• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
نیاز به kyc داره؟ یا تایید شماره تلفن؟

هیچکدوم

کوین چطوری جمع میشه بقیه به ما کارما و امتیاز میدن؟

شما مثلا کامنت مینویسی,اگر کامنتت خوب باشه بقیه شما رو upvote میکنن (بهت امتیاز میدن) . هر upvote میشه یه دونه کارما. حدودا هر 4 تا کارما میشه یه دونه moon

اگر بقیه به ما کارما بدن از کوینای خودشون چیزی کم میشه؟

نه چیزی ازشون کم نمیشه. یه آپشن فعاله که اگر کسی از کامنت/پست یه نفر خیلی خوشش اومد میتونه از کوین خودش کم کنه و به اون فرد moon جایزه بده . ولی اگر کسی کامنت/پستی رو upvote کنه چیزی ازش کم نمیشه

چطور باید کوین جمع کنیم؟

زیر پست ها کامنت بذارین. سعی کنید کامنت ها مرتبط و مفید باشه تا بقیه کامنتتون رو upvote کنند.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
هیچکدوم

شما مثلا کامنت مینویسی,اگر کامنتت خوب باشه بقیه شما رو upvote میکنن (بهت امتیاز میدن) . هر upvote میشه یه دونه کارما. حدودا هر 4 تا کارما میشه یه دونه moon

نه چیزی ازشون کم نمیشه. یه آپشن فعاله که اگر کسی از کامنت/پست یه نفر خیلی خوشش اومد میتونه از کوین خودش کم کنه و به اون فرد moon جایزه بده . ولی اگر کسی کامنت/پستی رو upvote کنه چیزی ازش کم نمیشه

زیر پست ها کامنت بذارین. سعی کنید کامنت ها مرتبط و مفید باشه تا بقیه کامنتتون رو upvote کنند.

کسبش نامحدود هستش یا سقفی براش مشخص شده ؟

فقط باید توی انجمن cryptocurrency ردیت فعالیت کنیم دیگه ؟

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
کسبش نامحدود هستش یا سقفی براش مشخص شده ؟

ماکسیمم کارمایی که تو یک ماه میتونید بگیرید 15 هزار کارما هست (حدودا 4 هزار moon) .

فقط باید توی انجمن cryptocurrency ردیت فعالیت کنیم دیگه ؟

بله. کارمایی که از سابردیت های دیگه به دست میارید برای کسب moon محاسبه نمیشه .

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ماکسیمم کارمایی که تو یک ماه میتونید بگیرید 15 هزار کارما هست (حدودا 4 هزار moon) .

بله. کارمایی که از سابردیت های دیگه به دست میارید برای کسب moon محاسبه نمیشه .

من الان آپ ردیت رو نصب کردم و کیف پولم رو هم فعال کردم
الان باید فقط با آپ ردیت پست بزارم یا میتونیم با مرورگر هم برم و پست بزارم ؟

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
الان باید فقط با آپ ردیت پست بزارم یا میتونیم با مرورگر هم برم و پست بزارم ؟

بعد از این که کیف پول رو فعال کردین میتونید هم از روی موبایل پست و کامنت بذارین هم از دسکتاپ. فرقی نداره.

فقط اینجا یه نکته خیلی مهم وجود داره:

برای پست دادن شما باید حداقل 500 تا کامنت کارما داشته باشید . و برای کامنت گذاشتن هم فکر کنم حداقل باید 50 تا کامنت کارما داشته باشید. پس اول تو سابردیت های دیگه یه چرخی بزنید و سعی کنید 50 تا کامنت کارما بگیرید تا بتونید تو سابردیت crytpocurrency شرکت کنید .

اکانتتون هم فکر کنم حداقل باید یک ماه از عمرش گذشته باشه. تو این مورد من میتونم کمکتون کنم و بهتون یه اکانت سه ماهه بدم.اما زحمت کسب 50 کامنت کارما اولیه با خودتون هست.

