منم دقیقا مثل شما !سال قبل ترید کردم و هر دفعه با ۵-۱۰$ سود فروختم ، موشک شد رفت هوا!!
برام تجربه شد و گفتم از این به بعد هولد میکنم،
بعد از بیت 28k هرچی خریدم هولد کردم ، ولی این سری بازار اسانسوری شد!
اگر اون سیکلی که 2018 تکرار شد دوباره بشه (بازم نیایید بگید ناامید می کنم فلان و...از اول ماهیت کریپتوکارنسی رو دوس داشتم و دارم ولی برای قیمت باید واقع بین باشیم کریپتو خدا هم باشه ولی دستکاری بازار پدر مادر نداره)
دیگه واقعا باید ترید رو به حداقل رسوند و 90 درصد هم بیرون گود بود
تا سال 2024 احتمالاً کف های 25 یا اوضاع بدتر بشه 15 رو هم ببینه (والا اینا رو من نکشیدم اینا سطوح حمایتیهایی هستن که سناریوش رو اکثراً در تریدینگ ویو میگن)
امیدوارم تا 2024 اونقدری پول داشته باشم که وارد بازار بشم
موردی که الان هست و 2018 نبود یا پررنگ نبود حداقلاگر اون سیکلی که 2018 تکرار شد دوباره بشه (بازم نیایید بگید ناامید می کنم فلان و...از اول ماهیت کریپتوکارنسی رو دوس داشتم و دارم ولی برای قیمت باید واقع بین باشیم کریپتو خدا هم باشه ولی دستکاری بازار پدر مادر نداره)
دیگه واقعا باید ترید رو به حداقل رسوند و 90 درصد هم بیرون گود بود
تا سال 2024 احتمالاً کف های 25 یا اوضاع بدتر بشه 15 رو هم ببینه (والا اینا رو من نکشیدم اینا سطوح حمایتیهایی هستن که سناریوش رو اکثراً در تریدینگ ویو میگن)
امیدوارم تا 2024 اونقدری پول داشته باشم که وارد بازار بشم
موردی که الان هست و 2018 نبود یا پررنگ نبود حداقل
بازار فیوچرز و اپشن هست
ورود کله گنده های صندوق های سرمایه گذاری هست
همه این فاکتور ها باعث میشه بازار مثل 2018 چند سال تو کف نمونه
ممکنه تو رکود بره مثل می امسال
ولی همچین چیزی که بره چند سال چیزی نباشه بنظرم یکم جای تامل بیشتری داره .
توی تراست بخوای blok رو برداشت کنی باید متیک داشته باشی
حالا متیک رو پالیگان از کجا گیر بیارم کوینکس رو اتریوم هست.
البته نمیخوام برداشت بزنم برای دو سه سال بعد لازم میشه
عه درسته من اشتباه کردم ممنونکوینکس که زده MaticNetwork
?
میانگین خرید شرکت های سرمایه گذاری و افرادی مثل سیلور رو 30 هزار هستبله بازار کریپتو کارنسی اینقدری همهگیر شده (به نسبت سقوط 2018) که حتی اگر سقوط 2022 اتفاق بیفته مثل اون سال نیست و در بهترین حالت احتمال راکد بودن بازار هم هست
یعنی سقوط 66 به 15 بازم شرف داره به سقوط 20 به 3 هزار دلار
در کل همیشه با اینکه دستکاری بازار بوده ولی Volatility یا همون فراریت قیمت هم کم شده انصافا
شما میدونستید سیلور 3 روز پیش کل بیتکوینهاشو فروخت ؟میانگین خرید شرکت های سرمایه گذاری و افرادی مثل سیلور رو 30 هزار هست
شما میدونستید سیلور 3 روز پیش کل بیتکوینهاشو فروخت ؟
عجباشما میدونستید که همه بیت هایی که فروخت رو من خریدم؟
مقدار بیت کوینی که سیلور داره رو 3 روزپیش اگر فروخته باشه ما الان باید ده هزار می بودیمشما میدونستید سیلور 3 روز پیش کل بیتکوینهاشو فروخت ؟
درکل با این اخبارها نباید سمت سو گرفتمقدار بیت کوینی که سیلور داره رو 3 روزپیش اگر فروخته باشه ما الان باید ده هزار می بودیم
این قضیه تئوری توطئه رو باید بذاریم کنار این ها صندوق سرمایه گذاری درپیت نیستن همشون حساب پس میدن و باید شفاف ترین گزارش ماهیانه
رو از فعالیت هاشون ارائه بدن