به نظرت آآنی بلاک میکنند یا منی که داعم تبدیل میکنم از صرافی به ریال هم به مشکل میخورم؟
میگه اونایی که با آیی پیی ایران هم موجودیاشون رو چک میکنند زیر نظر گرفتنشون.
بله مثل اینکه سایفرتریس داره از ابزارهای مختلفی برای شناسایی استفاده میکنه که یکیش چک کردن لینک تراکنش ها (مثل etherscan,Blockchain Explorer و..) با ایپی ایرانی هست . یکی دیگه از روش ها موقعیت یابی از طریق جی پی اس هست و با این روشv p /n ها دیگه خیلی کاربرد ندارند. شاید vps تو این موارد بهتر باشه.
به طور کلی من فکر میکنم اگر قرار باشه به صورت جدی جلوی کاربرای ایرانی رو بگیرن 90% کاربرا از جمله خودم به راحتی شناسایی میشیم .فقط مساله ای که وجود داره این هست که کوین های غیرمتمرکز مثل بیتکوین ,اتریوم و .. رو تا وقتی که توی کیف پول non custodial نگه داری بشه نمیتونن ب
ه صورت مستقیم کاریش بکنن ,فقط میتونن بهش یه برچسب بزنن و به محض اینکه این کوین از ولت به صرافی منتقل شد بلوکه ش کنند .در مورد این ارزها موقعی که ادم بخواد از بازار خارج بشه شاید بشه تو صرافی داخلی بدون مشکل کوین رو فروخت,و اون صرافی هم بعدا از طریق صرافی های غیرمتمرکز یا کوین های پرایوسی گریز مثل مونرو یه جوری کوین رو رد کنند . اما ارزی مثل تتر که تو قرارداد هوشمندش امکان فریز رو داره مهم نیست کجا نگه داری بشه,اگر قرار به بلوکه شدن باشه زیر سنگ هم باشه بلوک میشه.
تتر تا الان فقط حدود 540 تا ادرس رو بلوک کرده که خب تعداد کمی محسوب میشه :
Blockchain ecosystem analytics by and for the community. Explore and share data from Ethereum, xDai, Polygon, Optimism, BSC and Solana for free.
dune.xyz
لیست ادرس های بلوک شده توسط usdc هم اینجاست:
Blockchain ecosystem analytics by and for the community. Explore and share data from Ethereum, xDai, Polygon, Optimism, BSC and Solana for free.
dune.xyz
به نظرم فعلا تا اعمال محدودیت های گسترده فاصله داریم . اما توصیه جدی من این هست که تتر رو برای مبالغ بالا نگه ندارین,و هیچ ارزی رو هم در مبالغ زیاد تو هیچ صرافی ای نگه ندارین .
ایرانی بودن به خودی خود تو دنیا جز اعمال شاقه محسوب میشه.ملت تو دنیا فقط نگران نوسان قیمتا هستن ما باید همزمان ده تا استرس جانبی رو کنار مساله اصلی تحمل کنیم. یکی دیگه ماین میکنه و پول درمیاره و تحریما رو دور میزنه ,ما باید مصیبت بی برقیش رو تحمل کنیم, هر لحظه هم باید دست و دلمون بابت تحریم ها بلرزه. علی الحساب برای ترید و مبالغ پایین با رمز یا پنج تن آل عبا جلو برین تا ببینیم چی میشه