اره اگر اصفهانی هستید از قسمت رزرو پولوتو بزنید راحت ثبت نام میشه.الان هم این سرویس شما رو میشه ثبت نام کرد دوساله وقت
نکردم برم این شرکت خراب شده اینترنت مخابرات.. فقط دارن ازم دزدی میکنن با این طرح زرینشون این حرامیان..
اره اگر اصفهانی هستید از قسمت رزرو پولوتو بزنید راحت ثبت نام میشه.الان هم این سرویس شما رو میشه ثبت نام کرد دوساله وقت
نکردم برم این شرکت خراب شده اینترنت مخابرات.. فقط دارن ازم دزدی میکنن با این طرح زرینشون این حرامیان..
بنده صبانت میدونم که ماهی 10 گیگ سرعت 1024 میده و ماهیانه با همه هزینه ها 27 تومنهدوستان من زنگ زدم پارس آنلاین گفتم میخام تخلیه کنم و دلیلش رو پرسیدن گفتم 128 نامحدود دارم و حجم دانلودم یک سوم شده بعد گفتن از کجا میخای نت بگیری گفتم های وب بعد از کلی فک زدن خانومه گفت های وب ضریب اشتراکش 1 به 8 هست و پارس آنلاین اینطوری نیست حالا موندم چیکار کنم کسی های وب داره لطفا راهنمایی کنه
یکی از دوستان،هنوز شبانه داره (قبل از 10 آذر تمدید کرده). راهی وجود داره که من با یوزر ایشون کانکت بشم.و این دوستمون هم با یوزر من کانکت بشه.دوستان گرامی بنده نماینده پارس آنلاین تهران می باشم کسی سوالی داره می توانه با بنده در تماس باشه
خیر, یوزر و پسورد بعد اولین کانکت روی همان شماره ست می شود و نمی توان این کار انجام دادیکی از دوستان،هنوز شبانه داره (قبل از 10 آذر تمدید کرده). راهی وجود داره که من با یوزر ایشون کانکت بشم.و این دوستمون هم با یوزر من کانکت بشه.
خاک تو سر پارس آنلاین و مدیران احمقش. خاک تو سر مخابرات و امثال آن. الان که ایرانسل هم روی سیمکارت اینترنت نامحدود میده پارس آنلاین حتی اینترنت شبانه رو هم برداشته! مخابرات که بر پدرش لعنت
سلام دوستان،
من 3 ماهی هستم کوچ کردم رو پارس آنلاین. ابتدای کار سرویس 512 کیلوبیت بر ثانیه گرفتم ولی در عمل حدود 256 کیلوبایت بر ثانیه سرعت می داد یا همون 2 مگابیت بر ثانیه.
ماه بعدش سرویس 2 مگابیت بر ثانیه گرفتم ولی سرعتش دیگه بیشتر از 2 مگابیت بر ثانیه نشد! یعنی سرویس های پایین تر رو روی 2 مگابیت بر ثانیه ست کردن ولی خود این سرویس رو نه! امیدوارم مبهم نگفته نباشم... حالا تماس که گرفتم می گن مشکل از خط شماست و توانایی انتقال سرعت بالاتر رو نداره و باید پیگیری کنید... منم به خاطر شرایط شغلیم فعلا نتونستم و واجبم نیست، همین سرعت خوبه! ماه بعد 128 کیلوبیت بر ثانیه می گیرم و رو 2 مگابیت بر ثانیه می بندن برام، اینطور نیست؟
حالا دو تا سوال از شما دارم :
1. این مشکلِ خط، دستاویزی هست که از زیر سرعت دادن به مشتری در برن؟
2. سرویس 128 کیلوبیت بر ثانیه ماهانه نامحدود که حدود 27-28 تومن پولشه چطوریه سرعتش؟ رو همون 2 مگابیت بر ثانیه می بندن یا شیرینگ داره...؟
خیلی مفصل شد، پوزش..
به نظر من اصلا فرقی بین سرعت های واقعی سرویس های حجمی نیست.بار ها شده 2مگابیت گرفتم و بعدش 256 و هیچ تغییری رو سرعتم نداشته.ولی 128 حجمی رو پیشنهاد میکنم نگیرید چون تا جایی که میدونم این یه مورد رو سرعتش رو محدود میکنن.256 تفاوت قیمت اندکی داره و از لحاظ شیرینگ محدود نمیشه(واسه من که سرعت دانلودم با 256kpbs رو1 مگاباااایت هستش).کیفیت خط هم واقعا تاثیر داره.یکی از دوستان بنده همین مشکل رو داشت و با پیگیری های فراوان مخابرات اومد سیم های کوچه رو عوض کرد الان سرعتش خوب شده.سلام دوستان،
من 3 ماهی هستم کوچ کردم رو پارس آنلاین. ابتدای کار سرویس 512 کیلوبیت بر ثانیه گرفتم ولی در عمل حدود 256 کیلوبایت بر ثانیه سرعت می داد یا همون 2 مگابیت بر ثانیه.
