• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

MaMr3z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
درود بر همه اساتید:)
دوستان برای تحلیل بازار کریپتو منابع آموزشی چی پیشنهاد میکنید؟

morimr

Registered User
لایک‌ها
392

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
درود بر همه اساتید:)
دوستان برای تحلیل بازار کریپتو منابع آموزشی چی پیشنهاد میکنید؟
برای یادگیری تحلیل تکنیکال
ویدیو های یتیوب اقای گلشاهیان به صورت رایگان هست .
و توی سایت فراچارت هم میتونید به منابع رایگان زیادی دسترسی پیدا کنید

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
خبر برای 4 سال پیش هست معلوم نیست به چه نیتی دوباره انتشار دادن، به نظر من چیز جدیدی نیست و متاسفانه ما تحریم بوده و هستیم، برای استفاده از سایت های تبادل باید موارد امنیتی رو رعایت کنیم.

در مورد سوالتون هم فقط با استفاده از سرور* مجازی متوجه هویت شما نمی شوند و یا استفاده از گوشی که سیمکارت روش نباشه + تغییر ساعت و...
برای استفاده از کیف پول ها و صرافی های غیرمتمرکز هم ممکنه مشکلی پیش بیاد برامون؟
...

یه خبر منفی هم اموز برای gamefi ها اومد شما چیزی شنیدین؟یعنی دقیقا دست گذاشتن رو موردی که من خرید کردم:mad:

Captive

لایک‌ها
16,664
برای استفاده از کیف پول ها و صرافی های غیرمتمرکز هم ممکنه مشکلی پیش بیاد برامون؟
...

یه خبر منفی هم اموز برای gamefi ها اومد شما چیزی شنیدین؟یعنی دقیقا دست گذاشتن رو موردی که من خرید کردم:mad:

کیف پولی که پرایوت کی/ 12 کلمه / 24 کلمه میدن نه مشکلی نداره. صرافی غیر متمرکز اگر منظورتون برای تبادل هست در بدترین حالت میشه با تغییر آی پی مشکل رو حل کرد.

در مورد GameFi هم نه متاسفانه دنبال نمیکنم خبرش رو چی شده؟

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
کیف پولی که پرایوت کی/ 12 کلمه / 24 کلمه میدن نه مشکلی نداره. صرافی غیر متمرکز اگر منظورتون برای تبادل هست در بدترین حالت میشه با تغییر آی پی مشکل رو حل کرد.

استیم تمام بازی‌های مبتنی بر بلاک چین را از پلتفرم خود حذف می‌کند​

به گزارش NME، شرکت استیم، بزرگترین فروشگاه بازی‌های ویدئویی در جهان، تمام بازی‌هایی را که شامل توکن‌های غیرمثلی (NFT) و یا ارزهای دیجیتال می‌شوند، از سرویس خود حذف کرده است. بر اساس ادعای توسعه‌دهنده بازی مبتنی بر بلاک چین ایج آو راست که هنوز منتشر نشده، Valve، شرکت صاحب استیم، با نحوه خریدوفروش توکن‌های غیرمثلی با قیمت‌های چند هزار دلاری موافق نیست.
منبع:ارز دیجیتال

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
در مورد استرس هم تقریبا به همه این استرس وارد میشه و کلا افرادی که در بازار سرمایه فعال هستند آدم های نرمالی نیستند :دی ( بلانسبت جمع ) ولی خب باید کنترل کرد دیگه.
الان من که کلا به چپم نیست نرمالم یا غیرنرمال ؟
1052.gif

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540

Maans

Registered User
لایک‌ها
179
یه چیزی هم بگم در مورد استرس و ضرر این بازار درسته سودش خوبه ولی جبران ناپذیره بگم کف کنید الان که میخوام کلا خارج بشم گفتم همه والتامو چک کنم و خارج کنم همرو ببرم بایننس
تراست والتمو اصلا حتی یادم نبود که نصب کردم رو گوشی همینطوری داشتم میگشتم یهو دیدم تراست هم دارم باز کردم تا چند دقیقه دهنم باز موند 17 تا بایننس کوین و 0.02785 بیت کوین و خورده ریزه ارزای دیگه
فکر کنید اگه حذفش میکردم یا مثلا گوشیو عوض میکردم اصلا نمیدونستم حتی توش موجودی دارم همیشه چک کنید مثل من نشید :D
نخندین بخدا من اینطوری نبودم ولی این بازار استرسش فکر کنم زده به ذهنم همه چی یادم میره نمونش همین تراست والت
یاد اون موقعی افتادم که خونمو فروختم و بیت کوین رو 92 میلیون خریدم اگه میدونستم الان میرسه به این قیمت کلیه میفروختم با پولش میشد الان چند تا کلیه 0 آکبند خرید گذاشت جاش :D(شوخی):D
اخ اخ چه زمانی وارد شدید ... حیف که با این دنیای زیبا دیر آشنا شدم
واقعا حیف که چقدر دوستان میگفتن و ما هم مسخرشون میکردیم
خداروشکر که تونستین صبر کنین واقعا دارم درک میکنم چی کشیدین تو این مدت
برای خروج از اسپم به نظرم ارزش صبر کردن رو داره و حداقل تا تارگت 100 کا صبر کنین
الان پلن بی مثل یک **** داره همه رو متحد میکنه هدف همه همون 100 کا هست حداقل

