• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من بیت و اتر ندارم کلا بر ای الت کوینها چه پیشنهادری دارید به ترتیب ارزش مینویسم
ZIL
ADA
FTM
SOL
Chromia
CAKE
REN
TWT
KuCoin Token
VeChain
TomoChain
DOT
TRAC
GZIL
NEO
EGLD
GoChain
COTI
ICX
IOTA

و یسری دیگه که ارزششون کمتر هستش بیشتر بالای ها هم تو استیک هستند

ببینید به طور کلی اگر حمایت ها و مقاومت ها تک تک کوین ها رو میخواهید بدونید باید برید به این سایت/.

کد:
https://www.tradingview.com/markets/cryptocurrencies/prices-all/

کوین هایی که فکر میکنید قابلیت رشد خوبی خواهند داشت رو میتونید برای بلند مدت نگه دارید:

مثل TWT,Neo,DOT,ADA و چند تا کوین دیگه... بقیه کوین ها هم اگر سود خوبی بهتون دادن میتونید تبدیل کنید به تتر ( اگر میخواهید از بازار خارج بشید ) اگر هم نه که تبدیلش کنید به کوین هایی که رشد آنچنانی نداشتن و یا بیت کوین.

نکته ی کلی که ما باید در نظر بگیریم اینه که اتر هنوز سقف قبلیش رو نزده و احتمال زیاد بعد از اینکه اتر صعودی بشه بقیه آلت کوین ها هم فالو کنن، کوین های ِ دیگه ای هم مثل دوج کوین با اون همه ارتش سایبری :D یک سوم شدن و احتمال رشدشون هست.

نکته ی بعد: آلت سیزن میتونه 2 هفته طول بکشه و تو این 2 هفته اکثر کوین ها صعودی بشن و بعدش هم ریزش و تمام، پس خیلی باید مواظب باشید اگر صرافی مطمئنی کار میکنید حتما با نزدیک شدن با تارگت ها دپازیت کنید و اردر فروش بذارید چون شاید اصلا بهتون وقت فروش نده....

نکته ی آخر:

حقیقت نمیشه تک تک این کوین ها رو اسم آورد و واسشون سقف تعیین کرد، شما حواستون به همین موارد باشه امیدوارم که با سود خوبی خارج بشید.

Captive

لایک‌ها
16,664
به نظر من ترید در بازار کریپتو مثل جنگ در خط مقدم هست، هر لحظه امکان داره یه بمب کنار پات منفجر بشه و یا هزاران بلای خانمان سوز دیگر دور از جون سر آدم بیاد :دی

این به کنار، حال اگر شما تصمیم بر ماندن و نترسیدن دارید، پیشنهاد میکنم هر کدام از اتفاق های زیر که به وقوع پیوست به معنای واقعی کلمه بترسید و دست سبک کنید.

1. رسیدن بیت به محدوده ی 90 الی 100ک
2. اتر به 8 الی 10 هزار دلار
3. بی ان بی 1000 تا 1200 دلار
4. رسیدن مارکت کپ به محدوده ی 4 تریلیون تا 6 تریلیون دلار.

موفق باشید

دوستان عزیز، این پست رو هم مد نظر داشته باشید + عکس زیر:

البته قصدم ترسوندن نیست ولی خب میگم که شاید کمی کمتر طمع کنیم :D

1634328123336.png

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستانی که دنبال پروژه های خوب ولی مارکت کپ متوسط میگردید
orn رو حتمن برید و پروژه اش رو بخونید
پروژه قویی هست
همین الان کو فاندرش توئیت زد قراره 25 اکتبر فانتوم ولت به لیکوئیدیتی ترمینالشون متصل شه
خود ترمینال orn میتونم بگم یه سر و گردن از بقیه ترمینال ها بالا تره چون قابلیت اردر پلیس داره
از طرفی این کانکت شدن ولت فانتوم بهش ولوم زیادی براشون میفرسته .
ترمینالش ارز زیادی پشتیبانی نمیکنه بنظرم هنوز جای پیشرفت خیلی زیادی داره .
صرفا معرفی این ارز هست خودتون بیشتر درموردش مطالعه کنید .

