• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Ali.Ghasemi

Registered User
لایک‌ها
104
شما نمیخواد بما بگی اینجا برای چه کارایی هست مشتی، برو کشکتو بساب.

راستی کدوم کیفیت رو می گی؟ همشون که سرویسای آشغالو 100 برابر قیمت به مردم بیچاره می ندازن که، کیفیت کیفیت نکنید.
شما بلد نیستید درست صحبت کنید؟
همه بد شما خوب!
شما نخر ازشون کسی شما مجبور نکرده
تو جیب بنده هم چیزی نمیره
برو از مخابرات با کیفیت خوب و ارزونتر بگیرد

diaclost

Registered User
لایک‌ها
82
مردم خودشون می تونن تصمیم بگیرن چه سرویس انتخاب کنند و چه سرویس انتخاب نکنند
چه کسی گرون می فروشه و چه کسی نمی فروشه
زمانی که کسی گرون می فروشه چرا باید یک نفر ازش خرید کنه؟
وقتی شخصی کیفیت انتخاب میکنه باید هزینه این کیفیت هم پرداخت کنه

در هر صورت خود مردم تصمیم گیرنده هست و هر کسی عقاید خودشو داره
این انجمن هم یک فضای کاملا تجاری و ..... می باشد و ربطی به سیاست و.... ندارد
بله مردم خودشون تصمیم میگیرن هر چه قدر بهشون فشار بیاری آخ نمیگن ولی موقع رای دادن مثل بره صف میکشن. بعد از رای دادن باید گفت خود کردم که لعنت بر خودم باد. البته من که رای ندادم و نمیدم . اینترنت و جمهوری اسلامی رابطه کاملا مستقیم داره گرون ترین قیمت کمترین حجم و کیفیت. الان دیگه اغوانی ها هم به ما پشت دستی زدن. وضعیت گند اینترنت ایران برای ترس از براندازی **** آخوندیه. چه جوریه که هسته اتم حق ما هست ولی اینترنت و... حق ما نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
دوستان خواهشا دعوا نکنید...
خداییش پارس آنلاین کیفیت خوبی داره. من از وقتی که دانلود شبانه یک سوم شد، برای دو ماه نامحدود 128 گرفتم. ماه اول 46 گیگ دانلود کردم ماه دوم 50 گیگ. دیدم با سرعت 29 کیلوبایت وقتم هدر میره تا اینکه ایرانسل بسته های نامحدود رو به بسته هاش اضافه کرد. این ماه 128 محدود 5 گیگ یک ماهه گرفتم، برای دانلود شبانه هم بسته نامحدود شبانه یک هفته ای ایرانسل گرفتم 10 تومن. هفته اول فکر کنم حدود 50 گیگ دانلود کردم. الان هم از دومین بسته ای که گرفتم سه روز مونده... الان هم دیگه هارد 1 ترابایتم داره منفجر میشه. بسته یک هفته ای رو اگه بعد ساعت 12 شب بگیرید تا 9 شب میشه استفاده کرد. میگن نامحدوده ولی 94 گیگ حجم داره که در 9 روز نمیشه تمومش کرد. سرعتش هم حدود 500 کیلوبایته. من به این نتیجه رسیدم که اینترنت نامحدود مثل مواد مخدر بلای خانمان سوزه! بازی دانلود میکنم اما اصلا حوصله بازی ندارم، فیلم دانلود میکنم اصلا معلوم نیست کی ببینم، هاردم هم که داره پر میشه...!

diaclost

Registered User
لایک‌ها
82
کدام کیفیت؟ من 6 گیگ سه ماه 128 گرفتم یک مگابایت هم دانلود نمیکنم با افزونه و نرم افزار ضد تبلیغ و عکس مرورگر فقط متن ها رو نشون میده سر یک ماه نشده 6 گیگ تموم میشه. تعرفه نامحدود ارزون میخام نامحدود رو برای دانلود نمیخام.

Ali.Ghasemi

Registered User
لایک‌ها
104
کدام کیفیت؟ من 6 گیگ سه ماه 128 گرفتم یک مگابایت هم دانلود نمیکنم با افزونه و نرم افزار ضد تبلیغ و عکس مرورگر فقط متن ها رو نشون میده سر یک ماه نشده 6 گیگ تموم میشه. تعرفه نامحدود ارزون میخام نامحدود رو برای دانلود نمیخام.
شما اگر فکر می کنید دارند اشتباه حساب میکنن نرم افزار مدیرت پهنای باند نصب کنید و متوجه میشید دارند درست حساب میکنن یا اینکه اشتباه محاسبه می شود

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
مردم خودشون می تونن تصمیم بگیرن چه سرویس انتخاب کنند و چه سرویس انتخاب نکنند
چه کسی گرون می فروشه و چه کسی نمی فروشه
زمانی که کسی گرون می فروشه چرا باید یک نفر ازش خرید کنه؟
وقتی شخصی کیفیت انتخاب میکنه باید هزینه این کیفیت هم پرداخت کنه

