اگه دقت کنی من تاپیکی نزدم و کسی رو هم تشویق به کانال های سیگنال دهی نکردم2.زدن هر گونه تاپیک اعم از ارائه سیگنال (چه رایگان و چه پولی) یا تشویق دیگر کاربران به عضویت در کانال های سیگنال دهی مجاز نمی باشد.
اگه دقت کنی من تاپیکی نزدم و کسی رو هم تشویق به کانال های سیگنال دهی نکردم2.زدن هر گونه تاپیک اعم از ارائه سیگنال (چه رایگان و چه پولی) یا تشویق دیگر کاربران به عضویت در کانال های سیگنال دهی مجاز نمی باشد.
اگه دقت کنی من تاپیکی نزدم و کسی رو هم تشویق به کانال های سیگنال دهی نکردم
چقدر روی 3500 حساسه سریع ریجکت میشیم.
ETH#
دارم و راضیم از سایت کول ولت شاپ خریدم بنظرم از لجر و خیلی های دیگه بهترهاینجا کسی کیف پول کول ولت اس داره ؟
به نظرتون روند همچنان صعودی میمونه؟به امید شکستنش.
به نظرتون روند همچنان صعودی میمونه؟
اینا احتمالا از ریزشش سود میکنن که از این توییتا میزنن
اینا احتمالا از ریزشش سود میکنن که از این توییتا میزنن
اخه تو این ۳/۴ ماه ی بار صعودی بوده اونم که باز ریخت
درسته یکم عجله هم داریم برای بالا رفتن ،من که اصلا برام مهم نیست چون میدونم کلیتش رو به صعوده ،ولی یصعود خفن بکنه دل ادم خوش شهخب قانون نوشته یا نانوشته ای که ما نداریم مبنی بر اینکه 365 روز کندل سبز بزنه، بازار بالا پایین میشه، شما باید کلیت بازار رو هم بررسی کنید و اینکه اینجوری نباشه که شما بر فرض مثال بیت کوین بخرید و دیگه نگاهش هم نکنید تا هر موقع 10 برابر شد بفروشید.
تو همین 60 روز اخیر بیت از 32ک شده 48ک، اتر از کف قیمتی 2160 دلار شده 3580 یعنی بیش از 60% رشد، کجا همچین سود ( دلاری ) شما میتونید بگیرید؟
تو همین 30 روزه اخیر نئو 40% سود داد، کوین ZIL تا 200% رشد کرد آوه کاوا near و... اینا 50% رشد در یک ماه رو داشتند، لونا 2 برابر شده در عرض 2 ماه.
اینها فقط کوین های معروف هستند که من خدمتتون عرض کردم وگرنه صفحه ی دوم کوین مارکت کپ رو اصلا من بررسی نکردم.
دیدی گفتم از ریزش سود میکنهاز رشدش سود میکنن که از این توئیتا میزنن ولی در کل داستان مایکل سیلور فرق میکنه، نظرات و پیام هاش میتونه تاثیرگذار باشه.
دقیقا طبق پیش بینی پیش رفتارز : لونا
قیمت فعلی : 95.14
پولبک : 97 الی 98
اصلاح : محدوده های 80 دلار
صرفا یک تحلیل هست !