• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
دوست عزیز من سوالم در مورد سرویس های نامحدود و ترافیکیکه تحت burst قرار میگیره ؛ نه سرویس محدود که شما مثال زدی...
از پشتیبانی یا فروش سوال کنید کامل توضیح میدند فقط سوالات مربوط به مشکلات رو مطرح کنید
تمام سرویسها تحت burst هست فقط اینو میدونم که به ماه بعد هیچی منتقل نمیشه استفاده نکنید میسوزه مگه اینکه چند ماهه باشه

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سلام
من ۲۵۶ نامحدود پارس آنلاین دارم.
سرعتش در حد راضی کننده است قعطی ندارم اگر هم داشته باشم بعضی اوقات خیلی کم اما نمی دونم چطوری بعضی اوقات الکی آیپی عوض میکنه آیپی من داینامیک است اما بعضی اوقات وسط کار با اینترنت خود به خود آیپی عوض میکنه.همه خوبی ها یا مشکلات سرویسش به کنار چیزی که باعث شده همیشه از پارس آنلاین راضی باشم پشتیبانی واقعا پاسخگو و سریعش است (ماشاءالله میگم مثل های وب نشه) تا به حال منو حتی ۱ دقیقه هم پشت خط منتظر نذاشتن.
سرعت داونلودتون چقدره دوست عزیز؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
خوب پارس آنلاین ما هم بالاخره وصل شد. :)

تقریبا از پروسه نصب راضی بودم، ولی یه خورده ای برخورد ماموری که اومده بود اینترنت رو وصل کنه جالب نبود و از این بچه پر روها بود. اسپلیتر همراه خودش نداشت و یه قسمتی از برگه ای که همراهش بود رو نوشته بود بدید مشترک پر کنه که طرف خودش پر کرد و همه اش رو هم زد راضی هستم! حالا شاتل 24 ساعت بعد از اومدن مامور نصب به موبایل من زنگ زد و 15-10 تا سوال پرسید در مورد این که برخورد مامور چه جوری بود؟ این کار رو کرد؟ اون کار رو درست انجام داد؟ دقیقا هم پرسیدند که فلان قسمت فرم رو به خود شما داد پر کنید؟ حالا شاید پارس آنلاین هم این کار رو بکنه.

غیر از این قضیه از خود اینترنت کاملا راضیم. سرعتش عالیه.

دو تا تست از سرورهای اروپا:

سرور تهران:

این رو هم بگم که سرویس من 256 هستش که اولش روی 4 مگ بسته بودندش. من از مامور نصب پرسیدم چرا روی 4 مگه؟ گفتند در عرض 48 ساعت روبات خودش می بره روی 9 مگ و اگر مشکلی نداشتید همونجا می مونه. من منتظر روبات نشدم و بعدش زنگ زدم پشتیبانی، گفتند همین الان می بریم روی 9 مگ، خودتون تست کنید ببینید مشکلی پیش میاد یا نه؟ بعد از بردن روی 9 مگ الان وضعیت خط اینه:

1adsl%209_7359139227072011871.png

در حالی که قبلا با سرعت 4 این بود:

0adsl_6864139227072032682.png

یه خورده ای نویز رفته بالا و Downstream پایین اومده، ولی در اکثر ساعات سرعت عالیه و مشکل قطعی ندارم. فقط دیشب حدود ساعت 1 نصف شب مودم 10 بار پشت سر هم ریست شد و سرعت هم شدیدا پایین اومده بود، که نمی دونم ایراد از پارس آنلاین بود یا از خط من؟ ولی در بقیه زمان های استفاده شده سرعت عالی بود و هیچ مشکلی هم نبود.

این بود انشای من در مورد پارس آنلاین و نویز و مامور نصب و شاتل و روبات و خیلی چیزهای دیگر!
9ghi4rjgjndzz19jbvn.gif

HSG

Registered User
لایک‌ها
203

تقریبا از پروسه نصب راضی بودم، ولی یه خورده ای برخورد ماموری که اومده بود اینترنت رو وصل کنه جالب نبود و از این بچه پر روها بود. اسپلیتر همراه خودش نداشت و یه قسمتی از برگه ای که همراهش بود رو نوشته بود بدید مشترک پر کنه که طرف خودش پر کرد و همه اش رو هم زد راضی هستم! حالا شاتل 24 ساعت بعد از اومدن مامور نصب به موبایل من زنگ زد و 15-10 تا سوال پرسید در مورد این که برخورد مامور چه جوری بود؟ این کار رو کرد؟ اون کار رو درست انجام داد؟ دقیقا هم پرسیدند که فلان قسمت فرم رو به خود شما داد پر کنید؟ حالا شاید پارس آنلاین هم این کار رو بکنه.