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
دوستان اگر حجم معاملات کم بشه به معنای چیه ؟
فروشنده ها کم هستن ؟ یا خریدارها کم میشن ؟

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام دوست عزیز
تا جایی که میدانم حجم به تعداد فروشنده و خریدار بستگی ندارد بلکه به مجموع تعداد ارزی که رد و بدل شده است بستگی دارد و اینطوری نیست که فرض شود اگر حجم ۱۰۰ تا باشد ۵۰ تا فروشنده فروختن و ۵۰ تا خریدار خرید انجام دادند
ساده تر بخوام توضیح بدم یک نفر فروشنده ۱۰۰ تا ارز فروخته و ۵۰ دیگه خرید انجام میدهد پس حجم میشه ۱۵۰ تا در ان روز
حالا اینکه حجم کم بشه خیلی تفسیر داره مثلا ممکنه پول از این ارز رفته باشه سمت ارز دیگه و..

تا اینجا نظر من بود دوستان که رو حجم کار میکنند بهتر شاید توضیح بدهند برای کم شدن حجم معامله

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
اخ اخ چه زمانی وارد شدید ... حیف که با این دنیای زیبا دیر آشنا شدم
واقعا حیف که چقدر دوستان میگفتن و ما هم مسخرشون میکردیم
خداروشکر که تونستین صبر کنین واقعا دارم درک میکنم چی کشیدین تو این مدت
برای خروج از اسپم به نظرم ارزش صبر کردن رو داره و حداقل تا تارگت 100 کا صبر کنین
الان پلن بی مثل یک **** داره همه رو متحد میکنه هدف همه همون 100 کا هست حداقل
پشیمونم که چرا همون موقعی که اتریوم مثلا 90 دلار بود چند تا گرفتم و بیشتر نخریدم تازه اون موقع دلار هم ارزون بود اگه میدونستم حتی ماشینمو هم میفروختم
والا دیگه طاقت ندارم میترسم بازم نقد نشم برگرده پایین و خونه بپره ولی یه کم نگه میدارم شاید رفت بالا زیاد سوزش اذیتم نکنه :D:cool:

Captive

لایک‌ها
16,664

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام
بستگی داره مثلا وقتی بازار ریخته و حجم معاملات کم شده نشون میده فروشنده ها کم هستن و تمایل به فروش نیست
وقتی بازار میره بالا و حجم کم میشه نشون میده خریدار کم هست و تمایل به خرید نیست .
پ.ن : من با حجم معامله باز نکردم و این مطلب رو تو کتاب emperorBTC خوندم که تجربیاتش رو از بازار کریپتو نوشته .
فکر میکنم برای ترید براساس حجم تو یتیوب مطالب مفیدی پیدا بشه .
پ.ن 2 : اندیکاتور MFI و OBV فکر میکنم برای این کار مفید باشن نسبت به خود ولوم که بخواید به صورت خالی استفاده کنید .

Last edited:

poverty

Registered User
لایک‌ها
435

سلام
در مورک کیف پول مثلا اگزدوس ایران رو تحریم کرده اگر تراست والت هم این کارو بکنه یا بقیه کیف پول ها چه بلایی سر موجودی میاد؟

..............

خبر گیم رو دیدین تاثیری میزاره روی بازی ها؟ من تمام امیدم به متاهیرو هست:D

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام
در مورک کیف پول مثلا اگزدوس ایران رو تحریم کرده اگر تراست والت هم این کارو بکنه یا بقیه کیف پول ها چه بلایی سر موجودی میاد؟

تو همین پستی که از من نقل قول گرفتید جواب دادم دیگه :D

کیف پولی که پرایوت کی/ 12 کلمه / 24 کلمه میده نه مشکلی نداره.

خبر گیم رو دیدین تاثیری میزاره روی بازی ها؟ من تمام امیدم به متاهیرو هست:D

تاثیرش شاید همونقدر باشه که چین بیت کوین رو هر هفته بــَن میکنه... البته من در حوزه ی NFT و Game فعال نیستم اگر خیلی واستون مهم هست باید دقیق تر بررسیش کنید و یا در گروه های تلگرامی ( انگلیسی ) زبان نظرشون رو جوویا بشی و بعد تصمیم بگیری

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
تو همین پستی که از من نقل قول گرفتید جواب دادم دیگه :D

تاثیرش شاید همونقدر باشه که چین بیت کوین رو هر هفته بــَن میکنه... البته من در حوزه ی NFT و Game فعال نیستم اگر خیلی واستون مهم هست باید دقیق تر بررسیش کنید و یا در گروه های تلگرامی ( انگلیسی ) زبان نظرشون رو جوویا بشی و بعد تصمیم بگیری

شما گفتی مشکلی به وجود نمیاد دیگه ولی الان میشه از اگزدوس استفاده کرد؟اگه با آی پی ایران بازش کنیم کاری ندارن یعنی؟

بالا