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
تارگتم رو بالاتر بردم 76000
بشه چی میشه!

البته بایننس اجازه بده و اکانت رو یه طرفه نکنه.

دعای شب صعود بیت رو کسی داره؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ترید روزانه؟ به چه نیتی؟ استاپ لاس میخواهید بذارید یا نه اگه رفت تو ضرر نگهش میدارید؟
هفتگی -ماهیانه
معمولا برای ترید های روزانم استاپ میذارم
یاشت تکوین هایی برای سالیانه 😁

Captive

لایک‌ها
16,664
هفتگی -ماهیانه

به نظر من بیت کوین و اتریوم

معمولا برای ترید های روزانم استاپ میذارم

اگر روزانه باشه و پوزیشنی که میگیرید بر اساس داده های تکنیکالی باشه خب تقریبا میشه گفت زیاد فرقی نداره چه کوینی رو انتخاب میکنید ولی پیشنهاد من باز روی Safe assets هست.

برای ترید روزانه هم اگر بخواهید اسکالپ کنید به قول فار*س کارها میتونید با حجم بالا ورود کنید چند پیپ بگیرید و پوزیشن رو ببندید و بعد برید سراغ شکار بعدی.

یاشت تکوین هایی برای سالیانه 😁

اگر بخواهید ریسک کنید و این نوع کوین ها رو هدل کنید پیشنهاد من اینه که چند تا کوین رو مد نظر داشته باشید 70-80% که ریخت شروع کنید به پله ای خریدن برای بولران بعدی.

احتمال ضرر و سود بسیار بالاست.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
خبر :
"موضع گیری آمریکا علیه استفاده کشورهای تحریم شده مثل ایران و کره شمالی برای استفاده از ارزهای دیجیتال

خزانه‌داری آمریکا به صرافی‌های حوزه کریپتو توصیه کرد از ابزارهای جغرافیایی برای مسدود کردن دسترسی کشورهای تحت تحریم استفاده کنند."

به نظرتون این خبر چقدر جدی هست؟
به جز تغیییر آی پی و تغییر ساعت و ریجن و بستن کوکی ها کار دیگه یی هست انجام بدیم؟
منظورم ابزار جغرافیایی برای اپ گوشی ها هست یا...

Captive

لایک‌ها
16,664
خبر :
"موضع گیری آمریکا علیه استفاده کشورهای تحریم شده مثل ایران و کره شمالی برای استفاده از ارزهای دیجیتال

خزانه‌داری آمریکا به صرافی‌های حوزه کریپتو توصیه کرد از ابزارهای جغرافیایی برای مسدود کردن دسترسی کشورهای تحت تحریم استفاده کنند."

به جز تغیییر آی پی و تغییر ساعت و ریجن و بستن کوکی ها کار دیگه یی هست انجام بدیم؟

خبر برای 4 سال پیش هست معلوم نیست به چه نیتی دوباره انتشار دادن، به نظر من چیز جدیدی نیست و متاسفانه ما تحریم بوده و هستیم، برای استفاده از سایت های تبادل باید موارد امنیتی رو رعایت کنیم.

در مورد سوالتون هم فقط با استفاده از سرور* مجازی متوجه هویت شما نمی شوند و یا استفاده از گوشی که سیمکارت روش نباشه + تغییر ساعت و...

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
آره پله ای اما منظورم 1000 دلار نیست باید % ی بفروشید ( موجودی شما رو که نمیدونیم :دی )

از کم شروع کنید به مقدارهای زیادتر و یک مورد مهم تر، اگه فروختید دیگه ورود نکنید، 1-2 سال استراحت کنید و دوباره شروع کنید ( به خاطر استرسی که میگید وجود داره )

برای اتر هم اگر تو سود هستید از 4300 شروع کنید به فروش تا 6ک.

