• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
این 2 تا مقاله هم احتمالا به دردتون بخوره، کامنت هاش رو هم بخونید، البته همانطور که دوستمون گفتند کلا روت کردن از لحاظ امنیتی کار درستی نیست.

کد:
https://insights.samsung.com/2021/04/15/what-are-the-security-risks-of-rooting-your-smartphone-2/
https://www.gsm.ir/news/show/29255/-5-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%AA-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C/

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
درود برهمگی.
توی نمودار تکنیکال اخرین کندل چه ساعتی در طول روز بسته میشه که فرداش بازم کندل جدید ساخته بشه؟ساعت بوقت ایران.

Captive

لایک‌ها
16,664

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721
دوستان صرافی درست حسابی که مثل بایننس مشکل احراز هویت نداشته باشه چی پیشنهاد میکنین

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
منم ۲۱۰۰ تا از ۲۰۱۷ تو بیترکس دارم از پارسال فهمیدم ولی نتونستم بردارم😭😭
البته بیترکس یه فرصتی داد دو سال پیش برای خروج که من کوانتوم داشتم که خارج کردم ولی نمیدادم مهم نبود چون دیگه ارزش پولمون از 200 میلیون به 8 میلیون رسید ولی این داج رو اونموقع شاید 115000 تاشو به نظرم حدود 80 الی 100 هزار تومن خریدم که 45000 تا تهش نگه داشتم و والته یه مدت تخته شد فعال نبود منم بیخیال شدم که باز دیدم والته وصل شده چند سالیه و من خبر ندارم الانم مجبور شدم وی پی اس بگیرم تا همه بلوکها رو دانلود کنم که بتونم مبلغ رو انتقال بدم چون ارزششو داره

2017 هم یه زیر خاکی پیدا کردم بیتکانکت بود اسمش که تو 13 سنت من وارد شده بودم کمتر از 1 سال شده بود حدود 400 دلار بعدم صفر شد رفت البته فروختمش همونموقعرو 270 دلار

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
:ROFLMAO::ROFLMAO:
نه بابا از خدامه همه با هم سود کنیم از این وضعیت خلاص بشیم نگفتم یه وقت کسی نره بگیره بعد ضرر کنه بیفته گردن ما
ارز metahero هست اگر هم کسی خواست بخره در موردش تحقیق کنه
کوکوین لیست شد

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان صرافی درست حسابی که مثل بایننس مشکل احراز هویت نداشته باشه چی پیشنهاد میکنین

تقریبا همه جا ایران تحریم هست، اما بعضی از صرافی ها مثل کوکوین و... میشه با تغییر آی پی از طریق روش های امن حساب باز کرد، منتهی اگر به هر دلیلی احراز هویت بخوان به مشکل میخورید.

سایت کوینکس هم هست که با ایران مشکلی نداره ولی از لحاظ اعتبار و آپ تایم بودنشون همیشه مورد انتقاد بوده.

Last edited:

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
دوستان کسی دقت کرده دقیقا از چه ساعتی بوقت ما قیمت(بیت کوین)بسته میشه و روزه بعدش چه ساعتی قیمت باز میشه؟منظورم اینه کندله امروز چه ساعتی بسته میشه و دیگه تغییر نمیکنه و کندل فردا چه ساعتی باز میشه درday trade

Last edited:

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
دوستان کسی دقت کرده دقیقا از چه ساعتی بوقت ما قیمت(بیت کوین)بسته میشه و روزه بعدش چه ساعتی قیمت باز میشه؟منظورم اینه کندله امروز چه ساعتی بسته میشه و دیگه تغییر نمیکنه و کندل فردا چه ساعتی باز میشه درday trade
عزیز خودتون میتونید ساعت چارت رو تنظیم کنید و چک کنید چه تایمی بسته میشه
برای من با ساعت ایران 3.5 صبح بسته میشه ساعت چارت روی ساعت ایران ست شده

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
دوستان مبالغ درشت کریپتو رو چطور میشه تبدیل به ریال کرد ؟ فروش حجم بالا باید حضوری باشه ؟ صرافی بهتره یا فروش به شخص؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دقیقا ساعت 3:30 بامداد کندل روزانه بسته میشه. کریپتو بازار 24 ساعته ست مثل بازار سهام (مثلا بورس ایران) نیست که بگیم دیگه تغییر نمیکنه، به محض بسته شدن کندل روز قبل، کندل جدید ایجاد میشه و تغییر میکنه.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه جورایی آره چون سوالشون مربوط میشه به امنیت در بازار کریپتو :D ایشون میخواهند از طریق گوشی ترید و احتمالا کیف پول نصب کنند.

پ.ن: خیریتی بود که پای شما هم به این بخش باز بشه :دی
اهان از اون لحاظ!
تشکر از شما کپتیو جان .

