تو این بازار باید صبور باشی وگرنه همین وضع برای همه هست .اگه تو زندگیتون فکر کردید خیلی بد شانسید سریع یاد من بیفتید
خریدم ارزون شد الان که نقد شدم گرون شد ...
این شدت بدشانسی در هیچ کجای جهان شناخته شده نیست
کارمزد قبلی 50 دلار کارمزد فعلی 215 دلارسلام . مقدار ارز RDT داشتم می خواستم توی یونی سواپ تراست ولت تبدیل به ارز DAI کنم . کارمزد اتریوم معادل 52 دلار کسر شد اما هیچ تبدیلی صورت نگرفت . علتش چیه ؟ باید حتما به اتریوم تبدیلش می کردم به جای دای؟
اینارو ازکجا میشه خرید؟ تو بایننس میشه خرید؟دوستان دوست داشتید یه نگاه به توکن تازه عرضه شده ZAM بندازید.
امروز با قیمت حدود 13 سنت شروع کرد، توی کوین مارکت کپ اشتباها بالاترین قیمت امروز رو 21 میلیون دلار زده
پ.ن: قیمت فعلی حدود 57 سنت.
چی خریدیbitorbit هنوز لیست نشده این دو سه روزه لیست میشه . بررسی کنید . خودم نخریدم و نمیخرم چون ارزهای دیگه زیاد خریدم
بایننس نه، تازه امروز توی پنکیک لیست شده و قراره چند روز دیگه توی یونی و گیت هم لیست بشه.اینارو ازکجا میشه خرید؟ تو بایننس میشه خرید؟
مرسیبایننس نه، تازه امروز توی پنکیک لیست شده و قراره چند روز دیگه توی یونی و گیت هم لیست بشه.
مرسی
خوب این پنکیک چیه صرافیه ؟
شبیه اسم این کرم هایی هست که زنا میزنن به صورت
صرافی غیرمتمرکزه.مرسی
خوب این پنکیک چیه صرافیه ؟
شبیه اسم این کرم هایی هست که زنا میزنن به صورت
مرسی
آدرسشو میگین سرچ کردم خیلی اومد
طبق تجربه یکساله خودم در ترید کریپتو با هولد کردن سود بیشتری نسیبت میشه در مقایسه با ترید کردنیه ارزی که خیلی وقت بود نگهش داشته بودم ولی تو ریزش قبلی بیت خیلی ریزش کرد altura بود که متاسفانه فک کردم مثل بقیه شت کوین محسوب میشه و بعد فرختنش الان روزی 30 درصد مثبت میخوره و دقیقا این سه ماه 80 برابر شده باورم نمیشه هی افسوس میخورم که اگه نگه داشته بودم برام کافی بود سود میلیاردی میکردم باهاش حیف .
بنظرم اون ارزایی که خریداری میشه بهترین راهکار هولد کردنه و حداقل یکیشون اینجور رشدی داشته باشه جبران تمام ریزش بقیه ارزها میشه .
البته طبق قانون مورفی اگه یه ارز رو نگه داری اون نمیره بالا اونی که نخریدی یا فروختی میره بالا
این خبر فوق العاده مثبتی هست بایید قیمت قشنگ بچسبه به 100k الان!مشاهده پیوست 1267169
این یعنی اگر کسی پول لازم شد مجبور نیست بیت کوینش رو بفروشه، میتونه وثیقه بذاره و تا 1 میلیون دلار وام بگیره.