ماه بعدش سرویس 2 مگابیت بر ثانیه گرفتم ولی سرعتش دیگه بیشتر از 2 مگابیت بر ثانیه نشد! یعنی سرویس های پایین تر رو روی 2 مگابیت بر ثانیه ست کردن ولی خود این سرویس رو نه! امیدوارم مبهم نگفته نباشم... حالا تماس که گرفتم می گن مشکل از خط شماست و توانایی انتقال سرعت بالاتر رو نداره و باید پیگیری کنید... منم به خاطر شرایط شغلیم فعلا نتونستم و واجبم نیست، همین سرعت خوبه! ماه بعد 128 کیلوبیت بر ثانیه می گیرم و رو 2 مگابیت بر ثانیه می بندن برام، اینطور نیست؟
حالا دو تا سوال از شما دارم :
1. این مشکلِ خط، دستاویزی هست که از زیر سرعت دادن به مشتری در برن؟
2. سرویس 128 کیلوبیت بر ثانیه ماهانه نامحدود که حدود 27-28 تومن پولشه چطوریه سرعتش؟ رو همون 2 مگابیت بر ثانیه می بندن یا شیرینگ داره...؟
خیلی مفصل شد، پوزش..
متشکرم که پاسخ دادید، که اینطور.1- فکر نکنم چون به من میگفتن سرعتتون تا 4 مگ بازه اگه خطتون جواب بده تا 4 مگ هم سرعت دانلودتون میره و واسه من تا 2 مگ یعنی 256 میرفت
2- والا من 128 نامحدود داشتم که مثلا نامحدوده ولی حجمیه که 5 گیگ اول با سرعت 256 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکردم بعد که تموم میشد 3 گیگ داشتم که با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه کلن آخرای ماه سرعتم میشد 20 30 کیلوبایت در ثانیه که اصلا راضی نبودم ولی من زنگ زدم گفتم میخام جمع آوری کنم گفتند شما سرعتتون تا 4 مگ بازه که اگه خطتون مناسب باشه سرعتتون تا 4 مگ هم میره
خلاصه تصمیم گرفتم جمع کنم بیام های وب که الان یک هفتست های وب دارم که 1 مگ گرفتم با 2 گیگ حجم که سرعت دانلودم باید 128 باشه ولی 500 600 کیلوبایت در ثانیه هست و خیلی راضی هستم هم طرح های خوبی داره واسه دانلود که به صرفست و هم بعضی سرویساش دانلود رایگان شبانه داره و بهترین کارو کردم از اون پارس آنلاین اومدم بیرون
تشکر می کنم.به نظر من اصلا فرقی بین سرعت های واقعی سرویس های حجمی نیست.بار ها شده 2مگابیت گرفتم و بعدش 256 و هیچ تغییری رو سرعتم نداشته.ولی 128 حجمی رو پیشنهاد میکنم نگیرید چون تا جایی که میدونم این یه مورد رو سرعتش رو محدود میکنن.256 تفاوت قیمت اندکی داره و از لحاظ شیرینگ محدود نمیشه(واسه من که سرعت دانلودم با 256kpbs رو1 مگاباااایت هستش).کیفیت خط هم واقعا تاثیر داره.یکی از دوستان بنده همین مشکل رو داشت و با پیگیری های فراوان مخابرات اومد سیم های کوچه رو عوض کرد الان سرعتش خوب شده.
نامحدود ها رو همون طور که دوستمون توضیح دادند،سرعت هاشونو محدود میکنن بعد یه مدتی.
نه مشکل ما شخص شما نیست مشکل ما در ابتدا از خود مردم است و بعد دیکتاتوری...با من اینجوری دارید حرف می زنید؟
مردم خودشون می تونن تصمیم بگیرن چه سرویس انتخاب کنند و چه سرویس انتخاب نکنندنه مشکل ما شخص شما نیست مشکل ما در ابتدا از خود مردم است و بعد دیکتاتوری...
شما نمیخواد بما بگی اینجا برای چه کارایی هست مشتی، برو کشکتو بساب.مردم خودشون می تونن تصمیم بگیرن چه سرویس انتخاب کنند و چه سرویس انتخاب نکنند
چه کسی گرون می فروشه و چه کسی نمی فروشه
زمانی که کسی گرون می فروشه چرا باید یک نفر ازش خرید کنه؟
وقتی شخصی کیفیت انتخاب میکنه باید هزینه این کیفیت هم پرداخت کنه
در هر صورت خود مردم تصمیم گیرنده هست و هر کسی عقاید خودشو داره
این انجمن هم یک فضای کاملا تجاری و ..... می باشد و ربطی به سیاست و.... ندارد