سلام. پارس انلاين خوب بود !!!!!!!!
الان نزديكه 2 ماهه كه انقدر قطعي داره كه ديگه تمديدش نكردم . واقعا حال ادم رو به هم ميزنن . اصلا ببخشيد ولي به درك كه پاي تلفن خيلي خوش برخورد هستن . چه فايده داره كه كار ادم رو راه نميدازن. تازه يه بار 1 شب اينترنت قطع شد زنگ زدم ديدم 15 نفر تو صف هستن.فهميدم باز يه گندي زدن ديگه بيخيال شدم. تو حالت هاي معمولي 5 6 نفري هستن تو صف هميشه.
چند بار بهشون زنگ زدم ميگم قطعي داره ، بعد طرف چك ميكنه ميگه بله رو خطتون نويز هست ، نه بابا !
بعد هميشه اون جمله هاي تكراري رو ميگه كه ايناست : 1- تمام تلفن ها رو از پيريز بكشيد . 2- سنترال داريد يا نه ؟ 3- مودم رو مستقيم بزنيد به پيريز. 4- مودم رو مستقيم به سيم تلفن كه اومده تو اپارتمانتون وصل كنيد. ( لول
) پا شدم رفتم سيم كشيدم با كلي بدبختي زدم تو مودم ميبينم باز همون طوريه . چراغ لينك قطع ميشه. بعد باز زنگ زدم ميگه شما كل پيريز هاي تلفن هم از مدار خارج كن بعد فقط همينو بزن. بايد بهش ميگفتم ميخواي از مركز مخابراتي يه سيم اختصاصي بكشم برات .
يعني تو اون ISP منتخب چند سال اخير يه كارشناس فني ندارن بفرستن ؟
بعد وقتي درست نميشه ميگه نويز از سمت خودتون هست . يه چيزي داره نويز ميندازه رو خط. جالبه من 3 سال كه اومديم اين خونمون هيچ چيزي تغيير نكرده از لحاظ شرايط فيزيكي نميدونم نويز از كجا اومد
اگر مثل ادم بگن كه كيفيت سرويسمون تو منطقه شما به خاطر ضريب اشتراك يا ... اومده پايين اصلا ادم ناراحت نميشه. از اينكه ادم رو خر فرض ميكنن ادم عصبي ميشه.
ولي سرعتش بد نيست. من سرعتم 256 كيلوبيت محدود كه هست روزانه با 200 250 ميگرفتم . بعد جالبه تو اين مورد كه 2 سال مشتريشون هستم هنوز پهناي باند من رويه 2 مگ هست. 4 مگ هم نيست. چه برسه به 9. اين شركت ها كلا كارشون همينه. اولش جذب مشتري خوب ميكنن بعدش ديگه ميزنن به بيخيالي .
شبانش هم متغيره . قبلا بهتر بود. الان شايد تو يه شب بشه 1 گيگ و 200 گرفت ، 1 شب 700 مگ.
يه چيزي هم بگم در رابطه با اينترنت بد و خوب تو ايران . اصلا رو هيچ حسابي نميشه گفت كدوم خوبه. ( از بين اشغال و اشغال تر ) شايد يه سريش بر ميگرده به منطقه مخابراتي خودتون و ضريب اشتراك ISP و بقيش به ISP خودتون. بهترين كارش اينه از كسي كه تو محل زندگي خودتون هست و از اينترنت استفاده ميكنه بپرسين.
دقيقا مثل تخم مرغ شانسيه.
يه چيز افتضاح ديگه اين ISP نمونه بسته شدن بيشتر پورت هاي برنامه هاي ***شكن و برنامه هاي ديگه هست . پشتيباني محترم گفتن كه مخابرات بسته به ما ربطي نداره . بعد من مخابرات هم دارم همش راحت وصل ميشن. ( غير يه سري كه كلا بسته شده .) نميدونم اين حرفشون چه قدر درسته !!!
مخابرات فقط براي پارس انلاين رو ميبنده .
خسته مياي بشيني بازي كني وسط بازي ميبيني قطع شد . ميگي بيخيال .ولي باز ... :|
اگر 3 4 ماه پيش ميپرسيدن ازم ميگفتم خوبه . الان سرويسيي كه به من ميده اشغالي بيش نيست.
الانم نميدونم باز برم سمت داتك، شهرزاد ، اسياتك. هايوب رو ديدم بد به نظر نميرسيد ولي شبانه كه نداشت اكثراو منطقه ما هم پشتيباني نميكرد.
من هم شبانه برام مهمه هم اينكه بعضي وقتا بازي ميكنم. دانلود هم دارم ولي نه خيلي زياد.