• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
البته شما نظرتون رو میگید و برای من قابل احترام هست، ولی اینکه نظری که خودتون میدید رو قبول ندارید و یه روز پست + میذارید یه روز به ساتوشی میپرید برام عجیبه.
استاد صلوات بفرست

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سال قبل ترید کردم و هر دفعه با ۵-۱۰$ سود فروختم ، موشک شد رفت هوا!!
برام تجربه شد و گفتم از این به بعد هولد میکنم،
بعد از بیت 28k هرچی خریدم هولد کردم ، ولی این سری بازار اسانسوری شد!:ROFLMAO:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
۴ روز پیش دوباره ورود کردم،مطمئنم اگه من بیام بیرون این بازار صعودی میشه،ولی نمیام بیرون دهن همتون سرویس شه😂😂😂😂

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ولی اول اون شدو رو میتونه پس بگیره برای کوتاه مدت
عععع پس گرفت که
الان چیکار کنیم ؟ @Captive

ارزهای که سود بهتر و زودتری میدند تو برگشت
BNB / near
چیز دیگه ای پیشنهاد دارید ؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
عععع پس گرفت که

ارزهای که سود بهتر و زودتری میدند تو برگشت
BNB / near
چیز دیگه ای پیشنهاد دارید ؟

دلایل کلیدی سقوط بیت کوین به 42هزار دلار4​

IMG 20220106 105321 - دلایل کلیدی سقوط بیت کوین به 42هزار دلار

قیمت بیت کوین، بزرگترین رمزارز جهان، در صرافی Bitstamp به پایین ترین سطح روزانه، 42412 دلار سقوط کرد که 7.5 درصد کاهش روزانه را نشان داد.
پادشاه کریپتو در تلاش برای بهبود است و در حال حاضر با قیمت 42927 دلار معامله می شود. رمزارزهای مطرح شکست سخت‌تری را پشت سر گذاشته‌اند، به طوری که سولانا، لونا و پولکادات ضرر دو رقمی را ثبت کردند.
فدرال رزرو سرمایه گذاران بازار سهام را نگران می کند
تلاطم بازار دقایقی پس از جلسه دسامبر (دی) فدرال رزرو آمریکا که در روز چهارشنبه منتشر شد، رخ می دهد که نشان داد بانک مرکزی می تواند در ماه مارس (اسفند) امسال نرخ بهره را افزایش دهد.
این خبر باعث شد که سهام ایالات متحده به شدت کاهش یابد. شاخص نزدک متمرکز بر فناوری، که به دلیل همبستگی قوی خود با بیت کوین شناخته می شود، 3.34 درصد عقب نشینی کرد و در 15100 بسته شد. سهام Nvidia، AMD و Adobe بیش از 5 درصد کاهش یافتند. میانگین صنعتی داوجونز و S&P 500 نیز در قرمز بسته شدند.
اعتراضات در قزاقستان آغاز شد
بیت کوین همچنین به دلیل موجی از اعتراضات در قزاقستان، دومین مرکز بزرگ استخراج بیت کوین، با باد مخالف دیگری در بخش استخراج رمزارز مواجه است. همانطور که U.Today گزارش داد، دولت این کشور برای ***** ناآرامی ها اینترنت سراسری را قطع کرد و ماینرهای محلی را مجبور کرد تجهیزات خود را خاموش کنند.
بر اساس داده‌های ارائه شده توسط Coinwarz، هش ریت شبکه اکنون پس از رسیدن به اوج ۲۲۹ EH/s در ۱ ژانویه (۱۱ دی) به ۱۶۵ EH/s کاهش یافته است.
شکست یک حمایت کلیدی
مارک نیوتن، مدیر عامل Fundstrat Global Advisors، خاطرنشان می کند که 45655 دلار یک سطح حمایتی مهم برای بیت کوین بود.
اکنون که این حمایت شکسته شده است، به نظر می رسد رمزارز پرچمدار برای اولین بار از سپتامبر 2021 (شهریور ۱۴۰۰) به زیر سطح 40000 دلار سقوط خواهد کرد.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
عععع پس گرفت که

دلیل کاهش یکی 2 روزه ی بیت کوین رو خودت پایین پستتون اشاره کردی بهش ولی من فکر نمیکنم مسائل مربوط به قطع اینترنت در قزاقستان و کاهش هشریت بیشتر از 5-10 روز طول بکشه. پس به خاطر این مورد نمیشه ریسک کرد و فروخت.

در ارتباط با نرخ بهره هم به نظر من با توجه به مسائل مربوط به کرونا و نظر/تحلیل افرادی که من دنبالشون میکنم و نظراتشون رو میخونم ما با یک ابرتورم در سطح جهانی روبرو هستیم و خواهیم بود، در نتیجه اینم ریسک فروش رو زیاد میکنه.

