• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947

[پارس آنلاین = دور ریختن پول]

تجربه من از حداقل 7 سال اینترنت پرسرعت و اشتراک با شرکت های مختلف (نتیجه اشتراک 6 ماهه با پارس آنلاین)

من اینو تو دفتر پارس آنلاین حضورا هم گفتم:
آشغالترین سرویس هایی که ارائه میکنید در کل خاک ایران متعلق به شماست و بس!

قطعی زیاد! (قطع میشه زنگ میزنیم پشتیبانی میگیم چرا قطعه باز؟ میگه یه مشکلی پیش اومده! میگیم خوب چی شده؟ میگه محرمانس!!!! انگار تو جنگ با داعشه!!! یا سرور نظامیه بعد داد و بیداد میکنیم میگه همینه که هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

بسن IP فیلترشکن! (دم به دیقه IP هارو با سرورهاشو Block میکنن)

سرعت نامساعد! (شب میشه 40 کیلو بعد روز میشه 100 ظهر سرعتش میره ناهار میشه 30 کیلو بعد غروب موقع اذان میشه جایزه میدن میشه 400 کیلو!!!!!)

قیمت بالا! (بروشور شاتل،آسیاتک رو با این پارس آنلاین مقایسه کنید متوجه جرف بنده میشید)

حجم ترافیک پایین در مقیاس زمان! (5 گیگ ترافک واسه 100 ماه با نیم گیگ رایگان!!!!!!!!!!!!!!)

شعور پایین نمایندگی و فرانگرفتن طرز برخورد با مشتری! (میخوایم در قبال خدمات پول بدیم نه ماچ که بلد نیستین سوالات رو درست پاسخ بدید!!!!)

خدمات پس از فروش مزخرف! (طبق توضیحات بالا!!!)

دریافت وجه اضافه بر سازمان پس از نصف و کانفیک مودم! (کسی که میاد: هزینه اومدن من: 6000 تومان با آژانس دربست،هزینه کانفیگ: 15000 تومان!!! آقا یه چایی میرای؟ آقا هوا گرمه نوشابه خنک دارین؟ آقا کولر روشن میکنین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

در کل مزخرف!مزخرف!مزخرف!

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
[پارس آنلاین = دور ریختن پول]

تجربه من از حداقل 7 سال اینترنت پرسرعت و اشتراک با شرکت های مختلف (نتیجه اشتراک 6 ماهه با پارس آنلاین)

من اینو تو دفتر پارس آنلاین حضورا هم گفتم:
آشغالترین سرویس هایی که ارائه میکنید در کل خاک ایران متعلق به شماست و بس!

قطعی زیاد! (قطع میشه زنگ میزنیم پشتیبانی میگیم چرا قطعه باز؟ میگه یه مشکلی پیش اومده! میگیم خوب چی شده؟ میگه محرمانس!!!! انگار تو جنگ با داعشه!!! یا سرور نظامیه بعد داد و بیداد میکنیم میگه همینه که هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

بسن IP فیلترشکن! (دم به دیقه IP هارو با سرورهاشو Block میکنن)

سرعت نامساعد! (شب میشه 40 کیلو بعد روز میشه 100 ظهر سرعتش میره ناهار میشه 30 کیلو بعد غروب موقع اذان میشه جایزه میدن میشه 400 کیلو!!!!!)

قیمت بالا! (بروشور شاتل،آسیاتک رو با این پارس آنلاین مقایسه کنید متوجه جرف بنده میشید)

حجم ترافیک پایین در مقیاس زمان! (5 گیگ ترافک واسه 100 ماه با نیم گیگ رایگان!!!!!!!!!!!!!!)

شعور پایین نمایندگی و فرانگرفتن طرز برخورد با مشتری! (میخوایم در قبال خدمات پول بدیم نه ماچ که بلد نیستین سوالات رو درست پاسخ بدید!!!!)

خدمات پس از فروش مزخرف! (طبق توضیحات بالا!!!)

دریافت وجه اضافه بر سازمان پس از نصف و کانفیک مودم! (کسی که میاد: هزینه اومدن من: 6000 تومان با آژانس دربست،هزینه کانفیگ: 15000 تومان!!! آقا یه چایی میرای؟ آقا هوا گرمه نوشابه خنک دارین؟ آقا کولر روشن میکنین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

