• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
همین که من نقد شدم همشون رشد کردن مخصوصا اتریوم :( یهو فکر کن نزدیک 200 میلیون تو همین چند روز ضرر :(
یه نفرو بدین من جر جرش کنم اعصابم اروم بشه:confused:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
همین که من نقد شدم همشون رشد کردن مخصوصا اتریوم :( یهو فکر کن نزدیک 200 میلیون تو همین چند روز ضرر :(
یه نفرو بدین من جر جرش کنم اعصابم اروم بشه:confused:

فروختید دیگه، با سود فروختی کار غیر منطقی هم نکردی... دیگه نباید هر روز نگاهش کنی که.. برو 1-2 سال دیگه بیا باز شروع کن به خرید.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خوب سرمایتو توی توکن های بیشتری بخوابون نه 1-2 تا
من کلا اتر و بیت کار میکنم , به ندرت کوین های دیگه , اونم درصورتیکه مطمئن بشم میتونم از نوسان سود بگیرم
پنکیک و یونی رو از زمان سقوط تابستان دارم و منتظرم از ضرر در بیان تا رد کنم , ولی ظاهرا قرار نیست تکون بخورن !

حکایت ماتیک همین چند روز پیشه !! دو ماه قبل دیدم ماتیک نوسان خوبی داره گفتم یه ریز بخرم و بفروشم ,
رو 1.65 خریدم و تارگت فروشم 2$ بود ولی خریدن همانا و چسبیدن روی 1.5$ همان !
تا پریروز ماتیک روی 1.8 فروختم دیروز 2$ رو زد !!

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
فروختید دیگه، با سود فروختی کار غیر منطقی هم نکردی... دیگه نباید هر روز نگاهش کنی که.. برو 1-2 سال دیگه بیا باز شروع کن به خرید.
نمیدونم مشکل منه یا همه این مدلی هستن همش طمع !
درسته خیلی با سود هم فروختم الان باز هنوز چک میکنم بازارو میگم همش کاش کاش کاش
اه اعصابمو ریخته به هم

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
دوستان یک سوال مهم.
الان در حال حاظر صرافی ایرانی معتبر برای ریال کردن داریم که بدون احراز هویتی باشه؟
لطفا پخ کنید.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
من کلا اتر و بیت کار میکنم , به ندرت کوین های دیگه , اونم درصورتیکه مطمئن بشم میتونم از نوسان سود بگیرم
پنکیک و یونی رو از زمان سقوط تابستان دارم و منتظرم از ضرر در بیان تا رد کنم , ولی ظاهرا قرار نیست تکون بخورن !

حکایت ماتیک همین چند روز پیشه !! دو ماه قبل دیدم ماتیک نوسان خوبی داره گفتم یه ریز بخرم و بفروشم ,
رو 1.65 خریدم و تارگت فروشم 2$ بود ولی خریدن همانا و چسبیدن روی 1.5$ همان !
تا پریروز ماتیک روی 1.8 فروختم دیروز 2$ رو زد !!
باز خدا رو شکر کن استیبل کوین کاردانو رو نخریدی

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
باز خدا رو شکر کن استیبل کوین کاردانو رو نخریدی
کاردانو رو 2017 خریدم و چندماه قبل این بول مارکت روی 0.09$ فروختم , برای کاردانو باید صبر ایوب داشته باشی
301.gif

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
من همین هفته کل موجودیمو نقد شدم و چون مبلغ بالای 1 میلیارد بود حضوری رفتم (نپرس کجا) حتما مبلغ بالا بود حضوری برو چون معتبرترین آنلاین ها هم مبلغ بالا باشه خطرناکه
شنیده بودم سالانه بالای 500 میلیون بیاد تو حساب شخصی بانک ال میکنه بل میکنه!
از این نظر مشکلی نداشتید؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

شما اگر 100 هزار میلیارد هم که بیاد به حسابتون و از راه درستی باشه مشکلی نداره، فقط اگر مبلغ واقعا خیلی زیاد باشه باید دلیل تراکنش مشخص بشه که خب در حال حاضر فکر نمیکنم نقد کردن بیت کوین مشکلی داشته باشه، مگر اینکه واریز کننده ...

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
اینو چند ساله هستش و بهصورت معمولی مشکلی نداره مگه اینکه مثلا حسابت تو کل سال 5 هزار تومن میاد میره و یه دفعه چند میلیارذد بیاد پول بلوکه میشه و باید بری بگی برای چی هست
معمولا قولنامه سند و ... میبرن که معامله کردیم و پول ازاد میشه
برای من هم نه چون همش خرید و فروش میکنم تراکنش های حسابم زیاده حتی یه بار واسط شدم برای مبلغ 4 میلیارد و 200 اومد و رفت هیچی نشد

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
معمولا قولنامه سند و ... میبرن که معامله کردیم و پول ازاد میشه
اگر کسی فرضا دلار کاغذی داشته و به جایی غیر از صرافی فروخته چطور باید اثبات کرد !؟

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
اگر کسی فرضا دلار کاغذی داشته و به جایی غیر از صرافی فروخته چطور باید اثبات کرد !؟
اینو تجربه نداشتم ولی فروش بیت بوده رفیقم به یکی فروخت که طلافروشی داشت ولی طرف با حساب طلافروشی نزرده بود و با حساب دیگه زده بود جفتشون رفتن بانک کارت ملی میگه گرفتن و گفتن معامله کردیم
کاری ندارن چی معامله شده فقط مبدا و مقصد پول مبالغ بالا باید مشخص بشه حتی بعضی موقه ها میبینی میلیارد که هیچی به چند صد میلیون هم گیر دادن که این پول برای چی یهو اومده حسابت

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
من همین هفته کل موجودیمو نقد شدم و چون مبلغ بالای 1 میلیارد بود حضوری رفتم (نپرس کجا) حتما مبلغ بالا بود حضوری برو چون معتبرترین آنلاین ها هم مبلغ بالا باشه خطرناکه

شما چیزی مثل قرارداد کاغذی هم قبل از نقل و انتقال نوشتین ؟ و اینکه ارز رو به ادرسی که خواستن بهشون انتقال دادین یا اینکه دسترسی کیف پولتون رو بهشون دادین ؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
طبق معمول باز از هایپ بازار جا موندم :|
متاورس چه ترکوند
mana تو دو سه روز سه برابر شد :|

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
اینو تجربه نداشتم ولی فروش بیت بوده رفیقم به یکی فروخت که طلافروشی داشت ولی طرف با حساب طلافروشی نزرده بود و با حساب دیگه زده بود جفتشون رفتن بانک کارت ملی میگه گرفتن و گفتن معامله کردیم
کاری ندارن چی معامله شده فقط مبدا و مقصد پول مبالغ بالا باید مشخص بشه حتی بعضی موقه ها میبینی میلیارد که هیچی به چند صد میلیون هم گیر دادن که این پول برای چی یهو اومده حسابت
الان اگر 400 تومن 400 تومن با فاصله بریزم یک حساب بهتره یا همین مبلغ پخش کنم به حساب هایی دیگه؟

بالا