در هر صورت خود مردم تصمیم گیرنده هست و هر کسی عقاید خودشو داره
این انجمن هم یک فضای کاملا تجاری و ..... می باشد و ربطی به سیاست و.... ندارد

شما از کدوم کیفیت صحبت می کنید!!!؟

diaclost

Registered User
لایک‌ها
82
!!!!
خوب شما راضی نیستید دلیل نمیشه بنده و خیلیهای دیگه بیایم توضیح بدیم که چرا خط تلفن من نویز نداره و چرا کیفیت خوبه!!؟
ببین رفیق من همیشه سیم تلفن رو از نویز گیر میکشم تا خط قطع نشه مگرنه سرعت میاد پایین قطع و وصل هم میشه قبل از تحویل مودم جدید هم گفتم نویز گیر خوب بدین دو تا خازن داشته باشه نویز گیر های سبک وزن چیزی بجز سیم خالی نیستنند. مودم قبلی من بعد از فقط یک ماه سوخت شانس آوردم که گارانتی داشت تونستم یه مودم دیگه ازشون بگیرم. 1- تا اینجا که سخت افزار کاملا بی کیفیت که هیچ آشغال بود 2- باید سیم تلفن رو از نویز گیر کشید تا سرعت کم نشه قطع نشه خوب تا اینجا هم که فرقی با دیال آپ نداشت چون در دیال آپ هم دیگه نمیشه مکالمه کرد و کسی تماس بگیره. 3- سرعت بالا به چه درد میخوره وقتی که حجمی هست و شب ها هم نامحدود نیست؟ در مورد تعرفه نامحدود هم شاید یه نفر نخواد 24 ساعت دانلود کنه که اینقدر گرونه. ما سرعت 16 مگ نخواستیم حداقل ترافیک شبانه که حقمون هست رو برگردونید
این هم از کیفیت بــــا لـــا ی پارس آنلاین و امثال اون!!

Last edited:

Ali.Ghasemi

Registered User
لایک‌ها
104
ببین رفیق من همیشه سیم تلفن رو از نویز گیر میکشم تا خط قطع نشهمگرنه سرعت میاد پایین قطع و وصل هم میشه قبل از تحویل مودم جدید هم گفتم نویز گیر خوب بدین دو تا خازن داشته باشه نویز گیر های سبک وزن چیزی بجز سیم خالی نیستنند. مودم قبلی من بعد از فقط یک ماه سوخت شانس آوردم که گارانتی داشت تونستم یه مودم دیگه ازشون بگیرم. 1- تا اینجا که سخت افزار کاملا بی کیفیت که هیچ آشغال بود 2- باید سیم تلفن رو از نویز گیر کشید تا سرعت کم نشه قطع نشه خوب تا اینجا هم که فرقی با دیال آپ نداشت چون در دیال آپ هم دیگه نمیشه مکالمه کرد و کسی تماس بگیره. 3- سرعت بالا به چه درد میخوره وقتی که حجمی هست و شب ها هم نامحدود نیست؟ در مورد تعرفه نامحدود هم شاید یه نفر نخواد 24 ساعت دانلود کنه که اینقدر گرونه. ما سرعت 16 مگ نخواستیم حداقل ترافیک شبانه که حقمون هست رو برگردونید
این هم از کیفیت بــــا لـــا ی پارس آنلاین و امثال اون!!

شرکت پارس انلاین و شاتل و ...... همه یک جور هستند و میشه گفت فقط اینا یک پنلی دارند مثل ibsng و اکانت میسازند
این شرکتها تنها کاری که می کنند ساخت کاربر جدید و مدیرتو پشتیبانی این کاربران است
شما وارد مودم بشید 192.168.1.1
اگر مودم تی پی لینک باشه به شما میگه که خط شما سرعتش چقدره و نهایت سرعتی که میکشه چقدره

CableInternet

Registered User
لایک‌ها
77
شرکت پارس انلاین و شاتل و ...... همه یک جور هستند و میشه گفت فقط اینا یک پنلی دارند مثل ibsng و اکانت میسازند
این شرکتها تنها کاری که می کنند ساخت کاربر جدید و مدیرتو پشتیبانی این کاربران است
شما وارد مودم بشید 192.168.1.1
اگر مودم تی پی لینک باشه به شما میگه که خط شما سرعتش چقدره و نهایت سرعتی که میکشه چقدره
با اینکه با برخی از نظرات شما مخالفم اما بنظر انسان خوش قلبی می آیید. منو ببخشید که باهاتون تند برخورد کردم. آخه ما هم دیگه از دست این کیفیت بالای شرکتهای با کیفیت و مشتری مدار ADSL خسته شدیم!

