• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان سرعت شما هم کاهش یافته ؟

سلام
دوست کرجی عزیز منم کرجم . آره واسه منم از ساعت 2 تا 4 افت سرعت به انداز 100 - 120 kb محسوسه . بعد از اون درست میشه .
البته اینطوری نبود . الان 5 روزه اینجوری شده . واسه شما چطور ؟؟؟

Danie1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان کمک کنید!

من می خوام برای کسی اینترنت بگیرم، زنگ زدم پارس آنلاین میگه 128 حجمی روی 4 مگ بسته شده، و همه ی حجمی هامون تا 200 300 کیلوبایت دانلود داره، راست میگه؟
شاتل و صبا که واقعاً بد شدن، به غیر پارس یکم فکر میکنم آسیاتک خوب باشه، کمک کنید لطفاً!

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان کمک کنید!

من می خوام برای کسی اینترنت بگیرم، زنگ زدم پارس آنلاین میگه 128 حجمی روی 4 مگ بسته شده، و همه ی حجمی هامون تا 200 300 کیلوبایت دانلود داره، راست میگه؟
شاتل و صبا که واقعاً بد شدن، به غیر پارس یکم فکر میکنم آسیاتک خوب باشه، کمک کنید لطفاً!

بیشترین سرعتی که با 128 میتونی بهش برسی فکر کنم تا 110 اینا باشه . چون یه فرقی باید بین سرویسا باشه .

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
این سرویس جدید 256 مربوط به مشترکین جدید با این قدیمیا هم میتونن اینو فعال کنن؟

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
من دست از دانلود کشیدم بعد از آخری پستی که اینجا زدم... باز گفتم ادامه بدم بعد از مدتی دانلود رو هنوز که هنوزه دوشبه پشت هم از ساعت 2:30 تا 6:30 میذارم برای دانلود هیچی دانلود نمیشه... دیشب هم که کلا قطع کرده بودن سمت مارو با اس ام اس خبر داده بودن...
فردا میخوام برم الکامپ هرچی هست به روحشون بگم... بجای اینکه برن خرج نمایشگاه کنن بیان سرویساشون رو درست کنن... یعنی چی آخه؟
من اگر امکانش رو داشتم و نیاز به نت نداشتم یا قید نت رو میزدم یا از جای دیگه میگرفتم... بد بختی شده هیچ کجا خالی ندارن بنده هم نت نیاز دارم :|

javad-ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
همیشه و همه جا پارس آنلاین بهترینهههههههههههههههه
من معمولن بین 400 تا 600 سرعت دانلودمه،سرویس یک دارم !
توی دو سال نه قطعی داشتم نه هیچ مشکل دیگه ای
اصن تا حالا صدای مسئولین پارس آنلاین رو نشنیدم که زنگ بزنم بگم فلان شده !
پارس انلاین بهترین ISP ایرانه و این رو هم در نظر بگیرید هیچ چیزی بی عیب نیست ! عیبای کوچیک و قابل پیش بینی و افت سرعت ها (امثال 22 بهمن و 16 آذر و 22 خرداد)قابل پیش بینی هستن همیشه
با تشکر

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
نسبت به ماه گذشته که برا من افتضاح بود خیلی بهتر شده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستانی که سرویس نامحدود (256)گرفته بودن بعد از مدتی دان بیش از حد سرعتشون اومد کف اسفالت
وقتی دوباره تمدید کردن باز سرعتشون کف اسفالت بود یا نه برگشت به حالت سرعت زیاد؟
ممنون

javad-ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سرعت من ساعت 7 صبح :O :O

بعد 1 دقیقه دوباره برگشت به 550 :|

Untitled2.jpg

DarkLords

Registered User
لایک‌ها
6
دوستانی که سرویس نامحدود (256)گرفته بودن بعد از مدتی دان بیش از حد سرعتشون اومد کف اسفالت
ممنون

