peyman5534
Registered User
- نوشتهها
- 1,326
- لایکها
- 2,413
نمیشه پیش بینی خوب کنی پیش بینیت برای ۲,۳ ماه آینده چیهدقیقا طبق پیش بینی پیش رفت
نمیشه پیش بینی خوب کنی پیش بینیت برای ۲,۳ ماه آینده چیهدقیقا طبق پیش بینی پیش رفت
این الان صعود بوداز ۴۸ اومده اینجا،تا برسه ۴۸ زمان میبره،نمیدونم چرا همه بازارای مالی که من توشم اینجوریه به راحتی میریزه بعد میخاد جبران کنه جون میکنه،
این الان صعود بوداز ۴۸ اومده اینجا،تا برسه ۴۸ زمان میبره،نمیدونم چرا همه بازارای مالی که من توشم اینجوریه به راحتی میریزه بعد میخاد جبران کنه جون میکنه،
اخه داداش این چه صعودیه در عرض ی روز از ۴۸ اومد ۳۸ حالا باید ۲ هفته صبر کنی برسه ۴۸ اونم شاید برسه،این بازار برای نوسان گیری خوبه برای هولدر بدرد نمیخوره فعلانه اون 2 هزار دلاری که ریخت ریزش بود : )))))
اخه داداش این چه صعودیه در عرض ی روز از ۴۸ اومد ۳۸ حالا باید ۲ هفته صبر کنی برسه ۴۸ اونم شاید برسه،این بازار برای نوسان گیری خوبه برای هولدر بدرد نمیخوره فعلا
اومد آخه من الان ۶,۷ ماهه دار. خبری نیست البته اشتباه کردم رو ۶۶ نفروختمخودت میگی هولدر، هولدر که نباید هر هفته 10 هزار دلار به بیت کوینش اضافه بشه عزیز دل برادر، بعد من اصلا نگفتم صعود.
شما گفتی اون توئیت برای این بوده که از ریزش سود کنن من باورم بر این هستش که اینطوری نیست و فقط از رشدش سود میکنند. اینطوری نیست که سیلور بیاد شورت بیت رو بگیره بعد صبح تا شب از بیت تعریف کنه.
پ.ن: چطوری حساب کردی که تو یک روز از 48 اومده 38 ؟
President Biden announces former Ripple adviser as pick for Fed vice chair for supervision
The vice chair for supervision seat at the Federal Reserve has been vacant since governor Randal Quarles’ term ended in October 2021.
به نظرتون الان زمان مناسبی برای خرید هستش یا میاد پایینتر؟
چون هر وقت اینطوری چند روز پشت سر هم درجا میزنه قیمت ها یهو ریزش میکنه
dai غیر متمرکزه با کسی مشکل نداره تو همه صرافیام هستشدوستان استیبل کوینی که با ایران مشکل نداشته باشه و بشه تراست ولت نگه داری کرد معرفی کنید
استیبل کوین بایننس هست و تقریبا فقط تو همین سایت هم کارایی داره، به شخصِ پیشنهاد نمیکنم استفاده کنید ( جدا از مسائل دیگر )busd با ایران مشکل داره ؟
توی تراست ولت ی تعداد دارم تبدیل کنم یا نه ؟
مطمئن ترین استیبل کوینها برای ما چی هستن ؟استیبل کوین بایننس هست و تقریبا فقط تو همین سایت هم کارایی داره، به شخصِ پیشنهاد نمیکنم استفاده کنید ( جدا از مسائل دیگر )
مطمئن ترین استیبل کوینها برای ما چی هستن ؟