همین که من نقد شدم همشون رشد کردن مخصوصا اتریوم یهو فکر کن نزدیک 200 میلیون تو همین چند روز ضرر
یه نفرو بدین من جر جرش کنم اعصابم اروم بشه
من کلا اتر و بیت کار میکنم , به ندرت کوین های دیگه , اونم درصورتیکه مطمئن بشم میتونم از نوسان سود بگیرمخوب سرمایتو توی توکن های بیشتری بخوابون نه 1-2 تا
نمیدونم مشکل منه یا همه این مدلی هستن همش طمع !فروختید دیگه، با سود فروختی کار غیر منطقی هم نکردی... دیگه نباید هر روز نگاهش کنی که.. برو 1-2 سال دیگه بیا باز شروع کن به خرید.
باز خدا رو شکر کن استیبل کوین کاردانو رو نخریدیمن کلا اتر و بیت کار میکنم , به ندرت کوین های دیگه , اونم درصورتیکه مطمئن بشم میتونم از نوسان سود بگیرم
پنکیک و یونی رو از زمان سقوط تابستان دارم و منتظرم از ضرر در بیان تا رد کنم , ولی ظاهرا قرار نیست تکون بخورن !
حکایت ماتیک همین چند روز پیشه !! دو ماه قبل دیدم ماتیک نوسان خوبی داره گفتم یه ریز بخرم و بفروشم ,
رو 1.65 خریدم و تارگت فروشم 2$ بود ولی خریدن همانا و چسبیدن روی 1.5$ همان !
تا پریروز ماتیک روی 1.8 فروختم دیروز 2$ رو زد !!
ریزش کوین هم شاید بد نباشهباز خدا رو شکر کن استیبل کوین کاردانو رو نخریدی
کاردانو رو 2017 خریدم و چندماه قبل این بول مارکت روی 0.09$ فروختم , برای کاردانو باید صبر ایوب داشته باشیباز خدا رو شکر کن استیبل کوین کاردانو رو نخریدی
شنیده بودم سالانه بالای 500 میلیون بیاد تو حساب شخصی بانک ال میکنه بل میکنه!من همین هفته کل موجودیمو نقد شدم و چون مبلغ بالای 1 میلیارد بود حضوری رفتم (نپرس کجا) حتما مبلغ بالا بود حضوری برو چون معتبرترین آنلاین ها هم مبلغ بالا باشه خطرناکه
شنیده بودم سالانه بالای 500 میلیون بیاد تو حساب شخصی بانک ال میکنه بل میکنه!
از این نظر مشکلی نداشتید؟
اینو چند ساله هستش و بهصورت معمولی مشکلی نداره مگه اینکه مثلا حسابت تو کل سال 5 هزار تومن میاد میره و یه دفعه چند میلیارذد بیاد پول بلوکه میشه و باید بری بگی برای چی هستشنیده بودم سالانه بالای 500 میلیون بیاد تو حساب شخصی بانک ال میکنه بل میکنه!
از این نظر مشکلی نداشتید؟
اگر کسی فرضا دلار کاغذی داشته و به جایی غیر از صرافی فروخته چطور باید اثبات کرد !؟معمولا قولنامه سند و ... میبرن که معامله کردیم و پول ازاد میشه
اینو تجربه نداشتم ولی فروش بیت بوده رفیقم به یکی فروخت که طلافروشی داشت ولی طرف با حساب طلافروشی نزرده بود و با حساب دیگه زده بود جفتشون رفتن بانک کارت ملی میگه گرفتن و گفتن معامله کردیماگر کسی فرضا دلار کاغذی داشته و به جایی غیر از صرافی فروخته چطور باید اثبات کرد !؟
من همین هفته کل موجودیمو نقد شدم و چون مبلغ بالای 1 میلیارد بود حضوری رفتم (نپرس کجا) حتما مبلغ بالا بود حضوری برو چون معتبرترین آنلاین ها هم مبلغ بالا باشه خطرناکه
الان اگر 400 تومن 400 تومن با فاصله بریزم یک حساب بهتره یا همین مبلغ پخش کنم به حساب هایی دیگه؟اینو تجربه نداشتم ولی فروش بیت بوده رفیقم به یکی فروخت که طلافروشی داشت ولی طرف با حساب طلافروشی نزرده بود و با حساب دیگه زده بود جفتشون رفتن بانک کارت ملی میگه گرفتن و گفتن معامله کردیم
کاری ندارن چی معامله شده فقط مبدا و مقصد پول مبالغ بالا باید مشخص بشه حتی بعضی موقه ها میبینی میلیارد که هیچی به چند صد میلیون هم گیر دادن که این پول برای چی یهو اومده حسابت