برای گرفتن کارما تو crytpocurrency هم من پست گذاشتن رو توصیه نمیکنم به دلایل متفاوت از جمله اینکه نیاز به حدااقل 500 کامنت کارما داره. از راه کامنت گذاشتن خیلی راحت تر میشه کارما گرفت

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بعد از این که کیف پول رو فعال کردین میتونید هم از روی موبایل پست و کامنت بذارین هم از دسکتاپ. فرقی نداره.

فقط اینجا یه نکته خیلی مهم وجود داره:

برای پست دادن شما باید حداقل 500 تا کامنت کارما داشته باشید . و برای کامنت گذاشتن هم فکر کنم حداقل باید 50 تا کامنت کارما داشته باشید. پس اول تو سابردیت های دیگه یه چرخی بزنید و سعی کنید 50 تا کامنت کارما بگیرید تا بتونید تو سابردیت crytpocurrency شرکت کنید .

اکانتتون هم فکر کنم حداقل باید یک ماه از عمرش گذشته باشه. تو این مورد من میتونم کمکتون کنم و بهتون یه اکانت سه ماهه بدم.اما زحمت کسب 50 کامنت کارما با خودتون هست.

برای گرفتن کارما تو crytpocurrency هم من پست گذاشتن رو توصیه نمیکنم به دلایل متفاوت از جمله اینکه نیاز به حدااقل 500 کامنت کارما داره. از راه کامنت گذاشتن خیلی راحت تر میشه کارما گرفت

یه اکانت قدیمی 10 ساله توی رددیت دارم اندک کارمایی هم داشتم از قبل
اون بالا نوشته 13کارما دارم ولی تونستم پست هم بزارم

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
اون بالا نوشته 13کارما دارم ولی تونستم پست هم بزارم

پست رو بعد از چند لحظه/دقیقه پاک میکنن . 50 کامنت کارما رو بگیر و استارت رو بزن. الان اکانت شما 14 تا پست کارما داره و 1 دونه کامنت کارما. همین اول کار هم چهار تا کارما = تقریبا 1 moon گرفتی : )

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
پست رو بعد از چند لحظه/دقیقه پاک میکنن . 50 کامنت کارما رو بگیر و استارت رو بزن. الان اکانت شما 14 تا پست کارما داره و 1 دونه کامنت کارما. همین اول کار هم 4 تا upvote = 1 moon گرفتی : )
اگر پستی پاک بشه تکلیف کارما و مون اون پست چی میشه؟؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
این فاصله ۹ دقیقه‌ای بین پستا رو چیکار میشه کرد؟؟

کاریش نمیشه کرد به اون صورت . برای پست گذاشتن محدودیت 9 دقیقه ای هست. برای کامنت گذاشتن چنین محدودیتی نیست

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
برا من به کامنت گیر میده ۹ دقیقه رو

احتمالا با وی پی ان هستی وی پی ان رو خاموش کن. اگر بدون وی پی ان هم همینطوری هست,دو سه تا کامنت بذار جاهای مختلف,اکانتت رو چک میکنم چند تا کامنت کارما بهت میدم تا محدودیتش رفع بشه

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دوستان اینجا کسی بازی اکسی اینفینتی انجام میده ؟ به نظرتون ارزش داره وارد این بازی شد ؟
گویا بازی خیلی خوبی هست و میشه راحت درامد خوبی در ماه ازش به دست آورد
البته گویا حدود 30 میلیون برای ورود به بازی لازم هست ...

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان اینجا کسی بازی اکسی اینفینتی انجام میده ؟ به نظرتون ارزش داره وارد این بازی شد ؟
گویا بازی خیلی خوبی هست و میشه راحت درامد خوبی در ماه ازش به دست آورد
البته گویا حدود 30 میلیون برای ورود به بازی لازم هست ...
سلام من انجام نمیدم
ولی بچه های توئیتری که انجام میدن فک کنم میگفتن با 600 دلار ماهی دویست دلار اینا در میارن
البته اگر عددا رو درست گفته باشم

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
سلام من انجام نمیدم
ولی بچه های توئیتری که انجام میدن فک کنم میگفتن با 600 دلار ماهی دویست دلار اینا در میارن
البته اگر عددا رو درست گفته باشم
پیچ بیتکوین فارسی دربارش توضیح داده من اگه پول داشتم حتما واردش میشدم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بالا