این احتمالا از ادمهای خودشون هست وگرنه تو این همه مخالفت اینجوری با عقده و عصبانیت فحاشی کردن نمیتونه دلیله دیگه ای داشته باشه
نه هومن جان آقای qwerty1002 از آدمای پارس آفلاین نیست , من پست های دیگه ایشون رو قبلا خوندم و میدونم که انسان خوبی هستن اما تعجب کردم چون کسی که رشته اش حقوق هست نباید اینطوری صحبت میکرد.
من الان صحبت کردم...میگه هرکاری کردیم سیمفونی جواب نمیده....!!!
درسته به من هم همینو گفتن , خب اینام یه سری مودم دربو داغون گرفت میخوان به مشتری بیچاره بندارن اما بازم صد رحمت به اینا چون میگن symphony نمیخوره اما یک سال پیش که رفتم پارس بگیرم گفتن شما اگر خودتونم symphony داشته باشین قبول نیست و باید حتما از ما بخرین وگرنه ADSL نمیدیم.
من که مودم خودمو همینجا تو بازارچه گذاشتم واسه فروش.
امروز زنگ زدم پارس وی میگم سرویس 128 شما سرعت دانلودش از 8 بالاتر نمیره تو شب اخرش 12 میرسه با پررویی بر گشته میگه خب 128 سرعتش باید 10 باشه میگم اخه خانوم 128 بخش بر 8 میشه 16 نکنه فکر میکنین ما هیچی حالیمون نیست دیگه هیچی نگفت
بابت این موضوع باید بگم که قبل از ADSL من 4 سال مشترک دیال آپ پارس وی بودم بطوری که زنگ میزدم برام شارژ میکردن بعد از یکی دو هفته میرفتم حساب میکردم.
انصافا این خانومایی که اونجا هستن آدمای بدی نیستن و اتفاقا خیلی هم کار راه اندازن اما این جریان یک دهم یک یازدهم رو بجای یک هشتم ( بیت و بایت رو میگم ) از تهران اینجوری بهشون یاد دادن و اینا بیچاره ها تقصیری ندارن اگه شما یه بار زنگ بزنی تهران میبینی مو به مو درست همینو میگن .
من که بشخصه فکر میکنم اعتبار پارس وی رو پارس آنلاین داره نابود میکنه.
حالا بازم خوشهال باشین که ADSL تون هنوز تموم نشده مال من که تموم شده و منم از لجش رفتم پارس وی اما شارژ نکردم چهارشنبه هم میرم کلا قراردادمو بهم میزنم.
مرگ یک بار شیون هم یک بار اگه SSK خوب بود که هیچ اگه نبودبه درک یکی دو ماه صبر میکنم شاید شرکت بهتری اومد.
مخلص همه بچه های خوب PT