• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

qwerty1002

Registered User
لایک‌ها
0
کلاً وضع اینترنت تقریباً همینطوره! زیاد سخت نگیرید، مطمئن باشید دیر یا زود هر هر شرکت دیگه کم و بیش همینطوری میشه! من هم با پارس چند بار مشکل اساسی داشتم.ولی بقیه مثل داتک و آسیا و... دست کمی از پارس ندارند.

ولی من دوستانم تو چند شهر پارس دارند ولی هیچکدام اینقدر مشکل ندارند پیشنهاد میکنم به سوپروایزر شهرستان پارس تو تهران زنگ بزنید و مشکلتون را بگید بنظر من مشکل از نمایندگی شهرتان است. وگرنه فکر می کنم پارس اینقدر دیگه مشکل نداره!!!

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
ssk داره از فن اوا سرویس می گیره در مورد اینکه میگن مودمها سازگار نیست حرف الکیه در مورد اینکه گفتن نمایندگی شهرستان مشکل داره کاملا امکانش هست ولی چه میشه کرد من هر وقت باهاشون حرف زدم در اصول اولیه شبکه موندن من نمودنم چجوری این isp داره میگرده ولی اینجور که معلومه اینکه سرویس pppoe باشه یا bridg در اختیار نمایندگیه

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
گذاشتن محدودیت یا افزایش قیمت سرویس نامحدود چه ربطی به نمایندگی داره؟....مگه نممایندگی تصمیم میگیره....
اونا قیمت میدن ....یا محدودیت میذارن...اونم مجبوره بگه باشه....

کجای کار به نمایندگی مربوطه؟

اتفاقتا تو شهرستان...هر کی پارس داره....به واق واق افتاده..!

الان صبا نت پا بگیره....همه رو درو میکنه...میگین نه ...منتظر میمونیم.....مگه پشت پرده با هم بده بستون کنن.

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
ssk داره از فن اوا سرویس می گیره در مورد اینکه میگن مودمها سازگار نیست حرف الکیه در مورد اینکه گفتن نمایندگی شهرستان مشکل داره کاملا امکانش هست ولی چه میشه کرد من هر وقت باهاشون حرف زدم در اصول اولیه شبکه موندن من نمودنم چجوری این isp داره میگرده ولی اینجور که معلومه اینکه سرویس pppoe باشه یا bridg در اختیار نمایندگیه

من الان صحبت کردم...میگه هرکاری کردیم سیمفونی جواب نمیده....!!!

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من باید اگر می خوان محدودیت بزارن باید قیمتشون بیاد کلی پایین
من واسه 256 تو بیرجند 49هزار ت دادم
که سرعتش واقعا جالب نبود
ای بابا یکی از آشناهام تو هند 512 گرفته ماهی به پول ما 10000 ت

qwerty1002

Registered User
لایک‌ها
0
گذاشتن محدودیت یا افزایش قیمت سرویس نامحدود چه ربطی به نمایندگی داره؟....مگه نممایندگی تصمیم میگیره....
اونا قیمت میدن ....یا محدودیت میذارن...اونم مجبوره بگه باشه....

کجای کار به نمایندگی مربوطه؟

اتفاقتا تو شهرستان...هر کی پارس داره....به واق واق افتاده..!

الان صبا نت پا بگیره....همه رو درو میکنه...میگین نه ...منتظر میمونیم.....مگه پشت پرده با هم بده بستون کنن.

ما که داریم چندان شاکی نیستیم ولی شما حتماً مشکلی با پارس داری که داری واق واق می کنی؟
آن روتری که در مرکز مخابراتی نصب است، اختیارش دست نمایندگی استو نمایندگی تصمیم میگیرد PPOE بدهید یا Bridge .
من خواستم تجربه 1.5 ساله با پارس را در اختیارتون بگذارم که مثل من برنگردید سراغ پارس!
صلاح ملک خویش .....

