• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
کاری ب این روانی ندارم ولی قبل شروع بولران همیشه بازار دچارفشردگی میشه و به اصطلاح فنر جمع میشه و یسری پایین میزنه برای ورود کله گنده ها
والا بورسم میگفتن جمع میشه فنر نشد،البته این بازار برای نوسان گیرا خوبه ولی برای من که ۷,۸ ماه هولد کردم خوب نیست،در حد سود بانکی بهم داده.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
دوستان در مورد gst و gmt چه اطلاعاتی دارید آیا الان برای ورود فرصت خوبی هست یا صبر کنیم.‌بازیش رو کسی نصب کرده راعنمایی کنه از کجا شروع کنیم

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
به نظر شخصی من بعیده رشد یا حرکت انفجاری دیگه تا 2 سال آینده داشته باشیم من کامل کشیدم بیرون.
با احترام به نظر بقیه دوستان بول پرور و عشقای دیگر pt

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اقا من هنوز تو کف اینم،چی شد😂،الان ۱ سال دگ میره بالا میاد میگه دیدی درست گفتم

ایشون از اوناش نیست که بگه همانطور که گفته بودم ولی خب دیدش کاملا بلند مدت هست و حتی بعد از خریدش هم بارها بیت ریزش کرده.

به هر حال ما برای اینکه بتونیم بازار رو تحلیل و بررسی میکنیم باید به تمام تحلیل های بنیادی و تکنیکال، توئیت افراد مهم و تاثیرگذار توجه داشته باشیم

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
ایشون از اوناش نیست که بگه همانطور که گفته بودم ولی خب دیدش کاملا بلند مدت هست و حتی بعد از خریدش هم بارها بیت ریزش کرده.

به هر حال ما برای اینکه بتونیم بازار رو تحلیل و بررسی میکنیم باید به تمام تحلیل های بنیادی و تکنیکال، توئیت افراد مهم و تاثیرگذار توجه داشته باشیم
درسته ولی میگم اصلا نباید به حرف اینا عمل کرد،الان ی بچه ۷ ساله هم ی‌ توییت بزنه بگه میره بالا ۲ سال دگ میره بالا میاد میگه دیدی گفتم،

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
صرفا تحلیل شخصی: بیت کوین تا ۳۶۰۰۰ میاد پایین و احتمالا گام بعدی ۳۲۵۰۰

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان
این 3 تا چه فرقی با هم دارن

1651293497118.png

من برای درگاه سایتم میخوام
کسی که بخواد تتر پرداخت بزنه، کدوم یکی از دو گزینه آخر رو باید انتخاب کنه ؟ چرا دو تا تتر هست ؟ و چرا تتر دوم رو نوشته اتریوم؟ و فرقش با اتریم اولی چیه ؟

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
دوستان
این 3 تا چه فرقی با هم دارن

1651293497118.png

من برای درگاه سایتم میخوام
کسی که بخواد تتر پرداخت بزنه، کدوم یکی از دو گزینه آخر رو باید انتخاب کنه ؟ چرا دو تا تتر هست ؟ و چرا تتر دوم رو نوشته اتریوم؟ و فرقش با اتریم اولی چیه ؟

تتر رو بلاکچین های مختلف موجوده
هرکدوم سرعت انتقال و کارمزد متفاوتی دارن! تنها شباهتشون استیبل بودنشونه که یک دلارن

اگه میتونید، روی شبکه ترون اضافه کنید، کارمزد انتقالش ۰.۸ دلار(۸۰ سنت) هست و سریع هم منتقل میشه

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوستان اهل فن به نظرتون پولمو اخرای تیر بکشم بیرون با اخرای شهریور؟
تو این ۲ ماه اتفاق خاصی میفته که نگهش دارم.
البته من شانس ندارم بکشم بیرون هفته دیگش سقف میزنه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
تتر رو بلاکچین های مختلف موجوده
هرکدوم سرعت انتقال و کارمزد متفاوتی دارن! تنها شباهتشون استیبل بودنشونه که یک دلارن

