• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

tadbiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرض کنم که در اینجا مخابرات عوض کردن یعنی اینکه تلفنی از مرکز مخابرات دیگه گرفتن و به عبارت بهتر عوض کردن محل زندگی!
+++
نظر کلی در مورد این پارس آفلاین چی هست؟ اعصاب من رو که خیلی بهم ریخته. زنگ می زنم پشتیبانی بعد بیست دقیقه که نوبتم می شه می گم مرکز مشکل داره آی پی نمی ده. دو ساعت من رو می پی چونه و هر چی می گم بابا من خودم این کاره هستم اینا رو حالیم می شه و وقتی می گم مشکل از مرکزه یعنی از مرکزه. بازم ول کن نیستن بعد یک ساعت می گن حق با شما بود. بعد می گم این مشکل هر روز داره پیش میاد و شبکه اصلا استیبل نیست باید به کی شکایت کنم تا این مشکل رو برطرف کنه؟ میگن بزار این موردی که الان داری حل شه بعد. خلاصه من هم زنگ زدم و به اپراتور گفتم وصل کن مسئول adsl و هر چی گفتم اون هم یه حرفی می زد. واقعا به قول مارمولک آدم باید خواهر مادر اینا رو به هم پیوند بده!!! تازه وقتی هم وصل هست صبح ها سرعت (256) از دایال آپ کمتر می شه! (با سایت های تست سرعت 22 نشون می ده یعنی کمتر از نصف دایال آپ!!!) می گم مشکل سرعت دارم. می گه شبا استفاده کن. واقعا نمی دونم چی بگم. نظر کلی شما چی هست؟ (از صبانت هم می تونم بگیرم اتفاقا ارزون تر هم هست اما نمی دونم اون چطوره. چون این پارس آنلاین حداقل 82201 رو داره تا آدم روزی دو سه بار فحش خواهر مادر بهشون بده اما صبانت رو نمی دونم. نظرتون چی هست؟)

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
من خودمو و اعصابمو نجات دادم کلا بی خیال adsl شدم پول زور که داشتیم می دادیم همیشه هم مشکل پشت مشکل یه عده ادم.......... اونجا نشستن مثل همه جاهای این کشور
ولی من حدودا 6 ماه اخر اصلامرکز افلاین تهران زنگ نزدم چون می دونستم فقط اعصا ب خوردی و پشت هم اندازیه
یا خودم مشکلو یه جوری حل می کردم یا زنگ میزدم نمایندگی به اونا ممیگفتم شما از تهران بخواین مشکلو حل کنن ولی کلا واسه تازه کارا میگم زنگ نزنین واسه خودتون بهتره:d

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48
عرض کنم که در اینجا مخابرات عوض کردن یعنی اینکه تلفنی از مرکز مخابرات دیگه گرفتن و به عبارت بهتر عوض کردن محل زندگی!
+++
نظر کلی در مورد این پارس آفلاین چی هست؟ اعصاب من رو که خیلی بهم ریخته. زنگ می زنم پشتیبانی بعد بیست دقیقه که نوبتم می شه می گم مرکز مشکل داره آی پی نمی ده. دو ساعت من رو می پی چونه و هر چی می گم بابا من خودم این کاره هستم اینا رو حالیم می شه و وقتی می گم مشکل از مرکزه یعنی از مرکزه. بازم ول کن نیستن بعد یک ساعت می گن حق با شما بود. بعد می گم این مشکل هر روز داره پیش میاد و شبکه اصلا استیبل نیست باید به کی شکایت کنم تا این مشکل رو برطرف کنه؟ میگن بزار این موردی که الان داری حل شه بعد. خلاصه من هم زنگ زدم و به اپراتور گفتم وصل کن مسئول adsl و هر چی گفتم اون هم یه حرفی می زد. واقعا به قول مارمولک آدم باید خواهر مادر اینا رو به هم پیوند بده!!! تازه وقتی هم وصل هست صبح ها سرعت (256) از دایال آپ کمتر می شه! (با سایت های تست سرعت 22 نشون می ده یعنی کمتر از نصف دایال آپ!!!) می گم مشکل سرعت دارم. می گه شبا استفاده کن. واقعا نمی دونم چی بگم. نظر کلی شما چی هست؟ (از صبانت هم می تونم بگیرم اتفاقا ارزون تر هم هست اما نمی دونم اون چطوره. چون این پارس آنلاین حداقل 82201 رو داره تا آدم روزی دو سه بار فحش خواهر مادر بهشون بده اما صبانت رو نمی دونم. نظرتون چی هست؟)