اره خب با گوشی ترید انجام میدیم .
روت فکر میکنم اون قضایای امنیتی گوشی رو بشکنه
البته بازم مطمئن نیستم .
شما اطلاعی دارید ؟
لطف میکنید در اختیارم بذارید ؟
شما هر نوع دستگاه رو که قفل محافظش رو بشکنید امنیت ش ضعیف میشه....چه ایفون رو جیل بریک کنید چه اندروید رو روت کنید چه ps4 رو هک کنید فرق نداره....با اینکار در واقع یه حفره در لایه امنیتی ایجاد میشه که شما به عنوان کاربر مثلا روت میکنید و فلان دستکاری رو انجام میدید رو گوشی ولی خب اون حفره امنیتی هم سرجاش هست دیگه...باز هست و قابل استفاده ...حالا چه شما که کاربر خود گوشی هستید ازش استفاده کنید چه یه هکر از راه دور فرق نداره...در هر حالت حفره موجوده....

حالا بحث در اینجا هست که به عنوان یک کاربر عادی و بدون اطلاع از سازو کار امنیتی و مواردی که باید رعایت کنید میاید روت میکنید یا یه نفری هستید که دقیقا میدونید دارید چیکار میکنید....

اگر کاربر عادی هستید و هر نوع apk ای دستتون برسه نصب میکنید و هر بازاری باشه برای اندروید سر میزنید و از این و اون هم تا میتونید با بلوتوث و وای فای فایل های محتلف میگیرید و هر نوع سایتی ممکنه با مرورگر گوشی برید و خلاصه کلا کاری به هیچی ندارید بله کاملا امکان دارد مشکل پیدا کنید. توصیه میکنم روت نکنید در این صورت/

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
کسی از ارز PING(SONAR) اطلاعاتی داره . قیمت الانش 0.008992 دلار هست . پروژه ش هم برای کمک به تریدرهاست ولی نمی دونم دقیقا چطور به تریدرها کمک می کنه . توی گروه ایرانیش که اکثر مدیرهاش علارغم کم شدن قیمتش با وجود اومدن فانداهای مثبت باز هم فاز مثبت می دن و می گن اگه قیمتش به یک دلار برسه تا ده دلار هم راحت می بینه :rolleyes: می گن صرافی گیت با داشتن 84 میلیون واحد از این ارز داره جلوی رشد قیمتش را می گیره :rolleyes: اعضای تلگرام گروه فارسیش که خیلی کمه و هنوز به هزار تا هم نرسیدن :rolleyes: اگه ادعاهایی که می کنند درست از آب در بیاد با هزار دلار می شه سود میلیون دلاری ازش گرفت ولی من که خیلی نسبت به این پروژه مشکوک هستم . راهی هست بشه بهش اطمینان کرد ? :rolleyes:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اهان از اون لحاظ!

شما هر نوع دستگاه رو که قفل محافظش رو بشکنید امنیت ش ضعیف میشه....چه ایفون رو جیل بریک کنید چه اندروید رو روت کنید چه ps4 رو هک کنید فرق نداره....با اینکار در واقع یه حفره در لایه امنیتی ایجاد میشه که شما به عنوان کاربر مثلا روت میکنید و فلان دستکاری رو انجام میدید رو گوشی ولی خب اون حفره امنیتی هم سرجاش هست دیگه...باز هست و قابل استفاده ...حالا چه شما که کاربر خود گوشی هستید ازش استفاده کنید چه یه هکر از راه دور فرق نداره...در هر حالت حفره موجوده....

حالا بحث در اینجا هست که به عنوان یک کاربر عادی و بدون اطلاع از سازو کار امنیتی و مواردی که باید رعایت کنید میاید روت میکنید یا یه نفری هستید که دقیقا میدونید دارید چیکار میکنید....

اگر کاربر عادی هستید و هر نوع apk ای دستتون برسه نصب میکنید و هر بازاری باشه برای اندروید سر میزنید و از این و اون هم تا میتونید با بلوتوث و وای فای فایل های محتلف میگیرید و هر نوع سایتی ممکنه با مرورگر گوشی برید و خلاصه کلا کاری به هیچی ندارید بله کاملا امکان دارد مشکل پیدا کنید. توصیه میکنم روت نکنید در این صورت/
چ‌ ربطی به موضوع تایپیک داشت؟در صورت تکرار بن خواهید شد

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یعنی به معنای واقعی هرچی ما داریم رشد نمیکنه !!
haha.gif

همه کوینها تو این یه مدت که بازار خوب شده تکون خوردن ولی پنکیک و یونی انگار کلا تو یه فاز دیگه هستن !
simkesh.gif

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
یعنی به معنای واقعی هرچی ما داریم رشد نمیکنه !!
haha.gif

همه کوینها تو این یه مدت که بازار خوب شده تکون خوردن ولی پنکیک و یونی انگار کلا تو یه فاز دیگه هستن !
simkesh.gif
خوب سرمایتو توی توکن های بیشتری بخوابون نه 1-2 تا

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
دوستان مبالغ درشت کریپتو رو چطور میشه تبدیل به ریال کرد ؟ فروش حجم بالا باید حضوری باشه ؟ صرافی بهتره یا فروش به شخص؟
من همین هفته کل موجودیمو نقد شدم و چون مبلغ بالای 1 میلیارد بود حضوری رفتم (نپرس کجا) حتما مبلغ بالا بود حضوری برو چون معتبرترین آنلاین ها هم مبلغ بالا باشه خطرناکه

بالا