اگه میتونید، روی شبکه ترون اضافه کنید، کارمزد انتقالش ۰.۸ دلار(۸۰ سنت) هست و سریع هم منتقل میشه
مبلغ انتقال مهم نیست ؟

ahan resan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
الان بیتکوین 809 دلار هست و پیش بینی میشه تا کریسمس به 850 دلار هم برسه.البته پیش بینی خوش بینانه رسیدن نرخ بیتکوین به 2 هزار دلار تا 1 سال آینده هست که چندان هم غیر ممکن نیست،به این دلیل که همزمان با افزایش تقاضا برای بیت کوین،مقدار بیت کوین اکتشافی هم هر روز داره کمتر میشه تا به صفر برسه و ممکنه شاهد افزایش نجومی قیمت بیت کوین در سال 2017 اصلا میش روی این رمز ارزها برنامه ریزی کرد؟

N01

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان حواس جمع باشید ‼️
🔊🔺 هشدار: دارایی رمزارزی کاربران ایرانی در خطر!

warning-0-ramzarz.jpg

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱
اخیرا کاربرانی که از صرافی‌های خارجی برای معامله‌های خود استفاده می‌کردند و آدرس تراکنش‌های مالی واریز یا برداشت آن‌ها به یک صرافی ایرانی بوده است، پیام‌های هشداری از طرف صرافی خارجی دریافت کرده‌اند. در این پیام هشدار به کاربران صرافی‌ها گفته شده که تراکنش مبدا یا مقصد آن‌ها از یک صرافی با ریسک بالا انجام شده است و به آن‌ها هشدار داده شده که اگر این عمل را تکرار کنند حساب کاربری آن‌ها مسدود خواهد شد.

warning-1-ramzarz.png
دریافت این گونه پیام‌ها کاربران ایرانی را نگران کرده است و البته باید کاربران این هشدارها را جدی بگیرند و هنگام واریز رمزارزهای خود به حساب صرافی‌های بین المللی کاملا هوشیار باشند. به کاربران ایرانی پیشنهاد می‌کنیم برای انتقال رمزارز خود به صرافی‌های بین‌المللی از کیف پول‌ها به عنوان واسط استفاده کنند و رمزارز خود را مستقیما از صرافی‌های ایرانی به صرافی‌های خارجی ارسال نکنند.

Last edited:

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
سل میگیرید یا نه ؟ :(
به شما ناهار هم دادند ؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
دوستان حواس جمع باشید ‼️
🔊🔺 هشدار: دارایی رمزارزی کاربران ایرانی در خطر!

مشاهده پیوست 1291150

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱
اخیرا کاربرانی که از صرافی‌های خارجی برای معامله‌های خود استفاده می‌کردند و آدرس تراکنش‌های مالی واریز یا برداشت آن‌ها به یک صرافی ایرانی بوده است، پیام‌های هشداری از طرف صرافی خارجی دریافت کرده‌اند. در این پیام هشدار به کاربران صرافی‌ها گفته شده که تراکنش مبدا یا مقصد آن‌ها از یک صرافی با ریسک بالا انجام شده است و به آن‌ها هشدار داده شده که اگر این عمل را تکرار کنند حساب کاربری آن‌ها مسدود خواهد شد.

دریافت این گونه پیام‌ها کاربران ایرانی را نگران کرده است و البته باید کاربران این هشدارها را جدی بگیرند و هنگام واریز رمزارزهای خود به حساب صرافی‌های بین المللی کاملا هوشیار باشند. به کاربران ایرانی پیشنهاد می‌کنیم برای انتقال رمزارز خود به صرافی‌های بین‌المللی از کیف پول‌ها به عنوان واسط استفاده کنند و رمزارز خود را مستقیما از صرافی‌های ایرانی به صرافی‌های خارجی ارسال نکنند.
از کجا میفهمند که ولت مال کیه ؟ چطور رد صرافی ایرانی رو میزنن ؟

• Like
Reactions: pm1

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام
من به واسطه درگاه هایی که برای سایتم ایجاد کردم (انگلیسی زبان) مجبورم از بیت کوین و سایر رمز ارزها استفاده کنم
امروز از یک اکانت دوستم که برای یک سایت به اسم نوبیتکس بود استفاده استفاده کردم و میخواستم با استفاده از اون از سایت خودم خرید تستی بزنم (در حد 0.0001 BTC )
اما متاسفانه توی اپلیکیشن زده بود هزینه انتقال یا همچین چیزی حدود 0.0003 BTC هست که جمعا با خود خرید اینترنتی میشد 0.0004 BTC

این منتقی نیست
با این فرض هر فرد که میخواد از وبسایت من خرید بزنه براش به صرفه نیست که 3 برابر هزینه محصول رو بده برای هزینه انتقال (مثله اینکه یک محصول 1000 تومن پولش باشه و برای پرداخت از شما 3000 تومان جداگانه بگیرن)
البته من کارکرد این کیف بیتکوین ایرانی (نوبیتکس) رو نمیدونم و شاید بقیه اینجور نباشن و شاید این وبسایت صرفا فقط برای خرید و فروش بیتکوین هست و من اشتباهی دارم یک عملیات دیگه رو انجام میدم

کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
اصلا من میتونم تراکنش های مثل یک یا 5 دلار رو بدون اینکه از فرد پرداخت کننده پول اضافی دریافت شه انجام بدم توی سایتم ؟
تشکر.