سرور تهران:

این رو هم بگم که سرویس من 256 هستش که اولش روی 4 مگ بسته بودندش. من از مامور نصب پرسیدم چرا روی 4 مگه؟ گفتند در عرض 48 ساعت روبات خودش می بره روی 9 مگ و اگر مشکلی نداشتید همونجا می مونه. من منتظر روبات نشدم و بعدش زنگ زدم پشتیبانی، گفتند همین الان می بریم روی 9 مگ، خودتون تست کنید ببینید مشکلی پیش میاد یا نه؟ بعد از بردن روی 9 مگ الان وضعیت خط اینه:

یه خورده ای نویز رفته بالا و Downstream پایین اومده، ولی در اکثر ساعات سرعت عالیه و مشکل قطعی ندارم. فقط دیشب حدود ساعت 1 نصف شب مودم 10 بار پشت سر هم ریست شد و سرعت هم شدیدا پایین اومده بود، که نمی دونم ایراد از پارس آنلاین بود یا از خط من؟ ولی در بقیه زمان های استفاده شده سرعت عالی بود و هیچ مشکلی هم نبود.

این بود انشای من در مورد پارس آنلاین و نویز و مامور نصب و شاتل و روبات و خیلی چیزهای دیگر!
9ghi4rjgjndzz19jbvn.gif

داستان نصب اینترنت شما خیلی جالبه خصوصا اون که خود نصاب فرم رضایتمندی را پر کرده :)
فرم رضایتمندی من که چون خودم نصب کردم خیس شد انداختم دور :D ولی اپراتور های تلفنیش خیلی خوش برخورد هستن.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289

سرور تهران:

9ghi4rjgjndzz19jbvn.gif
بچه ها، اوضاع احوال این اینترنت پارس آنلاین ما در ساعات شب خیلی خرابه! :(

هم دیشب ساعت 5 صبح و هم پریشب ساعت 1 صبح من اینترنت رو چک کردم، که متاسفانه در ساعت های شب هم سرعت شدیدا افت می کنه و هم مکررا مودم ریست میشه!

در ساعت های روز اینترنت عالیه و مثل همون تست های بالا خیلی عالی جواب میده، ولی به محض این که شب میشه این مشکل ایجاد میشه. دیشب اومدم ازش تست هم بگیرم، که به دلیل اختلال شدید تست سایت Speedtest رو اصلا نمی تونست تکمیل کنه (پینگ رو می گرفت، ولی بعد می رفت روی قسمت دانلود که اون اصلا تکون نمی خورد). رفتم سایت Pingtest و یه تست از اونجا گرفتم، که به شکل زیر بود:

93310200_7292139236393436744.png

توضیح این که وضعیت خط و SNR در ساعات شب و روز هیچ فرقی با همدیگه نمی کنن.

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
اونایی که محدود دارن سرعت شبانه شون چنده ؟؟
ترجیحا تهران باشه

DarkLords

Registered User
لایک‌ها
6
الان نزدیک 3 هفته است تو مرکز کرج-مارلیک سرعت روزانه افتضاح شده. اکثر اوقات زیر سرعت اسمی کار میکنه. نمیدونم چی کار کردن، ولی اوضاع اینجا خیلی خرابه.
تماس هم میگیریم میگن حداکثر سرعت خط شما 65 کیلوبایت هست، ما بهتون لطف میکنیم سرعتتون رو باز میذاریم!
بعد دوسال دارن کاری میکنن که از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
هرشب 10-20 بار قطع میشه اصلا سرویسهاشون استیبل و باکیفیت نیست سرعت هم که بهتره نگم
روزا هم اعتباری نیست خیلی نوسان داره فعلا با مخابرات کار میکنیم

