کاش توبم درست از اب در بیادتوبه ی گرگ مرگ است ))))))
دوستان برای تحلیل بازار کریپتو منابع آموزشی چی پیشنهاد میکنید؟
برای یادگیری تحلیل تکنیکالدرود بر همه اساتید
دوستان برای تحلیل بازار کریپتو منابع آموزشی چی پیشنهاد میکنید؟
برای استفاده از کیف پول ها و صرافی های غیرمتمرکز هم ممکنه مشکلی پیش بیاد برامون؟خبر برای 4 سال پیش هست معلوم نیست به چه نیتی دوباره انتشار دادن، به نظر من چیز جدیدی نیست و متاسفانه ما تحریم بوده و هستیم، برای استفاده از سایت های تبادل باید موارد امنیتی رو رعایت کنیم.
در مورد سوالتون هم فقط با استفاده از سرور* مجازی متوجه هویت شما نمی شوند و یا استفاده از گوشی که سیمکارت روش نباشه + تغییر ساعت و...
برای استفاده از کیف پول ها و صرافی های غیرمتمرکز هم ممکنه مشکلی پیش بیاد برامون؟
...
یه خبر منفی هم اموز برای gamefi ها اومد شما چیزی شنیدین؟یعنی دقیقا دست گذاشتن رو موردی که من خرید کردم
کیف پولی که پرایوت کی/ 12 کلمه / 24 کلمه میدن نه مشکلی نداره. صرافی غیر متمرکز اگر منظورتون برای تبادل هست در بدترین حالت میشه با تغییر آی پی مشکل رو حل کرد.
در مورد GameFi هم نه متاسفانه دنبال نمیکنم خبرش رو چی شده؟
الان من که کلا به چپم نیست نرمالم یا غیرنرمال ؟در مورد استرس هم تقریبا به همه این استرس وارد میشه و کلا افرادی که در بازار سرمایه فعال هستند آدم های نرمالی نیستند :دی ( بلانسبت جمع ) ولی خب باید کنترل کرد دیگه.
در هر صورت افرادی که در پرشین تولز فعال هستند آدم های نرمالی نیستند :دیالان من که کلا به چپم نیست نرمالم یا غیرنرمال ؟
الان من که کلا به چپم نیست نرمالم یا غیرنرمال ؟
اخ اخ چه زمانی وارد شدید ... حیف که با این دنیای زیبا دیر آشنا شدمیه چیزی هم بگم در مورد استرس و ضرر این بازار درسته سودش خوبه ولی جبران ناپذیره بگم کف کنید الان که میخوام کلا خارج بشم گفتم همه والتامو چک کنم و خارج کنم همرو ببرم بایننس
تراست والتمو اصلا حتی یادم نبود که نصب کردم رو گوشی همینطوری داشتم میگشتم یهو دیدم تراست هم دارم باز کردم تا چند دقیقه دهنم باز موند 17 تا بایننس کوین و 0.02785 بیت کوین و خورده ریزه ارزای دیگه
فکر کنید اگه حذفش میکردم یا مثلا گوشیو عوض میکردم اصلا نمیدونستم حتی توش موجودی دارم همیشه چک کنید مثل من نشید
نخندین بخدا من اینطوری نبودم ولی این بازار استرسش فکر کنم زده به ذهنم همه چی یادم میره نمونش همین تراست والت
یاد اون موقعی افتادم که خونمو فروختم و بیت کوین رو 92 میلیون خریدم اگه میدونستم الان میرسه به این قیمت کلیه میفروختم با پولش میشد الان چند تا کلیه 0 آکبند خرید گذاشت جاش (شوخی)
سلام دوست عزیزدوستان اگر حجم معاملات کم بشه به معنای چیه ؟
فروشنده ها کم هستن ؟ یا خریدارها کم میشن ؟
پشیمونم که چرا همون موقعی که اتریوم مثلا 90 دلار بود چند تا گرفتم و بیشتر نخریدم تازه اون موقع دلار هم ارزون بود اگه میدونستم حتی ماشینمو هم میفروختماخ اخ چه زمانی وارد شدید ... حیف که با این دنیای زیبا دیر آشنا شدم
واقعا حیف که چقدر دوستان میگفتن و ما هم مسخرشون میکردیم
خداروشکر که تونستین صبر کنین واقعا دارم درک میکنم چی کشیدین تو این مدت
برای خروج از اسپم به نظرم ارزش صبر کردن رو داره و حداقل تا تارگت 100 کا صبر کنین
الان پلن بی مثل یک **** داره همه رو متحد میکنه هدف همه همون 100 کا هست حداقل
الان من که کلا به چپم نیست نرمالم یا غیرنرمال ؟
سلامدوستان اگر حجم معاملات کم بشه به معنای چیه ؟
فروشنده ها کم هستن ؟ یا خریدارها کم میشن ؟
سلامکیف پولی که پرایوت کی/ 12 کلمه / 24 کلمه میدن نه مشکلی نداره. صرافی غیر متمرکز اگر منظورتون برای تبادل هست در بدترین حالت میشه با تغییر آی پی مشکل رو حل کرد.
در مورد GameFi هم نه متاسفانه دنبال نمیکنم خبرش رو چی شده؟
سلام
در مورک کیف پول مثلا اگزدوس ایران رو تحریم کرده اگر تراست والت هم این کارو بکنه یا بقیه کیف پول ها چه بلایی سر موجودی میاد؟
کیف پولی که پرایوت کی/ 12 کلمه / 24 کلمه میده نه مشکلی نداره.
خبر گیم رو دیدین تاثیری میزاره روی بازی ها؟ من تمام امیدم به متاهیرو هست
تو همین پستی که از من نقل قول گرفتید جواب دادم دیگه
تاثیرش شاید همونقدر باشه که چین بیت کوین رو هر هفته بــَن میکنه... البته من در حوزه ی NFT و Game فعال نیستم اگر خیلی واستون مهم هست باید دقیق تر بررسیش کنید و یا در گروه های تلگرامی ( انگلیسی ) زبان نظرشون رو جوویا بشی و بعد تصمیم بگیری