• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
ممنونم داداشم فقط سرعتش خوب هست الان خودم مخابرات استفاده میکنم متاسفانه مخابرات کرمانشاه نامحدود رو برداشتن والان فقط محدود دارن این نامحدود 128 پارس انلاین سرعت دانلودش تو IDM چقدر هست و اینکه نامحدود واقعی هست یعنی در یک ماه مثلا 30 تومن پول میدی محدودیت دانلود نداره؟o_O
من محدود استفاده میکنم
اما شنیدم تو نامحدود، بعد از دانلود 15 گیگ، سرعت میاد پایین

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سلام
1مگ محدود 4 گیگ پارس انلاین
تو روز سرعتش چنده؟ ساعت رایگان چی؟
2 مگ چی؟
سرویس های بالاتر از 256 KB ، روی 9 مگ میبندن (البته اگه خطط کشش داشته باشه،‌ تا 16 مگ هم میبندن)
1024 و 2048 تو روزانه هیچ فرقی ندارن
فقط شبانه، سرعت اصلی سرویس خودتون رو دارید :)

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سرویس های بالاتر از 256 KB ، روی 9 مگ میبندن (البته اگه خطط کشش داشته باشه،‌ تا 16 مگ هم میبندن)
1024 و 2048 تو روزانه هیچ فرقی ندارن
فقط شبانه، سرعت اصلی سرویس خودتون رو دارید :)
همون دیگه من سرعت رو میخوام بدونم چقدره
چون الان 512 10 گیگ دارم سرعت تو تایم عادی 200 تا هست و تو تایم رایگان نوسان داره یهو 80 یهو 200 یهو عشقی
ببینم سرعت چطوره ایا مثله 512 رو 200 هست که تو این تعرفه بمونم اگر نه که تغییرش بدم

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
همون دیگه من سرعت رو میخوام بدونم چقدره
چون الان 512 10 گیگ دارم سرعت تو تایم عادی 200 تا هست و تو تایم رایگان نوسان داره یهو 80 یهو 200 یهو عشقی
ببینم سرعت چطوره ایا مثله 512 رو 200 هست که تو این تعرفه بمونم اگر نه که تغییرش بدم
من 1024 داشتم، تو حالت عادی سرعت از 100 تا 200 خیلی نوسان داره
الانم که اومدم رو 2048، تو حالت عادی سرعت از 200 تا 300 نوسان داره

تو سرویس 1024 + V P N داخلی = سرعت از 400 تا 500 متغیر هست
تو سرویس 2048 + V P N داخلی = سرعت از 400 تا 1MB متغیر هست (البته معمولا تا 800 سرعت میده، بعضی شبا تا 1 مگ میره)

erfanrs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
من 256 نامحدود دارم و راضیم از پارس انلاین
سرعت دانلود در بهترین شرایط تا 350 هم میره ولی مواقع عادی روی 180 میاد

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
من پارس انلاین دارم 128 نامحدود سرعت دانلود 30 کیلو بایت :rolleyes:

مشکلات با پارس انلاین زیاده اول اینکه تو ماه یکی دوتا دونه فیلم دانلود میکنم و وبگردی 10 گیگ تعریف شده برای سرعت بالاشون زود تموم میشه بعضی اوقات بیست یکی دو روز نشده تموم میشه بعد سرعت میشه 128 کیلو بایت معمولی که تو مخ هست تا قبل از اتمام 10 گیگ سرعت 150 کیلو هست .....

الان هم نزدیک دو هفته هست سرعت بین 25 تا 30 کیلو بایت و اون ده گیگ حجم تعریف شده را هم هنوز یک گیگ مصرف نکردم ... یعنی اوج خواری و ذلت .....

