نه حضوری بودشما چیزی مثل قرارداد کاغذی هم قبل از نقل و انتقال نوشتین ؟ و اینکه ارز رو به ادرسی که خواستن بهشون انتقال دادین یا اینکه دسترسی کیف پولتون رو بهشون دادین ؟
دسترسی کیف پول؟ من به خودمم میخوام دسترسی بدم اول خودمو احراز هویت میکنم
نه حضوری بودشما چیزی مثل قرارداد کاغذی هم قبل از نقل و انتقال نوشتین ؟ و اینکه ارز رو به ادرسی که خواستن بهشون انتقال دادین یا اینکه دسترسی کیف پولتون رو بهشون دادین ؟
اره اگه تیکه تیکه و مبلغ پایین باشه کاری ندارن این مدلی تراکنش حساب هم بالا میره و دیگه مشکلی ندارهالان اگر 400 تومن 400 تومن با فاصله بریزم یک حساب بهتره یا همین مبلغ پخش کنم به حساب هایی دیگه؟
داستانییی شدا. االبته من یک چیزایی میدونستم چندین حساب رفتم باز کردم ولی همشون بدون تراکنش هستد یا برایی 10 سال بیشه بدون گردش.اره اگه تیکه تیکه و مبلغ پایین باشه کاری ندارن این مدلی تراکنش حساب هم بالا میره و دیگه مشکلی نداره
ولی بالا هم گفتم شما فکر کن یه حساب تو یه سال 10 میلیون هم تراکنش نداشته یهو 1 میلیارد بیاد شک نباید کرد؟
عزیز الان دیگه همه 5 6 تا حساب دارن، شما خیلی راحت روزی 100 تومن بریز تو هر حسابت، حالا اگر مال نزدیکانتم بود که چه بهتر، خیال خودتم راحت کن، تو 10 روز تا 2 3 میل جابجا میشه دیگهداستانییی شدا. االبته من یک چیزایی میدونستم چندین حساب رفتم باز کردم ولی همشون بدون تراکنش هستد یا برایی 10 سال بیشه بدون گردش.
همین کارو میکنم ولی بچه ها اینجا گفتم هر مبلغی گیر میدن اگر قبلا بدون تراکنش بوده این یک مقدار ترسناک شد !عزیز الان دیگه همه 5 6 تا حساب دارن، شما خیلی راحت روزی 100 تومن بریز تو هر حسابت، حالا اگر مال نزدیکانتم بود که چه بهتر، خیال خودتم راحت کن، تو 10 روز تا 2 3 میل جابجا میشه دیگه
داستانییی شدا. االبته من یک چیزایی میدونستم چندین حساب رفتم باز کردم ولی همشون بدون تراکنش هستد یا برایی 10 سال بیشه بدون گردش.
نه اون مشکلی نداره من حساب تازه باز شده هم بهش 80 تومن زدم چیزی نشدهمین کارو میکنم ولی بچه ها اینجا گفتم هر مبلغی گیر میدن اگر قبلا بدون تراکنش بوده این یک مقدار ترسناک شد !
کاری نمیشه کرد؟
مگه میشه وارد نکرده باشی و حساب باز کرده باشی ! پسورد تریدینگ جزو موارد اجباری افتتاح حساب هستی فامیلی دارم با ایپی ایرانی داخل صرافی کوکویین ثبت نام کرده 20 دلارم زده داخلی الان ی پورد میخوارد تریدینگ پسپورد ...اون چیه میگه من واردش نکردم از اول اومده...؟
مگه میشه وارد نکرده باشی و حساب باز کرده باشی ! پسورد تریدینگ جزو موارد اجباری افتتاح حساب هست
خب گزینه forgot trading password بزنه ببینه چی میگهاره منم بهش میگم میگه از اول بوده
برا تغیر پس دیگه مره برا احراز هویتخب گزینه forgot trading password بزنه ببینه چی میگه
عزیز اگر اشتباه نکنم شما خودت یک بار فراموشی رمز رو زدی، الان این 3 تا باکس که اومده اولی میگه رمز قدیمی رو بزن، دومی باید رمز جدیدی وارد کنی که شامل حروف بزرگ و کوچک و عدد و شکل باشه، سومی هم دوباره باید رمز جدید رو بزنی تا کانفرم بشهمشاهده پیوست 1266774 دوستان اون بالا چی نوشته ی راهنمایی میکنین؟ حسابش مسدود شده؟ کاری نمیشه کرد؟
برای برداشت هم تریدینگ پسورد میخواد ؟ فکر نکنمی فامیلی دارم با ایپی ایرانی داخل صرافی کوکویین ثبت نام کرده 20 دلارم زده داخلی
آره برای برداشت هم تریدینگ پسورد میخواد.برای برداشت هم تریدینگ پسورد میخواد ؟ فکر نکنم
اره میخوادبرای برداشت هم تریدینگ پسورد میخواد ؟ فکر نکنم