ایپی ثابت میخواد یا فقط یه کشور باشه مشکلی نیست ؟
بنظر من همون از یک کشور باشه مشکلی نداره
برای سیف پال مشکلی نداره من حتی اروپا ای پی عوض کردم ولی گیر نداده.
ایپی ثابت میخواد یا فقط یه کشور باشه مشکلی نیست ؟
بنظر من همون از یک کشور باشه مشکلی نداره
ی سوال ی جورایی اکثرا وابسته به بیت هستن یعنی بیت بره بالا بقیه هم خلاصه میرن،نظرتون اینه امکان داره بیت بکشه بالا بقیشون استوپ باشن؟دامیننس بیت کوین کمی تا قسمتی ابری باز کاهشی بوده، این میتونه بیانگر این باشه که کلیت بازار خرسی نیست و امید به آلت سیزن وجود داره، ولی دوست داشتم نظر شخصیم رو در مورد بیت کوین و آلت کوین ها بگم:
خیلی از تحلیلگران مطرح خارجی و داخلی بر این باور هستند که روزی روزگاری اتریوم جای بیت کوین رو میگیره یا در سالهای نه چندان دور کوین دیگری ( به غیر از اتر ) میتونه جایگاه بیت رو به خودش اختصاص بده، در بلند مدت این امکان به نظر من وجود داره اما در سال 2022 به احتمال خیلی خیلی زیاد یک بیت سیزن داریم که بدجوری آلت کوین ها رو کله پا میکنه و روزی میرسه که افراد دچار فومو میشن و آلت کوین هاشون رو تبدیل به بیت میکنند.
چهارشنبه - ۱۵ دی ۱۴۰۰
ی سوال ی جورایی اکثرا وابسته به بیت هستن یعنی بیت بره بالا بقیه هم خلاصه میرن،نظرتون اینه امکان داره بیت بکشه بالا بقیشون استوپ باشن؟
دقیقاتا اتر نشه 3200 سعید آروم نمیگیره :دی
دقیقا
ولی ببین بازم میریزه. 3200 وعده ما
callهای غیر اصولی من 80% جواب میده.
این همون فرصت خریدی هست که پیش اومده ..
نظر شخصی !
من باب شوخی :
خوب دوستان به صف شید ضرر هاتون رو بگید داخل تاپیک ببینم چیی کردین.
بعید میدونم دیگه 2022 ath بزنه
وارد bear شدیم
سلام این چه اندیکاتوری هست ؟44000 بعیده مقاومت کنه!
مشاهده پیوست 1276625
شما 20ک شدن بیت کوین رو هم بعید میدونستی، عبور مجدد از 64ک رو هم بعید میدونستی، 1 دلاری نشدن دوج رو هم بعید میدونستی، امیدوارم برای آخرین بار پیش بینی شما اشتباه باشه و باز ATH رو در سال 2022 ببینیم.
به طور میانگین هر ده صفحه این جمله رو میگی گرامی :-دیبعید میدونم دیگه 2022 ath بزنه
وارد bear شدیم
به طور میانگین هر ده صفحه این جمله رو میگی گرامی :-دی
اتفاقا 20 کا شدن بیت کوین رو اصلا بعید نمیدونستم از اول هم گفتم این بازار تا اخر 2021 صعودیه
همون سیکلی که بخاطره halving تکرار میشه
ما که بدمون نمیاد بازار صعودی باشه
هنوز بعید میدونم all high time رو بزنه
با اینکه 5 ماه از 2020 گذشته، بیت کوین هنوز نتونسته به هیچ یک از all time high های سالهای 2017 2018 حتی 2019 برسه به نظرم هنوز وارد روند صعودی نشده حتی با اینکه halving اتفاق افتاده
یک موردی هم اشاره کنم از سال 2017 می گفتن بیت از فلان مقدار پایین تر نمیاد برای اینکه برای ماینرها به صرفه نیست و جمعش میکنند
واقعا این حرفا جوکه، بیت اگه به 1000 دلار هم برسه فقط تعداد ماینرها کم میشه و باز یک عدهای سود می کنند همین مسئله باعث میشه که بیت همیشه باشه.
در کل به نظرم احتمال ریزش بالاست تا وقتی هم که بیتکوین all time high های سالهای پیشش رو نشکسته فقط نوسانگیری روزانه و نهایت یک هفتگی رو پیشنهاد میکنم
بچه ها من فکر نمیکنم بیت حالا حالاها ath بزنه
به نظرتون نقطهی خروجی که گفتم درسته؟
خب این یعنی bear شروع شد
هر وقت اینا به خ مالی می افتن یعنی بازار ATH نمیزنه
توییتای مکافی رو سال ۲۰۱۸ هنوز در خوابم میاد
کلا این بازار دپرس کننده اس
گاهی وقتا میگم حتی اگر سودم بده
ارزش نداره وقتی اینقدر از کار و زندگی و درس میافتم کلی هم فشار روحی بهم وارد میشه
البته شما نظرتون رو میگید و برای من قابل احترام هست، ولی اینکه نظری که خودتون میدید رو قبول ندارید و یه روز پست + میذارید یه روز به ساتوشی میپرید برام عجیبه.
تعصبی ندارم
این مقاله رو بخونید لطفابا وجود افزایش ناگهانی قیمت، بیت کوین همچنان در روند نزولی به سر میبرد
بر اساس قیمت لحظهای سایت ارز دیجیتال، بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال در روز ۲۳ مهرماه در بعضی از صرافیها افزایش ناگهانی قیمت را تجربه کردند که این افزایش در چند ماه اخیر بیسابقه بوده است. دیروز ساعت ۱۰:۱۲ بهوقت تهران، قیمت بیت کوین در صرافی بایننس به ۷,۶۰۰ دلار رسید؛ این اتفاق کمتر […]arzdigital.com
تاریخش هم نگاه کنید اون زمان بیت 6-8 نوسان میکرد
کسی فکرش رو نمیکرد بیت 3 کا برسه
این مقاله گفتم که بازار نزولیه
پس منم از این نوستراداموس بازیا کارنامه خودم دارم
واقعیت اره سال 2020 بعد از halving ناامید شده بودم رکورد 2017 رو بزنه ولی بعدش که 17 کا رو زد قشنگ معلوم بود بازار داره صعودی میشه
نقطهی ورود رو پیدا کردن راحته
نقطهی خروج رو پیدا کردن سخته برای همین من اون موقع 25 تا 35 کامل خارج شدم
الانم اگر به زیر 40 برسه قشنگ واضحه که سیکل همیشگی بیت کوین تکرار میشه و تا سال 2024 شانسه صعود کمه