• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
احساس میکنم مسخرم کردی :D :D :D
جسارت نمیکنم
بیشتر منظورم این بود که خیلی خیلی حوصله و صبر روی این ارزها میخواد تا سود خوبی بدن. البته اگر سرمایه بالا باشه ارزهای این شکلی به نظر منم در اولویت هستند ولی برای سرمایه پایین روی این ارزها یکم سخته یعنی سود خوبی نمیشه گرفت.
از یه زاویه هم نگاه کنی ارزهات بز سرگله اش بیت هست هر وری بره با 1-2 درصد اختلاف بقیه هم دنبالشن.

بازم استاد خودتونید و تجربه و عملکرد شما بالاتره.

morimr

Registered User
لایک‌ها
392

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
جسارت نمیکنم
بیشتر منظورم این بود که خیلی خیلی حوصله و صبر روی این ارزها میخواد تا سود خوبی بدن. البته اگر سرمایه بالا باشه ارزهای این شکلی به نظر منم در اولویت هستند ولی برای سرمایه پایین روی این ارزها یکم سخته یعنی سود خوبی نمیشه گرفت.
از یه زاویه هم نگاه کنی ارزهات بز سرگله اش بیت هست هر وری بره با 1-2 درصد اختلاف بقیه هم دنبالشن.

بازم استاد خودتونید و تجربه و عملکرد شما بالاتره.

خواهش میکنم

حقیقت من بیشتر Safe assets کار میکنم که خب بیت و اتر تا اینجای کار خوب بودن ولی بقیه اذیت کردن، صحبت شما هم کاملا درسته عزیز

امیدوارم در بازار خرسی آینده اشتباهاتی که قبلا داشتم رو تکرار نکنم.

فک کردم این حست فقط نسبت به منه نگو کلا این حسو داری
نترس عشقم ما دوست داریم بدو بغل عمویی :cool:

چی شد؟ خونه خریدی؟

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
حقیقت من بیشتر Safe assets کار میکنم
زود تند سریع انقلابی توضیح بده این چیه :D

چی شد؟ خونه خریدی؟
آره یه دونه چندین ماه بود تو کفش بودم اونم فروش نمیرفت خونش خوب بودا طرف میگفت بازار خوابیده هیچکسی خونه نمیخره منم نامردی نکردم :p یه تخفیف خوب گفتم بده مجبور بود فروخت
فقط نمیدونم چرا احساس عذاب وجدان دارم که چرا طرف نیاز داشت منم سو استفاده کردم قیمت کمتر گرفتم :confused:

Captive

لایک‌ها
16,664
زود تند سریع انقلابی توضیح بده این چیه :D

دارایی های ایمن

آره یه دونه چندین ماه بود تو کفش بودم اونم فروش نمیرفت خونش خوب بودا طرف میگفت بازار خوابیده هیچکسی خونه نمیخره منم نامردی نکردم :p یه تخفیف خوب گفتم بده مجبور بود فروخت
فقط نمیدونم چرا احساس عذاب وجدان دارم که چرا طرف نیاز داشت منم سو استفاده کردم قیمت کمتر گرفتم :confused:

چون دیدم کمین کردی برای ورود گفتم پول خونه رو تبدیل به سگ و گربه نکنی یه وقت : ))

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
دارایی های ایمن
دقیقا عین پاسخ همون مسئولا کوتاه و مختصر :D
چون دیدم کمین کردی برای ورود گفتم پول خونه رو تبدیل به سگ و گربه نکنی یه وقت : ))
من مثل یه گرگ بیت کوین دیده همیشه تو کمینم اگه دوباره برسه به مثلا 30 هزار خونمو که میفروشم هیچی کلیه هامو هم میفروشم یه مدت میرم دیالیز تا دوباره برگرده 60 دوتا کلیه آک بخرم بزارم جاش :p:cool:

Maans

Registered User
لایک‌ها
179
دارایی های ایمن

عزیز نظرتون در مورد سال میلادی جدید چیه؟ الان همه حرف از بیت 100 و 200 هزاری میزنن، خب اگر اینجور باشه که نباید فروخت؟ حالا رو 70 یا 80 فروختیم و بازار بر نگشت چی؟ نمیدونم چیکار باید کرد نظر شما چیه