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
سلام. پارس انلاين خوب بود !!!!!!!!
الان نزديكه 2 ماهه كه انقدر قطعي داره كه ديگه تمديدش نكردم . واقعا حال ادم رو به هم ميزنن . اصلا ببخشيد ولي به درك كه پاي تلفن خيلي خوش برخورد هستن . چه فايده داره كه كار ادم رو راه نميدازن. تازه يه بار 1 شب اينترنت قطع شد زنگ زدم ديدم 15 نفر تو صف هستن.فهميدم باز يه گندي زدن ديگه بيخيال شدم. تو حالت هاي معمولي 5 6 نفري هستن تو صف هميشه.
چند بار بهشون زنگ زدم ميگم قطعي داره ، بعد طرف چك ميكنه ميگه بله رو خطتون نويز هست ، نه بابا !
بعد هميشه اون جمله هاي تكراري رو ميگه كه ايناست : 1- تمام تلفن ها رو از پيريز بكشيد . 2- سنترال داريد يا نه ؟ 3- مودم رو مستقيم بزنيد به پيريز. 4- مودم رو مستقيم به سيم تلفن كه اومده تو اپارتمانتون وصل كنيد. ( لول :) ) پا شدم رفتم سيم كشيدم با كلي بدبختي زدم تو مودم ميبينم باز همون طوريه . چراغ لينك قطع ميشه. بعد باز زنگ زدم ميگه شما كل پيريز هاي تلفن هم از مدار خارج كن بعد فقط همينو بزن. بايد بهش ميگفتم ميخواي از مركز مخابراتي يه سيم اختصاصي بكشم برات .:) يعني تو اون ISP منتخب چند سال اخير يه كارشناس فني ندارن بفرستن ؟
بعد وقتي درست نميشه ميگه نويز از سمت خودتون هست . يه چيزي داره نويز ميندازه رو خط. جالبه من 3 سال كه اومديم اين خونمون هيچ چيزي تغيير نكرده از لحاظ شرايط فيزيكي نميدونم نويز از كجا اومد :)
اگر مثل ادم بگن كه كيفيت سرويسمون تو منطقه شما به خاطر ضريب اشتراك يا ... اومده پايين اصلا ادم ناراحت نميشه. از اينكه ادم رو خر فرض ميكنن ادم عصبي ميشه.
ولي سرعتش بد نيست. من سرعتم 256 كيلوبيت محدود كه هست روزانه با 200 250 ميگرفتم . بعد جالبه تو اين مورد كه 2 سال مشتريشون هستم هنوز پهناي باند من رويه 2 مگ هست. 4 مگ هم نيست. چه برسه به 9. اين شركت ها كلا كارشون همينه. اولش جذب مشتري خوب ميكنن بعدش ديگه ميزنن به بيخيالي .
شبانش هم متغيره . قبلا بهتر بود. الان شايد تو يه شب بشه 1 گيگ و 200 گرفت ، 1 شب 700 مگ.

يه چيزي هم بگم در رابطه با اينترنت بد و خوب تو ايران . اصلا رو هيچ حسابي نميشه گفت كدوم خوبه. ( از بين اشغال و اشغال تر ) شايد يه سريش بر ميگرده به منطقه مخابراتي خودتون و ضريب اشتراك ISP و بقيش به ISP خودتون. بهترين كارش اينه از كسي كه تو محل زندگي خودتون هست و از اينترنت استفاده ميكنه بپرسين.
دقيقا مثل تخم مرغ شانسيه. :)

يه چيز افتضاح ديگه اين ISP نمونه بسته شدن بيشتر پورت هاي برنامه هاي ***شكن و برنامه هاي ديگه هست . پشتيباني محترم گفتن كه مخابرات بسته به ما ربطي نداره . بعد من مخابرات هم دارم همش راحت وصل ميشن. ( غير يه سري كه كلا بسته شده .) نميدونم اين حرفشون چه قدر درسته !!!
مخابرات فقط براي پارس انلاين رو ميبنده .:(
خسته مياي بشيني بازي كني وسط بازي ميبيني قطع شد . ميگي بيخيال .ولي باز ... :|

اگر 3 4 ماه پيش ميپرسيدن ازم ميگفتم خوبه . الان سرويسيي كه به من ميده اشغالي بيش نيست.
الانم نميدونم باز برم سمت داتك، شهرزاد ، اسياتك. هايوب رو ديدم بد به نظر نميرسيد ولي شبانه كه نداشت اكثراو منطقه ما هم پشتيباني نميكرد.
من هم شبانه برام مهمه هم اينكه بعضي وقتا بازي ميكنم. دانلود هم دارم ولي نه خيلي زياد.

