• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ValidGCoins

Registered User
لایک‌ها
79
سلام .
اون ایمیلی که تغییر دادین همون ایمیلیه که ابتدا باهاش اکانت ساخته شده ؟
نه اول با یه ایمیل دیگه ساخته شده.
و این که یوزر ایدی فکر میکنم قابل تغییر نباشه یوزر ایدی چیزی ندارید از اکانتتون به پشتیبانی بدید ؟
نه متاسفانه ندارم
خیلی ریسک بزرگی کردید با همچین اکانتی رفتین برای ترید
نهایتش از سیف پل استفاده میکردید .
حق با شماست با اینکه خیلی از دوستان تو این تاپیک بارها گفتن که از اکانت وریفای شده با مدارک دیگران به هیچ وجه استفاده نکنید ولی من بازم این اشتباه رو مرتکب شدم ..
سیف پال که دارم استفاده میکنم .. این اکانت رو بیشتر به خاطر توکن های ای تی اف بایننس خریدم ک تو بایننس سیف پال نیستن .

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
این اتریوم دیگه چقدر میخواد بیاد پایین؟ انگار باباش مرده با کله داره میاد پایین
دیدیی وقتی یه چیزیو مییخای بکوبی زمین اول یک مقدار میگیریش بالا تا با شتاب بیشتریی بکوبیش زمین؟ بالا رفتن قیمت ایتر الان حکم اینو داره. :LOL: :sneaky: :coffee:

ValidGCoins

Registered User
لایک‌ها
79
سلام

شما نباید اکانت وریفای شده میخریدید، احتمالا اون شخص به حساب شما دسترسی داشته که خب با توجه به رمز 2 عاملی یکم بعیده
دسترسی ها رو کلا بستم ک ب هیچ وجه اون شخص نتونه به اکانتم دسترسی داشته باشه ... ایمیل و پسورد و رمز دو عاملی رو تغییر دادم .. و دیوایس هایی وارد بود خارج شدم (یکی آیفون و یکی هم ویندوز )
اما میتونه با توجه به مدارکی که داشته درخواست رمزعبور جدید داده و اعلام کرده که به ایمیل قبلی دسترسی ندارم ( که باز همینم بعیده ) چون حداقل باید یک ایمیلی برای شما اومده باشه، ایمیل هشدار و...
خلاصه با احراز هویت جدید آدرس ایمیل و رمز رو عوض کرده.
منم شک م رو همینه فقط تعجبم مثل شما از اینه که چرا حداقل یه ایمیلی برام نیومده.کلا این ماجرا واقعا برام عجیبه تا حالا تو هیچ جایی ندیدم ک کسی همچین مشکلی براش پیش اومده باشه.
منم واقعا فکر نمیکردم ب این راحتی اون شخص بتونه به حسابم دسترسی داشته وگرنه هرگز همچین اکانتی رو نمیخریدم
خداروشکر که سرمایه اصلی رو هنوز وارد نکرده بودم .
شما اگر خواستید حساب وریفای شده هم بگیرید باید با مدارک خودتون احراز هویت کنید که نتونن سوء استفاده کنن.
بله شما درست میگین .. حداقل با مدارک خودم بود همچین مشکلی پیش نمیومد
آدرس بیت کوین یا والت هایی که استفاده کردید رو به بایننس بدید تا بررسی کنند.
آدرس ایمیلی ک باهاش اکانت ساخته شده رو از بین اسکرین شات هایی که همون سایت برام فرستاده بود پیدا کردم و بهشون دادم .. بعد نیم ساعت بررسی اینارو گفتن:

Please kindly provide us a video in which you needs to appear holding the doc info page and speak out this exact phrase clearly: "I forgot my Binance account due to my personal reason, please help to provide the account."

For the security reason, we will need you to provide above information to check for your registered account.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
آدرس ایمیلی ک باهاش اکانت ساخته شده رو از بین اسکرین شات هایی که همون سایت برام فرستاده بود پیدا کردم و بهشون دادم .. بعد نیم ساعت بررسی اینارو گفتن:

Please kindly provide us a video in which you needs to appear holding the doc info page and speak out this exact phrase clearly: "I forgot my Binance account due to my personal reason, please help to provide the account."