Last edited:

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
سلام
من به واسطه درگاه هایی که برای سایتم ایجاد کردم (انگلیسی زبان) مجبورم از بیت کوین و سایر رمز ارزها استفاده کنم
امروز از یک اکانت دوستم که برای یک سایت به اسم نوبیتکس بود استفاده استفاده کردم و میخواستم با استفاده از اون از سایت خودم خرید تستی بزنم (در حد 0.0001 BTC )
اما متاسفانه توی اپلیکیشن زده بود هزینه انتقال یا همچین چیزی حدود 0.0003 BTC هست که جمعا با خود خرید اینترنتی میشد 0.0004 BTC

این منتقی نیست
با این فرض هر فرد که میخواد از وبسایت من خرید بزنه براش به صرفه نیست که 3 برابر هزینه محصول رو بده برای هزینه انتقال (مثله اینکه یک محصول 1000 تومن پولش باشه و برای پرداخت از شما 3000 تومان جداگانه بگیرن)
البته من کارکرد این کیف بیتکوین ایرانی (نوبیتکس) رو نمیدونم و شاید بقیه اینجور نباشن و شاید این وبسایت صرفا فقط برای خرید و فروش بیتکوین هست و من اشتباهی دارم یک عملیات دیگه رو انجام میدم

کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
اصلا من میتونم تراکنش های مثل یک یا 5 دلار رو بدون اینکه از فرد پرداخت کننده پول اضافی دریافت شه انجام بدم توی سایتم ؟
تشکر.
شبکه ای که شما مدنظرتونه که کارمزدش خیلی ناچیز باشه فعلا وجود نداره، کمترین کارمزد مربوط به شبکه bep20 هست که ۸۰ سنته

از بقیه کریپتوها استفاده کنید! کارمزد ریپل و استلار کمتر از ۱ سنت هست و سرعت انتقال بالایی دارن

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
البته دقت کنید تاکید کردم که منظورم به ارزهای وتوکنهای خوب پدر مادر دار و قوی که از نظر بنیادی تحلیل کرده باشید و حسابی ته و توشو در اورده باشید البته اگر یک هولدر و معامله گر باتجربه و کهنه کار باشید که بتونید تحلیل کنید و سیر تا پیاز ارزی رو در بیارید وگرنه حتما باید از یکی که باتجربست واقعا کمک بگیرید که بتونید اول از همه ارزهایی رو هولد کنید که پدر مادر دار و حسابی باشند و تا اگر دو سالم موند مشکل نیست دو سال معطلی .

و جواب اون سوالتون که باعث تعجبتون شده دلیلش این بوده که توکن عرضه کرده این تیم و با اینکه قیمت همون 2 سنت مونده ولی مارکت کپ رشد کرده که خیلی واقعا خوب عمل کرده اگر واقعا قیمتش تغییری نکرده با عرضه 5 برابری خوب تونستن ارزشو حفظ کنند وگرنه باید ریزش قیمت میکرد .

در نظر گرفتن سوپلای یه ارز و نیز قانونی که اعلام شده باشه و طبق اون قانون میزان تزریق توکن تو طول دوره مشخصی ماهانه یا سالانه یا هفتگی مشخص باشه و نیز ماکسیمم سوپلای مشخص باشه و نامشخص نباشه اینا چند تا از چیزایی هست که باید در نظر گرفت چون یه ارزی مثل اس ال پی بدون هیچ محدودیت و نظم و قانونی اینقدر توکن عرضه کرد که سرمایه گذاراش خیلیا نابود شدند .
ولی یه ارز مثل اترنتیی ماکسیمومش 30 میلیونه و ماهانه 1.2 درصد زریق میشه به بازار و با این اطلاعات میشه حدسایی زد و تحلیلایی کرد . مارکت کپ اون ارز که جوری باشه که جای رشد داشته باشه مثلا مارکت کپش 50 میلیارد نباشه که وقتی 50 میلارده خوب میخواد چند برابر بشه خوب درصد رشدش کندتره نسبت به یهارز خوب و درست حساببی که مارکت کپش 150 میلیونه مثلا و تازه داره خودشو نشون میده .

