saeed0c
Registered User
- نوشتهها
- 5,606
- لایکها
- 1,353
تا گفتم برمیگردم کل مارکت ریخت. عجب.آخ آخ چی شد!
مشاهده پیوست 1259319
دامیننس بیت هم داره میره بالا.
تا گفتم برمیگردم کل مارکت ریخت. عجب.آخ آخ چی شد!
مشاهده پیوست 1259319
با 4 تتر حدودا BNB توی اکانتم چیکار میتونم بکنم. چند اکانت دارم وقت پاک سازی هست تا تک اکانته بشم.
نه میشه تترش کرد نه چیزی.
امکانش هست به تراست فرستاد این مبلغ ناچیز رو!؟
تونستی وریفای بشی یا خیر ?lit بخریم ؟
به هیچی نمیشه تبدیلش کرد باید از 10 تتر بالاتر باشه.با 4 تتر حدودا BNB توی اکانتم چیکار میتونم بکنم. چند اکانت دارم وقت پاک سازی هست تا تک اکانته بشم.
نه میشه تترش کرد نه چیزی.
امکانش هست به تراست فرستاد این مبلغ ناچیز رو!؟
اهراز هویت coinex فقط گزینه پاسپورت داشت! با کارت ملی نمیشه احراز هویت کرد؟
صعودی یا نزولی جمع کن برای ۴ سال دیگهاین فیلمه اومده که بازار یهو منفی میشه و کندل هایی که تو فیلم معلومه شبیه کندل های دیروزه... به نظرتون واقعیه؟!
این چینی ها همه جا ....این فیلمه اومده که بازار یهو منفی میشه و کندل هایی که تو فیلم معلومه شبیه کندل های دیروزه... به نظرتون واقعیه؟!
من قبل ایردراپ رفتم تراکنش بزنم فی خیلی بالا بود حیفم اومد یادم رفت وقتی فی میاد پایین تست کنم الان که میبینم اندازه یه بیت ارزش داره افسردگی گرفتم الان از تیمارستان دارم اینو براتون مینویسم .امروز dydx توکن های ایردراپ شدش رو آزاد کرد
ارزش ایردراپش الان تقریبا 13 هزار دلار تا 50 هزار دلار هست در کمال ناباوری
به همه ی دوستان اینجا توصیه میکن این توییت رو بخونن و توی پلتفرمهایی که گفته تراکنش بزنید
امسال احتمالا خیلیاشون توکنشون ایردراپ میکنن
حیفه این پولای مفت رو از دست بدیم
آره فی الان خیلی بالاست نمیصرفهمن قبل ایردراپ رفتم تراکنش بزنم فی خیلی بالا بود حیفم اومد یادم رفت وقتی فی میاد پایین تست کنم الان که میبینم اندازه یه بیت ارزش داره افسردگی گرفتم الان از تیمارستان دارم اینو براتون مینویسم .
پ.ن : بخوایین تو صرافی هایی که شاید یه روزی توکن خودشون رو ایردراپ کنن تراکنش بزنید باید نزدیک 1500 دلار فی بدین یا بالاتر ، قطعا ارزش داره ولی فعلا دست و بالمون بستس
من خیلی حرفه ایی نیستمیک سریی تحلیل تکنیکال میخوندم همگی میگن دوباره میریزه تا آخرای سپتامبر.
بازهم فرصت خرید بودیک سریی تحلیل تکنیکال میخوندم همگی میگن دوباره میریزه تا آخرای سپتامبر.