Last edited:

Ali.Ghasemi

Registered User
لایک‌ها
104
با اینکه با برخی از نظرات شما مخالفم اما بنظر انسان خوش قلبی می آیید. منو ببخشید که باهاتون تند برخورد کردم. آخه ما هم دیگه از دست این کیفیت بالای شرکتهای با کیفیت و مشتری مدار ADSL خسته شدیم!
ابن نظر لطف شماست
بنده فعالیت کاریم اینترنت هست و خدمات ADSL و WIMAX و ..... ارائه میکنم و میدانم به چه صورت می باشد
یک زمانی هم خودم هم همش یکطرفه قضاوت میکردم ولی بد متوجه شدم ....
البته مشکلاتی هم هست که تقصیر کار شرکتهای PAP مقصر هستن
بکبار از شرکت مخابرات سرعت 512 گرفتم ولی سرعتی که به ما داد 128 بود. با شرکت مخابرات تماس گرفتم مشکل در میان گزاشتم و گفتم به چه صورت است و برام جالب بود گفت دسترسی چک کردن خط نداریم و فقط CRM میزنیم که فرداش برسی کردم پروفایل رو 512 قرار دادن
مشکلات سیستمی و.... هست اما بهتر تحقیق بیشتری کنیم و بیبنیم که اگر مشکلی هست ایا حرف اپراتور درست هست یا خیر

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
!!!!
خوب شما راضی نیستید دلیل نمیشه بنده و خیلیهای دیگه بیایم توضیح بدیم که چرا خط تلفن من نویز نداره و چرا کیفیت خوبه!!؟
منظور شما اینه که من چون ناراضی هستم مشکل از خط من هست و غیره(همه مواردی که باز به نوعی به شخص بنده مربوط میشه و نه پارس آنلاین)...؟خیلی استدلالتون جالبه.
سرویس های پارس آنلاین به هیچ عنوان خوب محسوب نمی شه، خیلی بخوایم منصفانه بگیم متوسط رو به پایین.
قطعی هایی که واسه من اتفاق افتاده تا حالا بعضی وقتها به بیشتر از 1 روز رسیده.
با توجه به اینکه دانلود شبانه رو هم ورداشته قیمت های پکیج های ارائه شدش خیلی خیلی گرون هستند.
حالا با این موارد شما چطور عنوان سرویس دهنده خوب رو رو این شرکت میزارید من نمیدونم.
(این پولی که ما تو این مملکت واسه اینترنت میدیم حداقل 2-3 برابر بیشتر از قیمت واقعیه این سرویس ها هست، تازه واسه ما نازم میکنن و عناوینی مثله {"هدیه" شبانه!} درست میکنن که مثلا هر وقت ورداشتنش بگن هدیه بوده و مشتری حرفی نتونه بزنه. نه عزیز این به اصطلاح هدیه در حقیقت حق این مشتریاس.دیگه با این حرفا مشتری گول نمیخوره مثل 10 سال پیش.لطفا به مسئولین پارس آنلاین بگین که هر وقت این سیاه بازی هارو جمع کردن اونوقت یه نفر بفرستن بیاد تو فروم ها از سرویساشون و کیفیتش تعریف کنه )

Last edited:

Ali.Ghasemi

Registered User
لایک‌ها
104
منظور شما اینه که من چون ناراضی هستم مشکل از خط من هست و غیره(همه مواردی که باز به نوعی به شخص بنده مربوط میشه و نه پارس آنلاین)...؟خیلی استدلالتون جالبه.
سرویس های پارس آنلاین به هیچ عنوان خوب محسوب نمی شه، خیلی بخوایم منصفانه بگیم متوسط رو به پایین.
با توجه به اینکه دانلود شبانه رو هم ورداشته قیمت های پکیج های ارائه شدش خیلی خیلی گرون هستند.
حالا با این موارد شما چطور عنوان سرویس دهنده خوب رو رو این شرکت میزارید من نمیدونم.

خوب شما چرا شرکتتون عوض نمی کنید و بینید کیفیت بهتره میشه یا نه؟
بنده نمی گم پارس انلاین بهترینه اما نسبته به شرکت چون مخابرات بهتره
بنده مدیرت شرکت پارس انلاین قبول دارم
شرکت خوب و بهترین یکی بود اونم لایزر بود که جمع کرد و یوزرشو داد به آسیا تک

