برگزیده های پرشین تولز

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

hassan.m

Registered User
تاریخ عضویت
4 مارس 2012
نوشته‌ها
2,845
لایک‌ها
984
محل سکونت
تهران
سلام دوستان.
پارس آنلاین چرا اینجوری شده؟!!خیلی اقتضاح شده.!! 512 محدود دارم.
الان نزدیک 1ماهه که قطعی های پی در پی داره.شبا ساعت 9 تا 12 سرعت میره رو 1کیلوبایت یا اینکه کلا اینترنت اکسیس میره.!!
روز هم که سرعت به شدت بالا پایین میشه.اصلا پایدار نیست.!!
ساعت 2 تا 7 صبح هم که رایگانه سرعت دانلود به شدت پایینه واسه من.هر شب 600-700 مگابایت میگیرم.!!!
در حالی که قبلا خوب بود.الان نزدیک 1ماهه اینجوری شده.!
با بعضی از سرورها هم مشکل داره.! الان گوگل اکانت من درست سینک نمیشه.!!جی میل سینک میشه ولی کانتکت هام سینک نمیشه.!!
پشتیبانی هم زنگ میزنم نفر 40 ام هستم.!!:general208::general208::general208: کلا بی خیال میشم.!!
مشکل از زیرساخته یا از پارس آنلاین؟درست میشه؟یا فسخ کنم از جای دیگه بگیرم؟؟
 

pejii

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2007
نوشته‌ها
1,060
لایک‌ها
724
محل سکونت
Tehran / Iran
سلام دوستان.
پارس آنلاین چرا اینجوری شده؟!!خیلی اقتضاح شده.!! 512 محدود دارم.
الان نزدیک 1ماهه که قطعی های پی در پی داره.شبا ساعت 9 تا 12 سرعت میره رو 1کیلوبایت یا اینکه کلا اینترنت اکسیس میره.!!
روز هم که سرعت به شدت بالا پایین میشه.اصلا پایدار نیست.!!
ساعت 2 تا 7 صبح هم که رایگانه سرعت دانلود به شدت پایینه واسه من.هر شب 600-700 مگابایت میگیرم.!!!
در حالی که قبلا خوب بود.الان نزدیک 1ماهه اینجوری شده.!
با بعضی از سرورها هم مشکل داره.! الان گوگل اکانت من درست سینک نمیشه.!!جی میل سینک میشه ولی کانتکت هام سینک نمیشه.!!
پشتیبانی هم زنگ میزنم نفر 40 ام هستم.!!:general208::general208::general208: کلا بی خیال میشم.!!
مشکل از زیرساخته یا از پارس آنلاین؟درست میشه؟یا فسخ کنم از جای دیگه بگیرم؟؟

مشکل از " ایرانه " (تداخل بین پروتوکول های PAP ها با زیرساخت). هر چند وقت یه بار یکی یه خراب کاری میکنه تو این سرویس ها، یه سری کاربردها کلاً ناقص میشند. هیچ کاریش هم نمیشه کرد تا شرکت ها تبدیل به ISP نشند و خودشون روی پهنای باند ورودی نظارت و کنترل کامل نداشته باشند.

فعلاً تنها راه حل استفاده از وی پی ا ن هست.
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
میگم نت من مداوم بعضی وقتا قطع میشه وصل میشه
مخصوصا شبا
مشکل کلیه یا از سیمه تلفنه؟
اهوازم منطقه گلستان

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
در ادامه پست قبل : چراغ لینک ثابته ولی نت کار نمیکنه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
میگم نت من مداوم بعضی وقتا قطع میشه وصل میشه
مخصوصا شبا
مشکل کلیه یا از سیمه تلفنه؟
اهوازم منطقه گلستان

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
در ادامه پست قبل : چراغ لینک ثابته ولی نت کار نمیکنه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
یکی جواب بده !

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

Moe!n

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,623
لایک‌ها
290
محل سکونت
Karaj
دوستان عزیز یکی از دوستان بنده از پار انلاین سرویس گرفته زده براش

سرویس 1024 - 4G - pol بعد براش سوال بود موقع سرویس دادن اپراتور بهش گفته بود تا 9 مگ بازه خطش و الان قبل اینکه بیان نصب کنن فاکتور دادن و روش زده 4G الان میخام بدونم یعنی 4 مگ نه 9 مگ این بعنی چی .

بعد از طرفی خط دوستم نویزش 400 معمولیش باید چند باشه و چیکار کنه نویز خطش کم بشه . از طرفی خود پار انلاین زیر سایتش زده میکرو فیلتر جهن جلوگیری از نویز خط ایا این تاثیری داره چقد اگه دوستم بندازه 400 تا چقد کم میکنه . ایا روشی هست که بشه کمش کرد مودمش 2750 یو دلینک .

