Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
خیلی به صبر و حوصلتون غبطه میخورم.
احساس میکنم مسخرم کردی
خیلی به صبر و حوصلتون غبطه میخورم.
جسارت نمیکنماحساس میکنم مسخرم کردی
بعضی مواقع احساس میکنم شوخی میکنی :دی
فک کردم این حست فقط نسبت به منه نگو کلا این حسو داریاحساس میکنم مسخرم کردی
جسارت نمیکنم
بیشتر منظورم این بود که خیلی خیلی حوصله و صبر روی این ارزها میخواد تا سود خوبی بدن. البته اگر سرمایه بالا باشه ارزهای این شکلی به نظر منم در اولویت هستند ولی برای سرمایه پایین روی این ارزها یکم سخته یعنی سود خوبی نمیشه گرفت.
از یه زاویه هم نگاه کنی ارزهات بز سرگله اش بیت هست هر وری بره با 1-2 درصد اختلاف بقیه هم دنبالشن.
بازم استاد خودتونید و تجربه و عملکرد شما بالاتره.
فک کردم این حست فقط نسبت به منه نگو کلا این حسو داری
نترس عشقم ما دوست داریم بدو بغل عمویی
زود تند سریع انقلابی توضیح بده این چیهحقیقت من بیشتر Safe assets کار میکنم
آره یه دونه چندین ماه بود تو کفش بودم اونم فروش نمیرفت خونش خوب بودا طرف میگفت بازار خوابیده هیچکسی خونه نمیخره منم نامردی نکردم یه تخفیف خوب گفتم بده مجبور بود فروختچی شد؟ خونه خریدی؟
زود تند سریع انقلابی توضیح بده این چیه
آره یه دونه چندین ماه بود تو کفش بودم اونم فروش نمیرفت خونش خوب بودا طرف میگفت بازار خوابیده هیچکسی خونه نمیخره منم نامردی نکردم یه تخفیف خوب گفتم بده مجبور بود فروخت
فقط نمیدونم چرا احساس عذاب وجدان دارم که چرا طرف نیاز داشت منم سو استفاده کردم قیمت کمتر گرفتم
دقیقا عین پاسخ همون مسئولا کوتاه و مختصردارایی های ایمن
من مثل یه گرگ بیت کوین دیده همیشه تو کمینم اگه دوباره برسه به مثلا 30 هزار خونمو که میفروشم هیچی کلیه هامو هم میفروشم یه مدت میرم دیالیز تا دوباره برگرده 60 دوتا کلیه آک بخرم بزارم جاشچون دیدم کمین کردی برای ورود گفتم پول خونه رو تبدیل به سگ و گربه نکنی یه وقت : ))
عزیز نظرتون در مورد سال میلادی جدید چیه؟ الان همه حرف از بیت 100 و 200 هزاری میزنن، خب اگر اینجور باشه که نباید فروخت؟ حالا رو 70 یا 80 فروختیم و بازار بر نگشت چی؟ نمیدونم چیکار باید کرد نظر شما چیهدارایی های ایمن
چون دیدم کمین کردی برای ورود گفتم پول خونه رو تبدیل به سگ و گربه نکنی یه وقت : ))
هیچوقت دیگه این حرفو تکرار نکن باشه؟ بیت اول باید بیاد دوباره رو 30 هزار و بعد بره 200 هزارعزیز نظرتون در مورد سال میلادی جدید چیه؟ الان همه حرف از بیت 100 و 200 هزاری میزنن، خب اگر اینجور باشه که نباید فروخت؟ حالا رو 70 یا 80 فروختیم و بازار بر نگشت چی؟ نمیدونم چیکار باید کرد نظر شما چیه
هیچوقت دیگه این حرفو تکرار نکن باشه؟ بیت اول باید بیاد دوباره رو 30 هزار و بعد بره 200 هزار
اخه محسن جان خاطره بدی دارم ازش وقتی رو 56 بود فکر کنم فروردین بود گفتم خوب دیگه نمیشه خرید میخواستم ماشینمو بفروشم خانومم نزاشت گفت میفروشی میخری میاد پایین بی ماشین میمونیم ولی خودش طلا فروخت گفت برام اتریوم بخر هنوزم نمیخواد بفروشه معلوم نیست تو این دوس موستاش تو اینستا کی گفته میرسه 1 میلیون دلار گیر داده رسید اونجا میفروشم ای خدا لعنت کنه این پیجای اینستارو طرف حتی به بیت کوین میگه بیت کوییییین 800 کا فالور داره ملتو بدبخت کرده با این بیت 1 میلیون دلاریبه 30 گیر دادیا، حواست باشه مثه اینهایی نشی که هنوز اردر خرید 20 هزارشون فعاله
عزیز نظرتون در مورد سال میلادی جدید چیه؟ الان همه حرف از بیت 100 و 200 هزاری میزنن، خب اگر اینجور باشه که نباید فروخت؟ حالا رو 70 یا 80 فروختیم و بازار بر نگشت چی؟ نمیدونم چیکار باید کرد نظر شما چیه
خرید 59 سنت فروش 1.09 دلار - پول اضافی نداشتم فقط 50 دلار خریدمbitorbit هنوز لیست نشده این دو سه روزه لیست میشه . بررسی کنید . خودم نخریدم و نمیخرم چون ارزهای دیگه زیاد خریدم
کسی نمیدونه این میشه یا نه؟سلام
Quickswap رو نمیشه به تراست والت متصل کرد؟
با متاماسک اصلا حال نمیکنم
واقعی هست یا فتوشاپ؟ یا آرزوی CZ!؟
واقعی هست یا فتوشاپ؟ یا آرزوی CZ!؟
واقعا بایننس اوکی بشه ما ایرانی ها راحت میشیم از صرافیهای مذخرف و استرسمون کم میشه