برگزیده های پرشین تولز

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

pejii

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2007
نوشته‌ها
1,060
لایک‌ها
724
محل سکونت
Tehran / Iran
میگم اسپلیتر نیازه بزازیم؟
من مودم توی اتاق گزاشتم و تو اتاق تلفن نداریم
فقط یک تلفن تو پذیرایی هست.
اسپلیتر باید گزاشت ؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

بوده مواردی که تصاویرش هنوز هم هست، اسپلیتر میزان SNR بهتری داده، و مواردی هم بوده که کمی کاهش داده. از من بپرسی اگه تاثیری تو SNR نبینی نیازی هم بهش نداری.
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
umujuma2.jpg


تازه برام نصب شد
اینم تست سرعت با سرور تهران
چرا انقدر کمه؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
2 تا سوال
این سرویس 2-7 که رایگانه
قشنگ سر ساعت 2 رایگان میشه؟
نیاز نیست خودم کاری بکنم؟
2- پیش کنتور که 2 تا سیم تلفن به هم وصل شدن روش چسب برق زده نشده
رو نویز تاثیر داره؟
و این که کدوم سیما رو باید به هم وصل کرد ؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

pejii

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2007
نوشته‌ها
1,060
لایک‌ها
724
محل سکونت
Tehran / Iran
2 تا سوال
این سرویس 2-7 که رایگانه
قشنگ سر ساعت 2 رایگان میشه؟
نیاز نیست خودم کاری بکنم؟
2- پیش کنتور که 2 تا سیم تلفن به هم وصل شدن روش چسب برق زده نشده
رو نویز تاثیر داره؟
و این که کدوم سیما رو باید به هم وصل کرد ؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
1- خودش رایگان میشه، شما لازم نیست کاری بکنید.
2- اگه بتونی ترمینال بخری بزاری بهتره تا سیم ها رو به هم بتابونی، نداشتن چسب برق تا زمانیکه سیم دیگری بهش نخوره مشکلی نداره ولی بهتره که پوشیده بشه با محافظی مثل همون چسب برق.

منظورتون رو دقیق از اینکه کدوم سیم ها رو بهم وصل کنید متوجه نشدم، مگر مشخص نیستند؟ اگه منظور این بود که چپ و راست/بر عکس میشه بست، بله مشکلی نیست (مثلاً قرمز به سفید، سفید به قرمز تفاوتی نخواهد داشت).

و در مورد اون تصویر تست سرعت هم که گزاشتید، اون سرعت دقیق شما ممکنه نباشه، تو تنظیمات مودم ببینید خط چه سرعتی داره، نویز چقدره،.... و با دانلود منیجر هم یه تست سرعت دانلود بگیرید.
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
1- خودش رایگان میشه، شما لازم نیست کاری بکنید.
2- اگه بتونی ترمینال بخری بزاری بهتره تا سیم ها رو به هم بتابونی، نداشتن چسب برق تا زمانیکه سیم دیگری بهش نخوره مشکلی نداره ولی بهتره که پوشیده بشه با محافظی مثل همون چسب برق.

منظورتون رو دقیق از اینکه کدوم سیم ها رو بهم وصل کنید متوجه نشدم، مگر مشخص نیستند؟ اگه منظور این بود که چپ و راست/بر عکس میشه بست، بله مشکلی نیست (مثلاً قرمز به سفید، سفید به قرمز تفاوتی نخواهد داشت).
ترمینال؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
چه جوره و چع قیمته؟
ممکنه نویز خطم به خاطر اون باشه؟
چون سیم ها بهم وصل شدن ولی چسب برقی یا چیزی روشوت نیست
وقتی هم که تکونش میدم تلفن خش خش دار!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
منظورمم این بود که چه رنگ هایی باید به هم وصل شن
چون خودش الان یکرنگ ها رو به هم وصل نکرده !!!!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

pejii

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2007
نوشته‌ها
1,060
لایک‌ها
724
محل سکونت
Tehran / Iran
ترمینال؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

یه قطعه پلاستیکی است با اتصال های مسی که میتونی اتصال سیم ها رو باهاش برقرار کنی

Google: Terminal connector

منظورمم این بود که چه رنگ هایی باید به هم وصل شن
چون خودش الان یکرنگ ها رو به هم وصل نکرده !!!!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

مشکلی نیست.

چه جوره و چع قیمته؟
ممکنه نویز خطم به خاطر اون باشه؟
چون سیم ها بهم وصل شدن ولی چسب برقی یا چیزی روشوت نیست
وقتی هم که تکونش میدم تلفن خش خش دار!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

صد درصد مشکل داره اون اتصال
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
دوستان سرعت دانلود من 200 بود
زنگ زدم پشتیبانی
گفت سر 9 مگ بسته شده ولی خطتتون نویز زیاری داره و شما فقط 3 مگ رو دارید دریافت میکنید !
بعد گفت که اگه ببندش سر 4 مگ خط میکشه !
حالا ینی چی؟
ینی سر 4 مگ سرعتش بیشتر میشه؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

