• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
خبر فوری:

#فوری ‼️‼️

🔊 #ایلان‌ماسک به تازگی اعلام کرد که اصلا خریدار سکه #شیبا‌اینو نیست و اکنون به سرعت در حال سقوط است ‼️
کسی که رو دوج داره کار میکنه ، یک تیم بهبود عملکرد پشتش آورده... از دوج کیلر که حمایت نمیکنه

امیدوارم این دوزاری بیخیال شیبا بشه :))) بچسبه به همون دوج

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کسی که رو دوج داره کار میکنه ، یک تیم بهبود عملکرد پشتش آورده... از دوج کیلر که حمایت نمیکنه

امیدوارم این دوزاری بیخیال شیبا بشه :))) بچسبه به همون دوج

صرفا برای علاقمندان به شیبا اطلاع رسانی کردم :دی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
عشقا تو صرافی KUCOIN تو بخش referral برای من میزنه

New referral system is under development!​

برای شمام همینو میزنه ؟

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
درود دوستان کسی هست بتون این خبرو درست تخلیل کنه ؟ :

و این که چطوری خنثی کنیم؟
چون حس میکنم سری اول بایننس این شکلی فهمیده.
میگه وقتی داری آدرس والت برای موجودی چک میکنی. مخصوصا بیت کوین و تتر. این شرکته آی پی های ایرانی رو مرتبط میکنه با کیف پول و کلا میگه ایرانی هستید و ادامه ی ماجرا.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
تتر کلا خطرناکه اگر این برنامه تحریم و سخت گیری به کاربرای ایرانی جدی بشه حتی اگر تتر رو تو کیف پول سخت افزاری هم بذارین خیلی راحت با یه دکمه موجودی رو فریز میکنن. تو قرارداد هوشمندش یه گزینه برای بلاک کردن موجودی داره.

چند ماه پیش هم که یه هکر شبکه پلی رو هک کرد تتر موجودیش رو بلوک کرد و به صاحب اصلیش برگردوند

وضعیت بقیه استیبل کوین ها به جز dai هم بهتر از این نیست . برای بلند مدت و برای مبالغ بالا تتر نگه ندارین .
به نظرت آآنی بلاک میکنند یا منی که داعم تبدیل میکنم از صرافی به ریال هم به مشکل میخورم؟
میگه اونایی که با آیی پیی ایران هم موجودیاشون رو چک میکنند زیر نظر گرفتنشون.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
مراقب صرافی

آبان تتر

باشید. ادعا میکنند که به سایت حمله DDOS شده و دو روزه با تداخل مواجه شدن.

همراهان گرامی
آبان تتر

ضمن عرض پوزش مجدد بابت طولانی شدن روند بروزرسانی وبسایت و عدم دسترسی شما عزیزان به عملیات خرید و فروش ، تیم///////////// لازم می داند توضیحاتی را در خصوص شرایط پیش آمده به اطلاع برساند👇👇

در هفته ی اخیر به دلیل حمله های دیداس به سایت //////////// ( حمله های از نوع ارسال ریکوئست فوق العاده زیاد و تخریب پهنای باند) ، تیم فنی تلاش هایی را در جهت جلوگیری از اقدامات خرابکارانه انجام دادند :
مرحله اول دسترسی به سایت فقط از طریق آی پی های ایران ( ایران اکسس)

مرحله دوم آپدیت سایت و مهاجرت فورس به بسترهایی با امنیت بالا ( در حال انجام)

حفظ دارایی کاربران بالاترین اولویت این سایت می باشد و در این راستا دارایی ها در ولت های سرد نگه داری می شوند.

🌐Abantether.com

📞021-91079682

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
درود دوستان کسی هست بتون این خبرو درست تخلیل کنه ؟ :

و این که چطوری خنثی کنیم؟
چون حس میکنم سری اول بایننس این شکلی فهمیده.
میگه وقتی داری آدرس والت برای موجودی چک میکنی. مخصوصا بیت کوین و تتر. این شرکته آی پی های ایرانی رو مرتبط میکنه با کیف پول و کلا میگه ایرانی هستید و ادامه ی ماجرا.
این قضیه تراکنش های شیلد شده که نوبیتکس در موردش توضیح داده فکر کنم مفید باشه .

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
این قضیه تراکنش های شیلد شده که نوبیتکس در موردش توضیح داده فکر کنم مفید باشه .
مییگم این نوبیتکس خودش خرید و فروش نداره فقط قرار داده بین کاربرا درسته؟

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
به نظرت آآنی بلاک میکنند یا منی که داعم تبدیل میکنم از صرافی به ریال هم به مشکل میخورم؟
میگه اونایی که با آیی پیی ایران هم موجودیاشون رو چک میکنند زیر نظر گرفتنشون.

