سلام مخلصم
ببینید شروع کرونا در چین من رو یاد بحران مالی سال 2008 انداخت و همزمان شدنش با استارت بیت کوین و مسائل بعد از آن، اما وقتی اون شب کذایی بیت به زیر 4ک اومد همش از خودم سوال میکردم که چرا؟ واقعا چرا باید بیت بریزه؟ بیت اگر الان رشد نکنه پس کی باید رشد کنه؟ الان دیگه وقتش هست!!! و میدونستم که با گسترده شدن و همه گیری کرونا اتفاقات مهمی در بازار کریپتو خواهیم داشت و بعد هم که مسائل مربوط به انتخابات آمریکا و رای نیاوردن ترامپ...
همه ی اینها رو که بذاریم کنار، من از هر پستی از هر سخنی، توئیتی، پیامی یک نکته ی مهمی رو به ذهنم میسپارم مثلا CZ میگه:
اون برداشتی که از این پست دارم رو به ذهن میسپارم، میریم جلو تر، ایلان ماسک میگه:
میریم جلوتر میبینیم تاریخ ثابت کرده وقتی قیمت بیت کوین بیش از 3 ماه بالای یک عددی باشه، میتونه تا 10 برابر اون رشد کنه، یعنی اگر بیت بالای 3 ماه بیش از 20 هزار دلار بوده پس میتونه تا 200ک رشد کنه
و باز میریم جلوتر، صحبت های PlanB رو در مورد بیت میخونیم و میشنویم و و و و و و و و....
همه ی اینها یکجا در ذهن من جمع می شوند و بیت کوین 100 هزار دلاری رو تداعی میکنند.
حرص و طمع و اشتباهاتی که در گذشته هم داشتم باعث میشن که دیگه اشتباه نکنم یا حداقل اشتباه کمتری داشته باشم، پس در نتیجه وقتی باور من بیت کوین 100 هزار دلاری باشه به این معنا نیست که از کانال سیگنال فروش یه چیزی خونده باشم و حالا منتظر بشینم که آیا به این عدد میرسه یا خیر.