با این حال تصمیم گیرنده خود فرد هست چون هر کسی شرایط و استراتژی خودش رو داره.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دلیل کاهش یکی 2 روزه ی بیت کوین رو خودت پایین پستتون اشاره کردی بهش ولی من فکر نمیکنم مسائل مربوط به قطع اینترنت در قزاقستان و کاهش هشریت بیشتر از 5-10 روز طول بکشه. پس به خاطر این مورد نمیشه ریسک کرد و فروخت.

در ارتباط با نرخ بهره هم به نظر من با توجه به مسائل مربوط به کرونا و نظر/تحلیل افرادی که من دنبالشون میکنم و نظراتشون رو میخونم ما با یک ابرتورم در سطح جهانی روبرو هستیم و خواهیم بود، در نتیجه اینم ریسک فروش رو زیاد میکنه.

با این حال تصمیم گیرنده خود فرد هست چون هر کسی شرایط و استراتژی خودش رو داره.
باهم چندروز پیش صحبت کردیم که روند کلی صعودی ولی اون شدنو پس میگیره
حالا ک پس گرفت میریم از اینجا چینش سبد داشتیه باشیم.
تو سبد چیدن یکم داسستان فرق میکنه
نظرت به وب3 و متاورس برای امسال اوکی هست /

Captive

لایک‌ها
16,664
باهم چندروز پیش صحبت کردیم که روند کلی صعودی ولی اون شدنو پس میگیره
حالا ک پس گرفت میریم از اینجا چینش سبد داشتیه باشیم.
تو سبد چیدن یکم داسستان فرق میکنه
نظرت به وب3 و متاورس برای امسال اوکی هست /

باید اول ببینیم به طور قطع خطر رفع شده یا نه :دی

در مورد سبد هم میتونید بر این اساس دنبال و انتخاب کنید.

1. Web 3.0
  2. Gaming and Metaverse
  3. Public Blockchains
  4. Decentralised Finance (DeFi)
  5. Medium-of-Exchange
...

اما نظر خودم همچنان روی این هست که 50% از کل موجودی باید بر روی بیت و اتر باشه.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دقیقا :LOL: :coffee:
ولی ببین بازم میریزه. 3200 وعده ما :sneaky:

callهای غیر اصولی من 80% جواب میده.

من باب شوخی :

خوب دوستان به صف شید ضرر هاتون رو بگید داخل تاپیک ببینم چیی کردین.
bnb روی 650 $ خریدم.دلتون خنک بشه :دی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
bnb روی 650 $ خریدم.دلتون خنک بشه :دی
میانگین کم کن 😬 ✌️
امسال یکی از همین ارزهای پرپتانسیل همین بایننس کوین

بقول اقا حمید تا نفروشی ضرر حساب نمیشه
تا زمانی که نفروشیم ضرر نکردیم.

تا زمانی که نفروشیم سودی نکردیم.

کپتیو 16 دی 1400 :D

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
میگن قزاقستان بین 12 تا 21 درصد هشت ریت تولید بیت کوین جهان رو داره ، خب الان هش ریت بیت کوین بیاد پایین قیمتش هم باید بیاد پایین آخه ؟، فردا کلا 21 میلیون بیت تموم بشه قیمتش باید با سر سقوط کنه ؟ واقعا چه مدلشه تولید کم بشه قیمت بیت میریزه ، بالا بره بازم میریزه 😅 چه معیار مسخره ای داره این پادشاه رمز ارزها

Captive

لایک‌ها
16,664
میگن قزاقستان بین 12 تا 21 درصد هشت ریت تولید بیت کوین جهان رو داره ، خب الان هش ریت بیت کوین بیاد پایین قیمتش هم باید بیاد پایین آخه ؟، فردا کلا 21 میلیون بیت تموم بشه قیمتش باید با سر سقوط کنه ؟ واقعا چه مدلشه تولید کم بشه قیمت بیت میریزه ، بالا بره بازم میریزه 😅 چه معیار مسخره ای داره این پادشاه رمز ارزها

به طور کلی این بیت کوین هست که بر روی هش ریت تاثیر میذاره:

Rather, it is the price of Bitcoin that affects the hashrate. When the bitcoin price is high, more hashrate joins the network as less efficient miners can remain profitable due to fatter margins. As the price goes down, the margin thins and fewer miners can remain profitable.

وقتی قیمت بیت کوین یا اتریوم رشد میکنه یا روند صعودی داره ماینر ها تمایل به ماین کردن دارن اگه بی ارزش باشه که طرف حاضر نمیشه 100 میلیون هزینه کنه که سر سال 10 میلیون گیرش بیاد.

در کنار این موضوع، هر چقدر ماینر یک کوین بیشتر باشه ( به نظر من ) اعتبار اون کوین هم بیشتر میشه و هر چقدر ماینر ها تمایلی به ماین یک کوین خاص نداشته باشن خب طبیعتا تراکنش و ارزش اون کوین هم افت میکنه.

پ.ن: اینکه بیت کوین کم بشه با اینکه ماینرها کمتر بشن تفاوت داره.

بالا