در کل مزخرف!مزخرف!مزخرف!
من که خیلی هم راضی ام. قطعی بسیار کم، سرعت در تمام ساعات روز بالا.
"5 گیگ ترافک واسه 100 ماه با نیم گیگ رایگان" این جمله یعنی چی؟
شما که 7 سال اینترنت پرسرعت داشتید، چطور هنوز یاد نگرفتید که مودم رو تنظیم کنید؟ کسی مجبورتون نکرده بود مودم رو بدید نمایندگی تنظیم کنه!
هر کسی که اینترنت پارس آنلاین رو داشته باشه به راحتی میفهمه که حرفای شما چیزی جز دشمنی و تخریب پارس آنلاین نیست!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
منم سه سال یوزر نامحدود 384 بود تقریبا بین سالهای 87 تا 90 . اون زمان من ماهیانه 100 تومن میدادم و بعد از یک سال و نیم شد 87 تومن . از سرعت هم راضی بودم
ولی بعد یه شرکت دیگه ارزونتر میداد رفتم اونجا سرویس گرفتم
اگر شما بخوای از دیدگاه کیفیت نگاه کنی از نظر من همه شرکتها مزخرفن و زیاد فرقی با هم ندارن

پ.ن : من شنبه میرم برای ثبت نام سرویس 2 مگ ارتقا داده شده به 9 مگ , این سرویس رو هم یه تست بزنم ببینم دانلود شبانه چطور هست

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان بهترین مودم وایرلس برای پارس کدومه که زیاد هم گرون نباشه؟؟

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
کلا اینترنت اینجا مثل تخم مرغ شانسیه ! منم اون اوایل اصلا تا ۲ سال قطعی نبود، شب ها کلی دانلود میکردم با سرعت بالا، گذرم هم به پشتیبانی نیوفتاده بود، بعد این مدت مرتب قطعی داشتم، پشتیبانی هم کلا کاری نمیکرد، یکیشون که گفت این نویز رو خط شما ربطی به ما نداره، اگر کسی بخواد پیگیری کنه مخابرات هست ، یا از مرکز هست یا از سیم های مرکز تا در خونه.مخابرات هم کلا فکر میکنم لارج ترین نهاد دولتی هست :) البته من کلا سیم های داخل رو تا ۲ هفته داشتم چک میکردم. مشکل از داخل نبود.خلاصه رفتم ۴ تا سایت رو از این ISP ها دیدم، هیچکدوم که اصلا شبانه نداشت درست حسابی، منم دیگه گفتم رو این خط پارس انلاین باشه. قطعی ها هم کمتر شده، ولی دیگه اینجا وضعمون همینه، وسط امریکا که نیستیم که زنگ بزنیم به گوگل برامون فیبر نوری بذارن .به نظرم بهترین کار اینه یه سرویس از مخابرات بگیره ادم مثلا ۵۱۲ ۲۵۶ نامحدود ، یکی هم از این محدود های پارس یا هر جای دیگه. از این ISP به اون ISP هم فقط فرار از مشکل موقتی هست. اونم یه سری مراحل داره که اعصاب قوی میخواد. چند روز طول میکشه اونا خط رو از رانژه درارن، چند روزم اینا طول میکشه رانژه کنن. مدرک بده و بگیر ، امضا ،... . بعد سرویس وصل میشه بعد ۲ ماه میبینی ای بابا قبلیه که بهتر بود :|

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
نامحدود پارس آنلاین، آیا بصرفه هست؟
من 256 نامحدود میخوام بگیرم.
سرعتی که میده چقدره ؟

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
کلا اینترنت اینجا مثل تخم مرغ شانسیه ! منم اون اوایل اصلا تا ۲ سال قطعی نبود، شب ها کلی دانلود میکردم با سرعت بالا، گذرم هم به پشتیبانی نیوفتاده بود، بعد این مدت مرتب قطعی داشتم، پشتیبانی هم کلا کاری نمیکرد، یکیشون که گفت این نویز رو خط شما ربطی به ما نداره، اگر کسی بخواد پیگیری کنه مخابرات هست ، یا از مرکز هست یا از سیم های مرکز تا در خونه.مخابرات هم کلا فکر میکنم لارج ترین نهاد دولتی هست :) البته من کلا سیم های داخل رو تا ۲ هفته داشتم چک میکردم. مشکل از داخل نبود.خلاصه رفتم ۴ تا سایت رو از این ISP ها دیدم، هیچکدوم که اصلا شبانه نداشت درست حسابی، منم دیگه گفتم رو این خط پارس انلاین باشه. قطعی ها هم کمتر شده، ولی دیگه اینجا وضعمون همینه، وسط امریکا که نیستیم که زنگ بزنیم به گوگل برامون فیبر نوری بذارن .به نظرم بهترین کار اینه یه سرویس از مخابرات بگیره ادم مثلا ۵۱۲ ۲۵۶ نامحدود ، یکی هم از این محدود های پارس یا هر جای دیگه. از این ISP به اون ISP هم فقط فرار از مشکل موقتی هست. اونم یه سری مراحل داره که اعصاب قوی میخواد. چند روز طول میکشه اونا خط رو از رانژه درارن، چند روزم اینا طول میکشه رانژه کنن. مدرک بده و بگیر ، امضا ،... . پول پیک ، مالیات :)) بعد سرویس وصل میشه بعد ۲ ماه میبینی ای بابا قبلیه که بهتر بود :|