CableInternet

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2014
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
77
سن
33
دوستان سرعت دانلود من 200 بود
زنگ زدم پشتیبانی
گفت سر 9 مگ بسته شده ولی خطتتون نویز زیاری داره و شما فقط 3 مگ رو دارید دریافت میکنید !
بعد گفت که اگه ببندش سر 4 مگ خط میکشه !
حالا ینی چی؟
ینی سر 4 مگ سرعتش بیشتر میشه؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بله میشه. هر مگابایت سرعت که توی مودم اضافه بشه تا 128 کیلوبایت سرعت شما بیشتر میشه چون پورت اینترنتی که به مودم شما میرسه بین 8 نفر تقسیم میشه.
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
بله میشه. هر مگابایت سرعت که توی مودم اضافه بشه تا 128 کیلوبایت سرعت شما بیشتر میشه چون پورت اینترنتی که به مودم شما میرسه بین 8 نفر تقسیم میشه.
اگه بخوام کل سیم کشی رو تعویض کنم باید چکار کنم ؟
چقدر خرجشه؟
و این که توی کنتور که سیم ها به هم وصل شدن از چسب برق استفاده نشده
ممکنه به خاطر اون باشه ؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
میشه از کنتور یه سیم جدت بکشم به اتاق برای ای دی اس ال ولی بقیه اتاق ها و پذیرایی همون سیم کشی قدیمی رو داشته باشن؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

CableInternet

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2014
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
77
سن
33
اگه بخوام کل سیم کشی رو تعویض کنم باید چکار کنم ؟
چقدر خرجشه؟
و این که توی کنتور که سیم ها به هم وصل شدن از چسب برق استفاده نشده
ممکنه به خاطر اون باشه ؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

خوب باید یه برقکار بیاری و بهش بگی سیم کشی خط رو تعویض کنه. اون خودش میدونه چکار کنه. در مورد خرجش هم دقیق نمیدونم ام سیم تلفن ارزونه و اون بیشتر از 15 - 20 تومن نمیشه. یه مقدارم دستمزدش هست که اونم شاید 20 - 30 تمون بشه که نمیارزه و اگه یه خط از مخابرات بخری بهتره.

بله ممکنه بخاطر اون باشه و بهتره خودت یا اگه نمیتونی یه برقکارو بیاری تا لختی اونجارو برات چسب بزنه. من خودم سیم خطم لختی داشت توی خونه و همون نمیزاشت اینترنت وصل بشه که چسب برق زدم روش و درست شد.
 

korosh73

Registered User
تاریخ عضویت
7 می 2011
نوشته‌ها
1,639
لایک‌ها
432
محل سکونت
Ahvaz - Tehran
قدیمی یعنی چقدر ؟
خیلی خش خش داشت وقتی صحبت نبکردی؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
!! برای صحبت کردن که مشکلی نداشتم ! با اسپلیتر حل میشه !

منظورم توی SNR بود ! حدود 10-14 بود !! :)))))))))))))) اصن یارو که اومده بود نصب کنه ، میگفت نمیدونم چطوری ADSL تو کار میکنه !! و وصله !!
 

CableInternet

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2014
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
77
سن
33
واقعا که آشغاله این پارس آفلاین. اون زمان وصل کرنش که 20 روز الافم کردن، اینم از تخلیش که 4 روزه هنوز گُهی نخوردن. سرعت سرویساشم که مزخرف تر از خودش. :general211:

شرکت خوبی بود اما الان کیفیتو مشتری مداریش بسیار ید و خراب شده.:general602:
 

*#S@eeD#*

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2014
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
15
سن
33
محل سکونت
اهواز
سلام. وضعیت پارس آنلاین تو اهواز چطوره؟ 2 مگش سرعت دانلود شبا و روزها چنده
من الان مخابرات دارم افتضاحه
 

Moe!n

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,623
لایک‌ها
290
محل سکونت
Karaj
دوستان عزیز کسی کرج ( فردیس ) یا حومه اینترنت از پارس انلاین گرفته اینترنتتون سرعتش چند و با چند دانلود میکنین و روزا چند سرعتتون و تو دانلود شبانه به چند میرسه .

من مخابرات 512 دارم که همیشه سرعتم 65 کیلو بایته من راضیم ولی چون پیجو دیر باز میکنه میخام تعویض کنم نتمو دوستان . ایا به نظرتون تعویض کنم پار بخرم یا نه ارزش نداره ممنون میشم از رو تعصب یا ... نظر ندین تشکر .

دوستان من مودمم دلینک 2750 u هستش و نتمم که گفتم 512 مخابرات حالا میخام بدونم کدوم قسمت تنظیمات مودمم برم یا کجا برم که دقیق بدونم نویز خطم چطوری زیاد یا کمه ممنون میشم قدم به قدم بگین چون مبتدیم در این امر اولین بارمه میخام انجام بدم .
بعد دوستان من از کجا بدونم سیم کشی منطقه یا خونمون در حدی هست که ایا 9 مگ بستن شاتلو قبول کنه یا نه چون من با مسئول فروشش حرف میزدم میگفت بسته به منطقه و نویز خطتتون امکان بالا پایین باشه خوب من از کجا بدونم دقیق خوبه میشه مثلا 2 مگ گرفت گه میگن 9 مگ بسته میشه . چون دوستم تهران طرح 1 مگ 6 ماهه خریده راحت براش 9 مگ بستن و با 1 مگ راحت و بی دردسر دانلود میکنه افتو خیزم نداره اصلا خطش .
 
Last edited:

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
چجور میشه از کنتور یه سیم جدا کشید برای ای دی اس ال و بقیه قسمت های خونه از همون سیم کشی قبلی استفاده کنن
چون الان هر از چند گاهی برای چند دقیقه قطع میشه !

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
نت مدام قطع و وصل میشه
سرعتشم اونی که باید باشه نیست
؟؟؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 
بالا