بدون شرح :
دوستان نظرتون در مورد اینترنت مخابرات چیه ؟ هزینه هاش خیلی کمتر از پارس آفلاینه !
بدون شرح :
کدوم آی اس پی می خوای بری؟منم عین شماست دانلودم قراره کوچ کنم....
!
دوستان نظرتون در مورد اینترنت مخابرات چیه ؟ هزینه هاش خیلی کمتر از پارس آفلاینه !
يكي يه چيز بهم گفت خيلي جالب بود :کدوم آی اس پی می خوای بری؟
ربطی نداره به هرحال به روزی اتفاق میفته دیگه مگه 22 بهمن نبودمن میگم حالا چرا از 10 اذر؟؟ ربطی به مذاکرات هسته ای بسته ای 200 تومن داره؟ تو این مملکت هیچ چیز درست بشو نیست هر روز بدتر از دیروز منم با پشتیبانی صحبت کردم تازه با افتخار میگفت 1 سومش کردیم بهتر از بعقیه هست که نصف قیمتن این پارس گوه لاین فقط دخترا رو میزاره اونجا که برا ادم شیرین زبونی کنن ما که باباشون نیستیم که برامون شیرین زبونی کنن درثانی
فقط شیرین زبونی خالیه و ادامه ای نداره
پر سرعتترینش سرویس 1 مگ فقط 3 ساعت شبانه داره، 2مگ شبانه نداره پس مرخصه های وبمنظورتون چیه که شبانشو تعطیل کرده؟
سرعتش افت کرده؟
من که این شبای آخر تا بتونم از پارس آفلاین می کشم عوضش در بیاد!
کجای کاری داداش؟!دیروز واسم پیام امد که از 10 اذر قانون دانلود شبانشون تغییر میکنه.لعنتیا
در جریان بودم حاجی ولی خبرش رو از سایت برداشتن تا دیشب که پیام دادن.کم کم باید اماده رفتن شدکجای کاری داداش؟!
این بلارو بارها سر منم آوردن و مقداری از شبانم رو حساب کردن... برای همین منم اینو تقدیمشون میکنم:دزدیشون زیاد شده
دو گیگ پرونده تازه میگه تو زمان رایگان هشت گیگ دانلود کردی حالا چی بوده که هیچ اثری ازش نیست نمیدونم.
Parsing Dead
http://forum.persiantools.com/threads/مشاوره-برای-انتخاب-سرویس-دهنده-adsl-ا.83308/page-57سلام
بچه ها هی نیاین بگین پارس اینجور شده اونجور شده --- یه 2 صفحه بخونی درست حسابی میفهمی که قبلش ان سفت بوده الان کردنش اسهال خونی :general108:
خواهشم اینه از الان به بعد بحث شبانه پارس رو بذارین کنار و راجع به اینکه کجا بریم کدوم شرکت شبانه رایگان داره کدومش بهتره ... سرعتشم اگه 500 یا 900 نبود اشکال نداره --- ما به 250 تاش هم راضی ایم --- فقط اینکه مثل این حروم زاده ها که بعد از پنج سال سرویس گرفتن و معرفی به عالم و آدم جای اینکه بیان پیشرفتش بدن پسرفت میکنند نباشه و دانلود شبانه واقعی داشته باشه (واسه ما دانلودرها) ... چی بگم ؟ از مملکت آخو...ی هرچیزی ممکنه برای ضرر زدن به ملت ....
خاک برسرشون شرکتای دزد
ازین جای تاپیک رو بحث بر سر اینکه چه شرکتی بریم ... با هم متحد باشیم
دمتون گرم