آره دوباره سرعت میره بالا. ولی سرعت کف آسفالت نمیره، چند سانت بالاتره.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 2

shah994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان من 2 ماه پیش سرویس 128 نامحدود داشتم وسرعت دانلودم 130 بود اما لان که این سرویس گرفتم سرعتم 20 تا 40 هست... زنگ ردم پشتیبانی میگه باید بین 10 تا 16 باشه داریم بهتون لطف میکنیم بیشتر میدیم ! بهش میگم شما خودتون تو سایت تو قسمت جایزه مصرف منصفانه زدین تا 20 گیگ میتونین 1 مگابیت دریافت کنین بهم میگه منظورش اینه تا 1 مگابیت میتونین دریافت کنین یعنی ممکنه تا 1 مگابیت سرعتتون باشه ولی دلیل نمیشه همیشه سرعتتون این باشه فقط بعضی وقت ها که شبکه خلوته و کلی چرندیات دیگه..............................

shah994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنون

من ماه پیش این سرویس گرفتم 10 روز اول سرعتم 200 بود بعد شد 100 و بعدش شد 50 جالب این بود که مصرفم به 20 گیگ هم در طول قرار داد نرسید الان هم که 128 گرفتم که توضیحاتش تو پست بالایی نوشتم........

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوستان من 2 ماه پیش سرویس 128 نامحدود داشتم وسرعت دانلودم 130 بود اما لان که این سرویس گرفتم سرعتم 20 تا 40 هست... زنگ ردم پشتیبانی میگه باید بین 10 تا 16 باشه داریم بهتون لطف میکنیم بیشتر میدیم ! بهش میگم شما خودتون تو سایت تو قسمت جایزه مصرف منصفانه زدین تا 20 گیگ میتونین 1 مگابیت دریافت کنین بهم میگه منظورش اینه تا 1 مگابیت میتونین دریافت کنین یعنی ممکنه تا 1 مگابیت سرعتتون باشه ولی دلیل نمیشه همیشه سرعتتون این باشه فقط بعضی وقت ها که شبکه خلوته و کلی چرندیات دیگه..............................

خب راست گفته.

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
شما نباید زیاد به حرفای اینا اعتماد کنی اینا روزی هزار جور حرف می زنن الان میگن سرعتت خوبه یعنی برای الان خوبه اون موقع که داشتن اون اطلاعیه رو می نوشتن سرعت اون موقع باید 1 مگ می شده :D

matin_sa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

از دوستانی که الان دارن از پارس آنلاین استفاده می کنن می خواستم بپرسم که سرویس های نامحدود ( معمولی ، نه 10 بر یک ) و یا حتی محدود ها مثلا سرویس با سرعت 1 مگ ، آیا اینطور هست که فقط سرعت سرویس با 16 کانکشن میاد؟ من خودم پیشگامان دارم و حتی سرویس دو مگ هم با IDM سرعت از 200 کیلوبایت کمتر نمیشه اما زمانی که به آیپی خارجی وصل میشی و به خصوص زمانی که یک کانکشن داری سرعت ماکزیموم روی 20 کیلوبایت هست ، می خوام بدونم که این مطلب در تمام شرکت ها رایج هست که یک کانکشن سرعت نداره و سرعت فقط با نرم افزارهایی مثل IDM هست که به دست میاد.

با تشکر

Ashkan_Crash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام به همه دوستان عزیز
من کرج هستم می خواستم بدونم اگه کسی کرج هست و از پارس سرویس داره نظرش رو به من بگه خود من فردیسم مرکز مخابراتی شهید صدوقی بیشتر برای من پینگ مهم چون واقتیش بیشتر برای گیم می خوام الانم 256 مخابرات دارم که 2 هفتس رسما نابود شده پکت لاسا نزدیک 50% تایم اوت به شدت زیاده قبل از اونم اول آسیا داشتم بعدش رفتم شبدیز که مزخرفترین و دزدترین ISP بود که دیدم بعدشم مبین نت گرفتم که اونم نزدیک 1 سال افتضاح شده الانم 256 مخابرات دارم می خواستم بدونم اگه پارس وضعیت پینگ مناسبی برای گیم داره دوباره تغییر ISP بدم.

بالا