بعد یه سوال دیگه این مودم دو انتنه هستش و موندم برا اینکه بردشو زیاد کنم تا راحت بیرون خونه پایین تو کوچه راحت انتن بده باید چیکار کنم ، اخه یبار شنیدم یکی میگفت چنلشو باید تغییر بدی موندم کجارو میگه کدوم قسمتو . ممنون میشم کمک کنین تشکر از محبتتون .
 

ramtinhm

Registered User
تاریخ عضویت
30 می 2013
نوشته‌ها
468
لایک‌ها
835
محل سکونت
تهران
وضع فاجعه باره!!! البته همین الان که دارم این پستو میزارم سرعت تغییر ناگهانی کرد و از 26KB/sec خودشو به 110KB/sec رسوند. سابقه نداشته اینقدر افتضاح بشه.
دارم پیگیری میکنم. خیرِ سرم سرویسِ یه مگ دارم.

3621114888.png
 

ramtinhm

Registered User
تاریخ عضویت
30 می 2013
نوشته‌ها
468
لایک‌ها
835
محل سکونت
تهران
سرعت رفت زیر کیلو بایت ، داره رکورد میزنه

شما نفرِ پنجم در صف میباشید :|
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
وضع فاجعه باره!!! البته همین الان که دارم این پستو میزارم سرعت تغییر ناگهانی کرد و از 26KB/sec خودشو به 110KB/sec رسوند. سابقه نداشته اینقدر افتضاح بشه.
دارم پیگیری میکنم. خیرِ سرم سرویسِ یه مگ دارم.

3621114888.png
دادا تو هم قطعی وصلی داری؟
من هر چند دقیقه برای 1 دقیقه قطع میشه
چراغ ای دی اس ال ثابته ولی نت کار نمیکنه!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
4y5ase4y.jpg


میگم من قطعی وصلی دارم ؟
شما هم اینجورید؟
شبا از 12 به بعد مداوم قطع وصل میشه
ولی روزا کمتر !
شما اینجورین ؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

ramtinhm

Registered User
تاریخ عضویت
30 می 2013
نوشته‌ها
468
لایک‌ها
835
محل سکونت
تهران
قطعی خیلی کم دارم خدا رو شکر. مشکلم با سرعته. در حدِ دایل آپه!

شما نفر دوم در صف میباشید!
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
قطعی خیلی کم دارم خدا رو شکر. مشکلم با سرعته. در حدِ دایل آپه!

شما نفر دوم در صف میباشید!
این پشتیبانی 24 ساعتس؟
شمارش چنده ؟
.
.قطعی کم ینی چقدر
مثلا امروز چند بار قطع شد؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

ramtinhm

Registered User
تاریخ عضویت
30 می 2013
نوشته‌ها
468
لایک‌ها
835
محل سکونت
تهران
امروز زیاد پا نت نبودم ولی همین یه ساعت پیش یه بار قطع شد.

شمارش 82200 ولی نصفه شب وقتِ خوبی واسه تماس نیست چون اپراتورا کمترن؛ الان یه ساعته علاف شدم پا تلفن :|
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
امروز زیاد پا نت نبودم ولی همین یه ساعت پیش یه بار قطع شد.

شمارش 82200 ولی نصفه شب وقتِ خوبی واسه تماس نیست چون اپراتورا کمترن؛ الان یه ساعته علاف شدم پا تلفن :|
زنگ میزنم وضعیت رو میگم
گفت نویز خطت زیاده
یه بار گفت هم دستگاه ها رو بکش فقط مودم رو بزار و دوبلره زنگ بزن
همینکارو کردم فرقی نکرد
بعد گفت مودم رو ببر پیش کنتور اونجا چکش کن
خواستم این کارو بکنم ولی نمیدونم چطور!
اخه سیم ها قروقاطی وصل شدن به هم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

ramtinhm

Registered User
تاریخ عضویت
30 می 2013
نوشته‌ها
468
لایک‌ها
835
محل سکونت
تهران
الان که تماس گرفتم وضعیتم خیلی تفاوتی نکرد فقط یکم پایدارتر شد، قول داد دیگه زیر 60 کیلوبایت نره :دی
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
کسی نمیدونه چه جور مودم رو باید به سیم پیش کنتور وصل کرد
؟؟
تو ضیح دقیق !!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

Nima_Azx

Registered User
تاریخ عضویت
1 فوریه 2012
نوشته‌ها
278
لایک‌ها
379
سن
31
محل سکونت
Tehran
دوست عزیز شما مطمئن باش ۱۰٪ ممکنه از سیم های تلفن ورودی ساختمونتون باشه. قبلا سرویس دیگه نداشتی رو این خط ؟
تمام این حرف هایی که بهتون زدن فقط میخوان از سر خودشون باز کنن. ورودی سیم تلفن که میاد تو ساختمون ( اگر چند تا واحد هستید) میره تو به جعبه ، که ورودی خروجی داره. اگر بلد نیستید و میخواید امتحان کنید از یکی کمک بگیرید که وارده. باید یه تیکه سیم تلفن ( که اسمشم الان یادم رفته) که فکر میکنم چند رشته ای هست و محافظ نویز گیر هم داره‌. حالا نویز گیر هم نداشت مهم نیست. یه سر سیم که سوکت تلفن میخوره و میره تو مودم ، یه سر دیگش هم رشته سیمه ، چیزی نداره و سیم لخت هست که باید وصل بشه به همون سیم تلفن ورودی ساختمون .شما الان از تو مودمت میزان Snr , line attentuation رو ببین، بعد از اینکه رفتی مودم رو مستقیم زدی به ورودی سیم های ساختمون دوباره اون ۲ تا رو از تو مودمت ببین.
اگر با اینا اشنایی نداری خودت، به isp هم بگی خودشون چکش میکنن. این ۲ تا میزان کیفیت خط و نویز رو خط هست.

