• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اتفاقی این پست رو دیدم. سلام گرم بچه های این تاپیک رو به صاحب اون پیج برسون
s046.gif
میگن دروغی که زیاد تکرار بشه تبدیل به باور میشه حکایت من و اون پیج مزخرف بود که اول باور نمیکردم بعد از تکرار زیاد و همخوانی برخی حرفاش به صورت اتفاقی با برخی وقایع داشت تبدیل به باور میشد و این هم تجربه ای شد که فقط گوش به ندای درون خودم بدم و به تجربه خودم اعتماد کنم و دنبال اخبار مزخرف رو نگیرم .
من رو شرمنده نکنید بیشتر .
انسان جایزالخطاست و منم ممکنه گاهی ازم حماقت سر بزنه و منکرش نیستم و تسلیمم
ولی اون سلام گرم رو انصافا رسوندم بهش

و نیز کوین فانتوم و ای آر ان هم به نظرم کیثای خوبی برای هولد هستن .

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
میگن دروغی که زیاد تکرار بشه تبدیل به باور میشه حکایت من و اون پیج مزخرف بود که اول باور نمیکردم بعد از تکرار زیاد و همخوانی برخی حرفاش به صورت اتفاقی با برخی وقایع داشت تبدیل به باور میشد و این هم تجربه ای شد که فقط گوش به ندای درون خودم بدم و به تجربه خودم اعتماد کنم و دنبال اخبار مزخرف رو نگیرم .
من رو شرمنده نکنید بیشتر .
انسان جایزالخطاست و منم ممکنه گاهی ازم حماقت سر بزنه و منکرش نیستم و تسلیمم
ولی اون سلام گرم رو انصافا رسوندم بهش

و نیز کوین فانتوم و ای آر ان هم به نظرم کیثای خوبی برای هولد هستن .

این چه حرفیه، صرفا خواستم سلام گرم بهش رسونده بشه وگرنه شما که فقط نقل قول کرده بودید، با سپاس از شما
978.gif

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
این کوین مارکت کپ چند روزه ترکیده، هر یکی دو ساعت یه بار داون میشه، از بایننس بعیده.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه مقدار از کاردانوهامو انتقال دادم به استخر MELD توی ISPO ش شرکت کنم ببینیم چی میشه.
اگه کاردانو استیک میکنید یه تحقیق راجب به MELD کنید اگه به نظرتون خوب بود میتونید استیک کنید (ماکزیمم تا 8 دسامبر) و بعدش بسته به اونقدری که کاردانو استیک کردید MELD بهتون میده.

اگه استیک نکردید تا الان، دیگه استیک نکنید چون استخرها پر شده و جایزه فقط به کسانی داده میشه که قبل از 27 اکتبر استیک کردن.
FCvDyMNXIAIO1qj.jpg

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
و دوستانی که دات دارن و قصد استیک دارن میتونن یه نگاهی به این پروژه بندازن، بزودی امکان اینکه دات استیک کنید و بجاش توکنش رو بگیرید (که به نظر آینده دار هست) فراهم میشه.

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
یه سئوال راجب معاملات اسپات در بایننس.استاپ لیمیت رو میشه بتنهایی بست؟ یا حتما اول باید لیمیت ببندیم بعد اسپات لیمیت؟در کل ایا اسپات لیمیت و لیمیت در اسپات جداهستند یا بهم وابسته اند؟

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
یه سئوال راجب معاملات اسپات در بایننس.استاپ لیمیت رو میشه بتنهایی بست؟ یا حتما اول باید لیمیت ببندیم بعد اسپات لیمیت؟در کل ایا اسپات لیمیت و لیمیت در اسپات جداهستند یا بهم وابسته اند؟
از ویژگی OCO استفاده کنید

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
از ویژگی OCO استفاده کنید
درسته میدونم ocoکاملتره. اما درمجموع محض یادگیری پرسیدم.کلا خواستم ببینم در اسپات این دو مقوله بهم وابسته اند مثل فیوچرز یا خیر.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
توکن این سریال جدیده خیلی رشد کرده ولی ظاهرا نمیشه فروخت چقدر داره کلاه برداری زیاد میشه
کوین مارکت کپ زده که گزارش از کاربرا اومده که نمیشه فروخت نمیدونم‌ چرا واسه bitup اینو نزده که ۶۰۰ دلار شده تا ۱۰۰۰ هم رفته بود

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
توکن این سریال جدیده خیلی رشد کرده ولی ظاهرا نمیشه فروخت چقدر داره کلاه برداری زیاد میشه
کوین مارکت کپ زده که گزارش از کاربرا اومده که نمیشه فروخت نمیدونم‌ چرا واسه bitup اینو نزده که ۶۰۰ دلار شده تا ۱۰۰۰ هم رفته بود
به نظرم bitup قطعا اسکم هست ! مگه میشه یه کوین در عرض یکی دوساعت از چند سنت به هزار دلار برسه !

پنکیک سواپ هم پایگاهی شده واسه کلاهبردار ها ! هرکی میخواد کلاهبرداری کنه یه توکن و کوین میسازه بعد میبره تو پنکیک
چندصد دلار هم خرج یه سایت یه مقدار تبلیغات تو پلتفرم ها میکنه بعدشم الفرار !