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
سلام . دوستاني كه مشكل قطعي و نويز دارن يه سر به اينجا بزنن . شايد كمكشون كرد.
من طبق تلفني كه دوباره زدم به پشتيباني گفتش كه اگر مطمئن هستيد كه مشكل از داخل ساختمان نيست . پس مشكل از مركز مخابراتتون هست. تو مودم هم يه سري SNR , Line Attentuation داره كه مربوط به كيفيت خط و نويز ميشه. كه مفصل تو اون تاپيكي كه گذاشتم توضيح داده شده.
اگر قطعي داره ميتونه از فاصلتون با مركز مخابراتي باشه و همين طور سيم هايي كه تا در خونه اومده ، مثلا يه قطعي داشته وسط راه همين طوري اومدن سر همش كردن يا از 1000 تا مورد ديگه.
خلاصش گفت كه اگر پارتي داشته باشي تو مخابرات ميتونه پيگيري كنه .همين طوري بهشون بگي هيچ كاري نميكنن ، چون نهايت كارشون اينه كه ببينن خط بوق داره يا نه !
من يه خط ديگه كه داشتم از اينترنت مخابرات تو خونه تست كردم ديدم نويزش خيلي كم هست. شايد خط قديمي فرسوده شده.
نميدونم . ميترسم از يه جاي ديگه بگيرم و باز همين طوري باشه.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
1. قطعی ای که چراغ اینترنت قطع بشه هیچ ربطی به خط نداره که این مشکل به تعداد شبها بخاطر کیفیت مذخرف سرویس اتفاق میفته
2. اگه چراغ DSL قطع بشه باید وضعیت نویز خط از داخل مودم چک بشه که اگه ایرادی داشت بازم 50% میتونه از ISP باشه
اگه از سر خط هم درست نشد و ISP هم کاری نکرد بهترین راه تعویض ISP هست اگه مشکل جدی باشه که بشه مقایسه کرد
مورد دوم وقتی صحت داره که توی گوشی موقع مکالمه خرخر نباشه

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
قطعي من دقيقا مورد دوم هست . چراغ ديتا ثابت ميشه و يه دفعه لينك قطع ميشه.
از تو مودم هم ديدم. اين طوريه. والا بقيه سرويس هايisp هاي ديگرو چك كردم ديدم يا شبانه درست حسابي ندارن يا يه مشكلي ديگه دارن كه ملت تو تاپيك ها ميناليدن. تازه اين در حالتي هست كه با تعويض isp ديگه مشكل نويز نباشه كه بعيد نيست بازم باشه.
تا اونجايي كه من فهميدم 60 70 درصد كيفيت خط به مركز خودمون هست كه اگر تجهيزاتشون خوب نباشه يا مشكلي داشته باشن و خط فرسوده باشه هيچ فايده اي نداره و اگر 12 مگ هم رو خط ببندن مشكل نويزحاد تر ميشه. همين خط من 2 مگ رو به زور جواب ميده. snr اگر رو 40 باشه ، اون وقت 12 مگ و 9 مگ بازدهي داره.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
تمام این مسائلی که میگند تئوری هست مثل چیزایی که تو دانشگاه یاد میدند ولی در عمل زمین تا آسمون فرق داره
من هنوز که هنوزه خدا رو شکر میکنم که اول روی یکی از خطهام آسیاتک گرفتم وگرنه اگه از اول از پارس میگرفتم فکر میکردم خط ایراد داره
درصورتیکه نگو این بهترین خط خونمون بود! از آسیاتک که سرویس داشتم خط تا 12مگ میکشید روی پارس SNR با 4مگ شد 0.1!
با این وجود راحت کار میکرد! شاید چون attenuation خوب بوده خلاصه پشتیبانی بی تربیتشون برام درست نکرد تا اینکه ماه بعد به سلامتی کلا قطع شد
بعد گشادا مجبور شدند این دفعه درست خط رو ببندند! البته جدیدا که مکالمه رو ضبط میکنند جواب دادنشون بهتر شده خیر سرشون
اما خط شما: مودم 120n چیپش خوبه فقط متاسفانه up/down رو جا به جا میزنه و امکان محاسبه بیشترین مقدارو هم نداره
طبق: http://www.kitz.co.uk/adsl/max_speed_calc.php
خط شما باید راحت رو 4مگ جواب بده اگه روی ADSL2+ هم بگی برات ببندند 2مگ بیشتر سرعت میده تا G.DMT ADSL1
مقدار attenuation بالای 40 هست درسته ولی خط دیگه خیلی داغون نیست رو 2+ باشه مودم اتومات راحتتر سرعت رو تنظیم میکنه
ایشالا این مخابرات جواز ارائه dsl روی fiber optic رو بده که ما از دست بهونه این شرکتها راحت بشیم!
درضمن اتصالات خیلی مهمه من که فعلا سیمها رو به هم لحیم کردم دیگه مشکلی ندارم
شما هم وضع خطت خوبه فقط باید چک کنی ببینی رو خطت تو گوشی خرخر نیفته و سرعت و بقیه پارامترها رو دائم چک کن تغییر نکنه