diaclost

Registered User
لایک‌ها
82
(این پولی که ما تو این مملکت واسه اینترنت میدیم حداقل 2-3 برابر بیشتر از قیمت واقعیه این سرویس ها هست، تازه واسه ما نازم میکنن و عناوینی مثله {"هدیه" شبانه!} درست میکنن که مثلا هر وقت ورداشتنش بگن هدیه بوده و مشتری حرفی نتونه بزنه. نه عزیز این به اصطلاح هدیه در حقیقت حق این مشتریاس.دیگه با این حرفا مشتری گول نمیخوره مثل 10 سال پیش.لطفا به مسئولین پارس آنلاین بگین که هر وقت این سیاه بازی هارو جمع کردن اونوقت یه نفر بفرستن بیاد تو فروم ها از سرویساشون و کیفیتش تعریف کنه )
کاملا درسته. کلمه ایترنت شبانه رایگان و امثال اینها فقط برای بازاریابی و فریب مردم هست. مگرنه وقتی ما نصف شب نامحدود و یا به اصتلاح شرکت ها رایگان به اینترنت وصل میشیم طرف اغوانی با سیمکارت در هر لحضه از شبانه روز نامحدود و خیلی ارزون به اینترنت میره. سرچ کنید مقایسه اینترنت ایران با پاکستان و... محدودیت های اینترنت در ایران بخاطر ترس از براندازی **** آخوندی هست .

وضعیت افتضاح اینترنت ایران به عنوان نقص حقوق بشر در سازمان ملل مطرح شده

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
خوب شما چرا شرکتتون عوض نمی کنید و بینید کیفیت بهتره میشه یا نه؟
بنده نمی گم پارس انلاین بهترینه اما نسبته به شرکت چون مخابرات بهتره
بنده مدیرت شرکت پارس انلاین قبول دارم
شرکت خوب و بهترین یکی بود اونم لایزر بود که جمع کرد و یوزرشو داد به آسیا تک
من این کار رو کردم.الان دارم از ایرانسل (3G/4G) استفاده میکنم و کیفیتش به نظرم از پارس آنلاین بدتر که نیس بهترم هست.حتی ایرانسل که همه می دونن پکیجایی که ارئه میده دزدی تو روز روشن هست از نظر قیمتی الان از پارس آنلاین به صرفه تره.حتی ایرانسل پکیج دانلود شبانه نامحدود داره!مطمئنا با بیشتر شدن تقاضا قیمتاشون رو هم پایین تر میارن.به نظر من پارس آنلاین اگه می خواد مشتریهاشو از دست نده بهتره اینقد به شعور مشتریش توهین نکنه حالا خودشون میدونن.

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
الان دارم از ایرانسل (3G/4G) استفاده میکنم و کیفیتش به نظرم از پارس آنلاین بدتر که نیس بهترم هست.
صد درصد تایید میشه!
من میخواستم ماه پیش از پارس آنلاین جمع کنم برم اما گفتم بادا باد یکدونه 128 نامحدود بگیرم شاید کارم راه افتاد.
دو روز در حدود 20 تا 22 کیلوبیت بهم داد. خدا شاهده دانلود هم نداشتم، از روز سوم متوسط سرعتم شد کمی کمتر از 9 کیلوبیت در ثانیه.
بازم مشکلی ندارم با این سرعت، مشکل اصلی اینجاست که بین ارسال و دریافت یهو قطع میشه، مثلا نصف صفحه که لود شده یهو دیگه هیچی نمیاد.
متوجه هستید؟ ارسال و دریافت پکت ها مداوم نیست.
برای دانلود هم همینطور.
رفتم یک سیمکارت ایرانسل خریدم تا وقتی که پارس رو قطع میکنم بدون اینترنت نمونم، راهش انداختم و تبلت رو وصل کردم به لپتاپ دیدم سرعت صفحه باز کردنش از 512 قبلی پارس آنلاین که داشتم بیشتر بود.
اما با تمام اینها که گفتم مشکل اصلی من با پارس آنلاین اینه که مشتریانش رو خر فرض میکنه.
تحقیقات علمی ساعت دو شب به بعد؟
جوک!

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
پارس آنلاین جشنواره داره ترافیک بخرید تخفیف میده من ده گیگ خریدم هفت گیگ اضافه تر داد تا آخر ماه

helia999

Registered User
لایک‌ها
1,342
پارس آنلاین جشنواره داره ترافیک بخرید تخفیف میده من ده گیگ خریدم هفت گیگ اضافه تر داد تا آخر ماه
اون هفت گیگ هم اضافه میشه یا به حساب باشگاه میره؟
منظورم اینه می تونم از اون هفت گیگ برای یه خط دیگه ام استفاده کنم؟
و اینکه کجا نوشته تا آخر ماه مهلت داره؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
نه 17 گیگ اضافه کرد
اون هم تلفنی پرسیدم جریان جشنواره چیه گفتن

diaclost

Registered User
لایک‌ها
82
امروز وضعیت اینترنت افتضاح بود با اینکه مودم رو مستقیم وصل کردم باید نیم ساعت مودم رو روشن بزارم تا به اینترنت وصل بشه! مشکل از مودم نیست و از خود پارس آنلاینه

بالا