بله مثل اینکه سایفرتریس داره از ابزارهای مختلفی برای شناسایی استفاده میکنه که یکیش چک کردن لینک تراکنش ها (مثل etherscan,Blockchain Explorer و..) با ایپی ایرانی هست . یکی دیگه از روش ها موقعیت یابی از طریق جی پی اس هست و با این روشv p /n ها دیگه خیلی کاربرد ندارند. شاید vps تو این موارد بهتر باشه.

به طور کلی من فکر میکنم اگر قرار باشه به صورت جدی جلوی کاربرای ایرانی رو بگیرن 90% کاربرا از جمله خودم به راحتی شناسایی میشیم .فقط مساله ای که وجود داره این هست که کوین های غیرمتمرکز مثل بیتکوین ,اتریوم و .. رو تا وقتی که توی کیف پول non custodial نگه داری بشه نمیتونن به صورت مستقیم کاریش بکنن ,فقط میتونن بهش یه برچسب بزنن و به محض اینکه این کوین از ولت به صرافی منتقل شد بلوکه ش کنند .در مورد این ارزها موقعی که ادم بخواد از بازار خارج بشه شاید بشه تو صرافی داخلی بدون مشکل کوین رو فروخت,و اون صرافی هم بعدا از طریق صرافی های غیرمتمرکز یا کوین های پرایوسی گریز مثل مونرو یه جوری کوین رو رد کنند . اما ارزی مثل تتر که تو قرارداد هوشمندش امکان فریز رو داره مهم نیست کجا نگه داری بشه,اگر قرار به بلوکه شدن باشه زیر سنگ هم باشه بلوک میشه.

تتر تا الان فقط حدود 540 تا ادرس رو بلوک کرده که خب تعداد کمی محسوب میشه :

لیست ادرس های بلوک شده توسط usdc هم اینجاست:

به نظرم فعلا تا اعمال محدودیت های گسترده فاصله داریم . اما توصیه جدی من این هست که تتر رو برای مبالغ بالا نگه ندارین,و هیچ ارزی رو هم در مبالغ زیاد تو هیچ صرافی ای نگه ندارین .

ایرانی بودن به خودی خود تو دنیا جز اعمال شاقه محسوب میشه.ملت تو دنیا فقط نگران نوسان قیمتا هستن ما باید همزمان ده تا استرس جانبی رو کنار مساله اصلی تحمل کنیم. یکی دیگه ماین میکنه و پول درمیاره و تحریما رو دور میزنه ,ما باید مصیبت بی برقیش رو تحمل کنیم, هر لحظه هم باید دست و دلمون بابت تحریم ها بلرزه. علی الحساب برای ترید و مبالغ پایین با رمز یا پنج تن آل عبا جلو برین تا ببینیم چی میشه :D

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من سال پیشم این مسائل رو گفتم، صرافیای داخل علاقه زیادی به تتر دارن باید برن سمت جایگزینا. الان dai رو شبکه های با فی کمترم هست برای جایگزینی

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721
دوستان قصد خرید بیت کوین دارم . آیا تو همین قیمت بخرم یا صبر کنم ؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
تازه از مثلث خارج شده که چرا خارج شدین :d
لعنتی رو دو ماه قبل خریدم که مثلا دوزار سود بگیرم ولی یهو درجا زد ! دیگه واقعا خسته کننده بود برام , با 5$ سود خارج شدم

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
دو سه هفته پیش اشتباهی حدود ۱۵۰۰ دلار از یه کوین رو شبکه اشتباه زده شد به kucoin
امروز پیغام داده برای بازیابی ۱۰۰ دلار باید بدیم !!
اینش به کنار
الان انتقال دلار تتر احتمال بلوکه شدن کیف پول رو داره؟؟
یا نهایت خود تتر قفل میشه؟؟

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

enigma85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55
دو سه هفته پیش اشتباهی حدود ۱۵۰۰ دلار از یه کوین رو شبکه اشتباه زده شد به kucoin
امروز پیغام داده برای بازیابی ۱۰۰ دلار باید بدیم !!
اینش به کنار
الان انتقال دلار تتر احتمال بلوکه شدن کیف پول رو داره؟؟
یا نهایت خود تتر قفل میشه؟؟

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
تتر رو میتوانند بلاک کنند. بالاتر دوستان توضیح دادند.
با گوشی نرید داخل والت
با ip ایران نرید سراغ والت.
با ip ایران آدرس رو چک نکنید برای موجودی.
تتر و کلا استیبل کوین های متمرکز.
الان من فهمیدم چرا بعضی صرافی ها برای خریدن تتر از مشتری هم احراز هویت میخان. که آدرساشون کمتر بلاک بشه.

بالا