TX4m.png

ادیت: p$iph0n هم به سلامتی قطع شده

Last edited:

IQ_51646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پارس آنلاین و کلا شرکتهای دیگه بالا و پایین زیاد دارند - میبینی یه هفته سرعتت سر به فلک میکشه 10 روز انقدر مزخرف میشه که میخوای بذاریش کنار . رو هم رفته بنده از پارس آنلاین راضی هستم بعد از 3 سال

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
تمام این مسائلی که میگند تئوری هست مثل چیزایی که تو دانشگاه یاد میدند ولی در عمل زمین تا آسمون فرق داره
من هنوز که هنوزه خدا رو شکر میکنم که اول روی یکی از خطهام آسیاتک گرفتم وگرنه اگه از اول از پارس میگرفتم فکر میکردم خط ایراد داره
درصورتیکه نگو این بهترین خط خونمون بود! از آسیاتک که سرویس داشتم خط تا 12مگ میکشید روی پارس SNR با 4مگ شد 0.1!
با این وجود راحت کار میکرد! شاید چون attenuation خوب بوده خلاصه پشتیبانی بی تربیتشون برام درست نکرد تا اینکه ماه بعد به سلامتی کلا قطع شد
بعد گشادا مجبور شدند این دفعه درست خط رو ببندند! البته جدیدا که مکالمه رو ضبط میکنند جواب دادنشون بهتر شده خیر سرشون
اما خط شما: مودم 120n چیپش خوبه فقط متاسفانه up/down رو جا به جا میزنه و امکان محاسبه بیشترین مقدارو هم نداره
طبق: http://www.kitz.co.uk/adsl/max_speed_calc.php
خط شما باید راحت رو 4مگ جواب بده اگه روی ADSL2+ هم بگی برات ببندند 2مگ بیشتر سرعت میده تا G.DMT ADSL1
مقدار attenuation بالای 40 هست درسته ولی خط دیگه خیلی داغون نیست رو 2+ باشه مودم اتومات راحتتر سرعت رو تنظیم میکنه
ایشالا این مخابرات جواز ارائه dsl روی fiber optic رو بده که ما از دست بهونه این شرکتها راحت بشیم!
درضمن اتصالات خیلی مهمه من که فعلا سیمها رو به هم لحیم کردم دیگه مشکلی ندارم
شما هم وضع خطت خوبه فقط باید چک کنی ببینی رو خطت تو گوشی خرخر نیفته و سرعت و بقیه پارامترها رو دائم چک کن تغییر نکنه

