• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Cheric

Registered User
لایک‌ها
23
سرعت شبانه در اصل سرعت سرویس خودتون هست
یعنی اگه شما سرویس 512 داشته باشی، شبانه هم 70 یا 80 تا سرعت داری (البته روزانه بالای 300 تا هم داری)
من ماهی 10 ت میدم برای v p n داخلی
مرکز مخابراتی ثارالله کرج
اقا این v p n داخلی چیه داستانش
کاربردش چیه

ارسال شده از SM-N900 با استفاده از تپاتالک 2

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
اقا این v p n داخلی چیه داستانش
کاربردش چیه

V P N = Virtual Private Network
شما با اتصال به یک سرور، یک شبکه مجازی ای میسازید. در هین برقراری این شبکه مجازی، دیتای شما به سرور مذکور منتقل شده و از آنجا به مقصد مورد نظر فرستاده میشود و همچنین جواب های بسته ارسالی شما نیز پیش از رسیدن به دستتان ابتدا به سرور فوق رفته و سپس به شما میرسد.

کاربرد آن؟ تغییر مسیر انتقال داده.

حال فرض کنید که شما از سرویس دهنده ای استفاده میکنید که پهنای باندش تو مرکز شما کم باشه یا ضریب اشتراک بالایی داشته باشد، سرعت شما نوسان زیادی دارد و پینگ تایم بالایی خواهید داشت و یا در مواردی هم مشکل گم شدن بسته های دیتا پیش می آید. به سرور یک دیتا سنتری که ضریب اشتراک پایینی دارد و پهنای باند آزادی، یک ارتباط برقرار میکنید و دیتای خود را از طریق آن منتقل میکنید، پینگ/سرعت/گم شدن بسته های دیتا بهبود میابد.

البته این کلیه استفاده های V P N نمیباشد، ولی اکثر وی پ ی ان های داخلی در های حاضر برای این استفاده بهینه شده اند. نمونه هم سرویس های iDownload و iGame.

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
نمیفهمم چرا نمیکشه من یه خط تلفن جدید گرفتم بهترین و با کیفیت ترین سیم تلفنم کشیدم به داخل خونه
بازم میگن 9مگ به ور میکشه

دوست عزیز یک عامل بسیار مهم فاصله شما تا مرکز مخابرات و کیفیت کابلهای مخابرات هست هرچه فاصله شما زیادتر باشه نرخ قابل دسترسی پایننتره (حالا کیفیت سیم کشی منزل شما هم عالی باشه) برعکس مثلا اگر کسی خیلی نزدیک به مخابرات محل باشه و شرکت طرف قرارداد هم ساپورت کنه امکان رسیدن به سرعتهایی تا حد 20 الی 25 مگابیت هم هست.

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
من اوايل تير به پارس انلاين اومدم
تو جشنواره جام جهاني
1 مگ خريدم حجمش رو دو برابر داد شد هر ماه 8 گيگ
الان تموم كردم و نتونستم بدون نت دووم بيارم !!!!:D:D:D
و دو مگ خريدم ماهي 4 گيگ
تستي كه الان گرفتم ازش
3806085067.png

قبلا ها شبي هشت گيگ با IDM و 4 الي 5 گيگ با تورنت ميتونستم دانلود كنم
در ضمن قبلا ها تست كه ميگرفتم فك كنم دوروبر 4 مگ ميداد و ميگفت از 51 % مردم ايران سريعتره)
امشب تست ميكنم ببينم با سرعت جديد چطوره
در ضمن تا جايي كه پشتيباني بهم گفت ؛ پورت ام روي 16 مگه
(تبريز - مركز مخابراتي وليعصر )
کلا زیاد فرقی نکرد
بنظرم ارزش نداشت بیست تومن اضافه بدم ... :(

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
پارس ان لاين ١٢٨ محدود رو روى چند ميبنده؟
دانلود شبانه اش رو چنده؟

p4yam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام.
من اهواز هستم و چتدتا مشکل عجیب برام پیش اومده.
الان حدود 1 هفتس که در طول روز و به خصوص عصر ها قعطی زیاد میشه،اکثرا ارور destination host unreachable میده که وقتی زنگ زدم به پارس گفتن این یعنی مشکل از خودتونه.این مشکل از وقتی پیش اومد که خط رو بردن رو 16 مگ.الان snr من 6.8 و Line Attenuation به صورت ثابت روی 17.5 هست.اما با همه ی اینها سرعت دانلود من 1.7 یا 1.8 هست،پینگم به 8.8.8.8 120 تا 130 هست و هر شب حدود 9 گیگ دانلود دارم.
(مودم رو الان جابجا کردم قعطی نداشته اما همچنان snr 6.8 هست)