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
جناب qwerty1002 عزیز شما کاملا در اشتباه هستین و خودتونم خبر ندارین حالا این یا از بیخیالی شماست یا از بیخبری !
محض اطلاع شما باید بگم ما اولین کاری که کردیم تماس گرفتیم تهران و اونجا بود که به ما گفتن تصمیم از تهران هست نه از عامل فروش شهرستان و تمامی شهرستانها کم کم دچار محدودیت خواهند شد یعنی برخلاف گفته شما که میگین :
آن روتری که در مرکز مخابراتی نصب است، اختیارش دست نمایندگی استو نمایندگی تصمیم میگیرد PPOE بدهید یا Bridge .

از اون گذشته ممکنه به ما بگین چرا وقتی که سرعت بسیار کم هست و هیچ وقت به اندازه واقعیش نیست نه روز نه شب , وقتی تماس میگیری تهران باید یک ربع پشت خط بمونی آخرشم جواب سربالا بشنوی و سرانجام بدون این که خبرت کنن محدودیت برات بذارن و اون سرویسی رو که داری یک سال استفاده میکنی یهو 50% گرون کنن چرا باز هم باید برگردیم پارس آنلاین که دوست و دشمن میگن رئیسش فقط واسش پول مهمه و بس ؟
در آخر هم باید بگم هرچند شما به دوست من آقای astm1834 بی ادبی کردی اما ایشون از سر درد این حرف رو زدن و وافعا سرویس و پشتیبانی پارسآنلاین اینقدر بد هست که آدم از این بدتر هم بکنه.

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می بینم که همشهریا اینجا جمع شدن. منم چندماهیه از پارس وی ( همون پارس انلاین ) 128 گرفتم و تو چند صفحه پیش هم داستانم رو گفتم. اتفاقا من هم به اون قسمت مربوط به نمایندگی شهرستان ها ( در تهران ) زنگ زدم و شکایت پارس وی رو کردم ولی اونها حرفشون این بود که نمایندگی شهر شما تصمیم گیرنده هست در این مورد که pppoe باشه یا dhcp . فقط گفت که تخلف های در زمینه ی نرخ قیمت های فروش و این مسایل به ما مربوطه و مسایل دیگه به تصمیم اوناست و واسه دلداری منم گفت که در نهایت همه ی شهر ها سیستمش pppoe خواهد شد و اعمال محدودیت هم میشه و شما هم عادت می کنید !!! من هم گفتم یعنی ما باید خودمون رو تنظیم کنیم با شما ؟ یا شما باید خودتون رو با خواسته های مشتریاتون تنظیم کنید ؟ که جوابی نداشت بده فقط گفت سیاست های شرکت اینطوریه و دست منم نیست ( از سر خودش باز کرد ). به هر حال هرجوری که می خوان دارن با ملت تا می کنن دیگه. اون اندیشه سبز هم که سر گردنه هست. سرویس 128 رو با 8 گیگ پهنای باند ماهیانه میده 46.900 تومن ! یعنی دست پارس انلاین رو اینا از پشت بستن ! جالب اینجاست که اندیشه سبز یک ICP هست. همونطوری که می دونید شرکت هایی که ICP هستند، چون مصرف کننده ی عمده ی پهنای باند هستن، هزینه ی پهنای باند براشون خیلی ارزون تر از ISP ها در میاد. با این همه شرکت اندیشه سبز سرویس هاشو با این قیمت های عجیب داره میده. خیلی از دوستان منم از اینا گرفتن و حاضر به پس دادن یا عوض کردن سرویسشون هم نیستن.

لینک لیست قیمت های اندیشه سبز خزر رو برای دوستانی که در شهرهای دیگه هستن میزارم تا ببینن ما اینجا چه ظلمی در حقمون داره میشه اخه ! :
-- http://www.askiran.com/web.pl?act=adsl&randid=z2fy2fmfd0b6edxs2p727e

