از کجا میشه فهمید در نامحدود پارس آنلاین در یک ماه چند گیگ دانلود کردم؟
نامحدود و محدود تفاوتی ندارد در پنل مدیریت کاربران پارس آنلاین - قسمت - گزارش مصرف.
از کجا میشه فهمید در نامحدود پارس آنلاین در یک ماه چند گیگ دانلود کردم؟
دوستان من یه سوالی برام پیش اومده
در حالی که تمام خرید هام رو از پارس آنلاین چه ترافیک و چه تمدید سرویس رو از اول راه اندازی سرویس به صورت اینترنتی انجام دادم
یکی بیاد لطفا معنی این بدهکار از قبل رو برام توضیح بده
چون طبق قانون جدید هزینه نباید برای ارسال دریافت شهپارس آنلاین چرا اینقدر سرعت آپلودش پایینه؟
ببخشید شما اگه 5 ساعت زمان دانلود رایگان شبانه رو با 1 مگابیت که میشه 120 کیلو بایت دانلود کنید میشه 2 گیگ اینا چطوری 7 گیگ ؟!!!!دوستان منم پارس انلاین 1 مگ محدود 4 گیگ ماهی دارم دارم ولی راحت هر وقت که دانلود داشته باشم اگه ، راحت 7.5 گیگ دانلود میکنم چرا شما اینقد کم دانلود دارین 3 گیگ کمه . منم از 2 میزارم تا 7 صبح راحت 7.5 تا دانلود میکنه . مگه فایلی برا دانلود نداشته باشم که دانلود نکنم اونم تو برنامه زیر مشخص ببینین . روزاییم که میبینین کم دانلود کردم جدا چیزی برا دانلود نداشتم وگرنه اونام 7 گیگ میشد دانلود کرد راحت . من کرج هستم .
سلام شما سرعت سرویستون چنده ؟شبانه در حالت عادی، 200 تا دارم (کف اش)
اما با اکانت iDownload، تا 500 KB هم سرعت میگیرم
ریز مصرف امروزم: (شبانه)
مشاهده پیوست 672696
1025 - 4GBسلام شما سرعت سرویستون چنده ؟
کلا کسایی که حجمی پارس دارن لطفا سرعت یا نوع سوریسشون و سرعت دانلود در شبانه رایگانشون رو بگنه ممنونم
بلاخره شما 200 هم که در نظر بگیری 5 ساعت رو هم دانلود کنید میشه 3.5 گیگ که شما تقریبا 9 گیگو زی تو گوشش چطوری اونوقت ؟!1025 - 4GB
در حالت عادی زیر 200 تا سرعت دارم، با کلی نوسان
که با v p n ایران، سرعتم تا 500 هم میره
اون 17 گیگ که نوشته، در اصل من نصف اون رو دانلود کردم
نرم افزار 2 برابر میندازه
عرض کردم که با v p n ایران، سرعتم تا 500 تا میرهبلاخره شما 200 هم که در نظر بگیری 5 ساعت رو هم دانلود کنید میشه 3.5 گیگ که شما تقریبا 9 گیگو زی تو گوشش چطوری اونوقت ؟!
من این سرویس رو فقط برای دانلود شبانه گرفتممن میخوام بدونم ارزش داره آدم حجمی پارس بگیره یانه اگه بخواد مثلا 250 اینا بده که به درد خودش میخوره
اگه *** نزنیم سرعت چقدر خواهد بود ؟ ( شما به *** چند میدید ؟ )عرض کردم که با v p n ایران، سرعتم تا 500 تا میره
من این سرویس رو فقط برای دانلود شبانه گرفتم
سرعت شبانه در اصل سرعت سرویس خودتون هستاگه *** نزنیم سرعت چقدر خواهد بود ؟ ( شما به *** چند میدید ؟ )
شما مرکز مخابراتیتون کجاس ؟
اکثر خط ها نمیکشهسلام دوستان کسی تاحالا این نت 16مگه پارسو تاحالا مزشو چشیده؟
ارسال شده از SM-N900 با استفاده از تپاتالک 2
٥١٢ هستسرویس شما چیه ؟ کدام شهر و منطقه ؟
نمیفهمم چرا نمیکشه من یه خط تلفن جدید گرفتم بهترین و با کیفیت ترین سیم تلفنم کشیدم به داخل خونهاکثر خط ها نمیکشه
من زنگ زدم بست رو 16 مگ، سرعت شد در حد 5 KB
زنگ زدم برگردوند رو همون 9 مگ