• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مشکل همینه بخوام یه حساب وریفای شده بسازم با چه کشوری بسازم که با فیوچرز مشکلی نداشته باشه /
چون بعضی کشور های اروپایی رو اجازه نمیده از فیوچر استفاده کنن

در مورد فیوچرز چون کار نمیکنم متاسفانه اطلاعی ندارم در همین حد که یک سری کشور ها از جمله ایران به طور کلی محدود هستند رو میدونم فقط، برای اطلاع از این مورد میتونید بهشون ایمیل بزنید و نام کشورهارو بپرسید.

عزیز خداروشکر کن که فیوچرز ندارین
دور فیوچرز خط بکشین که سرابی بیش نیست :))
ما خیلی هنر کردیم ضرر رو جبران کردیم و کشیدیم بیرون

(y) به نظر من هم کار درستی نیست واقعا، حتی اگر بسیار بسیار حرفه ای باشید.

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
در مورد فیوچرز چون کار نمیکنم متاسفانه اطلاعی ندارم در همین حد که یک سری کشور ها از جمله ایران به طور کلی محدود هستند رو میدونم فقط، برای اطلاع از این مورد میتونید بهشون ایمیل بزنید و نام کشورهارو بپرسید.
احتمالا شما با بایننس کار نمیکنید
یا هولدر هستید ؟

خوب بایننس برای اسپات هم وریفای نیاز داره

نداره ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
احتمالا شما با بایننس کار نمیکنید
یا هولدر هستید ؟

خوب بایننس برای اسپات هم وریفای نیاز داره

نداره ؟

ترید هم میکنم، کوینکس و یا به روش های دیگر ولی بیشتر داخل کوینکس انجام میدم، تا حالا مشکل خاصی نداشته ولی خب از لحاظ حجم معاملات نسبت به بایننس حرفی برای گفتن نداره متاسفانه.

آره برای اسپات هم باید وریفای کرد و بعد از وریفای هم موارد امنیتی رو رعایت کرد.

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
دوستان اگه یه کوین، توکن یا ... توی صرافی پنکیک سواپ یا یونی سواپ باشه، اما هنوز توی کوین مارکت کپ یا کوین گیکو لیست نشده باشه

راهی هست بشه سرچش کرد و از وجودش با خبر شد؟

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان اگه یه کوین، توکن یا ... توی صرافی پنکیک سواپ یا یونی سواپ باشه، اما هنوز توی کوین مارکت کپ یا کوین گیکو لیست نشده باشه

راهی هست بشه سرچش کرد و از وجودش با خبر شد؟

به نظر من اکثر کوین هایی که در قدم اول توی پنکیک لیست میشن بسیار پر ریسک هستند، خیلی باید دوستان مراقب باشند.

در مورد سرچش هم نمیدونم چه نوع اطلاعاتی مگه ازش میخواهید؟ میتونید گوگل کنید یا مثلا توئیتر بررسی کنید ببینید دیتایی در موردش هست یا نه

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
به نظر من اکثر کوین هایی که در قدم اول توی پنکیک لیست میشن بسیار پر ریسک هستند، خیلی باید دوستان مراقب باشند.

در مورد سرچش هم نمیدونم چه نوع اطلاعاتی مگه ازش میخواهید؟ میتونید گوگل کنید یا مثلا توئیتر بررسی کنید ببینید دیتایی در موردش هست یا نه
میخوام بدونم فلان کوین وجود خارجی داره یا خیر! مثلا شیبا مدتها وجود داشته اما چون لیست نشده بوده خریدش برای ما ممکن نبوده

Captive

لایک‌ها
16,664
میخوام بدونم فلان کوین وجود خارجی داره یا خیر! مثلا شیبا مدتها وجود داشته اما چون لیست نشده بوده خریدش برای ما ممکن نبوده

تو کوین مارکت کپ بوده اما همزمان در تمام صرافی ها لیست نشده بود، معمولا وقتی بایننس لیست میکنه سرمایه گذارهای بیشتر و جدیدی مشتاق میشن که ورود کنن.