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
ما که داریم چندان شاکی نیستیم ولی شما حتماً مشکلی با پارس داری که داری واق واق می کنی؟
من خواستم تجربه 1.5 ساله با پارس را در اختیارتون بگذارم که مثل من برنگردید سراغ پارس!
صلاح ملک خویش .....
هر کسی که این تاپیک رو میخونه برگرده و این 13 صفحه رو سریع یک نگاهی بندازه
اخه چند نفر از پارس افلاین راضی بودن خواهش میکنم همتون نگاه کنین
این احتمالا از ادمهای خودشون هست وگرنه تو این همه مخالفت اینجوری با عقده و عصبانیت فحاشی کردن نمیتونه دلیله دیگه ای داشته باشه
امروز زنگ زدم پارس وی میگم سرویس 128 شما سرعت دانلودش از 8 بالاتر نمیره تو شب اخرش 12 میرسه با پررویی بر گشته میگه خب 128 سرعتش باید 10 باشه میگم اخه خانوم 128 بخش بر 8 میشه 16 نکنه فکر میکنین ما هیچی حالیمون نیست دیگه هیچی نگفت
محدودیت واسه اینه که کیفیت بالا بره نه اینکه کیفیت و سرعت هر روز پایین بیاد محدودشم بکنن
پارس افلاین فعلا هر 2 سرویس رو ارائه میده اگه تو سایتش برین تو صفحه user ها کاملا معلومه ولی مثل اینکه کم کم میخواد همه جا محدودیت بزاره ولی من از استانهای دیگه شنیدم که بعضی نمایندگیها تقاضای نامحدود کردن و فعلا هم نامحدود دارن میدن من بخاطر همین حدس میزنم به نمایندگی هم میتونه مربوط باشه
راستی sabanet.ir رشت می خواد adsl بیاره کسی اطلاع داره با کدوم شرکت میخواد کار کنه؟

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
این احتمالا از ادمهای خودشون هست وگرنه تو این همه مخالفت اینجوری با عقده و عصبانیت فحاشی کردن نمیتونه دلیله دیگه ای داشته باشه

نه هومن جان آقای qwerty1002 از آدمای پارس آفلاین نیست , من پست های دیگه ایشون رو قبلا خوندم و میدونم که انسان خوبی هستن اما تعجب کردم چون کسی که رشته اش حقوق هست نباید اینطوری صحبت میکرد.

من الان صحبت کردم...میگه هرکاری کردیم سیمفونی جواب نمیده....!!!

درسته به من هم همینو گفتن , خب اینام یه سری مودم دربو داغون گرفت میخوان به مشتری بیچاره بندارن اما بازم صد رحمت به اینا چون میگن symphony نمیخوره اما یک سال پیش که رفتم پارس بگیرم گفتن شما اگر خودتونم symphony داشته باشین قبول نیست و باید حتما از ما بخرین وگرنه ADSL نمیدیم.
من که مودم خودمو همینجا تو بازارچه گذاشتم واسه فروش.

امروز زنگ زدم پارس وی میگم سرویس 128 شما سرعت دانلودش از 8 بالاتر نمیره تو شب اخرش 12 میرسه با پررویی بر گشته میگه خب 128 سرعتش باید 10 باشه میگم اخه خانوم 128 بخش بر 8 میشه 16 نکنه فکر میکنین ما هیچی حالیمون نیست دیگه هیچی نگفت

بابت این موضوع باید بگم که قبل از ADSL من 4 سال مشترک دیال آپ پارس وی بودم بطوری که زنگ میزدم برام شارژ میکردن بعد از یکی دو هفته میرفتم حساب میکردم.
انصافا این خانومایی که اونجا هستن آدمای بدی نیستن و اتفاقا خیلی هم کار راه اندازن اما این جریان یک دهم یک یازدهم رو بجای یک هشتم ( بیت و بایت رو میگم ) از تهران اینجوری بهشون یاد دادن و اینا بیچاره ها تقصیری ندارن اگه شما یه بار زنگ بزنی تهران میبینی مو به مو درست همینو میگن .
من که بشخصه فکر میکنم اعتبار پارس وی رو پارس آنلاین داره نابود میکنه.
حالا بازم خوشهال باشین که ADSL تون هنوز تموم نشده مال من که تموم شده و منم از لجش رفتم پارس وی اما شارژ نکردم چهارشنبه هم میرم کلا قراردادمو بهم میزنم.
مرگ یک بار شیون هم یک بار اگه SSK خوب بود که هیچ اگه نبودبه درک یکی دو ماه صبر میکنم شاید شرکت بهتری اومد.
مخلص همه بچه های خوب PT