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
عزیز نظرتون در مورد سال میلادی جدید چیه؟ الان همه حرف از بیت 100 و 200 هزاری میزنن، خب اگر اینجور باشه که نباید فروخت؟ حالا رو 70 یا 80 فروختیم و بازار بر نگشت چی؟ نمیدونم چیکار باید کرد نظر شما چیه
هیچوقت دیگه این حرفو تکرار نکن باشه؟ بیت اول باید بیاد دوباره رو 30 هزار و بعد بره 200 هزار :(

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
هیچوقت دیگه این حرفو تکرار نکن باشه؟ بیت اول باید بیاد دوباره رو 30 هزار و بعد بره 200 هزار :(

به 30 گیر دادیا، حواست باشه مثه اینهایی نشی که هنوز اردر خرید 20 هزارشون فعاله 😁

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
به 30 گیر دادیا، حواست باشه مثه اینهایی نشی که هنوز اردر خرید 20 هزارشون فعاله 😁
اخه محسن جان خاطره بدی دارم ازش وقتی رو 56 بود فکر کنم فروردین بود گفتم خوب دیگه نمیشه خرید میخواستم ماشینمو بفروشم خانومم نزاشت گفت میفروشی میخری میاد پایین بی ماشین میمونیم ولی خودش طلا فروخت گفت برام اتریوم بخر هنوزم نمیخواد بفروشه معلوم نیست تو این دوس موستاش تو اینستا کی گفته میرسه 1 میلیون دلار گیر داده رسید اونجا میفروشم :LOL: ای خدا لعنت کنه این پیجای اینستارو طرف حتی به بیت کوین میگه بیت کوییییین 800 کا فالور داره ملتو بدبخت کرده با این بیت 1 میلیون دلاری :sneaky:
حتی یه نفر مشورت خواست نزدیک 4 میلیارد میخواست بخره گفتم نخر موقع خوبی نیست خطریه
خلاصه یهو اومد رو 29 و 30 که گفتم داره میاد پایین اون موقع هم نخریدم این دوستمم گفت منم نمیخرم
که یهو اومد بالا دوباره
این 30 افتاده تو سرم اذیت میکنه فکر کن اگه ماشینو فروخته بودم الان دوتا ازهمین ماشین صفرشو میخریدم :confused: یا همین دوستم 4 میلیاردش الان شده بود 8 میلیارد
واس همین دوس دارم برسه 30 بهشون بگم بیا اینم 30 حالا بخرید :p

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام
Quickswap رو نمیشه به تراست والت متصل کرد؟
با متاماسک اصلا حال نمیکنم😬

Captive

لایک‌ها
16,664

عزیز تو بازار سرمایه اگر بخواهیم به این توجه کنیم که " همه " چی میگن که کلاهمون پس معرکه هست، من جوابی که قبلا به آقای morimr دادم رو به شما هم میگم:

اگر تویِ سود هستید حتما از قبل 80ک شروع کنید و به صورت پله ای بفروشید، اینکه بفروشید بره بالا خیلی بهتره تا نفروشید و بریزه.

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
bitorbit هنوز لیست نشده این دو سه روزه لیست میشه . بررسی کنید . خودم نخریدم و نمیخرم چون ارزهای دیگه زیاد خریدم
خرید 59 سنت فروش 1.09 دلار - پول اضافی نداشتم فقط 50 دلار خریدم :rolleyes:

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام
Quickswap رو نمیشه به تراست والت متصل کرد؟
با متاماسک اصلا حال نمیکنم😬
کسی نمیدونه این میشه یا نه؟
میخوام blok رو بخرم ولی از کوکوین نمیخوام
............
تو متامسک باید با polygan خرید حتما ؟

Captive

لایک‌ها
16,664

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
مقداری شت کوین shiborg ابتیاع شد . نرخ خرید 0.00000003168 - یه مقدار اطلاعات می دم ولی اصلا توصیه به خرید نمی کنم مگه اینکه قید پولی که اینجا می زارین را زده باشین :rolleyes:
حدودا یک هفته هست اومده
اعضای کانال تلگرام : نوزده هزار ممبر
فالوور توییتر : 18 هزار فالوور
سی هزار دلار هزینه تبلیغات توی دکس تولز کردن (من تبلیغاتشون را ندیدم اما توی گروه و یه کانال یوتیوب شنیدم )
مارکت کپ فعلی : 32 میلیون دلار

بالا