For the security reason, we will need you to provide above information to check for your registered account.
هیچیی دیگه الان کاری نمیتونی بکنی چون عکس kyc ی با شما یکی نیست. متوجه میشن وقتی ویدیو را فرستادی.
به نظرم جایی که خرید کردیو در قسمتی که کلاه بردار های سایت نشانه گذاری میشن بیان کنی

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دسترسی ها رو کلا بستم ک ب هیچ وجه اون شخص نتونه به اکانتم دسترسی داشته باشه ... ایمیل و پسورد و رمز دو عاملی رو تغییر دادم .. و دیوایس هایی وارد بود خارج شدم (یکی آیفون و یکی هم ویندوز )

منم شک م رو همینه فقط تعجبم مثل شما از اینه که چرا حداقل یه ایمیلی برام نیومده.کلا این ماجرا واقعا برام عجیبه تا حالا تو هیچ جایی ندیدم ک کسی همچین مشکلی براش پیش اومده باشه.
منم واقعا فکر نمیکردم ب این راحتی اون شخص بتونه به حسابم دسترسی داشته وگرنه هرگز همچین اکانتی رو نمیخریدم
خداروشکر که سرمایه اصلی رو هنوز وارد نکرده بودم .

بله شما درست میگین .. حداقل با مدارک خودم بود همچین مشکلی پیش نمیومد

با همونی که براتون وریفای کرده حرف بزنید بگید من الان نیاز به همچین ویدیویی دارم اگر کار اونا نباشه قطعا براتون میفرستنش
ولی خب احتمال دیگه یی وجود نداره ظاهرا :(

ValidGCoins

Registered User
لایک‌ها
79
با همونی که براتون وریفای کرده حرف بزنید بگید من الان نیاز به همچین ویدیویی دارم اگر کار اونا نباشه قطعا براتون میفرستنش
ولی خب احتمال دیگه یی وجود نداره ظاهرا :(
بهشون پیام دادم ولی جواب ندادن هنوز ... نه واسه اینکه اکانتم برگرده واسه اینکه بهشون بگم همچین اکانتایی رو به مردم نفروشن و سرمایه مردم رو به این راحتی برباد ندن .
به احتمال زیاد صاحب اصلی مدارک به بایننس پیام داده ک اکانتم هک شده یا به سرقت رفته .. بایننس هم ازش درخواست مدارک کرده اونم ک صاحب اصلی اکانته راحت مدارک درخواستی رو تحویل داده و حساب رو واسه خودش بازیابی کرده.
فکر کرده اکانتم موجودیش فوله و راحت پول یامفت گیرش میاد 😅🤪 خخخ .. زهی خیال باطل .. زدی به کاهدون
واسه من عبرتی شد ک در آینده همچین اشتباهی نکنم .. خداروشکر 50 دلار بیشتر دیپوزیت نکرده بودم و 4 میلیون هم بابت خرید اکانت داده بودم. خداروشکر سرمایه اصلی رو هنوز وارد نکرده بودم و میخواستم با همین 50 دلار چند ماهی امتحان کنم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
دیدیی وقتی یه چیزیو مییخای بکوبی زمین اول یک مقدار میگیریش بالا تا با شتاب بیشتریی بکوبیش زمین؟ بالا رفتن قیمت ایتر الان حکم اینو داره. :LOL: :sneaky: :coffee:
اوووفف اولیین شَپَلَق:ROFLMAO:
ETH_1D_graph_coinmarketcap (1).png

خیلی دوست دارم 2800 برای ایتر مقاومت کنه. :censored: :coffee:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
کوین stake فقط بالا میره هر بار بیت ریخته یه کم ریزش کرده باز بالا رفته الان دو ماهه زیر نظرش دارم ولی همیشه بالا رفته کسی اطلاعات کاملی از این توکن داره عین استیبل کوین میمونه با این تفاوت که مثبت میشه منفی نه