TX4m.png

ادیت: p$iph0n هم به سلامتی قطع شده

خوبه باز خط شما قطع شده تا يه كاريش كردن. من كه ديگه اصلا هيچي به ذهنم نميرسه . چون خودشون كه جوابگو نيستن و ميگن مشكل از مخابرات هست يا از سيم كشي ساختمون. پس 50 احتمال داره مشكل از سمت خودشونم باشه. ولي من تو اين 2 سال همچين مشكلي نداشتم.
من رو حالت مولتي مد ميذارم كه خودش ست ميشه رو g.dmt . از حالت هاي ديگه هم كه امتحان كردم فقط يه t1.413 كار ميكنه. بقيه حتي لينك هم روشن نميشه. اين مودم من كلا سيستمش فرق داره . اين مشخصات رو تو خود مودم نميشه پيدا كرد . من اين ادرس رو از اينترنت ديدم يكي گذاشته بود.
خيلي ها هم تو فروم هاي خارجي شاكي بودن 2 3 سال پيش كه چرا snr و... تو مودم نميزنه.
يه سوال ديگه. الان اين snr من كه زده 120 مثلا ، چند db هست ؟ همون 12 db حساب ميشه ؟ اين جوري كه خيلي كم هست . من براي دوستم رو پرسيدم كه منطقه مخابراتيش يه جاي ديگه بود ولي همين پارس رو داشت ، 40 دي بي دان استريمش بود. البته خطش قبلا مثل من ميشد ولي نميدونم چي شد كه خودش درست شد.
الان از بين اين dsl mode ها كدوم تكنولوژيه جديدتر و بهتري هست ؟ بستگي به شرايط داره ؟ بهشون بگم اگر بهتر ميشه تغييرش بدن.
در مورد برنامه هاي *** كه شاهكار كردن واقعا. اين همه تلاشي كه رو بستن پرت برنامه ها داشتن رو كيفيت ميذاشتن الان وضعشون اين نبود. 95% برنامه هاي*** اندرويد هم كار نميكنه.
جديدا هم يه صداي ضبط شده گذاشتن كه بسته شدن اين برنامه ها و پرت ها به ما ربطي نداره و از مخابرات هست .

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
باید بگید که رو adsl2+ بذارند از داخل مودم نمیشه تغییر داد البته نمیدونم برای 2/4مگ اینا دارند یا نه حدود 2مگ max سرعت رو میبره بالا و البته از snr میگیره
بله لینکسیس داشتم منو مخفی داره. SNR زیاد مهم نیست 12 که زیادم هست چون سرعتتو 2مگ بستند زیاده اگه 4مگ ببندند از 12 کمتر میشه
نرمالش 6 هست کمترش جالب نیست که خود مودم معمولا سرعت رو اتوماتیک کم میکنه که بیاد رو 6
Each 3dB of SNR is worth anywhere between 400 to 1200kbps of speed depending upon your bit loading
الان مشکل اصلی اون عدد 43.8 هست اگه از سر خط هم همین عدد رو بده رو 9مگ نمیشه حساب باز کرد 4مگ ایرادی نداره
عجب پس دوباره شروع کردند رو اندروید 0rb0t رو تست بزن قبلا که کار میکرد دیگه مجانی چیزی پیدا نکردم

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
گفتم گذاشتن رو +adsl2 ، دانلودم اومد رو 4 مگ تقريبا ولي snr شديد افت كرد و اومد رو 6 . من با 12 هم قطعي داشتم ديگه 6 نميدونم چي قرار بود ازش دراد .
دوباره برگردوند به حالت قبلي. من يه خورده با اين سيم ها باز ور رفتم . snr بالا پايين شد. شايد برم يه 50 سانت از اين كابل هاي مخابرات شيلد دار با المينيوم بگيرم مودم رو ببرم پايين تست كنم. اين سيمي كه الان زدم زياد جالب نيست . ولي در هر صورت بازم فكر نكنم تغييري كنه. اگر 100 درصد ميدونستم كه كيفيت خطم رو يه isp ديگه خيلي بهتر ميشه ، شبانه هم سرعت بالا نميخواستم، راضي بودم.
تو اين مورد اونايي كه خونشون نزديك مركز مخابراتي هست و خطشون جديده و تجهيزات isp , مخابراتشون خوبه فكر كنم راحت 12 مگ جواب ميده . شبا هم با 400 500 dl ميكنن. :|
تنها چيزي كه كار ميكرد يه بروزر t i gl e بود كه از استور گوگل گرفتم. خوبه باز اين اينترنت مخابرات هر چيزي كه داره به پرت هاش فعلا اين طوري كرم نريختن.

بالا