• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
درود. دوستان تراست ولت دارم.بعد از خریده تتر از صرافی مستقیم /ادرسه تترمو تویه صرافی بایننس به صرافی بدم برام تتر واریز کنه؟ یا اول بریزم تو تراست ولت سپس انتقال به بایننس؟کلا چیکار کنم مشخص نشه ای پی ایرانم و بایننس مشکل ایجاد نکنه؟قبلا با ای پی ایران رفتم تو تراست ولت از این ببعد با ای پی خارجی برم؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
درود. دوستان تراست ولت دارم.بعد از خریده تتر از صرافی مستقیم /ادرسه تترمو تویه صرافی بایننس به صرافی بدم برام تتر واریز کنه؟ یا اول بریزم تو تراست ولت سپس انتقال به بایننس؟کلا چیکار کنم مشخص نشه ای پی ایرانم و بایننس مشکل ایجاد نکنه؟قبلا با ای پی ایران رفتم تو تراست ولت از این ببعد با ای پی خارجی برم؟
عجب مکافاتی درست شده به خدا.
الان کسی مثلا دوج داشته باشه بعد تو کوینکس تبدیلش کنه به تتر ، تترا به مشکل بر میخورن ؟

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
عجب مکافاتی درست شده به خدا.
الان کسی مثلا دوج داشته باشه بعد تو کوینکس تبدیلش کنه به تتر ، تترا به مشکل بر میخورن ؟
والا نمیدونم دوستان باید جواب بدن ببینیم چه خبره.گرفتاری تمومی نداره.

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
این دیگه واقعا سوال کردن نداره کاملا مشخصه نباید مستقیم انتقال بدی چون به راحتی میفهمن از کجا بوده
سرت درد نمیکنه دستمال نبند
منتقل کن تراست وبعد بایننس

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

به نظر من اگه مبلغش جوریه که ارزش کارمزد دادن داره کلا بیخیال تتر بشید، برید سراغ استیبل کوین های غیرمتمرکز مثلا Dai یا اینکه از پرایوسی کوین ها مثل مونرو و ... برای انتقال استفاده کنید.

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
این دیگه واقعا سوال کردن نداره کاملا مشخصه نباید مستقیم انتقال بدی چون به راحتی میفهمن از کجا بوده
سرت درد نمیکنه دستمال نبند
منتقل کن تراست وبعد بایننس
برای ورود به تراست هم از تغییر دهنده ای پی استفاده کنم یا لزومی نداره؟

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
به نظر من اگه مبلغش جوریه که ارزش کارمزد دادن داره کلا بیخیال تتر بشید، برید سراغ استیبل کوین های غیرمتمرکز مثلا Dai یا اینکه از پرایوسی کوین ها مثل مونرو و ... برای انتقال استفاده کنید.
واقعا نمیشه . الان خیلی وابسته شدیم به تتر.
من که وضعم وخیمه دارم همین طوری آدرس تتر میسازم یواشکی جابجا میکنم با ip غیر ایرانی.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
آره استفاده کن. اصلا با آیی پی غیر ایران یکی دیگه ثبت نام کن. باز بهتره.
میگن حتی موجودی رو با ip ایران چک کنی مشکوک میشوند.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
تتر رو میتوانند بلاک کنند. بالاتر دوستان توضیح دادند.
با گوشی نرید داخل والت
با ip ایران نرید سراغ والت.
با ip ایران آدرس رو چک نکنید برای موجودی.
تتر و کلا استیبل کوین های متمرکز.
الان من فهمیدم چرا بعضی صرافی ها برای خریدن تتر از مشتری هم احراز هویت میخان. که آدرساشون کمتر بلاک بشه.
با گوشی نریم داخل والت با چی‌ بریم؟

من تراست قبلی رو خالی کردم یکی دیگه با قند شکن نصب کردم لوکیشن هم خاموش‌کردم دیگه کار دیگه ای نمیشه کرد

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
ب نظر من با تتر های همه کار ندارن اونا ک کله گنده ان تتراشونو شاید بلوکه کنن منیکه تا الا 100 دلارم نداشتم چکار با من داشته باشن...

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
بله
به هیچ عنوان چه تو صرافی چه والت ها با آی پی ایرانی کار نکن
این افتخار ایرانی بودنو جایی نشون ندی بهتره ...

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
نقد شدم :(

ایشاالله بیت کوین نابود بشه بیاد رو 20 هزار چیه هیچ سودی برای دنیا نداره برق مصرف میکنه انرژی مصرف میکنه جوونارو بدبخت کرده اقتصادارو نابود کرده همه سرمایه ها اومده سمتش
کاش اصلا برسه به 10 هزار مردم راحت بشن
منم دوباره بخرم بیاد بالا:p

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
من که نقد شدم به همین مناسبت یه مراسم گرفتیم برای دعا و خواندن زیارت عاشورا که قیمت کمتر بشه بلکه جوونا بتونن برن بخرن
با تشریف فرماییتون باعث خوشحالی من و بقیه بشید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من که نقد شدم به همین مناسبت یه مراسم گرفتیم برای دعا و خواندن زیارت عاشورا که قیمت کمتر بشه بلکه جوونا بتونن برن بخرن
با تشریف فرماییتون باعث خوشحالی من و بقیه بشید

با یه خداحافظی خوشحالمون کن :))))

امیدوارم با سودش به اون چیزهایی که میخواهید در زندگی شخصی برسید.

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
با یه خداحافظی خوشحالمون کن :))))
به همین خیال باش مثل گرگ سود بیت کوین دیده کمین کردم بیاد پایین از امشبم میخوام نماز بخونم نماز خوندنی اولین دعا نابودی بیت کوین و کاهش قیمت ها هستش :p

امیدوارم با سودش به اون چیزهایی که میخواهید در زندگی شخصی برسید.
قربون دلت خیلی گلی

بالا