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
اینجوری که زمین خورد بعیده به این زودی بلند بشه.
دلیل خاصی داره این سقوط یا روند بازار شده فروشی فقط همین؟
چند تا سناریو هست برای بیت
یکی میگه که ممکنه بیت یه رنج طولانی مدت درست کنه بین سقف و کف که میشه حوالی 70 و 30
( در واقع در الگو رالی بیس رالی قرار داریم و بیس ساختن برای یک الگوی بزرگ رالی که قبلا ایجاد شده مطرح هست و احتمالا زمان زیادی هم بگیره )
( این اتفاق قبلا برای S&P افتاده و اگر اشتباه نکنم 16 سال بیس ساخته ولی خب اون رالی ش هم تایم خیلی زیادی طول کشیده )
یه سناریو دیگه میگه میایم 37 و دوباره برمیگردیم بالا
و اخریش هم با همین سناریو اول یجورایی موافق هست و میگه حوالی 30 32 برمیگردیم بالا
اما
موردی که وجود داره :
از نظر داده های انچین تا جمعه گذشته
فشار فروش توسط هولدرهای کوتاه مدت تا اینجای کار بوده و هولدرهای بلند مدت عرضه خاصی نداشتن و از طرفی رزرو صرافی ها هم همش داره میاد پایین تر
و ممکنه همون 37 یا حتی همین نقطه 40 برگردیم بالا
میانگین خرید هولدرای کوتاه مدت 51.4 کا
میانگین خرید کل مارکت 24.4 کا هست
و میانگین خرید هولدر های بلند مدت 17.7 کا هست
WhatsApp Image 2022-01-07 at 23.21.21.jpeg
چیزی که برام جالبه رشد نمودار ابی رو ببینید
زمانی که تا 30 ریخت تو اون برهه زمانی هولدرای بلند مدت مقدار خیلی زیادی خرید کردن و رشد نمودارش هم خیلی جالبه
خیلی ها میگن هولدرای بلند مدت و مارکت میکر هنوز خریدش رو شروع نکرده تو این ریزش و نمیشه تعمیم به ریزش تا 30 داد
ولی بنظرم با این حجم خریدی که تو اون محدوده انجام دادن هم جای شک هست که بیاد زیر 30

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
بهشون پیام دادم ولی جواب ندادن هنوز ... نه واسه اینکه اکانتم برگرده واسه اینکه بهشون بگم همچین اکانتایی رو به مردم نفروشن و سرمایه مردم رو به این راحتی برباد ندن .
به احتمال زیاد صاحب اصلی مدارک به بایننس پیام داده ک اکانتم هک شده یا به سرقت رفته .. بایننس هم ازش درخواست مدارک کرده اونم ک صاحب اصلی اکانته راحت مدارک درخواستی رو تحویل داده و حساب رو واسه خودش بازیابی کرده.
فکر کرده اکانتم موجودیش فوله و راحت پول یامفت گیرش میاد 😅🤪 خخخ .. زهی خیال باطل .. زدی به کاهدون
واسه من عبرتی شد ک در آینده همچین اشتباهی نکنم .. خداروشکر 50 دلار بیشتر دیپوزیت نکرده بودم و 4 میلیون هم بابت خرید اکانت داده بودم. خداروشکر سرمایه اصلی رو هنوز وارد نکرده بودم و میخواستم با همین 50 دلار چند ماهی امتحان کنم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه
خب باز خوبه دو سر باخت نشده براتون فقط همون پول ساخت اکانت هست و 50 دلاری که توش بوده
بنظرم ریسکی ترین کاره اینه که با مشخصات یکی دیگه وریفای کنیم
همون سیف پل خوبه
یا نهایتا صرافی های دیگه
البته هیچی بایننس نمیشه
صرافی های دیگه تفاوت اردر فروش و خرید گاها تو دامپ ها من دیدم ده درصد هم رسیده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

سلام صبح بخیر

خب اینجا گفتیم که دش 1 دلار از لایت بیشتره و باید اختلافشون بیشتر باشه، پس میشه فعلا لایت رو به دش تبدیل کنیم، الان که این پست رو میذارم دش 15 دلار بیشتر شده، در واقع یعنی الان شما با کمترین ریسک میتونستید تبدیل کنید و الان دوباره لایت بیشتری را داشته باشید.

این correlation ها و موارد خاص رو در کمتر سایت و کانال های پولکی میبینید :D

مشاهده پیوست 1265838

DASH > LTC

دش: 143

لایت: 130

9.gif

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
لینک خبر

پیتر برنت تحلیلگر و معامله‌گر کهنه‌کار گفته است که بیت کوین از روند پیشروی پارابولیک خود خارج شده است.
چنین کاهش قیمتی، می‌تواند بیت کوین را به محدوده قیمت ۸۳۴۰ دلار برساند.

پ.ن :به نظرم باید رفتار قیمت رو چک کرد و اخبار میتونه برای دامن زدن به احساس ترس باشه ،یا شایدم تقریبا درست باشه
پیش بینی و پیشگویی نباید کرد و به حرف هیچکس مخصوصا رسانه ای ها نباید گوش داد!
ولی چیزی که واقعا درسته اینه که رشد سابق نخواهد بود و تقریبا رنج خواهد بود
شاید هولد خیلی بلند مدت درست نباشه
هولد ۳-۴ماهه

Last edited:
بالا