سرعت دانلود و آپلود و پینگش چقدره ؟
پارس آنلاین چقدر قطع و وصلی داره ؟
من الان 128 نامحدود از شرکت maxnet دارم .
سرعت دانلودم 30 کیلوبایته .
پینگم تو بازی ها 38 الی 50 هست .
ولی مشکلم هزینشه !
3ماهه 38 تومنه که 7500 تومن هم برای مخابرات میگیرن که با مالیات و هزار کوفت و زهرمار دیگه میشه 48 تومن :|
این اکانت POL-256-2G چطوره ؟
هزینه 3 ماهه چند در میاد ؟
امروز اکانتم تموم میشه . لطفا زودتر راهنمایی کنین .
ممنون .
salam
dooste aziz age vase bazie online mikhain soraghe pars online nayain . chon ham pingesh ziad jaleb nist yani hodoode 250 ta 350 moteghayer . ham gozine haee ke baraye bazi haye online hast ro filter kardan va aslan nemishe bazi online kard . man computer va ps3 ro emtehan nakardam vali ba xbox360 natoonestam estefade konam . ghablan dorost bood . amma 1 sali mishe ke baste shode .bazam baraye ettelaate bishtar az doostane digar ham soal konid . in serfan jahate rahnamaee bood

Finjan1989

Registered User
لایک‌ها
276
salam
dooste aziz age vase bazie online mikhain soraghe pars online nayain . chon ham pingesh ziad jaleb nist yani hodoode 250 ta 350 moteghayer . ham gozine haee ke baraye bazi haye online hast ro filter kardan va aslan nemishe bazi online kard . man computer va ps3 ro emtehan nakardam vali ba xbox360 natoonestam estefade konam . ghablan dorost bood . amma 1 sali mishe ke baste shode .bazam baraye ettelaate bishtar az doostane digar ham soal konid . in serfan jahate rahnamaee bood
ممنون عزیز بابت راهنمایی .
میخواستم محدود بخرم . سه ماهه 6 گیگ . یعنی روزی 66 مگ .
قبلش گفتم یه تستی بکنم ببینمتو بازی و سایت ها به طور میانگین چقدر حجم مصرف میشه .
بازی MW2 رو نیم ساعت بازی کردم . بعد دیدم که 30 مگ حجم آپلود + دانلود شده !!! یعنی 1 ساعت 60 مگ .
فیس*بوک رو هم تست کردم . تو نیم ساعت 25 مگ مصرف کرد :|
واسه همین بیخیالش شدم .
همون نامحدود واسه من خوبه :(

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
بستگي به كيفيت خط شما و منطقه شما داره . من قبل اين قطع و وصلي ها راحت بازي ميكردم باهاش. فقط هم فيفا با ايكس باكس 360 شايد تو بعضي بازي ها كه به nat type خيلي گير هستن مشل داشته باشه مثل MW . قطعيش كم بود. ولي مثل تخم مرغ شانسي ميمونه. سرعت دانلود هم تو شبانه دقيقا شانسي ميمونه. ممكنه قطعيتون از اول كم نباشه .
خطتتون هم رو حداقل رو 2مگ ميبندن بسته به كيفيت خط كه اگر تا 9 مگ هم بكشه براتون ميبندن . چون براشون مهم نيست ، و حجم دانلودي شما محدود هست.ولي همون طور كه خودتون گفتين اگر زياد بازي ميكنيد حجمش مناسبتون نيست. ولي به نظرم سرويس خودتون خيلي عالي هست . چون غير مخابرات هيچ اي اس پي نيست كه 128 رو با قيمت تقريبي ماهي 16 17 تومن بده ، با حجم نامحدود و سرعت 30 كيلوبايت . حداقل من نيددم.پينگتون هم كه عاليه. من تعرفه خيلي جاهارو ديدم ، 128 نامحدود بالاي 20 تومن هست . سرعت هم رو 30 كيلوبايت نيست.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من کامنت یکی از کاربرها رو خوندم از 2 مگ پارس راضی بود. منم خریدم 2 ماه هم اضافه داشت یعنی 8 ماه جشنواره پاییزه!
میدونید سرعتی که میده چقدره؟ برحسب Kbps?
من داتک 1 مگ داشتم نهایت 70 پایدارش بود البته تا 100 هم در کسری از ثانیه دیدم! اصلا هم زیر 10 گیگ دانلود شبانه داشتم. حالا مشکل تو چی بود بگید
512 مخابرات نامحدود خونه فامیلها خیلی بهتر بود یا حتی شاتل 128
راستی مودم من tplink8151 به نظرتون احتمال داره مشکل از این هم باشه البته با lan هم سرعت همینه چه برسه به wifi

VEET

Registered User
لایک‌ها
287
پارس آنلاین جدیدا شبانش برای من خیلی خراب شده
روزانه 9 مگش هم خطم نمیکشه که دلم رو به اونش خوش کنم

Mahdi99

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها كسي ميدونه پارس آنلاين با مودم N10 وasus N12 سازگاره يا نه؟

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
من اشتراک قبلیم 20 درصد ترافیک ارسالی رایگان داشت، ولی 6 روز پیش که تمدید کردم ترافیک ارسالی رایگان ندادن. برای شماها هم اینطوری شده؟ یا زنگ بزنم بگم؟

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
اقا دیدین پارس قیمت محدودا را 20 درصد تقریبا ارزون کرده؟؟؟؟
یکی نظری چیزی...

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
قرار بود بیشتر کم بشه بعضی از سرویسها هم فرقی نکرده رو بعضی ها هم که رو ترافیکش کشیدند
پس همینه که کیفیت سرویسهاشون تو این چند روز مذخرفتر شده همش شده packet loss

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
قرار بود بیشتر کم بشه بعضی از سرویسها هم فرقی نکرده رو بعضی ها هم که رو ترافیکش کشیدند
پس همینه که کیفیت سرویسهاشون تو این چند روز مذخرفتر شده همش شده packet loss
اره مثلا نامحدودا قیمتش فرقی نکرده!
سرویس های دومگ و یک مگ هم یه گیگ افزایش یافته اند!

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
یکی نوشته پارس آنلاین برای سرویس رایگان شباه اش یگبار باید مودم روشن خاموش بشه اینطوریه؟!
اگر باشه خیلی مسخره است

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
افزایش محدودیت ترافیک استاتیک به میزان 1024 مگا بایت [یک گیگا بایت ترافیک استاتیک1392/12/15

برو وبچ کسی نظری نداره قضیه این یه گیگ چیه؟ استاتیکش چه معنی می ده؟

psychoboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
بالا