G✪✪GLE

Registered User
لایک‌ها
109
سلام
توی نامحدود 128 ماهانه چقد میشه دانلود کرد؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
سلام

من میخوام 1 مگ پارس انلاین با 4 گیگ ترافیک رو بگیرم،ممنون میشم از دوستانی که این سرویس یا سرویس های مشابهش رو دارن،یه تست سرعت از ساعات رایگان و معمولیش بگیرن و بزارن اینجا،ببینم وضعیتش چطوریه نسبت به نت فعلیم

Merchant

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
من اهواز هستم و چتدتا مشکل عجیب برام پیش اومده.
الان حدود 1 هفتس که در طول روز و به خصوص عصر ها قعطی زیاد میشه،اکثرا ارور destination host unreachable میده که وقتی زنگ زدم به پارس گفتن این یعنی مشکل از خودتونه.این مشکل از وقتی پیش اومد که خط رو بردن رو 16 مگ.الان snr من 6.8 و Line Attenuation به صورت ثابت روی 17.5 هست.اما با همه ی اینها سرعت دانلود من 1.7 یا 1.8 هست،پینگم به 8.8.8.8 120 تا 130 هست و هر شب حدود 9 گیگ دانلود دارم.
(مودم رو الان جابجا کردم قعطی نداشته اما همچنان snr 6.8 هست)
دوست عزيز
توي اين هفته گذشته تغييرات روي اهواز زياد بوده، گاهي اوقات تعويض فيوز يا افزايش پورت علت خرابي مراكز هست.
افزايش و كاهش پهناي باند هم روي مراكز مخابراتي همچنان ادامه داره
با پشتيباني تماس بگيريد و سرويس پروفايل خط رو روي 4Mbps بزاريد(سرعت ١٦ مگ باعث تضعيف سيگنال ميشه اگر از مركز مخابراتي فاصله داشته باشيد)

Sent from my iPhone using Tapatalk

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
امروز پارس آنلاین وصل شد ولی اصلا از سرعت راضی نیستم!

منطقه مخابراتی سلمان فارسی تهران

سرویس ۱ ماه POL-2048-4G محدود ۲ ام بی گرفتم که باید 16mbps می داد که 2mbps نمی رسه؟؟!

شاتل که داشتم نا محدود ۵۱۲ تا 4mbps جواب میداد!‌ و محدود 2mbps تا 7mbps جواب می داد!

حالا موندم پارس آنلاین خیلی سرعت پایین تری دار؟؟ چجوری؟ نامه از شرکت باید بدیم که 16mbps بدن؟ یا افت سرعت دارند؟

با سپاس اگر کسی میدونه

Merchant

Registered User
لایک‌ها
6
امروز پارس آنلاین وصل شد ولی اصلا از سرعت راضی نیستم!

منطقه مخابراتی سلمان فارسی تهران

سرویس ۱ ماه POL-2048-4G محدود ۲ ام بی گرفتم که باید 16mbps می داد که 2mbps نمی رسه؟؟!

شاتل که داشتم نا محدود ۵۱۲ تا 4mbps جواب میداد!‌ و محدود 2mbps تا 7mbps جواب می داد!

حالا موندم پارس آنلاین خیلی سرعت پایین تری دار؟؟ چجوری؟ نامه از شرکت باید بدیم که 16mbps بدن؟ یا افت سرعت دارند؟

با سپاس اگر کسی میدونه
دوست عزيز
بصورت پيش فرض سرعت پورت شما روي 9Mbps استارت ميخوره، اگر SNR خط شما پايين بود SD سرعت رو پايين تر ميبنده تا SNR سمت مشترك به حد نرمال برسه، ولي اگر اين درصد پيش فرض قابل قبول بود تا 16Mbps افزايش ميدن
پيشنهاد من به شما اينه كه مودم رو اول ورودي خط تلفن بزاريد و از سمت پشتيباني تست بگيريد، اگر نرمال بود سيم كشي داخل منزل رو چك بفرماييد

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزيز
بصورت پيش فرض سرعت پورت شما روي 9Mbps استارت ميخوره، اگر SNR خط شما پايين بود SD سرعت رو پايين تر ميبنده تا SNR سمت مشترك به حد نرمال برسه، ولي اگر اين درصد پيش فرض قابل قبول بود تا 16Mbps افزايش ميدن
پيشنهاد من به شما اينه كه مودم رو اول ورودي خط تلفن بزاريد و از سمت پشتيباني تست بگيريد، اگر نرمال بود سيم كشي داخل منزل رو چك بفرماييد

همین الان تماس گرفتم سرعت گذاشت رو 4mbps و گفتن که up 1mbps جواب میده گفت من تست 9mbps گرفت و خط نویس داشت و گفت باید از دم در خونه باکس مخابرات مودم را وصل کنید و چک کنیم!