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابت این موضوع باید بگم که قبل از ADSL من 4 سال مشترک دیال آپ پارس وی بودم بطوری که زنگ میزدم برام شارژ میکردن بعد از یکی دو هفته میرفتم حساب میکردم.
انصافا این خانومایی که اونجا هستن آدمای بدی نیستن و اتفاقا خیلی هم کار راه اندازن اما این جریان یک دهم یک یازدهم رو بجای یک هشتم ( بیت و بایت رو میگم ) از تهران اینجوری بهشون یاد دادن و اینا بیچاره ها تقصیری ندارن اگه شما یه بار زنگ بزنی تهران میبینی مو به مو درست همینو میگن .
حالا بازم خوشهال باشین که ADSL تون هنوز تموم نشده مال من که تموم شده و منم از لجش رفتم پارس وی اما شارژ نکردم چهارشنبه هم میرم کلا قراردادمو بهم میزنم.
مرگ یک بار شیون هم یک بار اگه SSK خوب بود که هیچ اگه نبودبه درک یکی دو ماه صبر میکنم شاید شرکت بهتری اومد.
مخلص همه بچه های خوب PT

البته درین شکی نیست که عزیزان ما در پارس وی هیچ اطلاعی از شبکه و مسایل مربوط بهش ندارن. مخصوصآ اون خانم ها. بدی و خوبیشون رو کار نداریم. چون کسی رو که در یک شرکت خدمات اینترنتی استخدام می کنند باید یک سری اطلاعاتی داشته باشه. حالا اینا که چندساله اینجا هستن دیگه جای خود دارن.
من هم تصمیم دارم که سرویس ام رو از جای دیگه بگیرم. ولی به جای دیگه هم اطمینان ندارم. بهتر بگم به همه جا شک دارم دیگه !! از دوستان هرکی از جای دیگه گرفت و تست کرد و دید اوضاع مناسبه، خبرش رو به ما هم بده که از شر پارس وی خلاص شیم و به مکان جدید هجرت کنیم!!!

شرکت آرین شبکه هم در رشت سرویس ADSL میده. البته من زنگ نزدم ولی یک تماسی بگیرید و در مورد نوع سرویس و محدودیت هاش سوال کنید ضرر نداره. شاید شرایطش از شکوه سامانه ی خزر بهتر باشه. اینم لینکش :

-- http://www.aryannet.net/page/about ADSL.htm
تلفن تماسشون هم اینه : 2229181

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
PT
ممنون از توضیحات که دادی ولی من یه سوالی همیشه تو ذهنم بود شما که 4 سال دایل اپ پارس وی رو داشتی باید بیشتر اطلاع داشته باشی
می خواستم بدونم با وجود این پرسنل واقعا این شرکت چجوری میگرده؟ اخه اینها الان دارن 7 8 ساله دایل اپ ارائه میدن و دایل اپ رو که نماینده جایی نیستن

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
خوب هومن جان این خانوما که مسئول فروش هستن و نباید هم خیلی ازشون انتظار داشت , همین که مودب هستن و کار راه اندازن خودش خیلیه , من حداقل به این موضوع اهمیت میدم چون این دو مورد رو امروزه توی خیلی از جاها نمیبینیم .
قبول دارم که راه اندازی ISP کار سختی هست اما نگهداریش آنچنان سخت نیست و بجز در موارد خاص اطلاعات زیادی نمیخواد. همین که شما جوابهای سرسری به مشتریها بدی میشه ساپورت.
نکته جالب که نمیدونم متوجه شدین یانه اینه که اینا تمام کارهاشون در هماهنگی با تهران هست یعنی در حقیقت زنگ میزنن و تهران انجام میده , موقع ثبت نام که من خودم دیدم تماس گرفتن و در تهران تنظیمات رو انجام دادن . زمانی هم pppoe راه افتاد زنگ زدن تهران و یوزر پس منو دادن بعد اونا گفتن فعال شده .
بنا براین من فکر میکنم اینا اصلا هیچ کاری انجام نمیدن بجز یه چیزی مثل واسطه بودن برای پارس آنلان و مشتری.
راستی از همه اینا گذشته شما واقعا فکر میکنین ساپورت اینجا از تهران خیلی بدتره ؟ به نظر من فرقش اینه که اونایی که تو تهران هستن فقط یکمی بهتر میتونن آدمو سرکار بزارن .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سوال : میشه شارژ ماهيانه پارس آنلاين رو از خونه ( پيک ) پرداخت کرد ؟