حدود 30% از کل موجودی رو هم به نظر من نگه دارید که اگر یه وقت سقف های رویایی زد دلتون نسوزه، اگرم ریخت که مشکلی نیست 70% با سود نقد کردید دیگه.
خوب بزار بگم دقیق بدونی منه بدبخت مشکلم چیه اول اینکه این موجودی منه

photo_2021-10-16_00-46-15.jpg

من خونمو فروختم و وارد این بازار شدم الان رهن کردم خونه و تو اونم ولی در کل سرمایم که خونم بود چند برابر شد
خدارو شکر تو قیمت های پایین خریدم و الان سود خوبی کردم
تو پست قبلیم گفتم واقعا ارزش نداشت چون نگاه میکنم میبینم استرسی که داشت بدنمو داغون کرده از اون بدتر اعتیاد آوره هرجا میری گوشی به دست داری بازارو چک میکنی و هزارتا مشکل
میخوام کلا بکشم بیرون هم یه خونه بگیرم هم پس اندازی بشه برام یا کاری بکنم باهاش

اره من توی اتریوم شانس بزرگی داشتم چون حتی تو قیمت های 90 دلار هم چند تا خریدم و آخرین قیمتی که خریدم فکر کنم 2900 بود

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
خبر :

خبر برای 4 سال پیش هست معلوم نیست به چه نیتی دوباره انتشار دادن، به نظر من چیز جدیدی نیست و متاسفانه ما تحریم بوده و هستیم، برای استفاده از سایت های تبادل باید موارد امنیتی رو رعایت کنیم.

در مورد سوالتون هم فقط با استفاده از سرور* مجازی متوجه هویت شما نمی شوند و یا استفاده از گوشی که سیمکارت روش نباشه + تغییر ساعت و...
تو بایننس مدتیه بخش پلاس اضافه شده که لوکیشن میخواد من جایی که برام وریفای کرده بود همش پیام و تبلیغات میفرستن که احراز هویت سطح پلاس هم انجام میدیم فقط هنوز موندم این عوضیا دیگه چطوری لوکیشنو دارن جعل میکنن ! ایرانی جماعت تو خلاف و اینجور کارا رو دست نداره

Captive

لایک‌ها
16,664
خوب بزار بگم دقیق بدونی منه بدبخت مشکلم چیه اول اینکه این موجودی منه

مشاهده پیوست 1264812

من خونمو فروختم و وارد این بازار شدم الان رهن کردم خونه و تو اونم ولی در کل سرمایم که خونم بود چند برابر شد
خدارو شکر تو قیمت های پایین خریدم و الان سود خوبی کردم
تو پست قبلیم گفتم واقعا ارزش نداشت چون نگاه میکنم میبینم استرسی که داشت بدنمو داغون کرده از اون بدتر اعتیاد آوره هرجا میری گوشی به دست داری بازارو چک میکنی و هزارتا مشکل
میخوام کلا بکشم بیرون هم یه خونه بگیرم هم پس اندازی بشه برام یا کاری بکنم باهاش

اره من توی اتریوم شانس بزرگی داشتم چون حتی تو قیمت های 90 دلار هم چند تا خریدم و آخرین قیمتی که خریدم فکر کنم 2900 بود

فروش خانه و خرید کریپتو به نظر من کار اشتباهی بوده، در مورد استرس هم تقریبا به همه این استرس وارد میشه و کلا افرادی که در بازار سرمایه فعال هستند آدم های نرمالی نیستند :دی ( بلانسبت جمع ) ولی خب باید کنترل کرد دیگه.

شما همون روشی که گفتم رو پیاده کن روی بیت و اتر، از همین امشب اردر فروش رو بذار بگیر بخواب.