اگر رو خطتون به هر دلیلی نویز باشه، بهش میتونید بگید سرعتتون رو بیارن پایینتر تا قطعی کمتر شه.
نویزی و قطعی رو خط شما میتونه از سیم های از در خونه تا مرکز مخابراتی باشه ،یا از سیم های ورودی ساختمان که من بعید میدونم، چون من خودم این مشکل رو دارم، و همه این راه ها رو رفتم، اگر از سیم های مرکز تا در خونه باشه تقریبا هیچکس هیچ کاری براتون نمیکنه. اگرم از مرکز مخابراتی باشه خیلی لطف کنن یه تیکت ثبت میکنن، یکی رو میفرستن پورت رو یه نگاهیی میکنه.

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
 

Alinarimanifar

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2012
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
11
دوست عزیز شما مطمئن باش ۱۰٪ ممکنه از سیم های تلفن ورودی ساختمونتون باشه. قبلا سرویس دیگه نداشتی رو این خط ؟
تمام این حرف هایی که بهتون زدن فقط میخوان از سر خودشون باز کنن. ورودی سیم تلفن که میاد تو ساختمون ( اگر چند تا واحد هستید) میره تو به جعبه ، که ورودی خروجی داره. اگر بلد نیستید و میخواید امتحان کنید از یکی کمک بگیرید که وارده. باید یه تیکه سیم تلفن ( که اسمشم الان یادم رفته) که فکر میکنم چند رشته ای هست و محافظ نویز گیر هم داره‌. حالا نویز گیر هم نداشت مهم نیست. یه سر سیم که سوکت تلفن میخوره و میره تو مودم ، یه سر دیگش هم رشته سیمه ، چیزی نداره و سیم لخت هست که باید وصل بشه به همون سیم تلفن ورودی ساختمون .شما الان از تو مودمت میزان Snr , line attentuation رو ببین، بعد از اینکه رفتی مودم رو مستقیم زدی به ورودی سیم های ساختمون دوباره اون ۲ تا رو از تو مودمت ببین.
اگر با اینا اشنایی نداری خودت، به isp هم بگی خودشون چکش میکنن. این ۲ تا میزان کیفیت خط و نویز رو خط هست.

اگر رو خطتون به هر دلیلی نویز باشه، بهش میتونید بگید سرعتتون رو بیارن پایینتر تا قطعی کمتر شه.
نویزی و قطعی رو خط شما میتونه از سیم های از در خونه تا مرکز مخابراتی باشه ،یا از سیم های ورودی ساختمان که من بعید میدونم، چون من خودم این مشکل رو دارم، و همه این راه ها رو رفتم، اگر از سیم های مرکز تا در خونه باشه تقریبا هیچکس هیچ کاری براتون نمیکنه. اگرم از مرکز مخابراتی باشه خیلی لطف کنن یه تیکت ثبت میکنن، یکی رو میفرستن پورت رو یه نگاهیی میکنه.

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
اولیت باره که ای دی اس ال میگیرم
اخه سیمی که تو کنتوره چندتا رشته داره ولی سیمی که یه سرش به مودم وصله و اول سرش رو با سیم چین لخت وردم فقط 2 تا رشته داره !!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 

nima3333

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 جولای 2013
نوشته‌ها
68
لایک‌ها
28
اولیت باره که ای دی اس ال میگیرم
اخه سیمی که تو کنتوره چندتا رشته داره ولی سیمی که یه سرش به مودم وصله و اول سرش رو با سیم چین لخت وردم فقط 2 تا رشته داره !!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
90% این حرفا که میگن برو از دم در چک کن چرتو پرته
اگه خونتون نوساز باشه اصلا امکان نداره از سیم کشی داخلی باشه
اگرم خیلی روی این قضیه حساسی میتونی بری یه برقکار بیاری که یه سیم جدا از دم در خونه برات بکشه و مستقیم به مودمت وصل کنه
من خودم همین کارو کردم فرق زیادی روی نویزم نداشت
بیشتر این نویزها برای سیم کشی مخابرات تا دم در خونه شماست.
ولی در هر صورت نویز گیر برای مودمت و هر دستگاهی که به تلفن وصله لازمه و باید نصب بشه
 
بالا