الان نابودترین توکن/کوین رو کوین مارکت کپ لیست میکنه متاسفانه یا خوشبختانه، در نتیجه اون چیزی که شما دنبالش هستی طبیعتا باید لیست بشه در کوین مارکت کپ.

Captive

لایک‌ها
16,664
در مورد شیبا هم یک نکته ای رو من خدمتتون عرض کنم:

ببینید الان طبق آمار کوین مارکت کپ، ما بیش از 10 هزار کوین و توکن داریم!!! چند تا از این کوین ها در سال 2021 سود وحشتناک دادن؟ کلا شاید به 10 تا هم نرسند، در نتیجه این طرز فکر که بعضی از دوستان یا فعالین این حوزه دارند که ما سود شیبا رو از دست دادیم، ای داد بیداد بیایم در سال 2022 این اشتباه رو نکنیم به نظرم صحیح نیست.

بین این همه کوین واقعا نمیشه کوینی رو پیدا کرد که به طور قطع به 100 برابر شدنش یا 200 برابر شدنش ایمان داشته باشیم.

ولی یک طرز فکری هم هست که بعضا موافقان خاص خودش رو داره اونم اینکه وقتی احساس کردید روند صعودی داره شکل میگیره 20 تا کوین انتخاب کنید و از هر کدام به مقدار مساوی خرید کنید، حالا اگر 19 تاش هم صفر بشه ولی یه دونش 100 برابر بشه کافیه

Last edited:

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
در مورد شیبا هم یک نکته ای رو من خدمتتون عرض کنم:

ببینید الان طبق آمار کوین مارکت کپ، ما بیش از 10 هزار کوین و توکن داریم!!! چند تا از این کوین ها در سال 2021 سود وحشتناک دادن؟ کلا شاید به 10 تا هم نرسند، در نتیجه این طرز فکر که بعضی از دوستان یا فعالین این حوزه دارند که ما سود شیبا رو از دست دادیم، ای داد بیداد بیایم در سال 2022 این اشتباه رو نکنیم به نظرم صحیح نیست.

بین این همه کوین واقعا نمیشه کوینی رو پیدا کرد که به طور قطع به 100 برابر شدنش یا 200 برابر شدنش ایمان داشته باشیم.

ولی یک طرز فکری هم هست که بعضا موافق های خاص خودش رو داره اونم اینکه وقتی احساس کردید روند صعودی داره شکل میگیره 20 تا کوین انتخاب کنید و از هر کدام به مقدار مساوی خرید کنید، حالا اگر 19 تاش هم صفر بشه ولی یه دونش 100 برابر بشه کافیه

ممنون بخاطر توضیحات کامل و جامع
کاملا درست میفرمایید
بنده خودم مدرس دوره بازار مالی هستم، گاهی اوقات شاگردها سوالاتی میپرسن که برای خودم هم جدیده و طبیعتا به دانش خودم افزوده میشه

همچنان دنبال جواب سوالم

Captive

لایک‌ها
16,664
ممنون بخاطر توضیحات کامل و جامع
کاملا درست میفرمایید
بنده خودم مدرس دوره بازار مالی هستم، گاهی اوقات شاگردها سوالاتی میپرسن که برای خودم هم جدیده و طبیعتا به دانش خودم افزوده میشه

همچنان دنبال جواب سوالم

خواهش میکنم

سوالی باشه در حد سوادم سعی میکنم جواب بدم و راهنمایی کنم

Captive

لایک‌ها
16,664
دامیننس بیت کوین کمی تا قسمتی ابری باز کاهشی بوده، این میتونه بیانگر این باشه که کلیت بازار خرسی نیست و امید به آلت سیزن وجود داره، ولی دوست داشتم نظر شخصیم رو در مورد بیت کوین و آلت کوین ها بگم:

خیلی از تحلیلگران مطرح خارجی و داخلی بر این باور هستند که روزی روزگاری اتریوم جای بیت کوین رو میگیره یا در سالهای نه چندان دور کوین دیگری ( به غیر از اتر ) میتونه جایگاه بیت رو به خودش اختصاص بده، در بلند مدت این امکان به نظر من وجود داره اما در سال 2022 به احتمال خیلی خیلی زیاد یک بیت سیزن داریم که بدجوری آلت کوین ها رو کله پا میکنه و روزی میرسه که افراد دچار فومو میشن و آلت کوین هاشون رو تبدیل به بیت میکنند.

