amirradan26
Registered User
- نوشتهها
- 471
- لایکها
- 1,540
شیبا و icp
دو تا از شت کوینایی که کسی فکرشو نمیکرد اینقد خوب مقاومت کنن
دو تا از شت کوینایی که کسی فکرشو نمیکرد اینقد خوب مقاومت کنن
فعلا رو 3000 دارن میخرنشاین اتریوم دیگه چقدر میخواد بیاد پایین؟ انگار باباش مرده با کله داره میاد پایین
توئیتر بهترین رفیق ماستدرکل با این اخبارها نباید سمت سو گرفت
حالا از کجا بررسی میکنی؟
سلام .سلام دوستان
حدودا دو ماه پیش یه حساب بایننس وریفای شده از یه سایت ایرانی خریدم .. بعد خرید کل اطلاعات مهم اکانت از جمله ایمیل ، پسورد و ... رو تغییر دادم .
و شروع کردم به استفاده .. همه چیز خوب بود تا دو سه روز پیش که خواستم لاگین کنم ... وارد نشد و با این خطا مواجه شدم :
Incorrect username or password
اولش فکر کردم مشکل از خود بایننسه .. دو روز صبر کردم ببینم خودش حل میشه یا نه .. ولی حل نشد دوباره همون خطا
با پشتیبانی بایننس چت کردم و مشکل رو بهشون گفتم .. گفتن ایمیل اکانتت رو بده منم ایمیل رو دادم . بعد از یکی دو دقیقه بررسی ، گفت هیچ اکانتی با این ایمیل وجود نداره .. تعجب کردم چطور ممکنه .. بهم گفتت حتما ایمیلت رو فراموش کردی و این ایمیلی نیس ک باهاش اکانت داشتی بعد کلی چت و اسکرین شات باور کردن ک با همین ایمیل اکانت داشتم .
ولی گفتن الان اکانتی با همیچین ایمیلی در سیستم ما وجود نداره.
دوستان به نظرتون چه اتفاقی برای اکانت من افتاده .. اکانتم یهو ناپدید شده !
داداش سف پل پول تو کیف پوله درسته؟سلام .
اون ایمیلی که تغییر دادین همون ایمیلیه که ابتدا باهاش اکانت ساخته شده ؟
و این که یوزر ایدی فکر میکنم قابل تغییر نباشه یوزر ایدی چیزی ندارید از اکانتتون به پشتیبانی بدید ؟
خیلی ریسک بزرگی کردید با همچین اکانتی رفتین برای ترید
نهایتش از سیف پل استفاده میکردید .
سلام دوستان
حدودا دو ماه پیش یه حساب بایننس وریفای شده از یه سایت ایرانی خریدم .. بعد خرید کل اطلاعات مهم اکانت از جمله ایمیل ، پسورد و ... رو تغییر دادم .
و شروع کردم به استفاده .. همه چیز خوب بود تا دو سه روز پیش که خواستم لاگین کنم ... وارد نشد و با این خطا مواجه شدم :
Incorrect username or password
اولش فکر کردم مشکل از خود بایننسه .. دو روز صبر کردم ببینم خودش حل میشه یا نه .. ولی حل نشد دوباره همون خطا
با پشتیبانی بایننس چت کردم و مشکل رو بهشون گفتم .. گفتن ایمیل اکانتت رو بده منم ایمیل رو دادم . بعد از یکی دو دقیقه بررسی ، گفت هیچ اکانتی با این ایمیل وجود نداره .. تعجب کردم چطور ممکنه .. بهم گفتت حتما ایمیلت رو فراموش کردی و این ایمیلی نیس ک باهاش اکانت داشتی بعد کلی چت و اسکرین شات باور کردن ک با همین ایمیل اکانت داشتم .
ولی گفتن الان اکانتی با همیچین ایمیلی در سیستم ما وجود نداره.
دوستان به نظرتون چه اتفاقی برای اکانت من افتاده .. اکانتم یهو ناپدید شده !
بلهداداش سف پل پول تو کیف پوله درسته؟
نمیدونم جاش اینجاست یا نه: کیف پول مناسب واسه اتریوم چی خوبه که توی اون بریزم؟ وقتی یه کیف پول بسازیم، یه کد حسابی چیزی بهمون میده برای واریز کردن، درسته؟ و اینکه امنیت این کیف ها به چی بستگی داره؟ اگر پسورد سخت بذاریم بازم کار ساز نیست؟
پ.ن: تازه کارم توی این موارد، زیاد انتظار نداشته باشید :دی
دوستان سایتی بلد نیستید الارم قیمت بده ؟ رایگان
تریدینگ ویو خیلی خوبه ولی یکی بیشتر نمیشهگذاشت رایگان
تو خود صرافی ها ارلرت دارهدوستان سایتی بلد نیستید الارم قیمت بده ؟ رایگان
تریدینگ ویو خیلی خوبه ولی یکی بیشتر نمیشهگذاشت رایگان
این اپشه سایتشو نمیتونم پیدا کنم الارمش