سلام صبح بخیر
خب اینجا گفتیم که دش 1 دلار از لایت بیشتره و باید اختلافشون بیشتر باشه، پس میشه فعلا لایت رو به دش تبدیل کنیم، الان که این پست رو میذارم دش 15 دلار بیشتر شده، در واقع یعنی الان شما با کمترین ریسک میتونستید تبدیل کنید و الان دوباره لایت بیشتری را داشته باشید.
این correlation ها و موارد خاص رو در کمتر سایت و کانال های پولکی میبینید
مشاهده پیوست 1265838
منم تعجب کردم یعنی اینقدر doge قوی شده جفت ارز میبنده براشدر یک اقدام جالب صرافی Binance جفت معاملاتی SHIB/DOGE را به پلتفرم خود خواهد افزود!
منم تعجب کردم یعنی اینقدر doge قوی شده جفت ارز میبنده براش
مشاهده پیوست 1266931
اطلاعات و پروفیت هایی که این سایت میده چقدر درسته ؟
یوقتایی واقعا تارگتهاش زده میشد
الان نظری داری ؟؟
با 50 تتر توی اسپات باید درصد سودهای بالاتری رو پیدا کنید. با 1-2 درصد سود نهایت 1 دلار احتمالا سود بگیرید یا که بلند مدت یه ارزی رو بگیری به نیت چند برابر شدنشدوستان 50 تتر وارده بایننس کردم اولین معامله رو زدم 1000 دلار بیت کوین رفت بالا. ولی چندان سودی نداشت. چه ارزیو با تتر معامله کنم سوده درست حسابی داشته باشه؟تو61200 بیت خریدم تو 62200 فروختم.
من کلا شیبا ندارم و رفتارشو نمیدونم چجوریه ولی استراتژی کلی من اینجور مواقع فروش نصف و پله ای هستدوستان یه مقداری SHIBA دارم نمیدونم بفروشم یا نه ولی به زودی به پولش نیاز دارم به نظرتون چکار کنم؟
این 96 اتریوم؟؟؟ آخه چرا؟
اگه کسی میدونه چجوری میشه از این nft ها ساخت و به فروش رسوند بگه.
https://arzdigital.com/how-to-create-nft/
صاحب این پانک اشتباه تایپی کرد به جای اینکه پانک رو با ۴۴۴۴ اتر لیست با ۴.۴۴ لیست کرده [emoji16]