Alinarimanifar

Registered User
لایک‌ها
11
میگم ما تلفونمون کمی خش خش داره
نه همیشه
بعضی موقع ها
الان رفتن تو کنتر سیم رو نگاه کردم
2 تا سیم رو لخت لخت به هم چسبوندن !
چسب برقی هم روش نزدن
اآیا ممکنه مشکل از این باشه ؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Alinarimanifar

Registered User
لایک‌ها
11
پارس انلاین رفتم ثبت تام کردم 21 خرداد
پورت خالی نبود
تازه این هفته نوبتم میشه!
منم شامل این جشنواره حجم 2 بدابر مبشم ؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
میگم ما تلفونمون کمی خش خش داره
نه همیشه
بعضی موقع ها
الان رفتن تو کنتر سیم رو نگاه کردم
2 تا سیم رو لخت لخت به هم چسبوندن !
چسب برقی هم روش نزدن
اآیا ممکنه مشکل از این باشه ؟

برای اطمینان یه تلفن بی سیم ببر با خودت سر سیم، در حالی که گوشی روشن هست با اون اتصال بازی کن یکم، خش خش کرد یعنی خودشه. تلفن بی سیم بردش نرسید یا در دسترس نبود، شماره همراه خودتون رو بگیرید، برید سر خط با همراهتون ببینید صدای خش خش رو میشنوید وقتی با اتصال بازی میکنید یا خیر.

ویرایش: خوابم میومد یه کم چرت و پرت نوشتم. تصحیح شد.

Alinarimanifar

Registered User
لایک‌ها
11
برای اطمینان یه تلفن بی سیم ببر با خودت سر سیم، در حالی که گوشی روشن هست با اون اتصال بازی کن یکم، خش خش کرد یعنی خودشه. تلفن بی سیم بردش نرسید یا در دسترس نبود، شماره همراه خودتون رو بگیرید، برید سر خط با همراهتون ببینید صدای خش خش رو میشنوید وقتی با اتصال بازی میکنید یا خیر.

ویرایش: خوابم میومد یه کم چرت و پرت نوشتم. تصحیح شد.
اخه حتی همین سیمی رو که از تلفن میره توی پریز رو تکونش میدم هم خش خش میکنه!!!!

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
تا حالا +B نگرفته بودم

3608050142.png

Alinarimanifar

Registered User
لایک‌ها
11
کسی تو اهواز محدوده گلستان داره سرویس؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
اخه حتی همین سیمی رو که از تلفن میره توی پریز رو تکونش میدم هم خش خش میکنه!!!!

خوب پس به اون هم رسیدگی کنید، سوکت/پریز های مورد استفاده رو خوب کنترل و اتصالات رو امن کنید.

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
کسی تو اهواز محدوده گلستان داره سرویس؟

من داشتم نزدیک 2 سال ! از 91 تا 93 !!
برای من چون خط تلفنم خیلی داغون بود و قدیمی بود !! نهایتا سرعتم میرسید به 120-130 ! معمولا تو رنج 80 تا 110 بود !
کلا من راضی بودم نه نسبت خط تلفنم !

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من رفتم 2 مگ بگیرم دختره گفت توی مرکز مخابراتی تلفن شما مشکل پهنای باند داریم کلا 60-70 کیلو بیشتر نمیگیری !!o_O اینو اولش بگم که بعد شاکی نشی
منم گفتم خداحافظ :general507:
مجبور شدم امروز برم یه شرکت دیگه 512 نامحدود بگیرم 92 تومن :general208::general208::general208:

Alinarimanifar

Registered User
لایک‌ها
11
من داشتم نزدیک 2 سال ! از 91 تا 93 !!
برای من چون خط تلفنم خیلی داغون بود و قدیمی بود !! نهایتا سرعتم میرسید به 120-130 ! معمولا تو رنج 80 تا 110 بود !
کلا من راضی بودم نه نسبت خط تلفنم !
قدیمی یعنی چقدر ؟
خیلی خش خش داشت وقتی صحبت نبکردی؟

Alinarimanifar

Registered User
لایک‌ها
11
فرق اینکه با سرور تهران تست سرعت بگیری با جای دیگه چیه؟
باید با نزدیک ترین سرور بگیری؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

Alinarimanifar

Registered User
لایک‌ها
11
میگم اسپلیتر نیازه بزازیم؟
من مودم توی اتاق گزاشتم و تو اتاق تلفن نداریم