چهارشنبه - ۱۵ دی ۱۴۰۰ :D

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
دوستان کسی با فویچرز سیف پل بایننس کار کرده؟چطوره

فویچرز کوکوین چرا انقد نامردن عدد لیکوییدیشون نصف صرافیای دیگست یا من اشتباه مکنم؟ ماشین حسابشون ک اینطور بود

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

فویچرز کوکوین چرا انقد نامردن عدد لیکوییدیشون نصف صرافیای دیگست یا من اشتباه مکنم؟ ماشین حسابشون ک اینطور بود
کوکوین زیاد فعال نیستم ! عدد لیکویید نصف صرافی های دیگه اس غیر منطقی و بی معنی هستش! مگر میشود ؟ حالا کارمزد باز و بستن معامله بیشتر باشه منطقیه !

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

من کار کردم تا الان اوکی بوده، خود بایننسه دیگه فقط یکم کندتر هست چون بصورت dapp داره باز میشه و اینکه ماکزیموم لوریج روی آلت کوین ها 20 هست.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
وجود خارجیش از سایت کوین مارکت کپ باید امار گرفت
کوین مارکت کپ یه چیزی مثل tsetmc بورسه
اگرم خواستی نمودار شتکوین هارو ببینید یک سایتی هست بنام پوکوین که نمودار شتکوین هارو قرار میده و حداقل شما ببینید ارزی ک دنبالشید تو چارت این سایتا هست یا خیر

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

باز کوکوین درمقابل کوینکس که شاهه
ولی یه صرافی دیگه هست بنام اوککس Okex هم حجم معاملاتش بالاتر هم فیوچرزش بهتره و هم معتبر تر نسبت به اون دوتا
امــــــــــــــــــا باید رعایت کنی
ما رفیقمون باهاش کار میکرد مشکلی نداشت یه ای پی ثابت گرفته بود و بدون مشکل
تا اینکه گوگل اتنتیکورش از تو گوشی پاک شد و این صرافی بعد احراز هویت و ...بهش گفتن اینجا حضورتون غیر قانونیه و پولتون برداشت کنید
ایشون هم پولاش کشید بیرون و اورد کوینکس و برخودش لعن و نفرین میفرستد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من کار کردم تا الان اوکی بوده، خود بایننسه دیگه فقط یکم کندتر هست چون بصورت dapp داره باز میشه و اینکه ماکزیموم لوریج روی آلت کوین ها 20 هست.
ایپی ثابت میخواد یا فقط یه کشور باشه مشکلی نیست ؟
بنظر من همون از یک کشور باشه مشکلی نداره

Captive

لایک‌ها
16,664
باز کوکوین درمقابل کوینکس که شاهه
ولی یه صرافی دیگه هست بنام اوککس Okex هم حجم معاملاتش بالاتر هم فیوچرزش بهتره و هم معتبر تر نسبت به اون دوتا
امــــــــــــــــــا باید رعایت کنی
ما رفیقمون باهاش کار میکرد مشکلی نداشت یه ای پی ثابت گرفته بود و بدون مشکل
تا اینکه گوگل اتنتیکورش از تو گوشی پاک شد و این صرافی بعد احراز هویت و ...بهش گفتن اینجا حضورتون غیر قانونیه و پولتون برداشت کنید
ایشون هم پولاش کشید بیرون و اورد کوینکس و برخودش لعن و نفرین میفرستد

باز خدا رو شکر که پولش رو دادن و فریز نکردند.

Captive

لایک‌ها
16,664
ایپی ثابت میخواد یا فقط یه کشور باشه مشکلی نیست ؟
بنظر من همون از یک کشور باشه مشکلی نداره

همون کشور باشه اکیه ولی اگر شخص ِ دیگری با همون آی پی عضو بشه و فعالیت داشته باشه احتمال مشکوک شدن به اکانت وجود داره.

بالا