سلام
ما هم در مرکز کلانتری دقیقا همین مشکل رو داریم یعنی توی ساعات اداری سرعت 90% تعطیل. صبح زود و نصف شب سرعت خوب!!!!!!!
پشتیبانی هم زیر بار نمیره یا میپیچونه یا اگه نهایتا بفهمه مشتری یه چیزایی حالیشه میگه مشکل پهنای باند داریم و همینی که هست!!
من تا الان سرویس به آشغالی پارس آفلاین ندیدم.

kbs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

پارس آنلاین دانلود رایگان داره ؟

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز. پارس انلاین چیزی رو مجانی به کسی نمیده ! تازه معمولا بیشتر هم پول میگیره .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ديشب اشتراک مارو قطع کردن و اتوماتيک ريدايرکت شد به صفحه پارس آنلاين
کلا من این ماه 7 روز خونه بودم و هرجوری حساب کنی در 7 روز 21 گيگ تموم نميشه!!
راه اعتراض چيه !!؟ از همه ريز کارکردها و اینا پرينت بگيرم برم شرکت !؟

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
راه اعتراض چيه !!؟ از همه ريز کارکردها و اینا پرينت بگيرم برم شرکت !؟

بله حتما این کار رو بکنین، نتیجه ؟
کلی زمان میزارین برای ثبت و پرینت اطلاعات!
زمان و هزینه میزارین برای رفتن و برگشتن به شرکت فخیمه پارس آفلاین!
زمان و مهمتر اعصاب میزارین برای بحث و جدل با کارکنان محترم شرکت!
بر فرض که قبول کردن که مطمئنا این کارو به سادگی نمیکنن!
حتما انتظار دارین که به اندازه دوهفته اینترنت مجانی به شما بدن!
میارزه ؟

راه اعتراض چیه ؟
یا باید چند تا آدم باغیرت پیدا بشن یه کمپین درست کنن و از کاربرا تعداد بالا امضا بگیرن و بصورت رسمی اعتراض کنن یا این که کاربرا همه با هم باید غیرت به خرج بدن و مثلا دو هفته بکل همه ADSL هارو بایکوت کنن.
که من بعید میدونم این دو تا کار از ایرانی جماعت بر بیاد.
راه سوم هم که خودتون بهتر میدونین و نمیشه گفت، بطور خلاصه تغییرات سیستماتیک و عمده.
که اینم چشم آب نمیخوره.
شمارو نمیدونم اما من فکر کنم لایق این بدبختی ها باشم و حقمه.
با سپاس

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
حداقل انتظاری که دارم اینه که روزهای باقی مونده این ماه ( ثبت ) رو خالی کنن
در نهايت شايد از يه ISP ديگه سرويس بگيرم ولی میدونم هيچ جا از نظر کيفيت به پارس آنلاين نميرسه ...

ساشا

Registered User
لایک‌ها
0
من این مطالب شما رو که خوندم 100 دفعه خدا رو شکر کردم! من 2 ماهه از صبانت دارم استفاده می کنم و گذشته از قیمت مناسبش سرعت خیلی خوبی داره (میانگین 58 کیلوبایت در ثانیه) و 3 تا 7 صبح مجانیه. از یکی از نمایندگی هاش هم گرفتم و 1 ریال هم هزینه نصب ندادم. مودم رو هم خودم خریدم. کلا برخورد نمایندگی فروش عالی بود و 5 روزه هم وصل شد. درباره پشتیبانیش هم بگم که مثل همه جای دیگه ایران مزخرفه و آدمهای بی مسئولیت و گیجی هستند! ولی خوب کمتر گذارتون پشتیبانی می افته. پیشنهاد من اینه که از خودشون نگیرید و از نمایندگیش بگیرید. راستی من از نمایندگی شهرک غرب (امداد کامپیوتر گرفتم). البته یهو هجوم نبرید یکوقت سرعت ما پایین نیاد:lol: (شوخی کردم)