میخوام برم رو شاتل ..... پارس انلاین اصلا پیشنهاد نمیشه ....تو شاتل حداقل این محدودیت استفاده از دانلود و ترس از تموم شدن اون 10 گیگ رو نداری :general112:

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
من پارس انلاین دارم 128 نامحدود سرعت دانلود 30 کیلو بایت :rolleyes:

مشکلات با پارس انلاین زیاده اول اینکه تو ماه یکی دوتا دونه فیلم دانلود میکنم و وبگردی 10 گیگ تعریف شده برای سرعت بالاشون زود تموم میشه بعضی اوقات بیست یکی دو روز نشده تموم میشه بعد سرعت میشه 128 کیلو بایت معمولی که تو مخ هست تا قبل از اتمام 10 گیگ سرعت 150 کیلو هست .....

الان هم نزدیک دو هفته هست سرعت بین 25 تا 30 کیلو بایت و اون ده گیگ حجم تعریف شده را هم هنوز یک گیگ مصرف نکردم ... یعنی اوج خواری و ذلت .....

میخوام برم رو شاتل ..... پارس انلاین اصلا پیشنهاد نمیشه ....تو شاتل حداقل این محدودیت استفاده از دانلود و ترس از تموم شدن اون 10 گیگ رو نداری :general112:
درود دوست من
کی گفته شاتل یه همچین حرکتی نمیزنه؟ محض اطلاع شاتل اولین شرکتیه که این محدودیت حجمی رو روی سرویس نا محدودش گذاشت بقیه از اون یاد گرفتن

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
درود دوست من
کی گفته شاتل یه همچین حرکتی نمیزنه؟ محض اطلاع شاتل اولین شرکتیه که این محدودیت حجمی رو روی سرویس نا محدودش گذاشت بقیه از اون یاد گرفتن

من چیزی را که میبینم و لمس میکنم میگم

من خودم پارس انلاین دارم 128 نامحدود ...هیچی نمیتونم دانلود کنم و حجم ده گیگ خیلی راحت مصرف میشه ..(تو ماه شاید دو سه تا فیلم بیشتر دانلود نمیکنم تا این محدود اذیت نکنه اخره ماه)
حالا همکار من شاتل داره 128 نامحدود بقول خودش میانگین روزانه دو فیلم دانلود میکنه و تا حالا همچین چیزی که محدودیت باشه و سرعتش کم بشه را نشنیده و گاهی بعضی دانلودهای حجم بالا رو میدم این همکارم دانلود میکنه .
امروز هم جهت اطمینان به شاتل زنگ زدم و سوال کردم گفتن نه یک همچین چیزی نداریم ولی اگر خیلی مصرف بالا داشته باشید به دسته پر مصرفی ها انتقال داده میشوید .

این سری که هم تمدید کردم هنوز اولش هست و اون حجم پرسرعت 10 گیگ را هنوز مصرف نکردم سرعت دانلود من بر روی 30 کیلو ماکزیمم هست و پاسخ گو هم اصلا نیستن .میگن از مخابرات هست !!!

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
دوست من کلا نامحدودو تو ایران بی خیال شید به جاش از شبانه رایگان استفاده کنید.
شاتل هم محدودیت داره تو سایتشو میتونید بخونید ولی اون اگر محدود کنه روی 30 نمیکنه روی 5 کیلو محدود میکنه :D

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
به نظر من به جای نامحدود، دانلود شبانه خیلی بهتر و به صرفه تر هست. من شبی حداکثر 10 گیگ دانلود میکنم.

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
دوست من کلا نامحدودو تو ایران بی خیال شید به جاش از شبانه رایگان استفاده کنید.
شاتل هم محدودیت داره تو سایتشو میتونید بخونید ولی اون اگر محدود کنه روی 30 نمیکنه روی 5 کیلو محدود میکنه :D

من شبا استفاده نمیکنم و قصد دانلود هم ندارم گفتم دانلود من تو ماه شاید یک دوتا فیلم هست .
من سرعت بالا میخوام چون باید چند سایتم رو بروزرسانی کنم که پارسانلاین این را هم نتونسته !!!

