از من هم به شما نصیحت:از من به شما نصیحت:
قانع باشید و سودهای کوچک رو فدای سودهای بزرگ و دست نیافتنی نکنید.
اون جای دیگه کاربرد داره نه اینجا!از من هم به شما نصیحت:
قناعت بزرگترین فقره ...
کسی که تو زندگیش ریسک نکنه بازندست
عجب مکافاتی درست شده به خدا.
الان کسی مثلا دوج داشته باشه بعد تو کوینکس تبدیلش کنه به تتر ، تترا به مشکل بر میخورن ؟
قاعدتا تا وقتی تتر شما در صرافی هست مشکلی نداره , مشکل زمانی بوجود میاد که موقع برداشت از صرافی , از آدرس کیف پولی استفاده کنید که اون کیف پول به نحوی یه جا لینک شده باشه به آی پی ایران !والا نمیدونم دوستان باید جواب بدن ببینیم چه خبره.گرفتاری تمومی نداره.
نشده؟البته اینا فعلا همش در حد احتمال هست و هنوز موجودی کسی بلاک نشده یا هنوز خبرش در نیومده که کسی موجودی تترش بلاک شده باشه
سلامسلام
در کل که باید %ی حساب کنید و نه ریالی.
اگر میخواهید مثلا برای 6 ماه یا بیشتر هودل کنید قصد فروش هم ندارید استیک بد نیست ولی اگر بخواهید بخرید به این نیت که مثلا 10% سود میده اشتباه هست چون شاید بعد از 2 ماه 40% از ارزشش دلاریش کم بشه.
گویا هستشدوستان سایت ایرانیکارت چطور تلفن ثابت رو تایید میکنه؟منظورم اینه بصورت گویا زنگ میزنه و یه کد رو میخونه؟یا نه بصورت لایو زنگ میزنه؟
مربوطی نیستمن قبلا مقداره خیلی ناچیزی بیت کوین کش وارد اکانت بایننسم کردم از طریق تراست ولت.اون موقع با ای پی ایران وارده ترانس ولت شدم.ایا ممکنه بایننس رو این حساب لیمیت کنه؟یا ربطی به بیت کوین کش نداره و لیمیت کردنه حساب فقط برای تتر هست؟
سلام نه مشکلی نداشته تا ۱۰۰۰ دلار من باهاش کار کردم چند روزی هست فیوچر بهش اضافه شده که دیروز من ۴۲ دلار از دست دادم روی پزیشن فیوچر و لیکوید شدم ولی من برای ورود بهش از ف.ل.ت ر ش.کن استفاده میکنمسلام با کیف پول سیف پل در صرافی بایننس کسی کار میکنه ؟ مشکلی نداشته برای ترید تا به حال ؟!