شما گفتی مشکلی به وجود نمیاد دیگه ولی الان میشه از اگزدوس استفاده کرد؟اگه با آی پی ایران بازش کنیم کاری ندارن یعنی؟
اگزودوس الان حدود 2 سالی هستش که تحریم کرده و باید با .... وصل شید . شما پرایوت کی رو داشته باشید فکر نکنم مشکلی پیش بیادسلام
در مورک کیف پول مثلا اگزدوس ایران رو تحریم کرده اگر تراست والت هم این کارو بکنه یا بقیه کیف پول ها چه بلایی سر موجودی میاد؟
..............
خبر گیم رو دیدین تاثیری میزاره روی بازی ها؟ من تمام امیدم به متاهیرو هست
بدون احرازهویت نمیتونیدوستان الان برای استفاده از بایننس چه راهکاری هست ؟ با وی پی ان آیپی ثابت میشه خرید زد ؟
خط روند صعودی خودشو شکسته و تا الان پولبک بوده ، احتمالا از فردا پسفردا شوت میشه بالا ، بازار امریکا هم شروع کارش دوشنبه هستچرا بیت گیر کرد رو 60 برو بالا دیگه
خدا کنه همینطور بشهخط روند صعودی خودشو شکسته و تا الان پولبک بوده ، احتمالا از فردا پسفردا شوت میشه بالا ، بازار امریکا هم شروع کارش دوشنبه هست
خدا کنه 64 65 رو قدرتمند بشکنه که دیگه باید جشن بگیری و مارو هم دعوت کنی :d
دوستان الان برای استفاده از بایننس چه راهکاری هست ؟ با وی پی ان آیپی ثابت میشه خرید زد ؟
یه 24 ساعت طاقت نداری بیت قرمز باشه ها.. بعد دوباره میخوای رو 30ک ورود هم بکنی باز :دیچرا بیت گیر کرد رو 60 برو بالا دیگه
وقتی بیت قرمزمیشه قلب و روح منم قرمز میشه آیا تو راضی هستی قلب و روح من قرمز بشه؟یه 24 ساعت طاقت نداری بیت قرمز باشه ها.. بعد دوباره میخوای رو 30ک ورود هم بکنی باز :دی
وقتی بیت قرمزمیشه قلب و روح منم قرمز میشه آیا تو راضی هستی قلب و روح من قرمز بشه؟
خوب اره دیگه من نقد شدم برگرده 30 اصلا بیاد رو 10 کی بدش میاد از کاهش قیمت
اره من صبر کردم اگه بیاد طرفای 55 دیگه خطریه و کم کم نقد میشمهفتگی +
ماهانه +
روزانه -
جای نگرانی نیست فعلا
کسی در این مورد اطلاعاتی نداره؟در مورد خرید توی عرضه اولیه ارزها که فک کنم ico بهش میگن کسی میتونه اطلاعات بدی که بتونیم خرید کنیم؟سخت هست؟