من هم قبلا بدون اسپیلیتر تست میکردم نه اینکه مودم ببرم پایین با باکس مخابرات؟! ولی گفت بیشتر جواب نمیده، کسی تا حالا 16mbps داشت؟ من موندم اگر اینطوری باشه من برم نامحدود بگیرم؟ تست کنم چون خیلی دوست داشتم حداقل 9mbps داشته باشم!!!

فعلا سرعت رو 4mbps قفل شد. :(

Merchant

Registered User
لایک‌ها
6
همین الان تماس گرفتم سرعت گذاشت رو 4mbps و گفتن که up 1mbps جواب میده گفت من تست 9mbps گرفت و خط نویس داشت و گفت باید از دم در خونه باکس مخابرات مودم را وصل کنید و چک کنیم!

من هم قبلا بدون اسپیلیتر تست میکردم نه اینکه مودم ببرم پایین با باکس مخابرات؟! ولی گفت بیشتر جواب نمیده، کسی تا حالا 16mbps داشت؟ من موندم اگر اینطوری باشه من برم نامحدود بگیرم؟ تست کنم چون خیلی دوست داشتم حداقل 9mbps داشته باشم!!!

فعلا سرعت رو 4mbps قفل شد. :(
دوست عزيز
اگر ورودي خط نويز پايين بود (حتما زمان تست سيم ورودي قطع باشه) سيم كشي داخلي رو تعويض كنيد
تمام مشترك هايي كه نويز خطشون پايين باشه روي 16Mbps آپديت ميشن (اين موضوع ربطي به محدود يا نامحدود بودن طرح اشتراكي شما نداره)
افزايش سرعت باعث افزايش فركانس Career موج ميشه و روي خطوط و كابل هاي بي كيفيت نويز شديد ايجاد ميشه
همين نويز گاهي اوقات پشتيباني رو مجبور به كاهش سرعت پورت شما رو تا 2Mbps ميكنه

arman405

Registered User
لایک‌ها
31
واسه من روزها با 1 مگابایت دانلود میکنم شب ها هم تا 500 میره تقریبا

اصفهان

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
من دو مگ گرفتم از نمایشگاه گفتن تا 16 باز میزارن.بعد اس ان ار خطم هم 37 اینا بود.زنگ زدم پشتیبانی گف رو 16 جواب نمیده خط ولی برام گذاشت روی 9 الانم راضیم روزا 1 مگ میده شبا هم 500 600
خدا بده برکت

fokahi110

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
314
دوستان سلام مدارک لازم برا ثبتنام ADSL پارس انلاین چی هست سرعت 128 کیلو نامحدود دارن قیمتش چقدر هست من کرمانشاه هستم منطقه مخابراتیمون تحت پوشش پارس انلاین هست.;)

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دوستان سلام مدارک لازم برا ثبتنام ADSL پارس انلاین چی هست سرعت 128 کیلو نامحدود دارن قیمتش چقدر هست من کرمانشاه هستم منطقه مخابراتیمون تحت پوشش پارس انلاین هست.;)
برای ثبت نام، یه کپی کارت ملی میگیره
+ برای سرعت بالا، مدارک نمیخوان :)

fokahi110

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
314
برای ثبت نام، یه کپی کارت ملی میگیره
+ برای سرعت بالا، مدارک نمیخوان :)
ممنونم داداشم فقط سرعتش خوب هست الان خودم مخابرات استفاده میکنم متاسفانه مخابرات کرمانشاه نامحدود رو برداشتن والان فقط محدود دارن این نامحدود 128 پارس انلاین سرعت دانلودش تو IDM چقدر هست و اینکه نامحدود واقعی هست یعنی در یک ماه مثلا 30 تومن پول میدی محدودیت دانلود نداره؟o_O

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام
1مگ محدود 4 گیگ پارس انلاین
تو روز سرعتش چنده؟ ساعت رایگان چی؟
2 مگ چی؟

بالا