همین ارزی که شما نشون دادید توکن اتریومه که خیلی کارمزد داره خیلیا رو همین حسا نمیان بخرن برای ترید و کوتاه مدت لااقل دوم تعداد هولدراش فقط تو این 2 سال 7000 نفر است با این همه سوپلایی که داره 7 هزار تا هم خیلی جالب نیست در کل شایدم خوب بشه ولی چون مناسب دیده نمیشه نمیخرم مثلا

اول شما باید سهم خودتونو که تحلیل و در اوردن چند تا ارز خوب برای سبدتون هست رو انجام بدید و بعد بقیشو ب بازار و زمان واگذار کنید نه اینکه هر ارزی که دم دست اومد بخرید .
ارزهای زیادی بودن که اول جدولی بود و الان نابود شدند پس اول جدولی بودن دلیل بر خوب بودن یه ارزی نیست و اصلا اینو جزو ملاکهای تحلیلتون قرار ندید بیتکانکت جزو اول جدولیا بود مثلا یا همین اینترنت کامپیوتر با این همه دبدبه کپکپه و ادعا چون بی قانون شروع به عرضه توکنها و تزریق بی رویه به بازار کرد سرمایه گذاراشو نابود کرد 400 دلار کجا و 16 دلار الان کجا واقعا با اینکه همه صرافیا ادش دارن کلی هم خبرا روش زوم بود و با اون ولوم روزانه و اول جدولی بودنش ولی سرمایه گذاراش نابود شدن چون منباشم نمیخرمش با اینکه همه چیزش خوب بوده و یه دلیل عمده ای که حاظر نبودم بخرمش نداشتن قانون مشخصی برای تزری و عرضه توکنهای عرضه نشده به بازار .

مثلا یهو یه ارزی الان میبینید 40 میلیون سوپلای اوایلابل داره یعنی در دسترس و موجود برای خرید و فروش در بازار یا همون عرضه نشده و 2 میلیاردش هنوز عرضه نشده است و اطلاعی هم ندارم که چطوری قراره اون مابقی عرضه بشه و حجم روزانش عالیه تو تمام صرافیام ادد شده قیمتشم الان 3 سنته و دو ماهه اومده با انکه با این سوپلای 40 میلیونی و حجم روزانه و موقعیتش این 3 سنت مفته برای این ارز ولی به هیچ وجه به درد هولد دراز مدت نمیخوره چون هیج اطلاعاتی در مورد عرضه 2 میلیارد باقی مانده ارائه نداده پس وقتی خریدید یهو صبح پا میشید میبینید اوایلابل شده 900 میلیون خوب طبیعتا قیمتم میشه 3 دهم سنت یعنی ضرر 10 برابری در کل برای هولد همیشه مراقیب ارزی که میخرید باشید و ریز به ریز همه چیز اون ارز رو در بیارید اگر قراره سنگین بیایین روش و طولانی مدت پاش صبر کنید . و اصلا هم اینکه یه ارز ردی چندمه چون ردیف پنجم است بهترن گزنه برای سرمایه گذاریه رو قبول نداشته باشید و اصلا ردیف رو ملاک خریدتون قرار ندید و لی از طفحه اول شروع به بررسی و تحلیل کنید تا بعد صفحه دوم و بعد سوم مارکت کپ تا از توشون یه سبد خوب دراد .
گاهی شده من ارزی که ردیف بالای 1000 بوده رو پیدا کردم و به عنوان یه ارز خوب پسندیدم خریدم و سودم کردم اینم بگم تو چندین سال اخیر ارزی نخریدم و هولد کرده باشم و ضرر کرده باشم روش شاید موقتا و کوتا مدت رو ضرر بودم و در نهایت همیشه با سود قابل قبولی فروختم موفق باشید
یک نمونه تحلیل میتونید کنید مرحله به مرحله که خوب جا بیفته؟
یا چندتا نمونه نام ببرید؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کنفرانس مطبوعاتی رئیس فدرال رزرو، جروم پاول:

تورم بسیار بالاست.

بالا