saeed0c
Registered User
- نوشتهها
- 5,606
- لایکها
- 1,353
قال حبیب الله. آیا درس نمیگیرید؟ پَ کِی میخاهید وارد شوید.بازهم فرصت خرید بود
(شوخی)
قال حبیب الله. آیا درس نمیگیرید؟ پَ کِی میخاهید وارد شوید.بازهم فرصت خرید بود
بنشین پشت چارت و لانگ بگیر ))))قال حبیب الله. آیا درس نمیگیرید؟ پَ کِی میخاهید وارد شوید.
(شوخی)
بعد از یک ماه که از لیکویید شدن قبلی گذشت ( حدودا 1500 دلار) درست شب قبل از ریزش عجیب بیت کوین لانگ گرفتم و مجددا فرداش لیکویید شدم (400 دلار)بنشین پشت چارت و لانگ بگیر ))))
خرید و فروش ها که انجام میشه این وقتا باید بشینی کنار و از فرصت لانگ بگیری ... اینجا همه زخم خورده فیوچرزن و تحریک نمیکنم :-دی
٥١ هزار لانگ گرفتی خوب رو ٤٦ وارد میشدیبعد از یک ماه که از لیکویید شدن قبلی گذشت ( حدودا 1500 دلار) درست شب قبل از ریزش عجیب بیت کوین لانگ گرفتم و مجددا فرداش لیکویید شدم (400 دلار)
اهرم چند زدی دوستم رو 1500 دلار و 400 دلار که لیکویید شدیبعد از یک ماه که از لیکویید شدن قبلی گذشت ( حدودا 1500 دلار) درست شب قبل از ریزش عجیب بیت کوین لانگ گرفتم و مجددا فرداش لیکویید شدم (400 دلار)
فویچرز مدیرت سرمایه داشته باشی میتونی سودای خوبی دراوردمنم سل زدم از 46000 !!
تا 30000 اگه بتونم صبر کنم.
---------------------------
کلا فیوچرز 99 درصد بدرد نمیخوره. اون یه درصد رو هم باید شانس داشته باشی.
قبل ریزش از 49000 سل زدم تا 44100 خیلی سریع زده شد.
دیشب مجددا لانگ گرفتم قبل از ریزش امروز دیدم بازار جون بالا رفتن نداره پشیمون شدم پوزیشن را سر به سر بستم اگر نه الان ۵۰ درصد داخل ضرر بودم . دیگه تصمیم گرفتم با فیوچرز برای همیشه خداحافظی کنم .٥١ هزار لانگ گرفتی خوب رو ٤٦ وارد میشدی
من مجدد لانگم تا ٥٢ هزار هستم ...
بدرد میخوره و پولساز ترین روش هم هستمنم سل زدم از 46000 !!
تا 30000 اگه بتونم صبر کنم.
---------------------------
کلا فیوچرز 99 درصد بدرد نمیخوره. اون یه درصد رو هم باید شانس داشته باشی.
قبل ریزش از 49000 سل زدم تا 44100 خیلی سریع زده شد.
خب من فعلا حدودا 60 هزار دلار نسبت به هفته پیش تو ضرر هستم و جرات ندارم کیف پولم رو نگاه کنم
اینجا کسی moon درمیاره از ردیت ؟ اگر آشنایی ندارین و نمیدونین چیه خلاصه ش اینه که یه کیف پول (vault) روی ردیت فعاال میکنید و شروع میکنید به مشارکت در بحث ها توی سابردیت cryptocurrency. بر اساس میزان کارمایی که از پست ها یا کامنت ها میگیرین اخر ماه ارز moon دریافت میکنید. ارز خوبیه,قیمت فعلیش حدودا 0/2$ هست و احتمال اینکه بعد از قرار گرفتن روی mainnet یک دلار رو ببینه خیلی بالا هست. اگه وقت زیادی پای نت هستین از دستش ندین . مثل اینجا هم تو بحث ها شرکت میکنید و هم پول درمیارین. هم فاله هم تماشا. من ماه قبل حدودا هزار دلار دراوردم و این ماه هم که فعالیتم کم بود حدود 100 دلار .
r/CryptoCurrency Moons price today, MOON to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest r/CryptoCurrency Moons price, MOON market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
از اینجا شروع کنید :
Reddit - Dive into anything
www.reddit.com
اگر سوالی داشتین بپرسین راهنمایی میکنم.
کیف پول رو از کجا فعال کنیم ؟
نیاز به kyc داره؟ یا تایید شماره تلفن؟برنامه ردیت رو روی موبایلتون نصب کنید. بعد روی این لینک کلیک کنید:
Community Points - Own a Piece of Your Community
Community Points allow members of Reddit communities to own a piece of their community, earn rewards for quality contributions, and unlock special features.www.reddit.com
وقتی کلیک کنید بهتون 12 تا کلمه رو میده و کیف پولتون فعال میشه.
برای فعال کردن کیف پول فقط باید از اپ موبایل استفاده کنید.