• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اگر میخواهید ریسک کنید لااقل رو یه کوین درست حسابی ریسک کنید، 90% کوین هایی که تو پنکیک سواپ با هزاران صفر بعد از اعشار برای اولین بار لیست میشن رو احتمالا یک گروه خاص میاره بالا و هدف هم کلاهبرداری هست.

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
اگر میخواهید ریسک کنید لااقل رو یه کوین درست حسابی ریسک کنید، 90% کوین هایی که تو پنکیک سواپ با هزاران صفر بعد از اعشار برای اولین بار لیست میشن رو احتمالا یک گروه خاص میاره بالا و هدف هم کلاهبرداری هست.
کوین درست و حسابی که ریسک نداره در عوض سودهای نجومی هم نداره . :rolleyes: من با مدیریت سرمایه هر آشغالی را خریدارم ;)

Captive

لایک‌ها
16,664
کوین درست و حسابی که ریسک نداره در عوض سودهای نجومی هم نداره . :rolleyes: من با مدیریت سرمایه هر آشغالی را خریدارم ;)

منظورم همون شت کوین ها هست، مثلا شیبا، سیف مون که حداقل یک قدمت کمی دارن کامیونیتی دارن نه یه کوینی که 3-4 روز اومده، متاسفانه به جای اینکه سرمایه ها سمت کوین های خوب و قوی هدایت بشه اینگونه کوین ها دارن مثل قارچ تولید میشن و مردم هم سرمایه گذاری میکنن.

تو گوگل سرچ کنید: نحوه ی ساختن توکن بر روی بستر بایننس اسمارت چین و تمام.

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
منظورم همون شت کوین ها هست، مثلا شیبا، سیف مون که حداقل یک قدمت کمی دارن کامیونیتی دارن نه یه کوینی که 3-4 روز اومده، متاسفانه به جای اینکه سرمایه ها سمت کوین های خوب و قوی هدایت بشه اینگونه کوین ها دارن مثل قارچ تولید میشن و مردم هم سرمایه گذاری میکنن.

تو گوگل سرچ کنید: نحوه ی ساختن توکن بر روی بستر بایننس اسمارت چین و تمام.

من شت کوین بستر اتریوم توی سبدم دارم بیشتر از سه ماهه لانچ شده هنوز نتونسته کوین مارکت کپ لیست بشه :rolleyes: هنوز قیمتش توی تراست نمایش داده نمی شه (برای نمایش قیمت کلا 2500 هولدر لازم داره) :rolleyes: اما این در عرض یک هفته به هر دو رسیده . البته نمی گم این حتما پیشرفت می کنه و سود می ده . احتمال پودر شدن سرمایه هم هست و باید این را هم در نظر گرفت .

Captive

لایک‌ها
16,664
به هر حال نظر من اینه که یه سیستمی پشت این قضیه هست، کوین هایی با هزاران صفر بعد از اعشار و شروع کار با پنکیک سواپ، اسم همشونم یا سگ داره یا الون یا شیبا

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه شت خریدم یخورده با شئونات اسلامی مغایره، ولی یه هفته ای بیش از سه برابر شده راضیم خداروشکر :D

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
.۰۰۵ اتریوم از کیف پول اندرویدی انتقال دادم به کوینکس.توی تاریخچه دیپوزیت های کوینکس اومده اما هنوز توی موجودی اعمال نشده.۵ساعت هم هست میگذره از انتقالش.جریان چیه ؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

Captive

لایک‌ها
16,664
.۰۰۵ اتریوم از کیف پول اندرویدی انتقال دادم به کوینکس.توی تاریخچه دیپوزیت های کوینکس اومده اما هنوز توی موجودی اعمال نشده.۵ساعت هم هست میگذره از انتقالش.جریان چیه ؟

.
Minimum amount per deposit: 0.02. Assets less than min. amount will NOT be credited until the total sum of deposit reaches the minimum amount.

باید باز اتریوم ارسال کنید که جمع ارسالی 0.02 بشه، بعد اتومات ادد میشه.

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
یه شت خریدم یخورده با شئونات اسلامی مغایره، ولی یه هفته ای بیش از سه برابر شده راضیم خداروشکر :D

یه شت پیدا کردم مغایر با شئونات اسلامی بود نخریدم از اون زمانی که دیدمش تا الان یک صفر انداخته :p

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
خیلی نامردین :sneaky::confused:
خوب به ما هم بگید از این شت ها بخریم نترسید بابا نامه کتبی میدیم که با مسئولیت خودمون :(

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
میدونم اینجا جاش نیستا ولی دیدم شماها حرفه ای هستید گفتم شاید بدونید
این مشکل منو بیاید ببینید میتونید کمک بکنید

Captive

لایک‌ها
16,664
آقای مرتضی
mori = morteza
mr = همون آقای خودمون
تکرار کن قشنگ تو زبونت جا بفیته

پ.ن:شوخی میکنما ناراحت نشی

حزب الله صبور است.
boos_bitcoin.gif

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
اینا که خوبه ارز جدید Elonballs 🤣🙈
به هر حال نظر من اینه که یه سیستمی پشت این قضیه هست، کوین هایی با هزاران صفر بعد از اعشار و شروع کار با پنکیک سواپ، اسم همشونم یا سگ داره یا الون یا شیبا

Captive

لایک‌ها
16,664

septemer

Registered User
لایک‌ها
368

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
.
Minimum amount per deposit: 0.02. Assets less than min. amount will NOT be credited until the total sum of deposit reaches the minimum amount.

باید باز اتریوم ارسال کنید که جمع ارسالی 0.02 بشه، بعد اتومات ادد میشه.
ممنون.
متن ما متفاوته.
ننوشته تا رسیدن به مینیمم.
نوشته کلا میپره
Screenshot_20211105-235356_CoinEx.jpg

Captive

لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664
نوشته Refundable نیست، یعنی قابل برگشت نیست نه اینکه میپره، شما اون مقداری که نیاز هست را ارسال کنید ادد میشه 99.999999%

البته نوشته:

or non ETH deposit

یعنی مثلا لایت کوین بزنید به این آدرس ( میپره ) ولی در ارتباط با مشکل شما به همون روشی که گفتم عمل کنید درست میشه.

Captive

لایک‌ها
16,664
اگر به کوینی که میخرید اعتماد دارید، حدالامکان سعی کنید هیچوقت نفروشیدش تا به نتیجه برسه.

1636179880286.png

آن کسی را تصور کنید که بعد از 4 سال هودل کردن در ناحیه ی مشکی رنگ اقدام به فروش کرده.

بالا