• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
TOTAL2
مارکت کپ کل مارکت بجز بیت کوین
داره تلاش میکنه تو هفتگی خودشو صعودی کنه
تو ناحیه مقاومتی سقف قبلیه
ایشالله الت کوین ها بترکن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اتفاقی این پست رو دیدم. سلام گرم بچه های این تاپیک رو به صاحب اون پیج برسون
s046.gif

البته ایشون بسیار Bullish هستند و اون پست من رو هم متعجب کرد، پست شماره ی 17,638 هم جالبه :دی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ماشالا شیبا برو تو میتونی.

SINASONY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
سلام دوستان قصده خرید مقداری تتر دارم که بعد برای ترید کردن به بایننس منتقل کنم.از چه سایتی تتر بخرم ؟ راهنمایی کنید لطفا.مستقیم از صرافی به باینس بریزم یا اول بکیف پول سپس به بایننس؟از چه کیف پولی استفاده کنم?نمودار تکنیکال تتر به ریال داریم؟

Last edited:

alirezatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
سلام دوستان قصده خرید مقداری تتر دارم که بعد برای ترید کردن به بایننس منتقل کنم.از چه سایتی تتر بخرم ؟ راهنمایی کنید لطفا.مستقیم از صرافی به باینس بریزم یا اول بکیف پول سپس به بایننس؟از چه کیف پولی استفاده کنم?نمودار تکنیکال تتر به ریال داریم؟
همه این چیزایی که گفتین رو صرافی نوبیتکس داره.

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
سایت های فروش تتر زیادن مثل گرند تتر یا تترلند ایرانی کارت و ... که تخصص تو تتر دارن و قیمت هاشون خیلی بهتره
هرجا رفتی سراغ نوبیتکس نرو که کارمزد بالا طولانی بودن انجام درخواست جواب ندادن پشتیبانی سقف واریز و برداشت کم و ... پشیمونت میکنه
تازه وقتی تتر میخری منتقل میکنن بایننس میفهمن از والت ایرانی بوده و حسابت ممکنه بلاکه بشه تو گروه خودش هم تو تلگرام بارها این مشکلو گفتن ولی عین خیالشون نیست

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
وبسایتی هست که کارمزد شبکه ها رو دقیق زده باشه ؟

Captive

لایک‌ها
16,664

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
درود. کیف پول تراست ولت امنه و برایه استفاده مشکلی نداره؟و چطور باید تتر رو به این کیف پول اضافه کرد؟منظورم اینه تتر با چه حروفی تو این کیف پول هستند ؟این نیست؟theta

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
درود. کیف پول تراست ولت امنه و برایه استفاده مشکلی نداره؟و چطور باید تتر رو به این کیف پول اضافه کرد؟منظورم اینه تتر با چه حروفی تو این کیف پول هستند ؟این نیست؟theta
USDT جستجو کن و شبکه برای اینکه کم فی بدی TRC20 انتخاب کن

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
تتر کلا خطرناکه اگر این برنامه تحریم و سخت گیری به کاربرای ایرانی جدی بشه حتی اگر تتر رو تو کیف پول سخت افزاری هم بذارین خیلی راحت با یه دکمه موجودی رو فریز میکنن. تو قرارداد هوشمندش یه گزینه برای بلاک کردن موجودی داره.

چند ماه پیش هم که یه هکر شبکه پلی رو هک کرد تتر موجودیش رو بلوک کرد و به صاحب اصلیش برگردوند

وضعیت بقیه استیبل کوین ها به جز dai هم بهتر از این نیست . برای بلند مدت و برای مبالغ بالا تتر نگه ندارین .

Captive

لایک‌ها
16,664
خبر فوری:

#فوری ‼️‼️

🔊 #ایلان‌ماسک به تازگی اعلام کرد که اصلا خریدار سکه #شیبا‌اینو نیست و اکنون به سرعت در حال سقوط است ‼️

Captive

لایک‌ها
16,664
جواب حاج ایلان به توئیتی که از طرف اکانت شیبا اینو از او پرسیده شده بود: شما چقدر شیبااینو هودل کردی؟

None

و زیر اون پست هم شخص دیگری ازش پرسیده: floki چطور؟

Out of curiosity, I acquired some ascii hash strings called “Bitcoin, Ethereum & Doge”. That’s it. As I’ve said before, don’t bet the farm on crypto! True value is building products & providing services to your fellow human beings, not money in any form.

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
جواب حاج ایلان به توئیتی که از طرف اکانت شیبا اینو از او پرسیده شده بود: شما چقدر شیبااینو هودل کردی؟

None

و زیر اون پست هم شخص دیگری ازش پرسیده: floki چطور؟

Out of curiosity, I acquired some ascii hash strings called “Bitcoin, Ethereum & Doge”. That’s it. As I’ve said before, don’t bet the farm on crypto! True value is building products & providing services to your fellow human beings, not money in any form.
زارت و زورت داره توئیت میزنه فقط به بیت کاری نداشته باشه که شل کنه

Maans

Registered User
لایک‌ها
179
دوستان اکانت تریدینگ ویو رو راهی هست بخریم؟ چون نوشته تحریم هستیم
فقط بخاطر آلارم هاش میخوام بگیرم ایا چارت مشابهی هست که رایگان باشه تمام امکاناتش؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان اکانت تریدینگ ویو رو راهی هست بخریم؟ چون نوشته تحریم هستیم
فقط بخاطر آلارم هاش میخوام بگیرم ایا چارت مشابهی هست که رایگان باشه تمام امکاناتش؟

برای خریدنش که میتونید با کریپتو راحت پرداخت کنید. در مورد آلارمهاش فقط دقت کنید تعدادش زیاد نیست (حتی برای اکانتهای پولی) و اگه صرفا برای الارم بخوایم بخرید به نظرم ارزش نداره.

بالا