Phoenix666

Registered User
لایک‌ها
1
از دوستان کسی با parsonline تسویه کرده که بره جایی دیگه ؟ می خوام ببینم چند روزه طول می کشه خط مارو آزاد کنند ؟ کلا روند کار رو اگر کسی انجام داده بگه ببینم چطوریه

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
من با 128K قبل از اینکه PPPOE راه بیوفته از تورنت با سرعت 30 دانلود میکردم... اما الان 16 دانلود میکنم...
اصلن یکی میشه یه توضیحی بده که این PPPOE چه کوفتی هست...
رفقهای پارس آفلاینی... بیاید یه کاری کنیم که حال این سرور مسخره رو بگیریم...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
مودم قبلی من ( SY 3200U ) بعد از 2 سال مشکل دار شد و خلاصه مجبور به تعويض شدم
مودم جديد SY 602 هست
ولی احساس می کنم سرعت قبل رو ندارم ( البته داونلودم مشکلی نداره )
نظر دوستان کلا راجبه این 602 ها چيه ؟ به نظرتون جايی هست 3200 آکبند بفروشه ? اگر هست حدودا چه قيمتی ؟

پ.ن = Ethernet نياز ندارم

nikita-83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان 5 ماهی هست که دارم از پارس استفاده می کنم. از طرف دیگه برای شاتل توی نوبت بودم و الان زنگ زدن و گفتن نوبتم شده! به نظرتون با همین پارس ادامه بدم یا با شاتل قرار داد ببندم؟

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
من الان 5 ماهی هست که دارم از پارس استفاده می کنم. از طرف دیگه برای شاتل توی نوبت بودم و الان زنگ زدن و گفتن نوبتم شده! به نظرتون با همین پارس ادامه بدم یا با شاتل قرار داد ببندم؟

نه قربونت برم... به نظر من که شاتل سگش می ارزه به پارس آنلاین... تازه من یه ربع سکه بهار آزادی هم از شاتل برنده شدم...

به جان خودم... من 4 تا فیلم 700 مگی دانلود کردم...:grrr: :eek:hno: دیدم اکانت یه ماهم یه هفته ای تموم شد... زنگ زدم میگم خانم بیغشی(اسم طرف بود:blink:) من یه هفته نیست از شما سرویس گرفتم... چرا سرویسم تموم شده... میگه شما 8 گیگ دانلود کردین... میگم من توی یه هفته چی جوری میتونم 8 گیگ دانلود کنم... میگه کردین دیگه...:wacko: (ایشالا که از گلوتون پاینن نره...) (ایشالا خرج دوا درمونتون شه) (مگه پول علف خرسه، که من هفته ای 30 هزار تومن بدم برا اینترنت)
حالا میخوام پارس آنلاین رو کنسل کنم برم از یه جهنم دیگه که محدودیت دانلود نداره بگیرم...
کاش واقعن 8 گیگ دان کرده بودم دلم نمیسوخت...(آخه من کی پارس آنلاین رو فحش بدم که دلم خنک شه)...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

من باشم پارس رو ول نمی کنم ( چند نفر پشيمون رو هم سراغ دارم )
خودم داتک استفاده میکردم قبل'ش که خدارو شکر خلاص شدم ..
در نهايت به این برميگرده که این مدت خود شما راضی بودی يا نه !؟ و البته کدوم منطقه مخابراتی هستی

اکانت یه ماهم یه هفته ای تموم شد.

این مشکل تاييد میشه / ماه پيش برای من پيش اومد

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
اگر یک نگاه سریع به این 22 صفحه بندازی متوجه وضعیت پارس افلاین میشی من که بخاطر همین کثافت کاری هاشون کلا بیخیال adsl شدم

بالا