• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
لینک خبر

پیتر برنت تحلیلگر و معامله‌گر کهنه‌کار گفته است که بیت کوین از روند پیشروی پارابولیک خود خارج شده است.
چنین کاهش قیمتی، می‌تواند بیت کوین را به محدوده قیمت ۸۳۴۰ دلار برساند.

پ.ن :به نظرم باید رفتار قیمت رو چک کرد و اخبار میتونه برای دامن زدن به احساس ترس باشه ،یا شایدم تقریبا درست باشه
پیش بینی و پیشگویی نباید کرد و به حرف هیچکس مخصوصا رسانه ای ها نباید گوش داد!
ولی چیزی که واقعا درسته اینه که رشد سابق نخواهد بود و تقریبا رنج خواهد بود
شاید هولد خیلی بلند مدت درست نباشه
هولد ۳-۴ماهه
رابرت کیوساکی هم میگفت بیت تا 24 میاد در ریزش قبلی ولی نرفت :)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
رابرت کیوساکی هم میگفت بیت تا 24 میاد در ریزش قبلی ولی نرفت :)
بابای منم یبار بورس تو شاخص ۲م واحدی نفرین کرده بود گفت بورس الهی بلند نشه و کلی نفرین های +۵۰سال ...هنوزم بورس بورس سابق نشد، ولی من توییت نزده بودم ،حالا این نفرین وارن بافت میکرد کلی معروف میشد ...
الان دید ارز دیجیتال هم هستم گفت اینم از همون نفرین ها کردم حواست باشه
خلاصه ک حواستون باشه بیت ۲۴هزاری در کمین است ...

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
بابای منم یبار بورس تو شاخص ۲م واحدی نفرین کرده بود گفت بورس الهی بلند نشه و کلی نفرین های +۵۰سال ...هنوزم بورس بورس سابق نشد، ولی من توییت نزده بودم ،حالا این نفرین وارن بافت میکرد کلی معروف میشد ...
الان دید ارز دیجیتال هم هستم گفت اینم از همون نفرین ها کردم حواست باشه
خلاصه ک حواستون باشه بیت ۲۴هزاری در کمین است ...
بابات باهات دشمنی داره هرجا میری نفرین میکنه :دی ؟ :D
ولی بهتر نیست یه چند تا التکوین خوب پیدا کنیم بگیم نفرین کنن به یه نون نوایی برسیم :) ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوستان، در صورتی که تمایل داشتید لطفا 5 کوین/توکنی که فکر میکنید در سال 2022 عملکرد بهتری ( در مجموع ) نسبت به بقیه کوین ها دارند را معرفی کنید. ( ترجیحا از 100 کوین برتر مارکت کپ )

در پایان هر کوینی که دفعات بیشتری از طرف دوستان معرفی شود را در قالب یک نظرسنجی قرار خواهیم داد تا بهترین کوین از نگاه شما انتخاب شود.

سپاس :coffee:

پ.ن: حداقل و حداکثر 5 کوین را انتخاب کنید

پ.ن2: هیچگونه مسئولیتی و یا مهر تاییدی بر خوب یا بد بودن کوین بر دوش شما نیست.

اول از خودم شروع میکنم: :D

1. بیت کوین
2. پولکادات
3.بی ان بی
4.ترون
5.کازماس

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
دوستان، در صورتی که تمایل داشتید لطفا 5 کوین/توکنی که فکر میکنید در سال 2022 عملکرد بهتری ( در مجموع ) نسبت به بقیه کوین ها دارند را معرفی کنید. ( ترجیحا از 100 کوین برتر مارکت کپ )

در پایان هر کوینی که دفعات بیشتری از طرف دوستان معرفی شود را در قالب یک نظرسنجی قرار خواهیم داد تا بهترین کوین از نگاه شما انتخاب شود.

1. بیت کوین
2. پولکادات
3.بی ان بی
4.ترون
5.کازماس

بیت کوین
اتریوم
بی ان بی
کازماس
پالیگان

Captive

لایک‌ها
16,664

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069

1. بیت کوین
2. پولکادات
3.بی ان بی
4.ترون
5.کازماس
1. Near
2 . Avax
3 . atom
4. XTZ

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان با توجه به اینکه قیمت تتر منظورم ریالیش هستش میاد پایین به نظرتون بهتره تبدیلش کنم یا فقط مقدار موردنیاز رو نقد کنم بقیش رو نگه دارم؟
من ترید نمیکنم و از لحاظ حفظ ارزش نظرتون رو میخوام بدونم چون چیزی هم به نظرم نمیرسه تبدیلش کنم

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان با توجه به اینکه قیمت تتر منظورم ریالیش هستش میاد پایین به نظرتون بهتره تبدیلش کنم یا فقط مقدار موردنیاز رو نقد کنم بقیش رو نگه دارم؟
من ترید نمیکنم و از لحاظ حفظ ارزش نظرتون رو میخوام بدونم چون چیزی هم به نظرم نمیرسه تبدیلش کنم

به نظر من اگر قصد خرید کوینی را ندارید و 51% احتمال میدید که ریزش ادامه داشته باشه بفروشید.

ولی به طور کلی درآمد کریپتوکار به دلار هست دیگه نباید زیاد به قیمت تتر/ریال توجه داشته باشه.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
چرا داره مییاد پایین حالا؟ خبر خاصی شده؟ یا مثل هفته پیش میاد پایین بعد برمیگرده؟

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
چرا داره مییاد پایین حالا؟ خبر خاصی شده؟ یا مثل هفته پیش میاد پایین بعد برمیگرده؟
احتمالا به خاطر اخبار توافق هستش .در هر صورت فشار فروش زیاده میدونم حداکثر یکی دو تومن بیشتر پایین نمیاد ولی خب یکی دوتومن تو چندهزار دلار رقم کمی نیس.
برای همین میخواستم نظر دوستان رو بدونم

اتریوم بره بالا تتر هرچقدرم بیاد پایین مهم نیس🤣

بالا