اون چیزی که من دیدم غیره این بود چون دیدم این حرف رو میزنم شما رو چه حسابی میگید این حرف رو ؟؟ اگر اینطوری بود همکار من قبول نمیکردم فایل های ده گیگ ی مرا دانلود کنه ؟؟؟!

به نظر من به جای نامحدود، دانلود شبانه خیلی بهتر و به صرفه تر هست. من شبی حداکثر 10 گیگ دانلود میکنم.

ادم بیکار میخواد شبا بشینه دانلود کنه بی خیال بابا

pupuir

Registered User
لایک‌ها
14
پارس انلاین نامحدودش اشغاله
من 512 حجمی داشتم سرعت دانلودش 450 کیلوبایت به بالا بود
الان ناحدود کردم 128 به زور 30 تا میره

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
پارس انلاین نامحدودش اشغاله
من 512 حجمی داشتم سرعت دانلودش 450 کیلوبایت به بالا بود
الان ناحدود کردم 128 به زور 30 تا میره

شما کدوم مخابرات هستین ؟

من حدود دو سال پارس انلاین دارم نامحدود 128 هم بود همش ... سرعت دانلود 150 کیلو بایت بوده

الان دو سه هفته هست سرعت دانلود به زور میشه 30 کیلو بایت, زنگ میزنم
میگن از مخابرات هست و پارس انلاین مشکلی نداره

یعنی دروغ میگن از مخابرات هست و خوده پارس انلاین مشکل داره ؟؟!!!!!!!!!!!

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
والا من خودم شاتل داشتم یعنی این طور بگم ای اس پی های معروف رو همشونو داشتم.از همه بهتر صبا بود که با این دست گلشون تخلیه کردم.بعدیش اسیاتک از نظر کیفیت و بعدش هم پارس.
شاتل وقتی محدود میکنه حتی وب هم نمیتونی بگردید.در ضمن شما نامحدود 128 گرفتین یعنی سرعتتون باید 16 باشه که حالا 30 هست دو برابره.من بهتون توصیه میکنم شاتل نگیرید پشیمون خواهید شد
اگر فقط نیاز به دو سه تا فیلم در ماه دارید و حجم مصرفیه زیادی ندارید و نیاز هست که در طول روز استفاده کنید شبا حال دانلود ندارید پیشنهاد میدم های وب بگیرید و از فشفشه استفاده کنید

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
ممنون
والا من خودم شاتل داشتم یعنی این طور بگم ای اس پی های معروف رو همشونو داشتم.از همه بهتر صبا بود که با این دست گلشون تخلیه کردم.بعدیش اسیاتک از نظر کیفیت و بعدش هم پارس.
شاتل وقتی محدود میکنه حتی وب هم نمیتونی بگردید.در ضمن شما نامحدود 128 گرفتین یعنی سرعتتون باید 16 باشه که حالا 30 هست دو برابره.من بهتون توصیه میکنم شاتل نگیرید پشیمون خواهید شد
اگر فقط نیاز به دو سه تا فیلم در ماه دارید و حجم مصرفیه زیادی ندارید و نیاز هست که در طول روز استفاده کنید شبا حال دانلود ندارید پیشنهاد میدم های وب بگیرید و از فشفشه استفاده کنید

ممنون از اطلاعاتتون دوست عزیز
من بدلیل نیاز شدید به اینترنت و اینکه یکروز هم بدون نت نمیتونم باشم (بدلیل داشتن چند سایت)
هیچ موقعه نتونستم پارس انلاین رو عوض کنم
دانلود ندارم ولی حجم ترافیک مصرفی من بالاست من حدود 10 الی 13 گیگ مصرف ماهانه دارم
و با این کارشون و دروغ هاشون مجبورم برم رو یک سرویس دهنده دیگر , دو هفته هم زمان میبره ولی خب بهتر از این هست ادم دیونه بشه .!
شاتل هم خوب از مصرف کننده اش دارم سوال میکنم که میبینم راضی هستند و هیچ محدود حجمی نداره , شاید برای شما برای سابق بوده والان همچین مشکلی نباشه .
128 گیگ نامحدود پارس انلاین با این عنوان خرید کردیم که 10 گیگ سرعت دو گیگ میده بعد از اتمام این دوگیگ سرعت میشه 128 تعریف شده و خرید بیشتر این پلن ها به همین دلیل هست وگرنه فایده ای نداره .
در مورد های وب شاید چون تازه داره استارت میزنه شاید حق باشما باشه ولی طبق گفته ای بالام نمیتونم تا کسی کار نکرده و تجربه نداره من بگم اوکی هست .

ممنون

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
گفتم های وب به این خاطر که فشفشه داره.فشفشه مثلا شما 3 گیگ حجم اضافه روزانه (یعنی 3 گیگو باید تو یه روز مصرف کنی) میگیرید به قیمت 3 تومن ینی گیگی 1000 تومن.فشفشه بهتر هم داره 15 گیگ 5 روزه 12 تومن.واسه مصرف زیاد روزانه خیلی خوبه.سرعتتون هم که تا 8 مگ بازه(در صورتی که خط بکشه)
به هر حال هر طور صلاح میدونید عمل کنید
موفق باشید

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
ممنون

ممنون از اطلاعاتتون دوست عزیز
من بدلیل نیاز شدید به اینترنت و اینکه یکروز هم بدون نت نمیتونم باشم (بدلیل داشتن چند سایت)
هیچ موقعه نتونستم پارس انلاین رو عوض کنم
دانلود ندارم ولی حجم ترافیک مصرفی من بالاست من حدود 10 الی 13 گیگ مصرف ماهانه دارم
و با این کارشون و دروغ هاشون مجبورم برم رو یک سرویس دهنده دیگر , دو هفته هم زمان میبره ولی خب بهتر از این هست ادم دیونه بشه .!
شاتل هم خوب از مصرف کننده اش دارم سوال میکنم که میبینم راضی هستند و هیچ محدود حجمی نداره , شاید برای شما برای سابق بوده والان همچین مشکلی نباشه .
128 گیگ نامحدود پارس انلاین با این عنوان خرید کردیم که 10 گیگ سرعت دو گیگ میده بعد از اتمام این دوگیگ سرعت میشه 128 تعریف شده و خرید بیشتر این پلن ها به همین دلیل هست وگرنه فایده ای نداره .
در مورد های وب شاید چون تازه داره استارت میزنه شاید حق باشما باشه ولی طبق گفته ای بالام نمیتونم تا کسی کار نکرده و تجربه نداره من بگم اوکی هست .

ممنون
یرادر من سرویس نا محدود شاتل داشتم 2 روز دانلود کردم روز سوم سرعتم بالای 5 کیلوبایت نمی رفت / 99 درصد مواقع محدود می کنن این دیگه شانسه شما هست مثل همین پارس انلاین همه میگن شبا سرعت اسمی رو میده ولی برای رفیق من شبا هم سرعتش 1 مگ هست و شبی 15 گیگ دانلود می کنه من به همین دلیل رفتم ثبت نام کردم ولی واسه من بالای 200 نمیرفت در ساغات رایگان
موفق باشید

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
ادم بیکار میخواد شبا بشینه دانلود کنه بی خیال بابا
من دانلود شبانه با کامپیوتر نمیکنم. با دانلود منیجر اندروید (Advanced Download Manager Pro) دانلود میکنم.
این هم که بعضی ها سرعت پایینی دارن به خاطر اینه که سرعت دانلود رایگان از سرور داخلی به شدت پایین اومده. قبلا برعکس بود سرعت از سرور خارجی خراب بود سرور داخلی خوب بود. برای حل این مشکل هم من از سایفون استفاده میکنم.
66741717060928182009.png

میبینید که فایل های 1 گیگی در مدت کمی و با چه سرعتی دانلود شدن.

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
آره خیلی داغنونه مخابرات بگیری بهتره !

بالا