qwerty1002

Registered User
لایک‌ها
0

دوستان حق با شماست! من میگم که همه سرویس دهنده ها همینطور هستند ( یا میشن) .خود من دوماه با دانلود مشکل داشتم (اصلاً دانلود نمی کرد) تماس گرفتم. شده بود 45 دقیقه پشت خط بودم، بعد فکر می کنید طرف چی گفت؟ "مودمت را قطع کن و دوباره وصل کن، پینگ داری پس مشکل نداری،".دیگه آخر سواد بود :wacko::blink:، بعد رفتیم سراغ چند سرویس دهنده دیگه دیدم به! اینا که وضعشون خرابتره!!!! برگشتیم سراغ پارس. . ولی کلاً میگم یکمقدار بیشتر تحقیق کنید وگرنه تا حالا کلی از دست پارس شاکیم. مثل اینکه تو قزوین مثلاً پارس خوب داره جواب میده! البته من کار نکردما !

البته یکی یه پیشنهاد بهتر داد به من :"دور ADSL را کلاً خط بکش".

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
البته یکی یه پیشنهاد بهتر داد به من :"دور ADSL را کلاً خط بکش".

اینطور که پیداست بهترین کار همینه :D

این که همه اول سرویسشون خوبه که حرفی نیست چون میخوان مشتری جلب کنن , نمونه اش هم همین کثافتکاری که پارس آفلاین توی رشت راه انداخت.
با این حساب به نظر من باید سرویس دهنده های تازه کاری رو که سرویس خوب میدن پیدا کرد ومشترک اونا شد و وقتی هم که خراب شد باید راحت ول کرد و رفت یه جای دیگه , البته دردسر داره و هربار هم باید پول نصب بدی اما گمون کنم هر یکی دوسال 20 یا ده تومن پول نصب دادن بهتر از این باشه در طول سال هم پول بدی هم اعصابت خورد بشه .
من که همین فردا دارم میرم چند تا شرکت که تازه باز شدن ببینم اوضاع از چه قراره.
بای بای پارس آفلاین.
2z6in9g.gif

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
صلاح ملک خویش .....

این چه وضعه حرف زدن..!!!!!!

شما متوجه منظور من از کلمه واق واق نمیشی...میتونی جواب ندی....

اینجام درست صحبت کن....

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
نمیخوام جو اینجارو سنگین کنم...ولی باید مسله غیر مالی پشت این حرکات وجود داشته باشه.....وارد جزئیات نمیشم....

در نهایت...فک کنم..همه اونایی که شاکی هستن..جمع شن یه پولی رو هم بذارن....یه نمایندگی اختصاصی واسه خودشون بگیرن....!!!!....چون نمایندگی احتیاج یه مجوز isp هم نداره....

الان سپنتا گزینه خوبی برای گرفتن نمایندگیه....

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نه
فقط واریز به حساب و پرداخت اینترنتی

مثل اینکه سيستم'شون عوض شده

استفاده از سرويس تحويل رايگان اين امكان را به كاربران ساكن تهران مي‌دهد كه بدون نياز به ترك محل كار يا محل سكونت، از خدمات پارس‌آنلاين استفاده كنند. يك تيم پنجاه نفره مسئوليت خدمات تحويل رايگان و اجراي سفارش‌هاي شما را بر عهده دارد.
براي موارد زير مي‌توانيد از سرويس تحويل رايگان پارس آنلاين استفاده كنيد:

1. دريافت كارت اينترنت
2. دريافت كارت تلفن
3. پرداخت حق اشتراك یا تمدید آن برای استفاده از خدمات اينترنت يا تلفن بين‌المللي
4. پرداخت حق اشتراك یا تمدید آن برای استفاده از ADSL خدمات اینترنت پرسرعت

براي اين منظور، كافي‌ست با شماره‌ تلفن 82208220 تماس حاصل فرماييد.

بالا