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
امروز یه بک اپ زیر خاکی از داج کوین پیدا کردم تو ژانویه 2015 هفتاد هزار تا داج رو فروختم نمیدونم چ مرگم بوده که اینکارو کردم این مقدار فک کنم 100 هزار تومنم نمیارزید فقط تونستم 45000 تا داج ته حسابم از 2014 که خریدم رو و مونده بود و از یادم رفته بود عاید کنم خوشحالم بابت 45 هزار تا داج یهویی و ناراحت بابت فروش 70 هزار تا از 115000 هزار تا موجودیی که داشتم اونموقع تو والتم البته والت فک کنم دستکم یکی دو روز بشه تا کامل سین بشه تا بتونم این مبلغو سند کنم

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
امروز یه بک اپ زیر خاکی از داج کوین پیدا کردم تو ژانویه 2015 هفتاد هزار تا داج رو فروختم نمیدونم چ مرگم بوده که اینکارو کردم این مقدار فک کنم 100 هزار تومنم نمیارزید فقط تونستم 45000 تا داج ته حسابم از 2014 که خریدم رو و مونده بود و از یادم رفته بود عاید کنم خوشحالم بابت 45 هزار تا داج یهویی و ناراحت بابت فروش 70 هزار تا از 115000 هزار تا موجودیی که داشتم اونموقع تو والتم البته والت فک کنم دستکم یکی دو روز بشه تا کامل سین بشه تا بتونم این مبلغو سند کنم
منم ۲۱۰۰ تا از ۲۰۱۷ تو بیترکس دارم از پارسال فهمیدم ولی نتونستم بردارم😭😭

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
کوینکس وقتی ایمیل میده که نیم ساعتی فیوچرزش از دسترس خارج میشه باید پوزیشنا رو ببندیم یا مشکلی پیش نمیاد؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام .
دوستان اینجا کسی تو کار گوشی هست ؟
این تغییر سریال گوشی برای ریجسترش گوشی رو روت میکنن ؟
یکی از دوستان گوشی همین مدلی اورده قیمتش نسبت به بازار خیلی اوکی هست ولی همین قضیه روت بودن یا نبودن رو نمیدونه
منم برام سواله اگر روت باشه گوشی امنیتش به صفر میرسه احتمالا .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام .
دوستان اینجا کسی تو کار گوشی هست ؟
این تغییر سریال گوشی برای ریجسترش گوشی رو روت میکنن ؟
یکی از دوستان گوشی همین مدلی اورده قیمتش نسبت به بازار خیلی اوکی هست ولی همین قضیه روت بودن یا نبودن رو نمیدونه
منم برام سواله اگر روت باشه گوشی امنیتش به صفر میرسه احتمالا .

@Mazi

استاد مازی متخصص گوشی های روت شده و نشده :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
الان به نظر شما این تاپیک جاش تو ارزهای دیجیتال هست؟!

یه جورایی آره چون سوالشون مربوط میشه به امنیت در بازار کریپتو :D ایشون میخواهند از طریق گوشی ترید و احتمالا کیف پول نصب کنند.

پ.ن: خیریتی بود که پای شما هم به این بخش باز بشه :دی

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
@Mazi

استاد مازی متخصص گوشی های روت شده و نشده :D
تشکر از شما کپتیو جان .
الان به نظر شما این تاپیک جاش تو ارزهای دیجیتال هست؟!
اره خب با گوشی ترید انجام میدیم .
روت فکر میکنم اون قضایای امنیتی گوشی رو بشکنه
البته بازم مطمئن نیستم .
شما اطلاعی دارید ؟
لطف میکنید در اختیارم بذارید ؟

Maans

Registered User
لایک‌ها
179
تشکر از شما کپتیو جان .

اره خب با گوشی ترید انجام میدیم .
روت فکر میکنم اون قضایای امنیتی گوشی رو بشکنه
البته بازم مطمئن نیستم .
شما اطلاعی دارید ؟
لطف میکنید در اختیارم بذارید ؟
روت کردن گوشی باعث از بین رفتن امنیت و لیمیت هایی که سازندگان میزارن میشه
دسترسی به تمامی اطلاعات گوشی به اپليكيشن ها داده میشه یجورایی مثل کامپیوتر هست که سکوریتی رو روی پایین ترین حد میذارین و دیگه سوالی نمیپرسه
اگر از فیلتر شکن برای وبگردی استفاده میکنین ترجیحا غیر رایگان و معتبر باشه و به سایتای متفرقه ورود نکنین و برنامه های مشکوک نصب نکنین چون به تمامی اطلاعات دسترسی دارن و هر تغییری میتونن تو گوشی اعمال کنن، ریسک خیلی بالایی داره.

در کل روت کردن فقط بدرد گوشی های قدیمی میخوره که دیگه آپدیت براشون نمیاد و بخاطر همین کاستوم رام روی گوشی پیاده میشه که از امکانات جدید و بعضا متفاوت استفاده کنن و بعضی از اپ ها نیاز به روت شدن گوشی دارن که ار تمام امکانات استفاده کنن مثل هک های بعضی بازی ها و برنامه ها، دیگه توجیه دیگه ایی نداره که بخواین گوشی رو روت کنین

Last edited:
بالا