Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
الان به نظرت در کدوم فاز هستیم؟
فاز بودن یا نبودن، مسئله این است.
الان به نظرت در کدوم فاز هستیم؟
طبق تجربه یکساله خودم در ترید کریپتو با هولد کردن سود بیشتری نسیبت میشه در مقایسه با ترید کردن
نمونه هایی که شخصا خودم تجربه داشتم و فروختم
دوج 1000 تا خریدم روی 0.003$ که اگر هولد میکردم با فرض قیمت 0.6$ میشد 600$
ماتیک 300 تا خریدم روی 0.07$ که اگر هولد میکردم با فرض قیمت 2.5$ میشد 750$
فقط هولد کردن همین دوتا 1300$ سود میداد ولی من کل سودی که از ترید در یکسال گرفتم 400$ بود !
لذا نتیجه گرفتم بجای ترید روزانه و هفتگی و سودهای 2$ - 5$ - 10$ هولد کنم
دوستان راهنمایی بفرمایید
یه صدتومنی هست میخواستم بیت بخرم /آیا زیر60 میاد ؟ روی چه قیمتی مناسب خرید هست
چرا بیت؟دوستان راهنمایی بفرمایید
یه صدتومنی هست میخواستم بیت بخرم /آیا زیر60 میاد ؟ روی چه قیمتی مناسب خرید هست
چرا بیت؟
چرا اتریوم نه ؟
سبد چطور؟
------------
دوستان نظرتون درباره هولد کاردانو و لایت کوین چیه؟
درکل اگر بخواید هولد کنید چی هولد میکنید؟(چند ساله)
چرا بیت؟
چرا اتریوم نه ؟
سبد چطور؟
------------
دوستان نظرتون درباره هولد کاردانو و لایت کوین چیه؟
درکل اگر بخواید هولد کنید چی هولد میکنید؟(چند ساله)
طبق توصیه دوستان عمل میکنممورد خوبی اشاره کردند، اگر این 100ت شروع خریدتون هست حتما به صورت پله ای و بین چند کوین تقسیم بشه.
الان دیگه به نظر من ( که میتونه اشتباه باشه ) فصل هولد نیست باید به هوش باشید و به موقع بفروشید مخصوصا کسانی که چندین سال هست که هودل کردند، طمع کردن در این مقطع بسیار خطرناک هست ولی اگر تازه وارد شدید میتونید به صورت زیر درصد بندی کنید.
Low risk ( top 10 coins ) 50%
Med risk ( top 100 coins ) 30%
High risk ( s**it coins ) 20%
دقیقا اگه فقط شیب هام را نگه داشته بودم الان سرمایه ام ده برابر بود بدون یک بار ترید و یک دقیقه صرف وقتیه ارزی که خیلی وقت بود نگهش داشته بودم ولی تو ریزش قبلی بیت خیلی ریزش کرد altura بود که متاسفانه فک کردم مثل بقیه شت کوین محسوب میشه و بعد فرختنش الان روزی 30 درصد مثبت میخوره و دقیقا این سه ماه 80 برابر شده باورم نمیشه هی افسوس میخورم که اگه نگه داشته بودم برام کافی بود سود میلیاردی میکردم باهاش حیف .
بنظرم اون ارزایی که خریداری میشه بهترین راهکار هولد کردنه و حداقل یکیشون اینجور رشدی داشته باشه جبران تمام ریزش بقیه ارزها میشه .
البته طبق قانون مورفی اگه یه ارز رو نگه داری اون نمیره بالا اونی که نخریدی یا فروختی میره بالا
اتریوم و دیگر هیچدرکل اگر بخواید هولد کنید چی هولد میکنید؟(چند ساله)
این بازار شدیدا نیاز به حوصله و صبر داره مخصوصا برای کسایی مث من که بیشتر هولدر هستیم1500 دلار + ریزش در یک دقیقه.
این بازار شدیدا نیاز به حوصله و صبر داره مخصوصا برای کسایی مث من که بیشتر هولدر هستیم
همین یه ماه نشده یادتون باشه اینجا پست دادم سولانا فلان شد و فلان
الان قیمتو ببین !!!
البته بی تاثیر نیست اینکه من شانس ندارم همین که نقد میشم بازار میترکه میره بالا
دقیقا این ریزشا برای لیک کردن کاربراس بالاخره باید از یه جایی درامد داشته باشن دیگه ذهنشون واقعا عالی بوده تو این مورد چون نه کلاه برداری حساب میشه نه کسی شاکی میشه که سرمایش دود شد رفتریزش 1500 دلاری و حتی 2500 دلاری در صرافی های دیگه و برگشت به بالای مجدد، بیشتر برای لیکوئید کردن هست.
سولانا هم سود امسالش رو کرده دیگه 50% هم بریزه باز چیزی از ارزش هاش کم نمیشه :دی، الان هم کاردانو همینطوری شده و داره اذیت میکنه ولی احتمال رشدش زیاده.
پ.ن: من نه آدا دارم و نه سولا :دی
ادمین جان پس چی داری یکمی از پرتفوت رو لو بده حداقلریزش 1500 دلاری و حتی 2500 دلاری در صرافی های دیگه و برگشت به بالای مجدد، بیشتر برای لیکوئید کردن هست.
سولانا هم سود امسالش رو کرده دیگه 50% هم بریزه باز چیزی از ارزش هاش کم نمیشه :دی، الان هم کاردانو همینطوری شده و داره اذیت میکنه ولی احتمال رشدش زیاده.
پ.ن: من نه آدا دارم و نه سولا :دی
دقیقا این ریزشا برای لیک کردن کاربراس بالاخره باید از یه جایی درامد داشته باشن دیگه ذهنشون واقعا عالی بوده تو این مورد چون نه کلاه برداری حساب میشه نه کسی شاکی میشه که سرمایش دود شد رفت
پ.ن: من آدا اصلا نمیدونم چیه سولانا هم عیبی نداره فدای یه تار موی کچل منو شما
ادمین جان
پس چی داری یکمی از پرتفوت رو لو بده حداقل
نه به جان ساتوشی و ویتالیک قسم شوخی نیست حقیقته من فقط بیت و اتر و بعضی موقه ها به پیشنهاد یه سریا چیزای دیگه گرفتم مثل سوالاناADA = Cardano
بعضی مواقع احساس میکنم شوخی میکنی :دی
من کی باشم که حالا سبدش مهم باشه :دی ولی اگر بخوام راهنمایی کنم باید بگم که هر کوینی که کمترین رشد رو داشته تو این یک سال من هولدرش هستم
نفرمایید از راهنمایی های شما استفاده میکنیم استادADA = Cardano
بعضی مواقع احساس میکنم شوخی میکنی :دی
من کی باشم که حالا سبدش مهم باشه :دی ولی اگر بخوام راهنمایی کنم باید بگم که هر کوینی که کمترین رشد رو داشته تو این یک سال من هولدرش هستم
نفرمایید از راهنمایی های شما استفاده میکنیم استاد
سبد مهمه حتی سبد من
یبار گفتم دورهم یه سبد خوب جمع کنیم من و اقا جواد به اشتراک گذاشتیم سبدهامون رو
من فقط یکی از کوین هات رو میدونم اونم Neo هستش بقیش تو هاله ای از ابهامه
آخ شماره سه رو برم بگیرم.1. Vitalik Buterin
2. Satoshi Nakamoto
3. Justin Sun
4. Da HongFei
5.Charlie Lee
6. Ryan Taylor
و یه چند تا کوچولو موچولو دیگه که ارزش زیادی ندارن
خیلی به صبر و حوصلتون غبطه میخورم.1. Vitalik Buterin