مقاومت های بیت رو در بیار 1000 دلار قبل از اون اردر فروش بذار، اتر هم که گفتم، البته این نظر شخصی من بود چون درخواست کرده بودید باید باز از بقیه هم مشورت بگیرید و در پایان تصمیم گیرنده خود شما هستید.

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
فروش خانه و خرید کریپتو به نظر من کار اشتباهی بوده، در مورد استرس هم تقریبا به همه این استرس وارد میشه و کلا افرادی که در بازار سرمایه فعال هستند آدم های نرمالی نیستند :دی ( بلانسبت جمع ) ولی خب باید کنترل کرد دیگه.

شما همون روشی که گفتم رو پیاده کن روی بیت و اتر، از همین امشب اردر فروش رو بذار بگیر بخواب.

مقاومت های بیت رو در بیار 1000 دلار قبل از اون اردر فروش بذار، اتر هم که گفتم، البته این نظر شخصی من بود چون درخواست کرده بودید باید باز از بقیه هم مشورت بگیرید و در پایان تصمیم گیرنده خود شما هستید.
نه واقعا خیلی خوب بود خونه ای که من فروختم کلا 200 میلیون گرونتر شده حالا اگر فروش بره ولی ارزی که گرفته بودم تقریبا 3 برابر شده و از این نظر شانس اوردم
اره همین کارو میکنم امیدوارم بعد از اینکه من کلا نقد شدم برگرده به 30 هزار و دوباره بخرم :p

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
یه چیزی هم بگم در مورد استرس و ضرر این بازار درسته سودش خوبه ولی جبران ناپذیره بگم کف کنید الان که میخوام کلا خارج بشم گفتم همه والتامو چک کنم و خارج کنم همرو ببرم بایننس
تراست والتمو اصلا حتی یادم نبود که نصب کردم رو گوشی همینطوری داشتم میگشتم یهو دیدم تراست هم دارم باز کردم تا چند دقیقه دهنم باز موند 17 تا بایننس کوین و 0.02785 بیت کوین و خورده ریزه ارزای دیگه
فکر کنید اگه حذفش میکردم یا مثلا گوشیو عوض میکردم اصلا نمیدونستم حتی توش موجودی دارم همیشه چک کنید مثل من نشید :D
نخندین بخدا من اینطوری نبودم ولی این بازار استرسش فکر کنم زده به ذهنم همه چی یادم میره نمونش همین تراست والت
یاد اون موقعی افتادم که خونمو فروختم و بیت کوین رو 92 میلیون خریدم اگه میدونستم الان میرسه به این قیمت کلیه میفروختم با پولش میشد الان چند تا کلیه 0 آکبند خرید گذاشت جاش :D(شوخی):D

Captive

لایک‌ها
16,664

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
فقط حواستون باشه هر پامپ خفن یک اصلاحم داره معمولا 🤗 در طمع بفروش و در ترس بخر 🥺

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
فقط حواستون باشه هر پامپ خفن یک اصلاحم داره معمولا 🤗 در طمع بفروش و در ترس بخر 🥺
همیشه این قضیه در طمع بفروش و در ترس بخر درست در نمیادا
وقتی طمع تازه شروع میشه بازار پامپای عجیب غریب میخوره
وقتی طمع به حد نهایی رسید اونجا باید ترسید .
طمع تازه شروع شده
داده های انچین میگن بازار تا اینجایی که رسیده اکثرش کار اسمارت مانی بوده
از اینجا به بعد خرده سرمایه دار ها تازه فومو میشن :دی

alirezatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
دوستان چطوری تو تریدینگ ویو تحلیل کنم؟
منظورم اینه که کدوم صرافی داخل تریدینگ ویو بهترین دیتا رو میده؟ ( برای معامله نمیخوام صرفا برای چارت تردینگ ویو از چه صرافی استفاده کنم؟)
تا الان بایننس بودم راضی نیستم ازش

بالا