• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
شیبا و icp
دو تا از شت کوینایی که کسی فکرشو نمیکرد اینقد خوب مقاومت کنن
poker.gif

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
این اتریوم دیگه چقدر میخواد بیاد پایین؟ انگار باباش مرده با کله داره میاد پایین

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
درکل با این اخبارها نباید سمت سو گرفت
حالا از کجا بررسی میکنی؟ 😬 😬
توئیتر بهترین رفیق ماست 😂
برای چک کردن اوضاع انچین هم هفته نامه گلس نود رو vizart منتشر میکنه به زبان فارسی
البته شما میتونید با یادگیری انچین از سایت گلس نود ، کریپتوکوانت ، سنتیمنت استفاده کنید
( اینم اضافه کنم انچین ادرس کیف پول های متعلق به همچین صندوق های سرمایه گذاری زیر نظر داره اگر جابجایی کلفتی داشته باشن هممون خبر میشیم
از این قضیه نگران نباشید قبل این که اوضاع خیلی خیت شه خبر میشیم :p )

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
بیت هرجایی که در تایم فریم 4 ساعته انگالف کنه من یه ورود کوچیک میزنم به نظرم برای نوسان گیری هم که شده یه چند درصدی بره بالا

ValidGCoins

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوستان
حدودا دو ماه پیش یه حساب بایننس وریفای شده از یه سایت ایرانی خریدم .. بعد خرید کل اطلاعات مهم اکانت از جمله ایمیل ، پسورد و ... رو تغییر دادم .
و شروع کردم به استفاده .. همه چیز خوب بود تا دو سه روز پیش که خواستم لاگین کنم ... وارد نشد و با این خطا مواجه شدم :
Incorrect username or password
اولش فکر کردم مشکل از خود بایننسه .. دو روز صبر کردم ببینم خودش حل میشه یا نه .. ولی حل نشد دوباره همون خطا
با پشتیبانی بایننس چت کردم و مشکل رو بهشون گفتم .. گفتن ایمیل اکانتت رو بده منم ایمیل رو دادم . بعد از یکی دو دقیقه بررسی ، گفت هیچ اکانتی با این ایمیل وجود نداره .. تعجب کردم چطور ممکنه .. بهم گفتت حتما ایمیلت رو فراموش کردی و این ایمیلی نیس ک باهاش اکانت داشتی بعد کلی چت و اسکرین شات باور کردن ک با همین ایمیل اکانت داشتم .
ولی گفتن الان اکانتی با همیچین ایمیلی در سیستم ما وجود نداره.
دوستان به نظرتون چه اتفاقی برای اکانت من افتاده .. اکانتم یهو ناپدید شده !:rolleyes:☹️

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام دوستان
حدودا دو ماه پیش یه حساب بایننس وریفای شده از یه سایت ایرانی خریدم .. بعد خرید کل اطلاعات مهم اکانت از جمله ایمیل ، پسورد و ... رو تغییر دادم .
و شروع کردم به استفاده .. همه چیز خوب بود تا دو سه روز پیش که خواستم لاگین کنم ... وارد نشد و با این خطا مواجه شدم :
اولش فکر کردم مشکل از خود بایننسه .. دو روز صبر کردم ببینم خودش حل میشه یا نه .. ولی حل نشد دوباره همون خطا
با پشتیبانی بایننس چت کردم و مشکل رو بهشون گفتم .. گفتن ایمیل اکانتت رو بده منم ایمیل رو دادم . بعد از یکی دو دقیقه بررسی ، گفت هیچ اکانتی با این ایمیل وجود نداره .. تعجب کردم چطور ممکنه .. بهم گفتت حتما ایمیلت رو فراموش کردی و این ایمیلی نیس ک باهاش اکانت داشتی بعد کلی چت و اسکرین شات باور کردن ک با همین ایمیل اکانت داشتم .
دوستان به نظرتون چه اتفاقی برای اکانت من افتاده .. اکانتم یهو ناپدید شده !:rolleyes:☹️
سلام .
اون ایمیلی که تغییر دادین همون ایمیلیه که ابتدا باهاش اکانت ساخته شده ؟
و این که یوزر ایدی فکر میکنم قابل تغییر نباشه یوزر ایدی چیزی ندارید از اکانتتون به پشتیبانی بدید ؟
خیلی ریسک بزرگی کردید با همچین اکانتی رفتین برای ترید
نهایتش از سیف پل استفاده میکردید .

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
سلام .
اون ایمیلی که تغییر دادین همون ایمیلیه که ابتدا باهاش اکانت ساخته شده ؟
و این که یوزر ایدی فکر میکنم قابل تغییر نباشه یوزر ایدی چیزی ندارید از اکانتتون به پشتیبانی بدید ؟
خیلی ریسک بزرگی کردید با همچین اکانتی رفتین برای ترید
نهایتش از سیف پل استفاده میکردید .
داداش سف پل پول تو کیف پوله درسته؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام دوستان

سلام

شما نباید اکانت وریفای شده میخریدید، احتمالا اون شخص به حساب شما دسترسی داشته که خب با توجه به رمز 2 عاملی یکم بعیده اما میتونه با توجه به مدارکی که داشته درخواست رمزعبور جدید داده و اعلام کرده که به ایمیل قبلی دسترسی ندارم ( که باز همینم بعیده ) چون حداقل باید یک ایمیلی برای شما اومده باشه، ایمیل هشدار و...

خلاصه با احراز هویت جدید آدرس ایمیل و رمز رو عوض کرده.

شما اگر خواستید حساب وریفای شده هم بگیرید باید با مدارک خودتون احراز هویت کنید که نتونن سوء استفاده کنن.

آدرس بیت کوین یا والت هایی که استفاده کردید رو به بایننس بدید تا بررسی کنند.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
داداش سف پل پول تو کیف پوله درسته؟
بله
کیف پوله
با ایپی ایران مشکلی نداره ولی همیشه گفتن که بهترین کار اینه که هویت ایرانی خودتون رو لو ندید پس بهترین کار استفاده از فیل*ترشکن
از طرفی چون کیف پول مشکلی با تغییر ایپی نداشته تا الان

.Ali007.

Registered User
لایک‌ها
169
نمیدونم جاش اینجاست یا نه: کیف پول مناسب واسه اتریوم چی خوبه که توی اون بریزم؟ وقتی یه کیف پول بسازیم، یه کد حسابی چیزی بهمون میده برای واریز کردن، درسته؟ و اینکه امنیت این کیف ها به چی بستگی داره؟ اگر پسورد سخت بذاریم بازم کار ساز نیست؟

پ.ن: تازه کارم توی این موارد، زیاد انتظار نداشته باشید :دی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
نمیدونم جاش اینجاست یا نه: کیف پول مناسب واسه اتریوم چی خوبه که توی اون بریزم؟ وقتی یه کیف پول بسازیم، یه کد حسابی چیزی بهمون میده برای واریز کردن، درسته؟ و اینکه امنیت این کیف ها به چی بستگی داره؟ اگر پسورد سخت بذاریم بازم کار ساز نیست؟

پ.ن: تازه کارم توی این موارد، زیاد انتظار نداشته باشید :دی

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
دوستان سایتی بلد نیستید الارم قیمت بده ؟ رایگان
تریدینگ ویو خیلی خوبه ولی یکی بیشتر نمیشهگذاشت رایگان

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319

رو اپ کوین مارکت کپ توی واچ لیست اگه بذاری، یهو اتفاقی برای قیمت بیوفته خبر میده
دستی نمیشه قیمت رو ست کرد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تو خود صرافی ها ارلرت داره
میتونی برای هر کوین یه Alert فعال کنی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها